A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
fáradtság, hagyjuk már... betonoztak vagy mi? egyszerûen mindenki egyenlõ volt a 0-val, Gilardinot elzavarnám az ötödosztályba komolyan... de remélem feljavulunk mert ez nagyon kevés ki is kaphattunk volna ha a végén bemegy a firenzei kapufa, hihetetlen... de egy biztos FORZA AC MILAN!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
:D ;)
hát a meccs... semmi gond, nincs még lefutva ez a bajnokság. fáradtak voltak a fiúk szerintem, túlzottam is. avagy nem voltak formába a 3 napos pihenõ miatt? hmm.. mind1 a lényeg, hogy a következõ meccsen nyerni kell!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
azért ezt szar olvasni. 1-1 lett a vége? a többi csapat mit játszott?
Nuno88
Pirlo kimagaslott? HOVA? az egész csapat a nullával volt egyenlõ...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16

#acm

LasCar16
a vége 1-1... 2. félidõben látszik h. fáradtan játszottunk, Pirlo kimagaslott a csapatból..Nesta elég veszélyesen játszott...2 alkalommal szerencsénk volt h. nem kaptunk gólt...Gilardinonak egyáltalán nem megy , Pippo pedig luftot rúgott egy nagy helyzetnél:S... , Kaká sincs még jó formában sajnos annak ellenére h. rúgott egy tizenegyest, passzai, cselei még nem az igaziak és belement egy szócsatába is, nem láttam még ilyen idegesnek, fogjuk a fáradtságra, 7végén lehet javítani

#acm

Palinko
engem az jobban érdekel ki játszik jobban és hogy hányadik perc. kérlek válaszolj
Kaplartom
vezetünk! jejeje :D

alitolag talaltak Ronaldonak valami betegseget,ezert vannak sujproblemai is
LasCar16
megkérdezem telón most épp nincs csúcsidõ ASDAS )))

#acm

Palinko
kapus meg védõ még nem volt? :D
Szabi 22
Ez mekkora kép!!!!!!!!!!!

Yulcsa
érdekes, Kakát hol a támadók közé, hol meg a középpályások közé sorolják :D

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Johnny23
gyerekek, mi van Ronaldo -val?

Ugy volt,hogy Sevilla elleni meccsen is jáccik! Sérült?<#nemtudom>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte a Fiorentina ellen készülõ keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac

DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi

Forrás: acmilan.com
----------------------------
Ronaldo még mindig sehol :(((

Nuno88
:DDDDDDDDDD

LasCar16

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#acm

<#wow2>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
ugye a Milan lab:P

#acm

LasCar16
Ronaldo nem bocsátott meg Capellonak az olasz mester elsõ halvány dicséretét hallva.

Az ex-madridista brazil klaszis nyílvánosan "visszavágott" Capellonak a korábbi lekicsinyítõ nyilatkozata miatt.

Ronnie nem felejtette el, hogy Capello amatõrnek nevezte. Az olasz tréner Ronaldo távozása után azt mondta, hogy nagyon nehéz eset volt,alig lehetett vele bírni az edzéseken. Majd miután magát a mestert is menesztettét megpróbálta jóvátenni tettét s nemrégiben a következõket nyilatkota:"Ronaldo a legnagyszerûbb játékos akit valaha edzhettem"

" Néha azt mondja, hogy én vagyok a legjobb játékos a világon, máskor pedig kritizálja a futballtudásomat és a kitartásomat. " -mondta Ronaldo

"Nem értem. mondjon amit akar én akkor is a legjobb formámat fogom nyújtani a következõ szezonban! "

Ronaldo egy közel ötéves kapcsolatot zárt le a Madridi klubbal mely nagy részben az õ és Capello közti fagyos viszonynak köszönhetõ.

Magának Capellonak kellett követnie Ronaldot a Real Madridból kivezetõ úton. "Don Fabio távozásával lezárult egy korszak" -mondta Ramon Calderon

Sokan az olsz tréner számlájára írják a Real játékban mutatott hanyatlását, s azt hogy Ronaldot elüldözte.

A napokban Ronaldo súlyproblémáinak okára is fény derült. Egy régebbi térdmûtétnél szenvedett károsodást a pajzsmirigye, s Ronnie pajzsmirigy hormon-túltengésben szenvedett mely köztudottan elõsegíti a hízást. Mióta rájöttek a problémára kezelik, s a világsajtó már a következõt írja Ronaldoról:
"A brazil fenomén vékonyabb mint valaha."

Már sohasem derül ki mi lett volna ha Ronaldo a Madridban marad. Lehet, hogy soha sem jöttek volna rá betegségére.

#acm

Nuno88
Andrea Pirlo, a Milan középpályása lett a péntek esti, monacói Szuperkupa-döntõ legjobbja, csapata pedig 3-1-re gyõzte le a Sevillát. A résztvevõk azonban mindannyian úgy vélekedtek, hogy a meccset elhomályosította Antonio Puerta tragédiája - mint ismeretes, a 22 esztendõs, nagy ígéretnek tartott balhátvéd kedden hunyt el.
- Nagyon nehéz volt így futballozni, mindannyian Puertára gondoltunk - mondta Pirlo -, megpróbáltuk megtenni minden tõlünk telhetõt..
Carlo Ancelotti, a Milan vezetõedzõje szerint jól játszott a csapat, de ennek nem sok jelentõsége van, míg a Sevilla mestere, Juande Ramos úgy vélekedett, nem meglepõ, hogy fiai nem tudtak a futballra koncentrálni a hét során.

Nuno88
Az AC Milan kihirdette a 2007/2008-as Bajnokok Ligájának nekivágó keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac, Fiori

VÉDÕK: Cafu, Maldini, Kaladze, Nesta, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Serginho, Darmian, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà, Ronaldo

(Willy Aubameyang a B listára került.)

Nuno88
Kakha Kaladze az Európai Szuperkupa megnyerése után nyilatkozott.

”Nagyszerû érzés elhódítani egy ilyen kupát. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk. Jól kezdtük a szezont, és így is akarjuk folytatni. A tegnapi egy érzelmekkel teli este volt. A mérkõzést megelõzõ tragédia miatt nem voltunk könnyû helyzetben, mert egy fiatal játékos hagyott itt minket, és ilyen körülmények között nehéz volt felkészülni a meccsre. Mindkét csapat jól kezdett. Az elsõ félidõben több lehetõséget is kialakítottunk, de nem volt szerencsénk, míg a Sevillának minden elõzmény nélkül sikerült gólt szereznie. A második játékrészben már megmutattuk az erényeinket, és sikerült nyernünk. Mi egy erõs csapat vagyunk, mert több éve együtt játszunk, és nyugodtak tudunk maradni, amikor hátrányba kerülünk. A mérkõzés elsõ felében a taktikánk nem volt tökéletes, és volt néhány nehézségünk a középpályán, de utána az ellenõrzésünk alá tudtuk vonni a mérkõzést.”

”A hétfõi Fiorentina elleni mérkõzésrõl annyit tudok mondani, hogy ma pihenünk, mert egy kicsit fáradtak vagyunk az utazástól. Azonban holnap edzésbe állunk, hogy fel tudjunk készülni a meccsre. Minden bizonnyal egy nagyszerû mérkõzést fogunk játszani.”

”A Milan mindig a maximumot tûzi ki célnak maga elé. Mindent meg akarunk nyerni. A Fiorentina egy jó csapat, és ezért nehéz találkozó vár ránk. Reméljük, hogy mindent meg tudunk nyerni, ahogy az elmúlt évben a Bajnokok Ligáját is, amire senki sem számított.”

Bannerben az összefoglaló.

szucsy89
sanja én se láttam a meccset, csak a hsz-ekbõl tudtam meg hogy nyertünk, szép volt fiúk, azért vki a gólokat belinkelhetné ha tudja, mert szivesen megnézném õket...csak így tovább!!
Prince23
Gratula mégegyszer, most már ti vagytok Európa legjobbjai, tegnap bebizonyítottátok ezzel a mérkõzéssel is.

Nuno88
nagyon szépen köszönöm :)

Csak most keltem.:) Tessék.

LasCar16
nah asszem a mai estém is jól fog zárulni:DD ennyi öröm ami mostanában ért Milan szurkólóként ez már sok:P... de a jóból sosem elég ;) Sempre!

#acm

LasCar16
<#worship><#worship><#worship>

#acm

Nuno88
Berlusconi: Mi vagyunk a legjobbak!
Külföldi labdarúgás
Az európai Szuperkupa-döntõt a helyszínen megtekintõ klubtulajdonos elégedetten értékelte az AC Milan Sevilla felett aratott diadalát, amellyel a lombard BL-gyõztes a világ legsikeresebb klubja lett.

A Bajnokok Ligája gyõztese 3-1-re múlta felül az UEFA-kupa címvédõjét a monacói Szuperkupa-döntõben, a gyõzelemmel és az újabb trófeával pedig a Milan lett a földkerekség legsikeresebb klubja. A klub tulajdonosa elégedetten értékelte a találkozót, amely Antonio Puerta halála miatt különleges atmoszférában zajlott. Az ex-kormányfõ szerint csapatát megfogta a szokatlan, légkör az elsõ félidõben, ám a második 45 percben már felszabadultan játszottak.

- Nagyon elégedettek vagyunk. Ezzel a gyõzelemmel a Milan lett a világ legsikeresebb klubja, megelõzve most már a Boca Juniorst is. Különleges volt a mérkõzés hangulata, természetesen a gyõzelmünket Puerta emlékének ajánljuk – emlékezett a hét elején elhunyt sevillai labdarúgóra Silvio Berlusconi, aki büszke rá, hogy csapata sikerei által mindenidõk legsikeresebb klubelnöke lett.

Nuno88
de szép gólt lõtt Janku, Pippo fejese is nagyon szép volt!

Yulcsa
köszi! :D
szép volt a meccs, igazán baráti hangulatban zajlott! Nagyot nõtt a szememben ismét a Milan, mind Kaká, mind Seedorf, mind mindenki!
FORZA MILAN!

Nuno88

nem volt ideje mit produkálni :), egy szép kis rövidpasszára emlékszem :.)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
nekem összefoglaló kell, ha valaki tud linkelhet :)

Palinko
gratula a csapatnak sajna nem láthattam. Emerson mit produkált?
Nuno88

Bocs ezt a képet az elõbb kihagytam

Nuno88
://www.goal.com/images/22566.jpg

Nuno88
AC Milan-Sevilla 3:1

Nuno88
A Bajnokok Ligája gyõztes AC Milan nyerte az idei Szuperkupa-döntõt. A piros-feketék a félidõben még hátrányban voltak, de a második játékrész elején sikerült fordítani, majd a hajrában Kakà révén bebiztosították a diadalukat. A mérkõzésen Antonio Puertára emlékezve mindkét csapat tagjai a hátvéd nevét is a mezükön viselték.

MILAN-SEVILLA 3-1 (0-1)
Gólszerzõk: Inzaghi (55.), Jankulovski (62.), Kakà (87.); illetve Renato (14.)
Játékvezetõ: Konrad Plautz (Austria).
Sárga lap Gattuso (6.); illetve Duda (67.), Poulsen (69.)
Piros lap: -

MILAN (4-3-2-1):
Dida; Oddo, Kaladze, Nesta, Jankulovski; Gattuso (Emerson 73.), Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf (Brocchi 89.); Inzaghi (Gilardino 89.)

Nem léptek pályára: Kalac, Cafu, Favalli, Bonera
Vezetõedzõ: Ancelotti

SEVILLA (4-4-2):
Palop; Alves, Escudè (Luis Fabiano 83.), Martì (Kerzhakov 65.), Dragutinovic; Navas, Poulsen, Duda (Maresca 75.), Renato; Keita, Kanoutè

Nem léptek pályár: De Sanctis, Mosquera, Capel, De Mul
Vezetõedzõ: Ramos

Forrás: gazzetta.it

Nuno88
szép volt fiúk már keresem is az összefoglalót!

Forza MILAN!!!

tep
bannerban még egy kupás kép elfér :)

\"SLICE of LIFE\"

Prince23
Gratulálok a gyõzelmetekhez, szép volt a tisztelgésetek, külön kiemelve Kakát és Seedorfot.
R.I:P

LasCar16
én bíztam a fiúkban:) grat ... :) jó ünneplést mindenkinek Forza Milan!

#acm

tep
0:1-nél kicsit megijedtem......

\"SLICE of LIFE\"

tep
szép volt<#taps>

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16
Seedorf szép gesztus volt tõle ... :)

#acm

LasCar16
Palopot fejbe találta a 11es de már jól van szép volt! kijött a klasszis a 2. félidõben!

#acm

LasCar16
szegény Palop...szép volt az ismétlés, gólöröm is grande Kaká!grande Milan!

#acm