36663
  • szucsy89
    Legújabb pletyka, Lúcio érkezhet télen a védelem megerősítésére (?).
  • szucsy89
    A Tuttosport értesülései szerint a spanyol bajnoki címvédő Real Madrid labdarúgócsapata érdeklődik Stephan El Shaarawy iránt. A Milan támadója már hét gólnál jár az olasz bajnokság 2012–2013-as szezonjában.

Az egyiptomi származású, de olasz válogatott El Shaarawy ebben a szezonban már most több játékpercet kapott a Milannál, mint a legutóbbi idényben összesen. A Tuttosport híre szerint a támadó remek teljesítménye a Real Madrid vezetőedzőjének, José Mourinhónak a figyelmét is felkeltette, aki folyamatosan tájékozódik a futballista helyzetéről.
    A 20 esztendős labdarúgó piaci értéke 10 millió euró körül mozog.

Jha, 25-ért vettük alapból, őt nem fogjuk eladni, legalábbis most télen nem...
  • limperatore
    jajj tökorrú te milyen buta vagy :D
  • szucsy89
    Januárban (míg az MLS szünetel) vissza akarjuk hívni Nestát, mint anno Beckhammel tettük... szerintem jó ötlet.
  • Nuno88
    Mi bajod van a Fáraóval?
  • szabii98
    c/1
  • Effe88
    ilyen kerettel mit akarsz
    ilyen G(y)epesek vannak a védelmetekbe, meg egy fáraó:D:D sztár lehet, ne várj túl sokat
  • limperatore
    serie b
  • szucsy89
    attól még ez a meccs is 0 volt... meddig várnak vajon kopaszék? középmezőnyben akarjuk végigszenvedni a szezont?
  • DeerHunter01
    úgy látom a fáraó lett ennek a Milannak a legjobb játékos és alapembere, minőségi játékosokkal körülötte még jobb lenne!
  • DeerHunter01
    na gyerüüüüünk, hátha!!!
  • DeerHunter01
    2-0 végünk ismét
  • szucsy89
    ja, és Miccoli szándékosan rúgta a kezére, nem hiszem hogy beadni akart... kis geci, de jó játékos :D
  • DeerHunter01
    Abate egy fasz...megmondtam már tavaly is, h túl van értékelve(már nincs szerintem...), a tudománya kimerül annyiban, hogy elfut szélen és beadja 100-ból 99-szer szarul a labdát...
  • szucsy89
    szánalom, abatéval is kivan a faszom, 0 ez az ember... semmi olyat nem csinált a palermo, ami miatt félnünk kellett volna az első félidőben, erre adunk nekik egy gólt.
  • DeerHunter01
    1-0.......................................................
  • Nuno88
    Viccesek ezek a nyilatkozatok :)))
  • LasCar16
    Sok gól van a csatárokban :DDDDDD komolyan ezek a nyilatkozatok :) mintha marhára nem lenne neki baja a mutatott játékkal és a helyezéssel, tudom pszichológia, meg ápolgatni kell azt a törékeny önbizalmukat és szívüket, hátha elérünk egy újabb 1-0t :)
  • szucsy89
    A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Allegri elmondta, hogy a szicíliai gárda veszélyt jelent, annak ellenére, hogy a szezont rosszul kezdték és a 18. helyen állnak. “A Palermo jól teljesít, Gasperini csapatai mindig jó focit játszanak és otthon mindig jók. Olyan játékosokkal rendelkeznek, mint Miccoli, Ilicic vagy Brienza, akik sok problémát okozhatnak. Ez egy nagyon kemény meccs lesz számunkra, és nagyon jól kell védekeznünk ezen három játékos ellen.
    El Shaarawy nagyon jól szerepelt szombaton, de még mindig hosszú út áll előtte és technikailag javulnia kell. Kiegyensúlyozott srác, sokat kisegít a védekezésben és minőségi befejező ember, ahogy bizonyítja is. Kiváló formában van jelenleg és rengeteg energiával rendelkezik – mindösszesen 20 esztendős.

Pato kezdő lesz holnap, miközben Boatengnek az achilles-ínával van baj és ezért nem lett nevezve, viszont ez egy komoly sérülés és probléma.

Abbiati jobban van, de holnap ismét Amelia véd. Muntari szintén jól van, de még túl korai kompetitív focit játszania. Mexes kezdhetett volna a Genoa ellen, ám 10 perces késéssel érkezett az edzésre és így kitettem őt. A Palermo ellen kezdeni fog.

Szombaton a Genoa nagyon jól védekezett 10 emberrel a labda mögött. Nem játszottunk rosszul, nem sokat engedtünk az ellenfélnek és reméljük így lesz továbbra is. Fejlődni fogunk a pálya utolsó harmadában, ahogy a játékosok összeszoknak. Sok gól van a csatárokban és csupán kicsit több szerencsére van szükségünk.

Ezekben a nehéz pillanatokban az edző nem teheti meg, hogy pánikba esik. Szombaton a meccs döntetlennel is befejeződhetett volna, de a teljesítmény még mindig ugyanaz lett volna. A labdarúgásban az egyetlen dolog ami számít az az eredmény.”
  • Mor3llo
    Jaja, a Sötét Nagyúr mindenhol ott figyel :D
  • szucsy89
    Még most nézem, kopár hogy befigyel :DDD
  • Grove4
    Sulley is black!
  • DeerHunter01
    Nem tudnál megkínálni egy szál cigivel?
  • szucsy89
    Sulley is back!

• LasCar16
    már megértem, hogy miért nyírja le a séróját :D

SES gól. télleg ennyi a pozitívum, meg egy kicsit satbilabbak vagyunk, de ez még így is lófasz.
  • szucsy89
    Stephan El Shaarawy has dedicated his goal against Genoa to ... Silvio Berlusconi.
  • szucsy89
    SES ismét gólt lőtt. Kb. ezzel el is mondtam minden pozitívumot.
  • DONGUBA
    picsaba pedig kirugtak volna allegrit ha kikapunk
  • szucsy89
    Szegény Hunort direkt szopatjátok állandóan? :D
  • szucsy89
    Hihetetlen... ha nem lenne ez a 20 éves srác, már rég kieső helyen lennénk...
  • Effe88
    ilyen szar meccset:S
    rosszabb mint egy chievo meccs
  • szucsy89
    Ez eddig megint 0 gyerekek... Antonini hál' istennek lesérült, Abate képtelen beadni, Pato impotens, már megint csak a fáraó veszélyes... szánalom.

Azért kéne az edzőváltás, mert a játékosok már el sem hiszik, hogy egyáltalán nyerhetnek...
  • DONGUBA
    pénzt
  • szucsy89
    Antonini mi a faszt keres a pályán? :S
  • szabii98
  • szucsy89
    Pedig a logodat elnézve azt hittem már Milanos vagy
  • szabii98
    én nem vagyok milanos, csak láttam hogy még nincs bent a kezdő, amúgymeg fingom nincs :)
  • banok
    Milan-Genoa streamek
  • szucsy89
    Az 5 védőnk közül (Mexes, Acerbi, Bonera, Zapata és ő) jelenleg a legjobb...
  • Effe88
    (G)yepes