A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
jah, megpróbáltam neki munkát szerezni de mondták h buta és nem vették fel 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rockynhooo
Akkora hülyék vagytok 😄 de bírlak mindkettõtöket szakadok mindig 😄D Ha jól vettem le akkor az életben is ismeritek egymást ugye?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
te minek jössz mindig ide?? én se megyek át az inter topikba csinálni a fesztivált...

JADE<#idiota>
limperatore
konkrétan melyikre gondolsz? <#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DeerHunter01
Nektek lesz már jó, ha kényszerbõl a sok kecseg kínait kellesz majd játszatni, mert ha nem, viszik Stramaccioni a munkatáborba ASD,ASd?AS,DASd?aSd?asd?a

\"Erről van szó!\"

Effe88
nem kell jól elvannak õk😄😄
de amúgy k*rva jó olvasni õket😄😄
feldobják a hangulatot

limperatore
igen pont ilyen formában lesz mint 8 éve 😄😄😄:😄😄 te nagyon hülye vagy

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Nem fontos, az inter topikot ilyen célra használom 😄DD
szucsy89
A napokban találkozik Perezzel Galliani, hogy Kakáról tárgyaljanak, ha visszatér, remélem ilyen formában fogja azt tenni:

Nuno88
Komolyan nyitok már nektek egy külön topicot ahol csak Ti tudtok "beszélgetni" egymással 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szabii98
elõvételbe nemtudtam jegyet venni mer nemértem rá elmenni 😄😄 de lehet lett volna a stadionnál is :c majd a kövi fordulóban

+ nézd meg hogy játszanak 😄 Fehérvári szurkoló vagyok, itt élek de hát...ez a nemzetközi dolog nemmegy.

I met God. She's black

limperatore
most próbálod terelni a faszságodat mert olyanról írtál amirõl közöd nincs...

DeerHunter01
Te hogyhogy nem fidi meccsen vagy?

\"Erről van szó!\"

szucsy89
majd olvasd már vissza ezt 10 év múlva mikor az inter címrén vörös csillagok lesznek 😄S😄SS😄SD:SD:

szabii98
😄😄😄

I met God. She's black

limperatore
bazdmeg gazdasági iskolát végeztél h lehetsz ennyire hülye h szerinted a kínaiak nem jók? te akkora odi idióta vagy bazdmeg h nemtudom elmondani

mindenki kínába megy tárgyalni a világ legnagyobb cégei h kína fektessen beléjük mert mindenbõl pénzt csinálnak
malév is szerette volna ha megveszik

komolyan mondom te minek jártál a pszf-re? ezt tanultad h kína gáz, kicsit tájékozódj már a világban, le se állnak akárkivel tárgyalni ha nincs meg a bizalom...berlusconit messze elkerülik

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de buta vagy

Rockynhooo
Putyinnal csak jól jártok ezek után 😄DD triplázás 😄

bocsánat az offért

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vagy a fejérõl egy kép 😄
szabii98
azért durva lenne egy milan mez közepére ráírva Vladimi Putin 😄
A GazProm logó még jól is állna piros-feketében szvsz 😄😄

I met God. She's black

szucsy89
"Berlusconi holnap Oroszországba utazik ,hogy befektetõket keressen. Az újságírók szerint Putin és a GazProm lehet a Milan új támogatója."

mi legalább nem a kínaiak felé megyünk mint az inter...
DeerHunter01
Cassano is repülni fog a csapattól, ebben szinte biztos vagyok.
link

\"Erről van szó!\"

bakkerman
elsõ hazai bajnokira kajak kikéne rakni egy óriásplakátra ezt a képet 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
A Dinamo Kijev megerõsítette, hogy Taiwo kölcsönbe érkezik hozzájuk, a szezon végén pedig lehetõségük van 2 millióért végleg leigazolni a nigériait.

Nuno88
Amit most kaptunk zsetont biztos hogy elteszik vagy lekötik vagy nem tudom, de hogy nem forgatják vissza a csapatba az is biztos. Elvileg még a Barcának is tartoztunk Ibra-részlettel, cirka 8 millióval ha jól tudom. Én nem is akarom hogy 30-40 milliókat adjanak ki egy emberért aki még semmit sem bizonyított. Igazoljanak okosan, vegyenek olyan embereket, akik akár nálunk válhatnak világsztárrá. (Kaká, Silva...)

DeerHunter01
Hmm...szóval sztár igazolások várhatóak 😄 Kaká/Mbiwa/Khedira meg egy Mr. X jöhetne 😄

\"Erről van szó!\"

Effe88
hogy hogy nincs pénzetek??
most kaptatok egy rakat pénzt 2 játékos után......simán el lehetne ésszerûen költeni

Nuno88
Nyugi beszartam rajta én is 😄

szucsy89
"Egy héten belül legyõztük a Bajnokok Ligája gyõztest és a német bajnokság 3. helyezettjét. - mondta Galliani. Ez azt jelenti, hogy már így is jó csapatunk van."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:SDSDDSAADS😄DSASADADSAD😄SASAa mekkora arc ez az ember 😄 ezt õ sem gondolhatja komolyan ugye???
Nuno88
Galliani: "A Milan nem lép át bizonyos pénzügyi határokat"

Adriano Galliani örül a Milan jó teljesítményének, és kifejtette, hogy mostantól nem a sztárok megvásárlására, hanem azok kinevelésére kell összpontosítani.

Milánóban meg szeretnék erõsíteni a csapatot Thiago Silva, Ibra és a többi távozó miatt. Adriano Galliani, aki az igazolásokért felelõs a klubnál azonban elmondta, hogy azok az idõk, amikor a csapat top játékosokat igazol, lejártak.

"Egy héten belül legyõztük a Bajnokok Ligája gyõztest és a német bajnokság 3. helyezettjét. - mondta Galliani. Ez azt jelenti, hogy már így is jó csapatunk van. Bonera bebizonyította, hogy egy nagyszerû védõ. Az egész védelem jól mûködött. A középpályások, mint Urby, nagyszerû felfutásokat hajtottak végre.

A támadásaink most sokkal veszélyesebbek, és kiszámíthatatlanabbak. De természetesen a legfontosabb dolog az akarat és a hozzáállás, amivel sok mindent lehet elérni.

Ahogy korábban mondtam, az olasz klubok többé már nem képesek a top játékosok megvásárlására. Nekünk kell kinevelnünk õket. Leülünk a klubokkal tárgyalni, meghallgatják az ajánlatunkat, és ha nem fogadják el, türelmesen várunk. Nem lépünk át bizonyos pénzügyi határokat."

szucsy89
szomferi
csak az öltözõben 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasCar16
de ugye nem sérült meg? 😄

#acm

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Pato gólt lõtt a brazil meccsen, 3:1-re nyertek, meg kiosztott egy gólpasszt is.

bakkerman
mehet a Realba!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
szucsy89
Vertük a Chelseat, Ema nagyon beindult, Schalke ellen is õ lõtte a gyõztes gólt.
LasCar16

Visszavonul sokunk kedvenc hetese - Sheva

„Az utóbbi idõkben sokszor vetõdött fel a téma, hogy a Dinamónál új szerzõdést írok alá, vagy esetleg külföldre megyek – nyilatkozta az aranylabdás játékos a találkozó utáni sajtótájékoztatón. – De biztosan állíthatom, hogy egyik sem fog megtörténni. Meghoztam a döntést a karrierem befejezésérõl, a jövõben politikával fogok foglalkozni.”

#acm

acm689
köszi! szerintem egész tûrhetõ! jól jön majd a könnyebb kezdés...

szucsy89
DeerHunter01
😄DDDDDDDDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

LasCar16
45ért vigyék giga pakkban még Antoninit és Mesbah-t

#acm

DeerHunter01
Annyiért simán 😄

\"Erről van szó!\"

szucsy89
PSG: 20 milliós ajánlat Abatéért!!! 😄
DeerHunter01
Hírek: - Cassano távozásáról írnak
- Kakáról rengeteg hír van, hogy érkezik (22-es mezszámot visszakapná)
- Matri és Mbiwa érkezhet a brazil mellé

\"Erről van szó!\"

Redbull756
DeerHunter01
Galliani Kaká ügynökével ebédelt ma.
1.
2.

\"Erről van szó!\"

LasCar16

EB-n szerepelt játékosaink is visszatértek, Mexés új séróval 😄

#acm