A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
nem xD
gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
én is láttam élõben, és nekem nagyon furcsa volt h ütözte 4 méteren keresztül majd összeesett hirtelen

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kaplartom
jóvan na😛😄

Nuno88
esély sincs erre

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
láttam az esetet, méghozzá élõben... elsõre igenis komolynak tûnt! azt hittem, egy petárdával találták el.
amúgy döntsetek, Dida vagy Kalac? Azt hiszem a válasz egyértelmû... azért nem kellene elfelejteni azt a 2003-as BL döntõt... ha ott nincs Dida...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
mert az nem eshet meg hogy Murinho és Ancelotti is a Milánnál lesz?
Nuno88
így van CA szezon közbe nem fog elmenni, de ha évvégén nem lesz BL, és nem lesz 4. hely sem akkor õ maga fog felállni a padról szvsz (de a 4. hely csak meglesz)

szucsy89
amúgy ez az Anchelottis kirúgósdi azért még messze van, de ha esetleg idén se a bajnokság se a BL nem jön össze akkor már rezegni fog a léc rendesen alatta is.....
szucsy89
jaja jöhetne Murinho...xD
bizti jönne vele Lampard, Terry meg még egy-két jó focista....amúgy csak vicc Terry nem megy el a Chelsea-tõl, õ kapja a PL legjobb fizetését szal...
LasCar16
nah megy a találgatás rendesen, én amondó vagyok h Carlo próbálja helyrerakni a fiúk önbizalmát,morálját itt van a probléma nem azzal h elfelejtettek focizni..., aztán ha ez nem megy akkor jöhetne Mourinho, lehet h követnék páran a Chelseabõl azt sem bánnám, de télleg felkéne rázni a fiúkat és ez most egyenlõre Ancelotti feladata...
más: Kakás sztorik csak a spanyol lapok kitalációi, Ricky ezt lezárta többször is-.-

#acm

Palinko
nincs ilyen szerencsénk.. 1. Ancelottit tavaly sem rúgták ki és akkor nagyobb szarban volt
2. kapott valami díjat is nem? akkor tehát biztosan nem engednék el Ancelottit én nem bánnám ha menne igazából. mert nem csinál mindent rendben szerintem...
Nuno88

Nuno88
A Chelsea elveszítheti védelmének egyik alappillérét, Ricardo Carvalhót. A 30 éves játékos korábban Jose Mourinhóval együtt érkezett a Stamford Bridge-re, de elképzelhetõ, hogy a portugál szakember után néhány hónappal õ is veszi a sátorfáját.
A válogatott hátvéd a hírek szerint a Milanhoz kerülhet, méghozzá már januárban.

Nuno88
Az AC Milan két középpályása, Cristian Brocchi és Yoann Gourcuff is elégedetlenségének adott hangot. Az ok egészen egyszerû: Carlo Ancelotti vezetõedzõ csak ritkán számít rájuk.
A francia tehetség mellõzése kissé érthetetlen, hiszen õ jelenthetné a jövõt a piros-feketéknél, nem pedig a kezdõcsapatban rendre helyet kapó veterán futballisták.
Dario Simic, a csapat védõje már biztosan távozik, az említett két labdarúgó jövõje viszont még kérdéses.

Nuno88
egnap, 22:04 - Kaká: "Szívesen játszanék egy spanyol nagycsapatban..."
-----------------------------------
na megint elkezdõdött a kacsa szezon, mivel most nem nagyon megy a szekér nálunk felröppent pár kacsa a tóról -.-

Nuno88
A Chelsea - Rosenborg BL csoportkör mérkõzésen 24,000 nézõ elõtt csak döntetlent ért el a csapatunk, így hát az eredménytelenség fejében, közös megegyezzésel megvált az orosz milliárdos klubjától, José Mourinho.

José, viszont kijelentette, folytatni akarja pályafutását.Ma azonban, az járja hírül, hogy a Real Madridba vagy az Ac Milanba kerül.

Beszéltek José Mourinho ügynökével, Jorge Mendesszel, miszerint hamarosan felválthatja a kispadon, Ancellottit, a Milan jelenlegi edzõjét.Mivel a Milan elég gyengén szerepel, és így nagy esély van az edzõváltásra.

A Real nem valószínû, hogy lecseréli Schustert, aki most elég jól összetartja a csapatot.

Egy biztos, José Mourinho folytatni akarja pályafutását, egy klasszis csapatban.

Forrás: TheSun

Palinko
hát mindjárt kiakadok. Buffon a legjobb kapus de hogy didát veri az biztos és Dida már csak örgebb lesz bufffon pedig nem olyan öreg még jópár évig védhetett volna erre Kalacunk meg Didánk van. mostmár meg biztos hogy nem szerezzük meg :SSS
LasCar16
bazzeg mi van itt sem Ribéry sem Toni sem Buffon nem kellett Berlunak?<#wilting><#wilting> igazoljuk le Rocchit azzal minden meg van oldva...<#falbav>

#acm

LasCar16
Sajtónyilvánosságra jutott, hogy Gianluigi Buffon a tavalyi szezonban elõszerzõdést írt alá az AC Milanhoz.
A Juventus és az olasz válogatott kapuvédõjének sorsa sokáig kérdéses volt, ám végül azon kevés klasszisok közé tartozott, akik a másodosztályban is kitartottak a torinói klub mellett. A hírek szerint Buffon 4 éves szerzõdésben állapodott meg a piros-feketékkel, ám az üzlet nem jött létre, mert Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke nemet mondott az átigazolásra. Az egykori olasz miniszter a 25M eurós átigazolási díjat sokallta, ezért nem járult hozzá a klubváltáshoz.

#acm

Nuno88
erre nincs esély, nem is aggódom miatta

Palinko
CA üzeni: Te hülye vagy!
Nuno88
hát sztem is lejárt már Dida ideje...

LasCar16
#12102 ajánlom a figyelmedbe

#acm

Kaplartom
Megfogja unni, hogy semmi nem sikerül a csapatnak, amit õ kiharcol, azt rendre elszúrják a többiek. ennek eredménye csak az lehet, h. kaká-pápá

szucsy89
Kaká arcáról minden leolvasható...nem láttam a meccset sajna, késõn értem haza, de sztem nem is bánom...jó lenne a csapatnak összeszedni magát, ha hazai pályán nyerünk és továbbjutunk, talán elhiszi a csapat hogy tud nyerni...amúgy meg ez a mostani forma a "csodálatos" igazolásnak az eredménye...

errõl jut eszembe pato mikor is játszhat?január?
DONGUBA
mi a baj ezt nagyon sok ember igy erzi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Csabesz6
lol

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasCar16

asszem a srácok sem értik h mi a probláma<#whatever>

#acm

LasCar16
köszi de nem kell kritizálni a keretet, ez van ezzel kell eredményt elérni, sajnos a mi vezetésünk nem úgy gondolkodik mint ahogy a többi nagy klubnál, 1. a bizalom aztán nyúlnak a pénztárcához, 1-1 bakit bárki követ el, itt a fejekben van a gond, várom Ronaldot mint a messiást, plus még egy kis szerencse kell és rendben is vagyunk, mert nagyon morálromboló tud lenni... a sok kapufa meg kihagyott helyzet ... <#rolleyes>

#acm

DONGUBA
egyetertek ez a didaegy szar es ezt mint milanos mondom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hát azokat már elvesztettétek 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

zaki
Lol, mirõl beszélsz? 😄DDDD
Láttad a videót az esetrõl? 😄
Nincs mentség a skót ellen, aki berohant, de szánalmas volt, amit Dida mûvelt!
A szurkoló befutott a pályára, a játékosok felé rohant, közben Didát arcon "simogatta", aki elõször utána akart rohanni, aztán eszébe jutott, hogy neki mennyire fáj, és összeesett... 😄DDDD
Vegyetek már egy normális kapust, mert ez a Dida valami katasztrófa, Kalacról nem is beszélve... 😄
Top csapatok közül nektek van a leggyengébb kapusaitok szvsz, és ezt nem kötözködésbõl mondom.

Itt a videó a Dida elleni "támadásról" xD...

Nuno88
A Milan továbbra is nagyon gyengén szerepel, a BL címvédõje a bajnokság után már az európai porondon is bukdácsol. A mérkõzés azonban nemcsak a lombardok vergõdésérõl marad emlékezetes, hanem arról az UEFA-vizsgálatról is, amely a Celtic csapatára vár. Ugyanis a hosszabbításban egy magáról megfeledkezett hazai szurkoló berohant a pályára, és megtámadta Didát, a Milan kapusát.
A drukker elfutott a kapus elõtt és Dida felé suhintott, a portás elõbb megindult a szurkoló felé, majd látványosan a földre rogyott. A tv felvételekbõl azonban úgy látszott, nem találták el a Milán hálóõrét.

Didára rájár a rúd a BL-ben, két évvel ezelõtt is szurkolói támadás áldozata lett, akkor az Inter ultrái dobták meg egy füstbombával.

Palinko
vesztettünk :'(((( de megérdemeltük és nem sajnálom annyira igazából mert remélem ez már jel lesz a vezetõségnek. de az én forgatókönyvem hogy 2. félévben majd nyerünk valamit és akkor megint jön a jó csapatunk van nem kell igazolni semmit aztán kezdõdik elõlröl...
LasCar16
nah azért ennyire ne legyünk pesszimisták, eddig minden gödörbõl kimásztunk, bár nem tom h ez mennyire az... srácok morálja most vhol a béka segge alatt lehet...<#sir>

#acm

Yulcsa
szörnyû... remélem Didának semmi komoly baja nem lesz! Ha õ kidõl egy idõre, elvesztjük mind a BL-t, mint a Scudettot! 😞

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
nem tudok mit írni ... nincs veszve semmi de aggasztó a formánk..nagyon is remélem Carlo kitalál valamit, Ronaldo épüljön már fel... meg a védekezésen javítani kellene... nagyon buta gólokat kapunk

#acm

Nuno88
szép volt fiúk... most télleg elmehetnek a picsába

Nuno88
jaja vmi olyasmi :S

LasCar16
nézõ berohant és torkonvágta Didát?

#acm

Nuno88
Oddo bennt maradt így nem volt les szép volt fiúk így tovább 2:1 és megint egy buta gólt

LasCar16
2-1 ...<#shakehead>

#acm

Nuno88
ha Goucuff nem cselezi el a fél életét már vezetnénk -.-

LasCar16
Marek és Guffi szépen forgatták a skótokat😊)

#acm

LasCar16
Kaká szépen tökönbillentette a srácot:> le is kellett vinni😛

#acm

LasCar16
bakker ezek lerúgnák a félcsapatot... taj skót fszok***

#acm

Nuno88
jó lenne még egy gól

Palinko
én nem akarom hogy tizivel hozzuk ki eredmédményt...
Nuno88
Kaká tizibõl 1:1 gogogogogo