36664
  • LasCar16
    A klub orvosa Jean Pierre Meersseman miután kitárgyalta az esetet elismerte, nincs komoly gond a játékos térdével.

Csütörtök reggel az orvos azt mondta, hogy komoly gondok vannak itt és az utóbbi operáció hasztalan volt, de most megnyugtatott mindenkit.

"Nem olyan súlyos a dolog, ahogy azt vártam"-mondta Meerseman.

"Most egy gyakorlaton megy keresztül ami fontos a felépülését illetően."

"Jelenleg csak várnunk kell egy kicsit, és eltervezni, hogy hogyan kezdjük el a felépülést a szezon kezdetéig."
  • horpeti
    Én megmondom őszintén, amióta elment Sheva és ilyen Gila csatársor volt, annyira nem követtem az eseményeket, csak azt láttam, amikor éppen néztem Milán meccset, hogy ez gáz (amit te is mondasz).
    Igaz, a BLben azért mintha ezt megcáfolták volna tavaly előtt, ez tavaly már a BLben sem volt így.

Ronaldo azt hittem újjászületik, láttam 1-2 jó meccsét, de aztán ő is sérülgetett... Most megint van kis vérfrissítés, hát várom, mit hoz...
    A fő posztokon azért még mindig ugyanazok az emberek vannak akik 5-7-9... éve (pirlo, kaka, maldini, gattuso, ambrosini)..de úgy röpül az idő, asse tudom mennyi idő telik, de még mindig őket látom. :DDD
  • LasCar16
    az a baj h 2006 szeptembere óta nem úgy játszunk ahogy kell, régebben a földbe döngöltünk mindenkit, gyorsan játszottunk, labdát birtokolva, területet faszán zártuk le, és életveszélyesek voltak a kontráink, az ellenfelek összeszarták magukat... mára ez sehol sincs, ez a magabiztos játék hiányzik nekem a legjobban, Seedorf és Pirlo nem úgy játszik ahogy kell, See nem bírja már a régi posztját, Gattusonak régebben csak a védekezéssel és a labdaszerzéssel kellett törődnie, amíg a szélsők nyugodtan felmehettek és vissza is értek, elől meg Sheva góljai :) Kaká is kicsit lassabb lett, kevesebbet lő és az 1-1 elleni párharcok se mennek enki annyira, de egész szezonban sérülésekkel bajlódott, csak épüljön már fel...
  • horpeti
    Ehh ehh. Azért ilyen szinten nem kéne ez... hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet. Remélem valami kacsa.
  • horpeti
    Majd úgy kell csinálni a taktikát, hogy legyen lendület.
    Ez persze másfajta stílust igényel, mint amit néha játszott korábban a Milán (állófoci rulZ), de annál jobb. :)
  • Nuno88
    Kezd nevetséges lenni az orvosi stáb...
  • LasCar16
    A Milan laborjában Jean Pierre Meersseman azt mondta, hogy Kaká legutóbbi műtétje teljesen hasztalan volt!

A doktor Runco progesszort vádolta aki az előző műtétet hajtotta végre a játékoson.A doki szerint mindent megjavítottak csak a sérült lábat nem.

"Ezzel az operációval időt vesztettünk.Megint meg kell műteni és utána kell rehabilitálni ami minimum 1 hónap."

"Az utolsó operációval mindent meggyógyítottak csak a gyulladást nem."

"Ez az operáció hasztalan és hátrányos volt!"

Meersman doktor nyilatkozott Nesta sérülését illetően is.

"Ami Nestat illeti várnunk kell."

"Aki elvégzi a műtétet az optimista."

"Pozitívan kell hozzáálni a dologhoz ennyi a titka."

Kakát várhatóan újra megkell műteni majd ezért a visszatérés várat még magára.

forrás: goal.com

MI A JÓ BÜDÖS LÓFASZT CSINÁLNAK??????????????
  • LasCar16
    Dinnyó se volt az igazi, keveset mozgott,futott de lát a pályán Patonak nagyon nem fekszik ez a középcsatár pozíció, hiába nem center a srác... ezzel kapcsolatban vannak is aggályaim, mert meg fogják enni a védők... ő lendületből eredményes... végül hozták a meccset 1-0ra és ez a lényeg
  • Nuno88
    Én nézem, de kicsit szenvednek a brazilok.
    De egy Pato góllal nyernek.

Pato most hagyott ki egy helyzetet...
  • LasCar16
    Eurosporton Brazília - Belgium a félidőben 0-0
    Dinnyó és Pato is a kezdőben, valamint Alex Silva is a védelemben játszik, jó meccsnézést ;)
  • LasCar16
    A mai edzés után, a klub főorvosa, Massimo Manara a sérült játékosok állapotáról nyújtott tájékoztatást.

Alessandro Nesta:

"Alessandro tegnap délután ment át a második kivizsgáláson. Az eredmények megnyugtatóak. Ma pihent, de a következő 48-72 órában meg kell néznünk a további eredményeket, és ezután felállítani egy rehabilitációs tervet."

Marco Borriello:

"Tegnap óta egy műtét utáni fizikoterápiát végez. Boldognak tűnik az operáció eredményeivel."

Filippo Inzaghi:

"Holnap fog átesni egy kivizsgáláson. Az ötletünk az, hogy a következő napokban egy speciális fizikai munkát fog végezni, hogy újra a csapattal edzhessen."

Ricky Kaká:

"Belekezdett egy rehabilitációs programba, majd meglátjuk mi lesz az eredménye. Néhány nap pihenés után jobban érzi magát, és a következő napokban speciális vizsgálatokon fog részt venni."

Emerson:

Örülünk az elmúlt napok eredményeinek, amiket a külön munkában végzett el. Reméljük, hogy a hónap végén már a csapattal fog edzeni.

Kakha Kaladze:

"Néha a térdében érez fájdalmakat, de most már jobban érzi magát."

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Mr. Fonsecának köszönhetjük,hogy Viudez és Cardaccio immáron Rossonero.

Mathias Cardaccio:"Mathias egy 20 éves legény,két évet játszott az uruguayi első ligában és szinte azóta tagja az Uruguay-i U20 válogatottnak.Ő egy tipikus középpályás tele potenciállal,amit majd a pályán kell megmutatnia."

Tabaré Viudez:"Ő még fiatalabb mint Mathias,hiszen még csak nemrég töltötte be a 18-at,ennek ellenére már majdnem egy egész évet eltöltött az uruguay-i első osztályban.Posztját tekintve ő egy visszavont csatár,amolyan második csatár,rengeteg mozog és rendkivűl erős játékos,de ő inkább majd a pályán fogja bizonyitani."
  • Nuno88
    Az ujak edzésben:

• Yulcsa
    Most Felipe kapus ügyével mi a helyzet?
  • LasCar16
    Az IL Corriere Dello Sports szerint a Milan csapata készen áll arra, hogy leigazolja a Sao Paulo 23 éves tehetségét Alex Silvat.

A Milanba egyenlőre sok a sérült játékos.

Alessandro Nesta is kidőlt a sorból és rejtély, hogy mikor tér vissza.

Ez készette arra Adriano Galliani urat, hogy visszatérjen az átigazolási piacra és vegyen még egy védőt a Milanba.

A pár nappal ezelőtti 0:5-ös Milan-Chelsea meccs pedig végleg eldöntötte, hogy mi is a helyes választás.

Az olasz lap azt írja, hogy a Milan már szinte biztosan leigazolja a brazil tehetséget.

Erős,erőteljes,jól lát a pályán és fiatal.Minden megvan benne amire a Rossonerok öregedő védelmének szüksége lenne.

Igaz, hogy Carlo Ancelotti korábban már jelezte, csapata már nem aktív az átigazolási piacon, de a brazil védő lehet a klub utolsó igazolása.

A piros-fekete klub idén Scudettot akar nyerni és ha ténylegesen ez a klub elsőszámú célja akkor erősíteni kell még.

Egyes források szerint Silva hajlandó lenne csatlakozni a csapathoz.Persze az is befolyásolhatja, hogy ebben a klubban számos brazil honfitárs megfordult már és jelenleg is sok játszik itt éppen.Szám szerint 6.Dida,Digao,Emerson,Kaká,Pato és Ronaldinho.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    kis manipulációval kellemesebb ránézni a keretre :)
  • Zsil
    see mióta csatár?na és Kaka?Ronaldinho?támadó középpályások inkább
  • horpeti
    Mennyi csatár... :P
  • LasCar16
    Íme a Milan 2008/2009-es keretének játékosai, illetve az általuk viselt mezszámok

Kapusok: 1 Nelson Dida - 12 Christian Abbiati - 16 Zelijko Kalac

Védők: 3 Paolo Maldini - 2 Massimo Oddo - 4 Kakha Kaladze - 13 Alessandro Nesta - 15 Gianluca Zambrotta - 17 Dario Simic - 18 Marek Jankulovski - 19 Giuseppe Favalli - 25 Daniele Bonera - 31 Rodrigo Digao - 36 Matteo Darmian - 77 Luca Antonini

Középpályások: 5 Emerson - 8 Rino Gattuso - 14 Mathias Cardacio - 21 Andrea Pirlo - 23 Massimo Ambrosini - 32 Cristian Brocchi - 84 Mathieu Flamini

Csatárok: 7 Alexandre Pato - 9 Filippo Inzaghi - 10 Clarence Seedorf - 11 Marco Borriello - 20 Tabarè Viudez - 22 Ricardo Kaká - 43 Alberto Paloschi - 80 Ronaldinho

• LasCar16
    A tegnapi Galliani-Ancelotti megbeszélésen nem csak Carletto pozíciójáról, hanem az átigazolási piacról is szó volt. Adriano Galliani megerősítette, hogy Dario Simic lehetséges Espanyolba igazolásán kívül a Milan számára a piac bezárult. Azonban a Milan transzferguruja, Ariedo Braida még figyeli a dél-amerikai hátvédeket, és miután Thiago Silvát nagyon nehéz lenne megszerezni, a figyelem Mirandára (a képen), a Sao Paulo 23 éves középhátvédjére szegeződött. Miranda beismerte, hogy a Milanon kívül a Fiorentina is érdeklődik iránta, de ő jelen pillanatban még maradna Brazíliában.

Forrás: transfermarketweb.com
  • Nuno88
    Adriano Galliani és Carlo Ancelotti sajtótájékoztatón értékelte a csapat jelenlegi helyzetét.

Galliani:
    "Carlo Ancelotti és én mindenkit biztosíthatunk arról, hogy mi mindig mindenben egyetértettünk, legyen szó technikai vagy éppen emberi dolgokról. Ha van két ember akik egy hullámhosszon vannak, akkor az Carlo és én. Beszéltünk a sérült játékosokról, azokról akik jelenleg hiányoznak, úgy gondoltuk, hogy az a megfelelő lépés ha most találkozunk egymással, beszélgetünk, és elemezzük a vasárnapi mérkőzést, amit remélünk a jövőben nem ismétlünk meg."

A szót Carlo Ancelotti veszi át:

"Az 5-0-s vereség magyarázata? Jelenleg a felkészülés szakaszában vagyunk, megspékelve azzal, hogy a komplett támadósorunk hiányzik, ami ténylegesen hátráltatja a támadójátékunkat. De hátul is sokkal megbízhatóbbnak kell lennünk. Vannak olyan játékosaink is, mint például a válogatott játékosok, akik elég rövid ideje végeznek tényleges edzésmunkát, de a fizikai szempontból ott tartunk, ahol szeretnénk, hogy készen legyünk a startra. A kapusok? Abbiati jó dolgokat mutatott be, míg Kalac nem játszott jól, most pedig megnézzük, hogy Dida milyen állapotban van Manchesterben, aztán dönteni fogunk. Egyértelműnek kell legyen, hogy a játékosok nem valami boldogok a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban, függetlenül a körülményektől. A Milannak a világon egyetlen csapattól sem szabad öt gólt kapnia. Kaká? Neki fizikai problémái vannak, amely pihenéssel gyógyítható, és nem hinnénk hogy ez túl sokáig fog tartani. Nesta jó úton van a rehabilitációval a hátával kapcsolatban, de még várnunk kell. Most pedig egy valódi meccset kell játszanunk Manchesterben, még akkor is ha egyetlen egy csatár áll csak rendelkezésünkre, nem tudom, hogy Paloschi lesz-e az az egy mivel, rendkívül fáradt, és pihentetni kellene, az Euro 19 után és hogy kihagyta a komplett vakációt. Lehet hogy a fiatal Viudez lesz az, majd meglátjuk."

Galliani és Ancelotti az Ambrosini ügyről:

Galliani:
    "A csapat az edző reszortja, de az olyan pillanatokban, amikor a csapat sérülésektől van sújtva, valakinek segítenie kell, azzal amivel tud. Egyértelmű, hogy Ambrosini nem veheti el Nesta helyét, de pillanatnyilag Nesta nincs jó állapotban."

Ancelotti:
    "Ambrosini egy nagyszerű középpályás, aki vészhelyzetben képes középső védőként is helyettesíteni. Nyilvánvalóan ki kell próbáljuk ott először, amit ki is fogunk a következő napokban az edzések folyamán."

Galliani záró monológja:

”Caradacio képes a középpályássor mindhárom részében játszani, természetesen az edző fogja eldönteni, hogy majd hol. Ő és Viudez számomra két tehetséggel teli játékos. A szurkolóknak nyugodtnak kell maradniuk: A Milan biztosan jól fog szerepelni. Amikor szomorúak voltak, hogy semmilyen fontos játékos nem érkezett, aztán boldogok lettek, mivel Ronaldinho érkezett hozzánk, most pedig a Chelsea elleni mérkőzést éltük meg nem túl jól. Nyugodjunk meg. Az egyik oka lehet, amiért nem játszottunk jól, a felkészülésnek köszönhető. Sok év után először, a felkészülésünk nem egy azonnal célra lett összeállítva, mint például a Bajnokok Ligája selejtező fordulója, vagy az Európai Szuperkupa győzelem. Arra készülünk, hogy 38 vasárnap teljesítsünk jól, amiért rengeteget is dolgozunk. Most az edzőink azt mondják, eleinte nehéz lesz. Valójában a bajnokság megnyerése a csapatunk idei első számú célja, amivel tisztában van a stábunk összes tagja. Ronaldinho és Pato? Nyilvánvalóan visszatérnek az első fordulóig. A Milan eddig is tisztában volt azzal, amit sokan csak később fogtak fel, hogy a 23 éven aluliakat muszáj elengedni az Olimpiára, amit mi meg is tettünk Patoval kapcsolatban. Máskülönben Ronaldinhot 2 napja leigazolását két napja zártuk le, és most ő már ott van az Olimpián, nem tudtunk mit tenni ezzel kapcsolatban. Mindenesetre játszani fognak az első fordulóban, aztán, ha behívják őket a Brazil válogatottba, és elutaznak hogy a Brazília szeptemberi vb selejtezőin részt vegyenek, amiért mivel hivatalos FIFA mérkőzés, senki nem mondhat semmit."

Ford: lalas

Forrás: acmilan.hu/acmilan.com
  • Nuno88
    Remélem a City ellen pályáralépnek és nem ilyen Ambro, Pirlo csatársorral égünk megint...
  • szucsy89
    az jó h lőttek 1-1 szép gólt de ez még engem nem győzött meg:D majd a pályán bizonyítsanak a milanba...amúgy meg védő kellett volna inkább
  • LasCar16
    javítom magam Cardacio (Pirlo+Gattuso ötvöződik benne)
    Viudez pedig tkp de csatárt is tud játszani
  • LasCar16
    támadó középpályások ..
  • Yulcsa
    és ők milyen poszton játszanak?
  • LasCar16
    az új szerzemények

mezszámok : Cardacio 14, Viudez 20

• Nuno88
    Én Abbiatiban bíznék, sztem védő kellene meg egy csatár még...
  • Yulcsa
    Átigazolás: a lengyel Borucért harcol a Milan és az Arsenal

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az Arsenal élénken érdeklődik a Celitc lengyel kapusa, Artur Boruc iránt, de Arsene Wengernek most riválisa akadt a kapusért folytatott harcban, ugyanis az AC Milan is szívesen látná őt.

Angol sajtóinformációk szerint az Arsenal és a Milan is szeretné igazolni a Celtic kapusát, Artur Borucot. Kérdés, hogy az olaszok fel tudják-e venni a versenyt Arsene Wenger ajánlatával, aki a hírek szerint 10 millió fontot is hajlandó lenne fizetni a lengyel futballistáért.
    nso
  • horpeti
    Hát a múlt évben kb. azt láttam, amit írtál, most nagyon fogadkoznak.
    Ha idén is ugyanazt látom, meg a lexarom állapotot (nagyon nehezen tudom elképzelni!!), akkor az már nagyon nem lesz szimpi.

Többször hallottam, hogy a "Milánt nem motiválja már a bajnokság, csak a BL"... mivel most nincs BL és fogadkoznak a Bajnokságra, nagyon kiváncsi leszek, mi van, ha tényleg motiváltak.. Gáz lenne, ha nem. De sok az "új" , és vannak fiatalok is, nem hiszem, hogy ők nem lennének motiváltak. Ancellotti meg... nem a kedvenc edzőm, de az már egyéni szoc. problem. :)
  • LasCar16
    Supporters: "No more Cups!"
  • Nuno88
    Magukba szálltak? Honnan tudod? Beszéltél veük? Sztem nincs itt semmi....
    Vasárnap a csapat nagyon nagyot égett és annyit elvártam volna h bocsánatot kérnek a szurkolóktól. CA sem mutatott nagy lelkesedést a padon, akkor a játékosoktól mit várt? Egy edzőnek biztatni motiválni kellene a csapatot, de sajnos ezt CA nem tudja (már)...
  • horpeti
    Valszeg attól függetlenül, hogy nincs durván kimutatva, mélyen magukba szálltak mind a játékosok, mint az edző, mind a vezetőség. Ettől talán még jobban fognak készülni, hogy nagyot dobbantsanak a köv. idényben.
  • limperatore
    Hát mikor a milan bl-t nyert dida igen csak jó volt, ne makogj sokat maki
  • horpeti
    Ha bocsánatot kér, akkor még inkább gázossá vált volna a vereség, mert belemélyed, szívügyeként tekinti. Most egyszerűen úgy kezelte, hogy ezzel nem is kell foglalkozni, felejtse mindenki el, nem fordít rá energiát.

Nekem ezzel nincs bajom, én az éles szezont várom, valszeg ha most sírás rívás lenne egy ilyen meccs után minden téren, akkor sokkal jobban aggódnának a szurkolók.
  • Nuno88
    CA még bocsánatot sem kért a szurkolóktól amiért nevetségessé tette a csapatot.
  • szucsy89
    nekünk nem lehet kérdés de CA-nak sajnos az...
  • Nuno88
    Nagyon remélem hogy süket duma, mert kezdek parázni...
  • Nuno88
    Egyetértek, h sem Kalács sem Storari sem Fiori nem volt Milan szint. De Dida azért 2002-től 2004-ig kb. nagyon jól védett, de tény h jelenleg ő is rettentően halovány. Abbiatinak kell lennie az első számúnak, ez nem is lehet kérdés.
  • Oziris666
    Ezeknek a kapusoknak egészséges versenyt?Ne viccelj!Ilyen kapusoknak nem egy Milánba kéne védeniük!Dida is ugyanez a potya szinvonal ami Kalács(Serie C kb)!Ezt a 2őt kirakni azt igazolni egy normálissat!Nem Ronaldinhok kellenek ide.....
    A top csapatok közül tulzás nélkül évek óta a milánnak vannak a legpocsékabb kapusai!Ezen sztem nagyon nem lehet vitatkozni!