A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Castellazzi; Lucchini, Sala, Gastaldello; Maggio, Palombo, Volpi, Ziegler; Sammarco, Bellucci; Montella
MILAN:
Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf, Kakà, Gilardino
Forrás: acmilan.com
-----------------------------
hát kíváncsi vagyok, bízom a csapatban és jó lenne egy magabiztos gyõzelem, bár erre nem sok esélyt látok, de ami biztos: FORZA AC MILAN!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Sok Boldogságot Kívánunk Neki!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Sampdoria (4-4-2): Mirante; Lucchini, Sala, Gastaldello, Zenoni; Palombo, Volpi, Pieri, Sammarco; Bellucci, Montella
Milan (4-3-2-1): Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Brocchi, Kakà, Seedorf; Inzaghi
------------------------------------------------------
ez az CA nehogy véletlenül Gourcuff kezdjen, kezdjen inkább a fiatal ifjú Brocchi (Y)
belekell húznotok
ryhdeksan: uefa kupa helyett a bl-be indulunk jövõre is mert a 4. hely nekünk egy scudettoval ér fel
Amúgy nem tudja véletlen valaki, neten hol adják a Milan meccset?
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Ronaldinho a szezonban mindössze két mérkõzést játszott végig a bajnokságban, és már hónapok óta nem tud vezéregyénisége lenni a gárdának, miközben a hírek szerint õ maga is kezdi érezni, hogy váltásra van szüksége. A Barca egyelõre nem kapott hivatalos ajánlatot a brazilért, de amennyiben a januári átigazolási szezon végéig megfelelõ összeget kínálnak érte, a tavaszi szezont már egy másik csapatban kezdheti meg - írja az AS.
Korábban a Chelsea és a Milan is érdeklõdött Ronaldinho után, nem kizárt, hogy hamarosan mindkét klub megpróbálja leigazolni az irányítót.
----------------------------------
egy ujabb csemege...
KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi
VÉDÕK: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Serginho, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà
A téli bevásárló-lista élén a Real Madrid védõje, Fabio Cannavaro, és a Barcelona hátvédje, Gianluca Zambrotta áll. A nyári átigazolási szezonban pedig, a Valencia középpályása, David Albelda, a Lyon labdarúgója, Kim Kallstrom, és a Palermo ásza, Amauri kerülhet célkeresztbe.
Forrás: tribalfootball.com
------------------------------------------------------------------------
Az AC Milannál fontosnak tartják egy topcsatár leigazolását, és a Gazzetta dello Sport mai számában a milánói klubot kapcsolatba hozták Ronaldinhoval, Didier Drogbával, és Karim Benzemával.
Ronaldinho már több alkalommal képbe került a Milannál, így nem meglepõ, hogy a Gazzetta is elsõként említi meg a brazil zsenit. A Barcelona szupersztárja ebben a szezonban nincs élete formájában, és vélhetõen nem is érzi jól magát a katalánoknál.
A második név a listán a Chelsea gólzsákja, Didier Drogba. Az elefántcsontparti támadó a közelmúltban a France Football magazinnak adott elhíresült ”semmi sem állíthat meg, hogy távozzak” nyilatkozata után elképzelhetõ, hogy a piros-feketéknél köt ki.
Az utolsó csatár, akinek a neve felmerült, a Lyon csodagyereke, Karim Benzema. A 19 éves játékos egyike Európa legígéretesebb támadóinak, és az Arsenal is szívesen megszerezné az ifjú tehetséget.
Forrás: goal.com
Õszinte részvétem a hozzátartozóknak és a Milan családnak!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
#acm
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#acm
- A játékosoknak kevesebb edzésre, és több alvásra van szükségük. Már beszéltem is errõl Ancelottival, ugyanis a lelátóról úgy tûnik, mintha túledzettek lennének a mieink – mondta Berlusconi, aki saját hivatásából hozott példát a kialakult helyzetre: - Ha én három napon keresztül szónokolnék, akkor én is hibáznék.
---------------------------------------
pffff... túledzettek hát...
Rino, jól láthatóan remekül fekszik neked az ilyesfajta munka. Esetleg szakmát is váltasz?
"Nos, elnézve a csapat utóbbi idõben nyújtott teljesítményét, nem elképzelhetetlen. A viccet félretéve, ez az esemény már két hónapja szervezõdik és örülök, hogy most itt lehet a megnyitón. Közhelynek tûnik, de a valóságban nagyon sok embernek van szüksége segítségre, különösen a fiataloknak, akiknek gyakran vannak problémáik. Ha szükség van rám és segítõ kezet nyújthatok, akkor azt teljes szívembõl teszem. "
Mi indít téged arra, hogy részt vegyél az ilyen kezdeményezésekben?
"Legfontosabb esemény a kislányom születése volt. Apának lenni megértette velem, hogy amikor a fiatalok gondokkal küzdenek segíteni kell nekik. Ezt a célt szolgálja az alapítványom is. "
Ami a focit illeti, ott sajnos mostanában nincsenek örömre okot adó történések.
"Ez az esemény és a futball két különbözõ dolog. Az egyik munka, a másik pedig jótékonyság. A pályán egyértelmûen nehéz idõszakot élünk át. Elõre kell tekintenünk, mert innen csak fejlõdhetünk."
Mi a véleményed Berlusconi szavairól?
(A Roma meccs után bement az öltözõbe és bátorította a játékoskat-a szerk.)
"Az elnökünk éveken kerszetül egy gyõztes klub vezetõje volt. szükségünk volt a szavaira. Elsõsorban mi vagyunk a legcsalódottabbak. Tavaly nagyjából hasonló helyzetben voltunk a bajnokságban, aztán jött a májusi BL örömmámor. Ez az év nehezebb lesz , a legfontosabb pedig, hogy magunk mögött hagyjuk a negatív szériát."
érdekes gondolat
CA egyébként is egy elég konzervatív edzõ. Az alaptaktikán nem nagyon szokott meccs közben változtatni, nem nagyon állunk át más hadrendre, csak nekiállunk támadni, majd lesz valahogy.
- Nem vagyunk depressziósak, csak nagyon csalódottak – értékelte a Roma elleni vereségét a mester. – Kemény idõk ezek! Semmi nem jön össze, fõleg otthon nem. A Roma ellen kiegyensúlyozott meccset vívtunk, de semmi nem jött össze, nem tudtuk átmenteni szerdai formánkat. Most viszont már arra kell gondolnunk, hogy hogyan tudjuk túltenni magunkat a történteken. Jobbak vagyunk ennél!
Így gondolja Silvio Berlusconi is. A klubelnök a Roma elleni rangadót követõen bement az öltözõbe, és megnyugtatta a játékosokat. Cafu szerint ez a rövidke, egyáltalán nem korholó jellegû beszéd akár fordulópont is lehet a gárda pocsék bajnoki szereplését illetõen.
- Tény, hogy gyengén állunk, de sok mindenen túltettük már magunkat az elmúlt évek során, és eddig mindig megbirkóztunk a nehézségekkel. Így lesz ez most is. Mi vagyunk Európa bajnokai, a szuperkupát is megnyertük, és gyõzelemre törünk a klubvilágbajnokságon, valamint a világkupán is! Mindig azt kérdezgetik tõlem, hogy nem aggódom-e a csapat bajnoki szereplése láttán. Nos, én még mindig nem aggódom! - jelentette ki a presidente.
CA pedig látta h Gila jó formában és veszélyes a kapura..Serginho pedig kicsit felpörgette a játékot volt pár beadása egyikbõl majdnem gól is lett ha az bemegy akkor nem szapulnánk Ancelottit.., szóval ez nem rajta úszott el
#acm
1. Nem egy csatárral kell felállni. Korábban CA csak akkor alkalmazta a karácsonyfa felállást, ha hasonló tudású csapat ellen idegenben játszottunk és jó volt az iksz. Még Berlu meg is fenyegette, hogy ne 1 csatárral álljon ki. Most meg mi van ? Otthon az Empoli ellen is 1 csatárral játszunk...
Szóval sok pont elment a rossz taktikán.
Ott van ez a Abumeyang gyerek. Gólkirály volt az ifi klub vébén, de nálunk még a cserepadra sem fér fel...
2. 2 hónapja ugyanazzal a csapattal játszunk. No rotáció. Nem kellúgy rotálni, mint a Liverpool, de mivel idõs csapatunk van, nem fogják sokáig bírni a rendszeres szerdai-vasárnapi meccseket. Igaz, hogy nincs sok minõségi cserénk, de azért néhányan nagyobb szerephez juthatnának pl. Gourcuff.
Azt sem értem, tegnap 0-1-nél miért nem hozta be Inzaghit, már úgyis mindegy volt.
"Nehéz megmagyarázi az utóbbi idõben mutatott eredményeinket. Mindig minden tesztet megcsinálunk, és mindig pozitív eredményt kapunk. Azt mondják nekünk, hogy öreg a csapat, de én személyesen ezzel nem értek egyet, hiszen a kezdõcsapat átlagéletkora kevesebb, mint harminc év. Sajnálatosan augusztus óta két fekete hónapunk volt, néhány jó mérkõzéssel, alkalmanként szép játékkal. A 21 év alatt, amióta a klubnál vagyunk, ritkán fordult elõ ehhez hasonló helyzet. Jelenleg a két csatárunkra várunk: Patóra, aki januártól már játszhat, illetve Ronaldóra, aki sérüléssel küszködik. A bajnokság 38 mérkõzésbõl áll, és a végén helyre fogjuk tenni az egyensúlyt. A Bajnokok Ligája csoportunkban továbbra is elsõ helyen állunk. Remélhetõleg csakúgy, mint tavaly, idén is gyorsan fel tudunk majd javulni. Ami az átigazolásokat illeti, én a Gattuso - Ambrosini - Pirlo - Kaká középpályát egyik csapatéra sem cserélném el. A problémát megbeszéltük Carlo Ancelottival is, és ez mégpedig az, hogy a jelenlegi legjobb tizenegy játékosunkkal kell jól teljesítenünk. Ha venni akarnánk egy játékost, nem tudnánk eldönteni, hogy kit áldozzunk fel a jelenlegi csapatból. A klub végül is úgy döntött, hogy egy fiatal tehetségbe fektet be, ezért hoztuk ide Patót, hiszen már itt volt Gilardino, Inzaghi és Ronaldo is."
Carlo Ancelotti:
"Sajnos ez egy rossz idõszak számunkra, de a lehetõ leghamarabb megoldást kell találnunk. Az eredmény negatív, a helyezésünk a bajnokságban lehetne jobb is, de figyelembe kell venni azt is, hogy ma délután egyáltalán nem játszottunk rosszul. Most megint újra fel kell építenünk magunkat, rögtön szerdán, a Sampdoria elleni mérkõzésen. Nem szabad elveszítenünk a lelkesedésünket és a nyugalmunkat, úgy kell játszanunk, ahogy tudunk, csak így juthatunk túl ezen az idõszakon. Természetesen a klubnál sokan csalódottak. Nehéz rájönni, mi is okozza a gondokat, talán sok kis apró dolog együtt, amiket egyenként kell megoldanunk. Az biztos, hogy nem vagyunk kiegyensúlyozottak. Ma nem játszottunk rosszul, talán kissé pontatlanok voltunk, és mivel nem tudtunk megtörni a góltalanságot, a Roma megtette ezt helyettünk. Kifogások helyett új megoldásokat kell keresnünk, hiszen ez egy nagyon erõs csapat, ezt már bizonyította korábban. Ami a Romát illeti, jók voltak, és Vucinic szép gólt szerzett."
a scudettót és a vb t könyebb megnyerni mint a blt szóval ha nincs egy topp csapatod minek vágnál bele a bl be? a vb hogy és miként játszák? mert már azt hidtem rég lelett játszva csak nem hallottam róla
#acm
Asked whether he thought Milan's problem was a lack of attention, Silvio Berlusconi said: "No, we are not distracted. Unfortunately in football there is a lot of irrationality. But there's no need to be worried, I'm not worried."
-----------------------------------------
komolyan lehet h nem kellett volna megnyerni tavaly a bl-t, így most ezzel tudnak takarózni -.-
Nuno sokan egyet értünk veled.de LasCar nak is valahol igaza van hogy nem oldunk meg semmit ha mindenkit kirúgunk és Berlusconinak kell okosnak lenni meg Ca nak mert 1 hülye miatt nem eshet szét a csapat de ki tudja lehet Galliani mindhármuk véleményét mondja ki akkor meg ajjaj.