A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
faszé kell állandóan arcoskodnod? húzzá északra mettyú

#acm

Nuno88
SAMPDORIA:
Castellazzi; Lucchini, Sala, Gastaldello; Maggio, Palombo, Volpi, Ziegler; Sammarco, Bellucci; Montella

MILAN:
Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf, Kakà, Gilardino

Forrás: acmilan.com
-----------------------------
hát kíváncsi vagyok, bízom a csapatban és jó lenne egy magabiztos gyõzelem, bár erre nem sok esélyt látok, de ami biztos: FORZA AC MILAN!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Ma ünnepli 43. születésnapját a Milan egykori legendás csatára, Marco Van Basten.

Sok Boldogságot Kívánunk Neki!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
nem lesz gyásszünet a meccs elõtt, most olvasom a milan fórumon, a klub küld egy részvétnyilvánító táviratot a családnak de gyásszünet nem lesz

jól érted xD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
sõt egyáltalán nincs így, idén nem tudom kapott-e 20 percet összesen -.-

DjCooll
Hát ezt én sem értem egyépként. Pedig nyáron az votl hogy sokkal több szerephez fog jutni mitn tavaly. Hát eddig nem veszem észre hogy ez így lenne.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
Jogos elvek😊😄 már ha jól értem mit írtálXD

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
Lehetséges kezdõ 11-ek.

Sampdoria (4-4-2): Mirante; Lucchini, Sala, Gastaldello, Zenoni; Palombo, Volpi, Pieri, Sammarco; Bellucci, Montella

Milan (4-3-2-1): Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Brocchi, Kakà, Seedorf; Inzaghi

------------------------------------------------------
ez az CA nehogy véletlenül Gourcuff kezdjen, kezdjen inkább a fiatal ifjú Brocchi (Y)

Nuno88
hát jah belekellene, de nem tudom mi lesz belõle... a Juve nem tudom h hol lesz de nem mernék rá mérget venni h mögöttünk :|||

arra csak 1x lehetõsége ;-]

hát végülis odaérhettek még de ha így folytatjátok akkor nehéz lesz mert inter roma juve elõttetek lesz valszeg, max a juve nem mert azoknak most nem segítenek a bírók xDDDD
belekell húznotok

DjCooll
Hát nem... Mondjuk az Internek lõvöldöze a gólokat..

Nuno88
Yulcsa: Ronaldinho a bal szélen van kinnt a Barcában legalábbis, Kakával ketten lennének középen és egy csatár pluszba...szerintem

ryhdeksan: uefa kupa helyett a bl-be indulunk jövõre is mert a 4. hely nekünk egy scudettoval ér fel

Minek jönne ide ronaldino? hogy indulhasson az uefa kupába?^^

Yulcsa
Na az érdekes lenne, de hisz õ Kaká posztján játszik, nem?
Amúgy nem tudja véletlen valaki, neten hol adják a Milan meccset?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
A vezetõség tagjaitól származó nemhivatalos információk szerint a Barca elkezdte Ronaldinho eladásának elõkészítését, a brazil játékos akár már télen elhagyhatja a katalán fõvárost. Az elöljárók meggyõzõdése szerint Ronaldinho már túl van legjobb évein, s miután sem tavaly, sem idén nem tudta megismételni korábbi teljesítményeit, a klub nem zárkózik el az eladásától.

Ronaldinho a szezonban mindössze két mérkõzést játszott végig a bajnokságban, és már hónapok óta nem tud vezéregyénisége lenni a gárdának, miközben a hírek szerint õ maga is kezdi érezni, hogy váltásra van szüksége. A Barca egyelõre nem kapott hivatalos ajánlatot a brazilért, de amennyiben a januári átigazolási szezon végéig megfelelõ összeget kínálnak érte, a tavaszi szezont már egy másik csapatban kezdheti meg - írja az AS.

Korábban a Chelsea és a Milan is érdeklõdött Ronaldinho után, nem kizárt, hogy hamarosan mindkét klub megpróbálja leigazolni az irányítót.
----------------------------------
egy ujabb csemege...

DjCooll
Ez jogos, és egyet is értek vele. Bár nem tudom hogy mért télen akarnak állandoan igazolni....Ezt nyáron megtehetnék és akkor még Bl-ben is játszhatna az illetõ.

Palinko
hát ha valakit most lehet megszerezni akkor most kell mert elkapkodják elõlünk legalább jövõre beillesztkedne a csapatba
Nuno88
meglátjuk mi lesz a télen, bár igazolni annyira nincs értelme mert a bl-be nem lehet majd nevezni akit igazolunk, HA igazolunk

Palinko
pedig már örültem hogy belátták. bár tavaly sem kellett és mégis igazoltak tavaly elõtt sme kellett és mégis igazoltak néha nem olyan hamisak a kacsák.
Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte a Sampdoria elleni mérkõzésre készülõ keretét:

KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Serginho, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà

Nuno88
két érdekes hír annak ellenére h nem kell senki a csapatba... de egyik hírnek sincs valóságalapja, szal mehetnek a kacsa cikkek közé szvsz

Nuno88
Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó lenne 70 millió fontot áldozni a csapat megerõsítésére. A Corriere dello Sport szerint januárban 25 millió fontot költhet a klub, míg a szezon végén további 45 millió font áll majd rendelkezésre.

A téli bevásárló-lista élén a Real Madrid védõje, Fabio Cannavaro, és a Barcelona hátvédje, Gianluca Zambrotta áll. A nyári átigazolási szezonban pedig, a Valencia középpályása, David Albelda, a Lyon labdarúgója, Kim Kallstrom, és a Palermo ásza, Amauri kerülhet célkeresztbe.

Forrás: tribalfootball.com

------------------------------------------------------------------------

Az AC Milannál fontosnak tartják egy topcsatár leigazolását, és a Gazzetta dello Sport mai számában a milánói klubot kapcsolatba hozták Ronaldinhoval, Didier Drogbával, és Karim Benzemával.

Ronaldinho már több alkalommal képbe került a Milannál, így nem meglepõ, hogy a Gazzetta is elsõként említi meg a brazil zsenit. A Barcelona szupersztárja ebben a szezonban nincs élete formájában, és vélhetõen nem is érzi jól magát a katalánoknál.

A második név a listán a Chelsea gólzsákja, Didier Drogba. Az elefántcsontparti támadó a közelmúltban a France Football magazinnak adott elhíresült ”semmi sem állíthat meg, hogy távozzak” nyilatkozata után elképzelhetõ, hogy a piros-feketéknél köt ki.

Az utolsó csatár, akinek a neve felmerült, a Lyon csodagyereke, Karim Benzema. A 19 éves játékos egyike Európa legígéretesebb támadóinak, és az Arsenal is szívesen megszerezné az ifjú tehetséget.

Forrás: goal.com

9csöves9
sajnálom ha kötekedésnek tûnt. az indexes fórumon odáig mentek el,hogy úgy néz ki elérik hogy Olaszországban is gyászszünet legyen,itt meg még meg sincs említve...

Õszinte részvétem a hozzátartozóknak és a Milan családnak!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

A Milannal semmi bajom, csak ezt az én mindent tudok Berlusconit enyhén szólva nem csípem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kötekedés alapjának meg nem túl szerencsés ilyen dolgot választani sztem, már elnézést hogy közbe szólok

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasCar16
én máshol már a részvétemet nyilvánítottam nem csak itt fórumozok, de nem értem h. minek kellene rajta rágódni, szomorú esemény ez tény, de lehet h. én vagyok érzéketlen...

#acm

9csöves9
kicsit érdekesnek tartom,hogy mindenrõl beszéltetek mostanában csak a buszbalesetrõl nem...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
túledzettek? bazzeg elhiszem h. egy 40éves ember nem bírja a terhelést mint mondjuk egy 25éves-.- én ezt másnak hívnám... monjuk öregedésnek-.-

#acm

Nuno88
Silvio Berlusconi szerint a Milan idei rossz formájának hátterében az áll, hogy Carlo Ancelotti túlhajtja Maldiniékat. A Doktor becenévre hallgató exkormányfõ szerint a Bajnokok Ligája-címvédõje jelenleg alvó oroszlán, amely azonban elõbb-utóbb magához tér.

- A játékosoknak kevesebb edzésre, és több alvásra van szükségük. Már beszéltem is errõl Ancelottival, ugyanis a lelátóról úgy tûnik, mintha túledzettek lennének a mieink – mondta Berlusconi, aki saját hivatásából hozott példát a kialakult helyzetre: - Ha én három napon keresztül szónokolnék, akkor én is hibáznék.
---------------------------------------
pffff... túledzettek hát...

Nuno88
Gattuso a hétfõi nap során milánói egyik új karítatív irodájának a Mont Blancnak a megnyitóján vett részt. Itt adott interjút a Milan Channelnek.

Rino, jól láthatóan remekül fekszik neked az ilyesfajta munka. Esetleg szakmát is váltasz?

"Nos, elnézve a csapat utóbbi idõben nyújtott teljesítményét, nem elképzelhetetlen. A viccet félretéve, ez az esemény már két hónapja szervezõdik és örülök, hogy most itt lehet a megnyitón. Közhelynek tûnik, de a valóságban nagyon sok embernek van szüksége segítségre, különösen a fiataloknak, akiknek gyakran vannak problémáik. Ha szükség van rám és segítõ kezet nyújthatok, akkor azt teljes szívembõl teszem. "

Mi indít téged arra, hogy részt vegyél az ilyen kezdeményezésekben?

"Legfontosabb esemény a kislányom születése volt. Apának lenni megértette velem, hogy amikor a fiatalok gondokkal küzdenek segíteni kell nekik. Ezt a célt szolgálja az alapítványom is. "

Ami a focit illeti, ott sajnos mostanában nincsenek örömre okot adó történések.

"Ez az esemény és a futball két különbözõ dolog. Az egyik munka, a másik pedig jótékonyság. A pályán egyértelmûen nehéz idõszakot élünk át. Elõre kell tekintenünk, mert innen csak fejlõdhetünk."

Mi a véleményed Berlusconi szavairól?

(A Roma meccs után bement az öltözõbe és bátorította a játékoskat-a szerk.)

"Az elnökünk éveken kerszetül egy gyõztes klub vezetõje volt. szükségünk volt a szavaira. Elsõsorban mi vagyunk a legcsalódottabbak. Tavaly nagyjából hasonló helyzetben voltunk a bajnokságban, aztán jött a májusi BL örömmámor. Ez az év nehezebb lesz , a legfontosabb pedig, hogy magunk mögött hagyjuk a negatív szériát."

Palinko
végül is lehetséges mert már hány hónapja is van távol? lábtöréssel elõbb visszajött volna 😄
Nuno88
egy acmilan.hu fórumozó szerint, Ronaldonak már nincs különösebben semmi baja, csak azért nem játszik mert doppinggal kezelték hogy mihamarabb visszatérjen és most nem merik játszatni hogy nehogy lebukjon a doppingvizsgálaton és nehogy eltiltsák...

érdekes gondolat

Guffi megítélésében nem értek egyet veled. Szerintem jó játékos, de nem kap elég lehetõséget. Mivel nem játszik, önbizalma a béka feneke alatt van. Ezért amikor néha berakják, akkor persze görcsös.
CA egyébként is egy elég konzervatív edzõ. Az alaptaktikán nem nagyon szokott meccs közben változtatni, nem nagyon állunk át más hadrendre, csak nekiállunk támadni, majd lesz valahogy.

Nuno88
A Milan újabb vereséget szenvedett a San Siróban, a Roma elleni kudarc pedig már rekord a csapat életében: a Berlusconi-éra alatt a gárda sosem kezdett ilyen gyengén a Serie A-ban. Ráadásul tovább tetézi a gondokat, hogy a Carlo Ancelotti vezette csapat nem tud nyerni hazai környezetben, vagyis saját szurkolói elõtt. Ancelotti ennek ellenére továbbra sem idegeskedik, igaz, már szóba sem hozza a bajnoki címet:

- Nem vagyunk depressziósak, csak nagyon csalódottak – értékelte a Roma elleni vereségét a mester. – Kemény idõk ezek! Semmi nem jön össze, fõleg otthon nem. A Roma ellen kiegyensúlyozott meccset vívtunk, de semmi nem jött össze, nem tudtuk átmenteni szerdai formánkat. Most viszont már arra kell gondolnunk, hogy hogyan tudjuk túltenni magunkat a történteken. Jobbak vagyunk ennél!

Így gondolja Silvio Berlusconi is. A klubelnök a Roma elleni rangadót követõen bement az öltözõbe, és megnyugtatta a játékosokat. Cafu szerint ez a rövidke, egyáltalán nem korholó jellegû beszéd akár fordulópont is lehet a gárda pocsék bajnoki szereplését illetõen.

- Tény, hogy gyengén állunk, de sok mindenen túltettük már magunkat az elmúlt évek során, és eddig mindig megbirkóztunk a nehézségekkel. Így lesz ez most is. Mi vagyunk Európa bajnokai, a szuperkupát is megnyertük, és gyõzelemre törünk a klubvilágbajnokságon, valamint a világkupán is! Mindig azt kérdezgetik tõlem, hogy nem aggódom-e a csapat bajnoki szereplése láttán. Nos, én még mindig nem aggódom! - jelentette ki a presidente.

Nuno88
így van... 0:1 a Romának és egy csatárral nyomjuk, ráadásul Favalli jön Maldini helyére... nevetséges, Pippo meg pihen a padon, Gourcuff meg nem játszik soha... szánalom az egész

LasCar16
Willy Abumeyang, az idõsebb van a felnõtt keretnél.. nem Pierre akirõl beszélsz...(mondjuk ettõl függetlenül tesztelhetné-.-), Empoli ellen két csatárral játszottunk mivel nem volt Kaká... nekünk két nagyon jó támadó kpályásunk van Seedorf és Ricky mivel Ambrosini összeszedte magát ezért van véleményem szerint ez a felállás(kétcsatárosnak én még nem látom értelmét) valamint ezzel a kerettel nem lehet mást játszatni max ha jön Pato és Ronaldo... rotációhoz nincsenek minõségi embereink azok még annyira se bírnák... azt azért megnézném h kinek a helyére hoznád be Guffit? védekezni nem tud..támadásokban jobb See, max akkor kaphatna lehetõséget ha lehozna CA egy vkp-t, vagy a nyugodtabb meccseken de akkor mutatnia is kellene valamit mert amikor lehetõséget kapott akkor nem élt vele...
CA pedig látta h Gila jó formában és veszélyes a kapura..Serginho pedig kicsit felpörgette a játékot volt pár beadása egyikbõl majdnem gól is lett ha az bemegy akkor nem szapulnánk Ancelottit.., szóval ez nem rajta úszott el

#acm

Két problémát látok.

1. Nem egy csatárral kell felállni. Korábban CA csak akkor alkalmazta a karácsonyfa felállást, ha hasonló tudású csapat ellen idegenben játszottunk és jó volt az iksz. Még Berlu meg is fenyegette, hogy ne 1 csatárral álljon ki. Most meg mi van ? Otthon az Empoli ellen is 1 csatárral játszunk...
Szóval sok pont elment a rossz taktikán.
Ott van ez a Abumeyang gyerek. Gólkirály volt az ifi klub vébén, de nálunk még a cserepadra sem fér fel...

2. 2 hónapja ugyanazzal a csapattal játszunk. No rotáció. Nem kellúgy rotálni, mint a Liverpool, de mivel idõs csapatunk van, nem fogják sokáig bírni a rendszeres szerdai-vasárnapi meccseket. Igaz, hogy nincs sok minõségi cserénk, de azért néhányan nagyobb szerephez juthatnának pl. Gourcuff.

Azt sem értem, tegnap 0-1-nél miért nem hozta be Inzaghit, már úgyis mindegy volt.

Nuno88
"Az eredmény negatív, a helyezésünk a bajnokságban lehetne jobb is, de figyelembe kell venni azt is, hogy ma délután egyáltalán nem játszottunk rosszul." - komolyan ez az ember vak basszátok meg...

Nuno88
Adriano Galliani:

"Nehéz megmagyarázi az utóbbi idõben mutatott eredményeinket. Mindig minden tesztet megcsinálunk, és mindig pozitív eredményt kapunk. Azt mondják nekünk, hogy öreg a csapat, de én személyesen ezzel nem értek egyet, hiszen a kezdõcsapat átlagéletkora kevesebb, mint harminc év. Sajnálatosan augusztus óta két fekete hónapunk volt, néhány jó mérkõzéssel, alkalmanként szép játékkal. A 21 év alatt, amióta a klubnál vagyunk, ritkán fordult elõ ehhez hasonló helyzet. Jelenleg a két csatárunkra várunk: Patóra, aki januártól már játszhat, illetve Ronaldóra, aki sérüléssel küszködik. A bajnokság 38 mérkõzésbõl áll, és a végén helyre fogjuk tenni az egyensúlyt. A Bajnokok Ligája csoportunkban továbbra is elsõ helyen állunk. Remélhetõleg csakúgy, mint tavaly, idén is gyorsan fel tudunk majd javulni. Ami az átigazolásokat illeti, én a Gattuso - Ambrosini - Pirlo - Kaká középpályát egyik csapatéra sem cserélném el. A problémát megbeszéltük Carlo Ancelottival is, és ez mégpedig az, hogy a jelenlegi legjobb tizenegy játékosunkkal kell jól teljesítenünk. Ha venni akarnánk egy játékost, nem tudnánk eldönteni, hogy kit áldozzunk fel a jelenlegi csapatból. A klub végül is úgy döntött, hogy egy fiatal tehetségbe fektet be, ezért hoztuk ide Patót, hiszen már itt volt Gilardino, Inzaghi és Ronaldo is."

Carlo Ancelotti:

"Sajnos ez egy rossz idõszak számunkra, de a lehetõ leghamarabb megoldást kell találnunk. Az eredmény negatív, a helyezésünk a bajnokságban lehetne jobb is, de figyelembe kell venni azt is, hogy ma délután egyáltalán nem játszottunk rosszul. Most megint újra fel kell építenünk magunkat, rögtön szerdán, a Sampdoria elleni mérkõzésen. Nem szabad elveszítenünk a lelkesedésünket és a nyugalmunkat, úgy kell játszanunk, ahogy tudunk, csak így juthatunk túl ezen az idõszakon. Természetesen a klubnál sokan csalódottak. Nehéz rájönni, mi is okozza a gondokat, talán sok kis apró dolog együtt, amiket egyenként kell megoldanunk. Az biztos, hogy nem vagyunk kiegyensúlyozottak. Ma nem játszottunk rosszul, talán kissé pontatlanok voltunk, és mivel nem tudtunk megtörni a góltalanságot, a Roma megtette ezt helyettünk. Kifogások helyett új megoldásokat kell keresnünk, hiszen ez egy nagyon erõs csapat, ezt már bizonyította korábban. Ami a Romát illeti, jók voltak, és Vucinic szép gólt szerzett."

Nuno88
sztem nem látják mert ha látnák már cselekedtek volna -.-

Palinko
ez így oké és igazad van. de ha kicsit elfordítod a nézõpontot akkor:
a scudettót és a vb t könyebb megnyerni mint a blt szóval ha nincs egy topp csapatod minek vágnál bele a bl be? a vb hogy és miként játszák? mert már azt hidtem rég lelett játszva csak nem hallottam róla
LasCar16
ezzel Berlu nekem azt bizonyította h leszarjuk a scudettot 6pontra vagyunk a 4. helyezett Fiorentinától... (esti meccs eredményét még nem néztem) szal a reális esély a 4. hely ezt szerintem õ is látja ... klub VB az elsõdleges , mert ez a trófea még nincs meg és a BL címvédés mert még ez sem sikerült egy csapatnak sem amióta így hívják a sorozatot, (mi egy családias klub vagyunk..nézzétek meg a szakmai stábban h. mennyi volt Milan játékos szerepel...) õk még azon az elven vannak h. ugyenez a keret lett tavaly Európa bajnoka, és bíznak benne h ez az idei szezonban is kivitelezhetõ, ha megfigyelitek minden meccsen más a problémánk, hol a védelem a szar, hol a középpálya, hol a támadójátékunknak a hatékonysága..hangsúlyozom a hatékonysága..mert hiába játszunk szépen ha nem megy be vagy pedig csak egy kicsi hiányzik... nem lesz meg a 3 pont, labilisek vagyunk nincs meg az a ránk jellemzõ magabiztosság ami az utóbbi években megvolt, júniusban asszem lejár Favalli,Cafú szerzõdése is talán Serginho is mehet, de ennek még utánanézek, szal tuti jönnek új arcok a védelembe, Paton is még sok múlik, valamint ha Rino formábalendülése is sokat dobna az eredményességünkön, mert télleg mintha pályán sem lenne..bezzeg a MU ellen... tavaly.. de kiegészítõembereket mindenféleképpen venni kell, mert egy Favallival nem lehet felpörgetni egy meccset vagy egy Brocchival... reméljük azt h. Berluék látják a fától az erdõt.. jócak

#acm

Palinko
jaja errõl beszélek hogy ha idén véletlenül elérünk valamit jövõre azzal takaródznak. hát tényleg vehetnénk már tehetségeket de hát gilával is hogy jártunk... én elzavarnám a naplopókat mert kalac szintû kapust tudnánk szerezni kalacot meg elzavarnám és a hasonlókat akik évente 1 szer kell nekünk 40évesek és egész évben csak edzeni járnak... vannak egy páran... tehetségek meg okvetlen kellenek most támadókból fel vagyunk fegyverezve de év végére elzavarnék a támadóktól is valakit... inzaghi, ronaldo, abumeyang, gila, pato picit sok nem? de a legis legis legnagyobb hülyeség hogy veszünk játékost és nem használjuk...
Nuno88
MILAN - Here are the words said by President Silvio Berlusconi to Sky's microphones at the end of Milan-Roma 0-1: "Milan are European Champions, European SuperChampions, and are preparing for the Club World Cup."
Asked whether he thought Milan's problem was a lack of attention, Silvio Berlusconi said: "No, we are not distracted. Unfortunately in football there is a lot of irrationality. But there's no need to be worried, I'm not worried."
-----------------------------------------
komolyan lehet h nem kellett volna megnyerni tavaly a bl-t, így most ezzel tudnak takarózni -.-

Nuno88
mindenhova kell ember, miért nem tudunk minden nyáron venni egy tehetséget? idén Pato, oké ez jó, remélem januártól megmutatja h mit tud, Ronaldo meg összeszedhetné már magát, mert a tököm vele is tele van...

Palinko
mondjuk én nem tudom hogy ki hibája a gyér igazolás... de igaz ilyen ronaldinhokban gondolkodunk mikor kéne kapus, szélsõ jobban mint támadó középpályás. igaz nincs minõségi csere de be lett igérve idénre gufi meg abumeyangot is látnám szívesen de muszály erõltetni pippot mikor idén még nem lendült be...
Nuno88
én nem akarok kirúgni senkit, lehet ez a kezdõcsapat sõt ez az egyik legjobb kezdõ bárki bármit mond, de nincs megfelelõ csere... ha ezeknek nem megy akkor csá van, egy Brocchi meg egy Favalli megoldás? Gourcuff meg nem jön be 0:1-nél hanem a viszeres Favalli jön, nevetséges, vagy Pippot hova tartogatta, a 3. félidõre? nevetséges CA is... mondjon már le...

Palinko
NeoMan 1-0 Romának
Nuno sokan egyet értünk veled.de LasCar nak is valahol igaza van hogy nem oldunk meg semmit ha mindenkit kirúgunk és Berlusconinak kell okosnak lenni meg Ca nak mert 1 hülye miatt nem eshet szét a csapat de ki tudja lehet Galliani mindhármuk véleményét mondja ki akkor meg ajjaj.