A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!! MERDA VEZETÕSÉG!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
#acm
#acm
#acm
MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà, Gilardino
ROMA: Doni; Cicinho, Mexes, Juan, Cassetti; De Rossi, Pizarro; Mancini, Perrotta, Tonetto; Vucinic
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
15:00 Sport1
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi (mezszám:.30)
VÉDÕK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Serginho
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà
#acm
14. JÁTÉKNAP:
December 1 Szombat - 20.30 - Milan-Juventus
15. JÁTÉKNAP:
Reggina-Milan elhalasztva a Klub Vb miatt
16. JÁTÉKNAP:
Milan-Livorno elhalasztva a Klub Vb miatt
17. JÁTÉKNAP:
December 23 Vasárnap 15:00 Inter-Milan derby
Forrás: acmilan.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
“Mindig a csapatról érdeklõdik amikor beszélgetünk.”
Ricky az idei Aranylabda és FIFA díj legnagyobb esélyese, miután pazar szezont tudhat maga mögött.
A Real Madrid a nyáron mindent megtett szerzõdtetése érdekében, azonban a Milan még a £80m-os ajánaltot is elutasította. A spanyol sajtó azonban nem nyugszik és most újra megpróbálja összeboronálni a brazilt a királyi klubbal.
“Olyan sokáig akarok a Milanban maradni, ameddig csak tudok.” -mondta Kaká a FIFA 08 videójáték bemutatóján.
“Ahogy már többször is elmondtam, minden az elnökön múlik. Egyáltalán nem kell sietni a szerzõdésem meghosszabbításával. A szezon elején már beszéltünk errõl.”
A jelenlegi kontraktusa 2011-ig szól, de õ már most is a klub egyik szimbóluma.
A közeljövõben elképzelhetõ hogy egy újabb brazil legenda csatlakozik hozzá, miután a Ronaldinho és a Milan közti kapcsolat erõsebb mint valaha.
“Boldog Barcelonában, de akárhányszor találkozunk a válogatottnál, mindig a Milanról és a városról kérdez engem. Nagyon fontos helyen vagyunk a szívében. Várnunk kell és majd meglátjuk mi történik. Ha végül hozzánk jönne, az csodás igazolás lenne a klubnak.”
Az elnök Silvio Berlusconi nem csinál titkot abból, hogy érdeklõdik Ronaldinho iránt és a nyáron már igen komoly ajánlatot tett érte. Az olasz sajtó szerint most újabb támadást indít a játékosért.
A Milan keretében már most is jónéhány brazil van, köztük a fiatal Alexandre Pato, aki csak januártól játszhat tétmeccset a csapatban.
“Pato rendkívüli tehetség” -folytatta Kaka.
“Velem ellentétben õ már neves játákosként érkezett hozzánk. Ez igen nagy felelõsség számára ami nagy terhet rakhat a vállára. Elõször minél több meccset kell játszani hogy felvegye a ritmust, de biztos vagyok benne hogy nagyon hasznos lesz a Milan számára.”
A bajnokságról a következõt mondta:
“Tény hogy a 10 pontos hátrány nem kevés, de még az Internek is sok nehéz mérkõzése lesz.”
Forrás: channel4.com
#acm
#acm
"Végül újra játszhattam. Jól érzem magam, de fizikálisan még van pótolnivalóm. Fokozatosan visszanyerem a kondícióm.
Nagyon sajnálom ami Jankulovskival történt, bízzunk benne hogy hamar felépül. Igaz, még nem vagyok 100%-os, de képes vagyok segíteni a csapaton és együtt, keményen dolgozva jól teljesíthetünk a jövõben."
"A mérkõzéshiány nyilvánvalóan érzõdik rajtam, de a magam részérõl készen állok rá hogy áldozatokat hozzak, ha a Milannak szüksége van a játékomra. Megmutatom az edzõnek, hogy számíthat rám."
"A szerdai mérkõzés igazán szépre sikerült. Most nincs más dolgunk, mint megoldjuk azokat a problémákat, melyekkel eddig a hazai meccseinken szembesültünk. Megfelelõ iramban kell játszanunk a saját játékunkat, mert fontos hogy a bajnokságban is eredményt érjünk el."
Forrás: acmilan.com
--------------------------
örülnék neked ha nem 40 éves lennél 😊
Totti a Sporting elleni hétközi BL találkozón sérült meg egy Liedsonnal történõ ütközés során.
Eleinte attól féltek a római csapatnál, hogy a vezér akár több hétre is harcképtelen lesz, azonban vizsgálatok kiderítetették, hogy a helyzet nem ennyire komoly.
Még az is felvetõdött hogy esetleg már a Milan ellen visszatérhet, de mostanra kiderült, biztosan nem játszik a mérkõzésen.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
héé csak a gólfejelõ frizurát találta meg 😊)))
- Minden jól megy, bár egy ilyen felépülés mindig nagyon nehéz ügy – kezdte magyarázkodását Ronaldo. – Dolgozunk, de mindig merülnek fel problémák, ezért újra kérem a szurkolókat, hogy legyenek még egy kicsit türelmesek. Elhihetik, hogy én még náluk is jobban várom a visszatérést.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-------------------------------------
Egy hónap Favalli-val c. sorozatunk kezdõdik...
Gattuso szõr nélkül, tessék, valaki kérte tegnap 😊

Magabiztos gyõzelmet aratott az AC Milan csapata a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában. A piros-feketék az ukrán Sahtar Doneck gárdáját fogadták, és Gilardino révén már a 6. percben megszerezték a vezetés. A gól után tovább robogott a Milan-henger, és az elsõ negyedóra végén ismét az olasz csatár mattolta a vendégek védelmét. A félidõ hátralévõ részében is a milánóiak akarata érvényesült, de a szünet elõtt sikerült összeszedni magát a Sahtarnak. Ennek ellenére Ancelotti tanítványai megnyugtatónak mondható elõnnyel vonulhattak be az öltözõbe. A második játékrészben viszonylag gyorsan szépíteni tudtak az ukránok, amivel ismét nyílttá vált a mérkõzés. A milánói szurkolók nyugalmáról azonban Seedorf gondoskodott, aki egy remekbeszabott góllal végleg szertefoszlatta a Lucescu-legények pontszerzési álmait. A 69. percben ismét a holland villant, és találatával beállította a 4-1-es végeredményt.
MILAN-SAHTAR DONECK 4-1 (2-0)
MARCATORI: Gilardino (6. és 14.), Seedorf (62. és 69.) illetve; Lucarelli (51.)
Játékvezetõ: Luis Medina Cantalejo (spanyol)
Asszisztensek: Victoriano Giraldez Carrasco, Antonio Artero Gallardo (spanyolok)
Sárga lap: Gattuso (20.), Ambrosini (44.), ill. Brandao (20.), Fernandinho (73.)
Piros lap: -
MILAN (4-3-2-1):
Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli (Bonera 61); Gattuso, Pirlo, Ambrosini (Emerson 83.); Kakà, Seedorf, Gilardino (Serginho 75.)
Nem léptek pályára: Fiori, Cafu, Brocchi, Inzaghi
Vezetõedzõ: Ancelotti
SHAKHTAR (4-3-1-2):
Pyatov; Srna, Kucher (Hubschman 17.), Chygrynskiy, Rat; Ilsinho, Lewandowski, Fernandinho; Jadson (Castillo 63.); Lucarelli, Brandao (Gladkiy 75.)
Nem léptek pályára: Virt, Duljaj, Yezerskiy, Willian
Vezetõedzõ: Lucescu
Forrás: gazzetta.it
"Nem oldottunk meg mindent, és várhatóan még további gondokba fogunk ütközni a jövõben. Bizonyos mérkõzéseken nehézségeink voltak. Európában több nyitottan játszó csapat van, így jobban ki tudjuk használni a játékosaink jellemzõit. Kaká? Mindent megtett, amit lehetett, sõt, többet is. A kapu elõtt ugyan sokat hibázott, de gyors elõrejátékban megállíthatatlan volt. Kakával minden könnyebben megy a csapatnak. Az Aranylabda? Ma este nem azt kellett bizonyítania, hogy méltó rá, ehhez már bõven eleget tett eddig is. Az biztos, hogy továbbra is jól fog játszani. Kakának nagyszerû segítõje is akadt a csatársorban, ugyanis Gilardino remekül tartotta a labdát, és két gólt is szerzett."
#acm