A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Nuno sokan egyet értünk veled.de LasCar nak is valahol igaza van hogy nem oldunk meg semmit ha mindenkit kirúgunk és Berlusconinak kell okosnak lenni meg Ca nak mert 1 hülye miatt nem eshet szét a csapat de ki tudja lehet Galliani mindhármuk véleményét mondja ki akkor meg ajjaj.
FORZA MILAN!!! MERDA VEZETÕSÉG!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
#acm
#acm
#acm
MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà, Gilardino
ROMA: Doni; Cicinho, Mexes, Juan, Cassetti; De Rossi, Pizarro; Mancini, Perrotta, Tonetto; Vucinic
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
15:00 Sport1
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi (mezszám:.30)
VÉDÕK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Serginho
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà
#acm
14. JÁTÉKNAP:
December 1 Szombat - 20.30 - Milan-Juventus
15. JÁTÉKNAP:
Reggina-Milan elhalasztva a Klub Vb miatt
16. JÁTÉKNAP:
Milan-Livorno elhalasztva a Klub Vb miatt
17. JÁTÉKNAP:
December 23 Vasárnap 15:00 Inter-Milan derby
Forrás: acmilan.com
“Mindig a csapatról érdeklõdik amikor beszélgetünk.”
Ricky az idei Aranylabda és FIFA díj legnagyobb esélyese, miután pazar szezont tudhat maga mögött.
A Real Madrid a nyáron mindent megtett szerzõdtetése érdekében, azonban a Milan még a £80m-os ajánaltot is elutasította. A spanyol sajtó azonban nem nyugszik és most újra megpróbálja összeboronálni a brazilt a királyi klubbal.
“Olyan sokáig akarok a Milanban maradni, ameddig csak tudok.” -mondta Kaká a FIFA 08 videójáték bemutatóján.
“Ahogy már többször is elmondtam, minden az elnökön múlik. Egyáltalán nem kell sietni a szerzõdésem meghosszabbításával. A szezon elején már beszéltünk errõl.”
A jelenlegi kontraktusa 2011-ig szól, de õ már most is a klub egyik szimbóluma.
A közeljövõben elképzelhetõ hogy egy újabb brazil legenda csatlakozik hozzá, miután a Ronaldinho és a Milan közti kapcsolat erõsebb mint valaha.
“Boldog Barcelonában, de akárhányszor találkozunk a válogatottnál, mindig a Milanról és a városról kérdez engem. Nagyon fontos helyen vagyunk a szívében. Várnunk kell és majd meglátjuk mi történik. Ha végül hozzánk jönne, az csodás igazolás lenne a klubnak.”
Az elnök Silvio Berlusconi nem csinál titkot abból, hogy érdeklõdik Ronaldinho iránt és a nyáron már igen komoly ajánlatot tett érte. Az olasz sajtó szerint most újabb támadást indít a játékosért.
A Milan keretében már most is jónéhány brazil van, köztük a fiatal Alexandre Pato, aki csak januártól játszhat tétmeccset a csapatban.
“Pato rendkívüli tehetség” -folytatta Kaka.
“Velem ellentétben õ már neves játákosként érkezett hozzánk. Ez igen nagy felelõsség számára ami nagy terhet rakhat a vállára. Elõször minél több meccset kell játszani hogy felvegye a ritmust, de biztos vagyok benne hogy nagyon hasznos lesz a Milan számára.”
A bajnokságról a következõt mondta:
“Tény hogy a 10 pontos hátrány nem kevés, de még az Internek is sok nehéz mérkõzése lesz.”
Forrás: channel4.com
#acm
#acm
"Végül újra játszhattam. Jól érzem magam, de fizikálisan még van pótolnivalóm. Fokozatosan visszanyerem a kondícióm.
Nagyon sajnálom ami Jankulovskival történt, bízzunk benne hogy hamar felépül. Igaz, még nem vagyok 100%-os, de képes vagyok segíteni a csapaton és együtt, keményen dolgozva jól teljesíthetünk a jövõben."
"A mérkõzéshiány nyilvánvalóan érzõdik rajtam, de a magam részérõl készen állok rá hogy áldozatokat hozzak, ha a Milannak szüksége van a játékomra. Megmutatom az edzõnek, hogy számíthat rám."
"A szerdai mérkõzés igazán szépre sikerült. Most nincs más dolgunk, mint megoldjuk azokat a problémákat, melyekkel eddig a hazai meccseinken szembesültünk. Megfelelõ iramban kell játszanunk a saját játékunkat, mert fontos hogy a bajnokságban is eredményt érjünk el."
Forrás: acmilan.com
--------------------------
örülnék neked ha nem 40 éves lennél 😊
Totti a Sporting elleni hétközi BL találkozón sérült meg egy Liedsonnal történõ ütközés során.
Eleinte attól féltek a római csapatnál, hogy a vezér akár több hétre is harcképtelen lesz, azonban vizsgálatok kiderítetették, hogy a helyzet nem ennyire komoly.
Még az is felvetõdött hogy esetleg már a Milan ellen visszatérhet, de mostanra kiderült, biztosan nem játszik a mérkõzésen.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
héé csak a gólfejelõ frizurát találta meg 😊)))
- Minden jól megy, bár egy ilyen felépülés mindig nagyon nehéz ügy – kezdte magyarázkodását Ronaldo. – Dolgozunk, de mindig merülnek fel problémák, ezért újra kérem a szurkolókat, hogy legyenek még egy kicsit türelmesek. Elhihetik, hogy én még náluk is jobban várom a visszatérést.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-------------------------------------
Egy hónap Favalli-val c. sorozatunk kezdõdik...
Gattuso szõr nélkül, tessék, valaki kérte tegnap 😊

Magabiztos gyõzelmet aratott az AC Milan csapata a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában. A piros-feketék az ukrán Sahtar Doneck gárdáját fogadták, és Gilardino révén már a 6. percben megszerezték a vezetés. A gól után tovább robogott a Milan-henger, és az elsõ negyedóra végén ismét az olasz csatár mattolta a vendégek védelmét. A félidõ hátralévõ részében is a milánóiak akarata érvényesült, de a szünet elõtt sikerült összeszedni magát a Sahtarnak. Ennek ellenére Ancelotti tanítványai megnyugtatónak mondható elõnnyel vonulhattak be az öltözõbe. A második játékrészben viszonylag gyorsan szépíteni tudtak az ukránok, amivel ismét nyílttá vált a mérkõzés. A milánói szurkolók nyugalmáról azonban Seedorf gondoskodott, aki egy remekbeszabott góllal végleg szertefoszlatta a Lucescu-legények pontszerzési álmait. A 69. percben ismét a holland villant, és találatával beállította a 4-1-es végeredményt.
MILAN-SAHTAR DONECK 4-1 (2-0)
MARCATORI: Gilardino (6. és 14.), Seedorf (62. és 69.) illetve; Lucarelli (51.)
Játékvezetõ: Luis Medina Cantalejo (spanyol)
Asszisztensek: Victoriano Giraldez Carrasco, Antonio Artero Gallardo (spanyolok)
Sárga lap: Gattuso (20.), Ambrosini (44.), ill. Brandao (20.), Fernandinho (73.)
Piros lap: -
MILAN (4-3-2-1):
Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli (Bonera 61); Gattuso, Pirlo, Ambrosini (Emerson 83.); Kakà, Seedorf, Gilardino (Serginho 75.)
Nem léptek pályára: Fiori, Cafu, Brocchi, Inzaghi
Vezetõedzõ: Ancelotti
SHAKHTAR (4-3-1-2):
Pyatov; Srna, Kucher (Hubschman 17.), Chygrynskiy, Rat; Ilsinho, Lewandowski, Fernandinho; Jadson (Castillo 63.); Lucarelli, Brandao (Gladkiy 75.)
Nem léptek pályára: Virt, Duljaj, Yezerskiy, Willian
Vezetõedzõ: Lucescu
Forrás: gazzetta.it
"Nem oldottunk meg mindent, és várhatóan még további gondokba fogunk ütközni a jövõben. Bizonyos mérkõzéseken nehézségeink voltak. Európában több nyitottan játszó csapat van, így jobban ki tudjuk használni a játékosaink jellemzõit. Kaká? Mindent megtett, amit lehetett, sõt, többet is. A kapu elõtt ugyan sokat hibázott, de gyors elõrejátékban megállíthatatlan volt. Kakával minden könnyebben megy a csapatnak. Az Aranylabda? Ma este nem azt kellett bizonyítania, hogy méltó rá, ehhez már bõven eleget tett eddig is. Az biztos, hogy továbbra is jól fog játszani. Kakának nagyszerû segítõje is akadt a csatársorban, ugyanis Gilardino remekül tartotta a labdát, és két gólt is szerzett."