A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
kurva anyuké nem tudnak venni 3-4 normális csereembert a nyáron, a kopasz genyó is csak mondja h nincs semmi baj bla bla bla, nincs a faszt... 30 éves öregbanda nem tud már 2 fronton helytállni, maradt a BL, bár ahhoz se fûzök sok reményt... bocs a káromkodásért

FORZA MILAN!!! MERDA VEZETÕSÉG!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

NeoMaN
bazmeg ma volt meccs????
Milett? /bár ahogy látom rajtatok nem valami fényes.../

Palinko
ja 4-5 megkell hogy legyen de ha szezo végén belehúzunk és véletlenül nyerünk valamit akkor nem igazolunk. és midég ugyan az a nóta megy már pár éve.
LasCar16
bebaszna ha a 4. helyre nem érnénk oda😊 Ronaldo elvileg már játszhat a 7közi Sampdoria elleni fordulóban... gólokat kellene rúgnunk minél többet, felpörögni nem csak hátrányban.. 4. hely meglesz szerintem én még mindig optimista vagyok

#acm

Palinko
frissíteni az kell ez tény CA ra is rá kéne szólni szerintem mert mégis csak neki kéne kitalálni valamit... az lenne a legjobb ha idén nem nyernénk semmit meg lennénk vagy 10. ek a bajnokságban legalább jövõre nem kéne a bl el foglalkoznunk és talán kapcsolna a vezetõség hogy kell ide a frissítés és a naplopókat meg elküldenék...
LasCar16
milan.hu-n megint megy a szétfrissíteni a csapatot, és rúgjuk ki CA-t címû sláger...-.- (max az igazolásokkal értek egyet...) mai meccs a kpályán ment el...Pirlo,Rino,Ambro gyengén játszottak... de CA se tudott többet kihozni, ha egyszerûen nincsenek minõségi cseréink...

#acm

gercse
mondjuk igen, de ha nem fújja szét a meccset a bíró, akkor jobban ment volna(sztem), Gilának volt pár helyzete, meg Gattusonak stb., kár érte...

LasCar16
köszi, de ezt a játékvezetés ellenére is meg kellett volna nyerni

#acm

LasCar16
fasz kivan ezzel az olasz játékvezetéssel, tegnap a Napoli-Juve ma meg a mi meccsünk, lehetõségeink megint megvoltak elkeserít már ez a hazai eredménytelenség, de most legalább a bíróra lehet kenni...

#acm

gercse
Hát veletek is kiba.zott a játékvezetõ..., pedig nektek szurkoltam

LasCar16
ejjha de kihaltak a topikok eddig jó a meccs bár lehetnénk kicsit pontosabbak, plus javíthatnánk a labdabirtokláson Seedorf,Kaká alig kaptak labdát, de ha hozzájuk került akkor abból már veszély alakult ki😊 meg lesz a meccs.. avanti!

#acm

LasCar16
ja csak bekopiztam😊 nah sör hideg nappaliban meleg van jöhet a meccs, forza!!!!😊

#acm

Palinko
ja oké azt hidtem hogy lemaradtam valamirõl 😊
DjCooll
A Kezdõk:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà, Gilardino

ROMA: Doni; Cicinho, Mexes, Juan, Cassetti; De Rossi, Pizarro; Mancini, Perrotta, Tonetto; Vucinic

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
nem mai... csak gondolom tegnapi a hír😊😄

15:00 Sport1

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Palinko
holnapiii?
LasCar16
Carlo Ancelotti kihirdette a holnapi rangadóra készülõ keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi (mezszám:.30)

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Serginho

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà

#acm

Nuno88
A Milan decemberi bajnoki programja:

14. JÁTÉKNAP:

December 1 Szombat - 20.30 - Milan-Juventus

15. JÁTÉKNAP:

Reggina-Milan elhalasztva a Klub Vb miatt

16. JÁTÉKNAP:

Milan-Livorno elhalasztva a Klub Vb miatt

17. JÁTÉKNAP:

December 23 Vasárnap 15:00 Inter-Milan derby

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
én még most sem hiszem h ide fog jönni

Palinko
na oké ez most egy igazán jó hír de amit nem tudtam hogy Ronaldinho ennyire jönne ide. csak érdekel hogy ez megint kacsázás vagy tényleg így van. de hát ezt kevesen tudnák megmondani
LasCar16
Kaka újra megerõsítette, a Milanban akar maradni és beszélt arról is, hogy Ronaldinho hamarosan csatlakozhat a klubhoz.

“Mindig a csapatról érdeklõdik amikor beszélgetünk.”

Ricky az idei Aranylabda és FIFA díj legnagyobb esélyese, miután pazar szezont tudhat maga mögött.

A Real Madrid a nyáron mindent megtett szerzõdtetése érdekében, azonban a Milan még a £80m-os ajánaltot is elutasította. A spanyol sajtó azonban nem nyugszik és most újra megpróbálja összeboronálni a brazilt a királyi klubbal.

“Olyan sokáig akarok a Milanban maradni, ameddig csak tudok.” -mondta Kaká a FIFA 08 videójáték bemutatóján.

“Ahogy már többször is elmondtam, minden az elnökön múlik. Egyáltalán nem kell sietni a szerzõdésem meghosszabbításával. A szezon elején már beszéltünk errõl.”

A jelenlegi kontraktusa 2011-ig szól, de õ már most is a klub egyik szimbóluma.

A közeljövõben elképzelhetõ hogy egy újabb brazil legenda csatlakozik hozzá, miután a Ronaldinho és a Milan közti kapcsolat erõsebb mint valaha.

“Boldog Barcelonában, de akárhányszor találkozunk a válogatottnál, mindig a Milanról és a városról kérdez engem. Nagyon fontos helyen vagyunk a szívében. Várnunk kell és majd meglátjuk mi történik. Ha végül hozzánk jönne, az csodás igazolás lenne a klubnak.”

Az elnök Silvio Berlusconi nem csinál titkot abból, hogy érdeklõdik Ronaldinho iránt és a nyáron már igen komoly ajánlatot tett érte. Az olasz sajtó szerint most újabb támadást indít a játékosért.

A Milan keretében már most is jónéhány brazil van, köztük a fiatal Alexandre Pato, aki csak januártól játszhat tétmeccset a csapatban.

“Pato rendkívüli tehetség” -folytatta Kaka.

“Velem ellentétben õ már neves játákosként érkezett hozzánk. Ez igen nagy felelõsség számára ami nagy terhet rakhat a vállára. Elõször minél több meccset kell játszani hogy felvegye a ritmust, de biztos vagyok benne hogy nagyon hasznos lesz a Milan számára.”

A bajnokságról a következõt mondta:

“Tény hogy a 10 pontos hátrány nem kevés, de még az Internek is sok nehéz mérkõzése lesz.”

Forrás: channel4.com

#acm

Nuno88
én se kezdtem vad hisztizésbe 😊

LasCar16
NSO=Blikk ... a spanyol bulvárlapokból írják a cikkeket... Kaká szimbólum szeretne nálunk lenni én hiszek neki, nem az idiótábbnál idiótább cikkeknek-.-

#acm

Nuno88

Nuno88
Serginho hosszú kihagyás után a szerdai BL mérkõzésen tért vissza a pályára.

"Végül újra játszhattam. Jól érzem magam, de fizikálisan még van pótolnivalóm. Fokozatosan visszanyerem a kondícióm.
Nagyon sajnálom ami Jankulovskival történt, bízzunk benne hogy hamar felépül. Igaz, még nem vagyok 100%-os, de képes vagyok segíteni a csapaton és együtt, keményen dolgozva jól teljesíthetünk a jövõben."

"A mérkõzéshiány nyilvánvalóan érzõdik rajtam, de a magam részérõl készen állok rá hogy áldozatokat hozzak, ha a Milannak szüksége van a játékomra. Megmutatom az edzõnek, hogy számíthat rám."

"A szerdai mérkõzés igazán szépre sikerült. Most nincs más dolgunk, mint megoldjuk azokat a problémákat, melyekkel eddig a hazai meccseinken szembesültünk. Megfelelõ iramban kell játszanunk a saját játékunkat, mert fontos hogy a bajnokságban is eredményt érjünk el."

Forrás: acmilan.com
--------------------------
örülnék neked ha nem 40 éves lennél 😊

Nuno88
A Roma kapitánya Francesco Totti kihagyja a vasárnapi Milan elleni rangadót, de a szerdai római derbyn már szeretne játszani.

Totti a Sporting elleni hétközi BL találkozón sérült meg egy Liedsonnal történõ ütközés során.

Eleinte attól féltek a római csapatnál, hogy a vezér akár több hétre is harcképtelen lesz, azonban vizsgálatok kiderítetették, hogy a helyzet nem ennyire komoly.

Még az is felvetõdött hogy esetleg már a Milan ellen visszatérhet, de mostanra kiderült, biztosan nem játszik a mérkõzésen.

Nuno88
jaja õ is "sok" meccset nyomott a madridiaknál, de remélem Ronnie hamar felépül mert el kell az erõsítés elõre

ez olyan mint a realnal woodgate

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
gondolom a térdével probléma mint mindig, elkezdte a felkészülést már júliusban jól elõbb mint a többiek, de még egy percet sem játszott

mi a baja egyáltalán?

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
én is úgy tudom h a samp ellen már pályára léphet, de ki tudja mi lesz belõle, lehet h tovább csúszik a dolog -.-

Palinko
nem tudom de nagyon várom mert biztatóan kezdett de ez a sérülés betett neki és félek a csapat és õ közti viszonynak is.

héé csak a gólfejelõ frizurát találta meg 😊)))
LasCar16
Samp elleni 7köziben már játszhat nem?

#acm

Nuno88
Az Európa-bajnoki-selejtezõk miatt keletkezett bajnoki szünetben már bejelentették, hogy Ronaldo az Empoli elleni bajnokin már szerepelhet a Milanban, ám kiderült, túl optimista volt a jóslat. A szurkolók bíztak benne, hogy talán a Sahtar elleni BL-meccsen, vagy a Roma elleni Serie-A rangadón már a rossoneriket erõsíti Ronaldo, aki azonban továbbra is idõt kér.

- Minden jól megy, bár egy ilyen felépülés mindig nagyon nehéz ügy – kezdte magyarázkodását Ronaldo. – Dolgozunk, de mindig merülnek fel problémák, ezért újra kérem a szurkolókat, hogy legyenek még egy kicsit türelmesek. Elhihetik, hogy én még náluk is jobban várom a visszatérést.

Nuno88
csak ezt találtam az acmilan.com-on

Nuno88
áhhh... Favalli, Serginho, Kaladze vagy Maldini... bár Maldini már szvsz nem fog ott játszani, Bonera meg fõleg mert full jobb lábas

gabber_saviola
közelibb nincs-e? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
én Bonerát játszatnám Favalli helyett. ki tart velem? 😄DD
LasCar16
zsír-.-

#acm

Palinko
komolyan mondom legalább 20 évet fiatalodott 😄
Nuno88
Az Empoli elleni, 1-0-ra elvesztett bajnokin megsérült Marek Jankulovski, aki ennek ellenére végigjátszott a mérkõzésen. A jobb térdében a szalagok sérültek meg, ezt mûtötték meg csütörtökön Milánóban. Az beavatkozást végzõ Mark Martens professzor beszámolója szerint a cseh középpályás operációja jól sikerült, felépülése körülbelül egy hónapot vesz igénybe.
-------------------------------------
Egy hónap Favalli-val c. sorozatunk kezdõdik...

Nuno88
én lehet nem ismernék rá h nem tudnám h megborotválkozott XD

Palinko
én kértem köszi szépen! 😊
Nuno88

Gattuso szõr nélkül, tessék, valaki kérte tegnap 😊

Nuno88
AC Milan-Shaktar 4:1

Magabiztos gyõzelmet aratott az AC Milan csapata a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában. A piros-feketék az ukrán Sahtar Doneck gárdáját fogadták, és Gilardino révén már a 6. percben megszerezték a vezetés. A gól után tovább robogott a Milan-henger, és az elsõ negyedóra végén ismét az olasz csatár mattolta a vendégek védelmét. A félidõ hátralévõ részében is a milánóiak akarata érvényesült, de a szünet elõtt sikerült összeszedni magát a Sahtarnak. Ennek ellenére Ancelotti tanítványai megnyugtatónak mondható elõnnyel vonulhattak be az öltözõbe. A második játékrészben viszonylag gyorsan szépíteni tudtak az ukránok, amivel ismét nyílttá vált a mérkõzés. A milánói szurkolók nyugalmáról azonban Seedorf gondoskodott, aki egy remekbeszabott góllal végleg szertefoszlatta a Lucescu-legények pontszerzési álmait. A 69. percben ismét a holland villant, és találatával beállította a 4-1-es végeredményt.

MILAN-SAHTAR DONECK 4-1 (2-0)
MARCATORI: Gilardino (6. és 14.), Seedorf (62. és 69.) illetve; Lucarelli (51.)
Játékvezetõ: Luis Medina Cantalejo (spanyol)
Asszisztensek: Victoriano Giraldez Carrasco, Antonio Artero Gallardo (spanyolok)
Sárga lap: Gattuso (20.), Ambrosini (44.), ill. Brandao (20.), Fernandinho (73.)
Piros lap: -

MILAN (4-3-2-1):
Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli (Bonera 61); Gattuso, Pirlo, Ambrosini (Emerson 83.); Kakà, Seedorf, Gilardino (Serginho 75.)

Nem léptek pályára: Fiori, Cafu, Brocchi, Inzaghi
Vezetõedzõ: Ancelotti

SHAKHTAR (4-3-1-2):
Pyatov; Srna, Kucher (Hubschman 17.), Chygrynskiy, Rat; Ilsinho, Lewandowski, Fernandinho; Jadson (Castillo 63.); Lucarelli, Brandao (Gladkiy 75.)

Nem léptek pályára: Virt, Duljaj, Yezerskiy, Willian
Vezetõedzõ: Lucescu

Forrás: gazzetta.it

Nuno88
gyõzelemmel ünnepltük a 200. meccsünket 😊

Nuno88
Carlo Ancelotti vezetõedzõ szerint a ma esti, 4-1-es gyõzelem ellenére a Milan problémái még nincsenek megoldva:

"Nem oldottunk meg mindent, és várhatóan még további gondokba fogunk ütközni a jövõben. Bizonyos mérkõzéseken nehézségeink voltak. Európában több nyitottan játszó csapat van, így jobban ki tudjuk használni a játékosaink jellemzõit. Kaká? Mindent megtett, amit lehetett, sõt, többet is. A kapu elõtt ugyan sokat hibázott, de gyors elõrejátékban megállíthatatlan volt. Kakával minden könnyebben megy a csapatnak. Az Aranylabda? Ma este nem azt kellett bizonyítania, hogy méltó rá, ehhez már bõven eleget tett eddig is. Az biztos, hogy továbbra is jól fog játszani. Kakának nagyszerû segítõje is akadt a csatársorban, ugyanis Gilardino remekül tartotta a labdát, és két gólt is szerzett."

tep
végre Gila megtalálta a gollövõ cipõjét<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16
hát ember legyen a talpán aki megmondja a meccseink végeredményeit, öröm volt nézni ezt a támadófocit, védelmünket ennek ellenére még fejben gatyába kell rázni, tudunk mi ha nagyon kell, ezt csípem a csapatban..Kaká és Seedorf fantasztikus... Gila meg folytathatná ezt a meccsenkénti góltermést, 3. gól az nagyon kellett még mindig nem tudom megszokni azt h minden percben izgulni kell a nagyobb meccseken, akinek gyenge a szíve az ne legyen Milan szurkoló😊), Roma ellen is hasonló támadófocit várok, és remélem megmutatja a csapat h megy ez így a bajnokságban is és nem csak a BL motiválja õket, mindenesetre én megköszönöm ezt a mai estét nekem legalábbis nagy örömöt okoztak, két lábbal a földön továbbra is és FORZA MILAN 😊

#acm

Palinko
inkább csak megszoktam hogy rúgunk gólt aztán ráérünk szóval szerintem semmi gond nem volt. lassan arra gondolok hogy néha a szar játék taktikai elem és ezt most nagy hülyeségnek hangzik de talán gondoljunk bele,hogy mikor rúgunk akkor lazán játszunk és jön hozzánk a kis csapat. nagy csapat ellen viszont beállunk védekezni és valami fantasztikus támadásokat építgetünk fel és ott általában hanyagoljuk a laza rossz játékot.