A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
kemény lesz az tuti...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
"Ha komoly a tét, a Milan nem vét" by acmilan.hu<#vigyor> csak taktikában kell föléjük kerekedni, de még a játékstílusuk is fekszik nekünk😊

#acm

LasCar16
úgy van ahogy írtad, továbbjutást várok...szerintem mindkét meccset képesek vagyunk behúzni, egyetlen ellenfelünk a fáradtság lehet, az a bizonyos 52 nap alatt 17 meccs....

#acm

szucsy89
na igen az Arsenal...idén nagyon jó fomrában van...egy tavalyi Arsenalnak még örültem volna de idén nagyon összerakta a csapatot Wenger...egy idegenbeli iksz és egy hazai gyõzelemmel sztem a milan jut tovább!hajrá!
Kaplartom
Celtic Glasgow (skót)-FC Barcelona (spanyol)
Olympique Lyon (francia)- Manchester United (angol)
Schalke 04 (német)- FC Porto (portugál)
Liverpool FC (angol)- Internazionale (olasz)
AS Roma (olasz)- Real Madrid (spanyol)
Arsenal (angol)- AC Milan (olasz)
Olympiakosz (görög)- Chelsea (angol)
Fenerbahce (török)- Sevilla (spanyol)

gercse
Arsenalt kaptátok, nem lesz könnyû

Nuno88
sztem Gourcuff Brocchi és Emerson volt a legjobb, a kissrác Paloschi gólja szép volt, Abu-nak meg megmozdulása sem volt gondolom ezért is cserélte le õt CA, Digaot meg sajnálom, kár h az õ két egyéni hibája miatt kaptunk ki :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
pont a nigériai srác nem csinált sok mindent, Guffi és Sergio mozgatták a csapatot, Brocchi , Emerson tették a dolguk, pumának 3X is peche volt, mert mindig belelépett valaki a lövésébe, Digaonak is inkább a támadóvénája jobb😊 ha az a két fejes bemegy, de viszont az õ egyéni hibái miatt buktuk el ezt a meccset, Cafú játéka is tetszett, Favalli is tûrhetõ volt, Kalac meg nem tehetett a gólokról, gólszerzõnket dícsérném, nagyon veszélyes volt, számomra õ a meccs embere, Darmiant is hamarabb be lehetett volna hozni😊....így összességében nem vagyok szomorú sem dühös, visszavágón ha kihasználjuk a lehetõségeinket, és nem hibázunk ekkorákat akkor továbbjuthatunk

#acm

Yulcsa
hát nem tudom... érdekes kis meccs volt, de én nem vagyok megelégedve velük... kivétel azt a nigéria srácot. az õ cselei tetszettek. Gourcuff sem alakított valami nagyot 😞
na, majd vasánap az "igazi" Milan

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
na nem baj én nem csalódtam a fiatalokban azért ennyire tellett tõlük kihajtották magukat... ez a kupa nem CA-nak lett kitalálva!

Nuno88
nagyon nyomunk a vége felé de edig semmi :|||

Nuno88
10 perc van 10 emberrel a Catania jó lenne még egy gólt bekotorni

Nuno88
1:2 Paloschi a 17 éves srác betalált és szép gól volt 😊))

Nuno88
félidõ, hát próbálkozunk próbálkozunk de mégis a katánia vezet 0:2-re -.-

Nuno88
0:2 Digao nem örökölt annyi tehetséget mint Kaká -.-

Nuno88
0:1 fasza... egyszer jutattak el a kapuig és gól -.-

Nuno88
Gourcuff nagyon akar látszik rajta! A 17 éves srác meg majdnem gólt rúgott ááá 😄

gabber_saviola
na akkor most az összes Interes szépen csendben visszamegy a topikjába. köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
ja arccal a porba😊)) jólmondod

#acm

Nuno88
Kezdõ11-ek!

MILAN: Kalac; Cafu, Digao, Simic, Favalli; Serginho, Brocchi, Emerson, Gourcuff; Aubameyang, Paloschi.
CATANIA: Bizzarri; Sardo, Sottil, Stovini, Vargas; Izco, Edusei, Baiocco, Biagianti; Mascara, Spinesi.

Nuno88
na jó most a Cagliari elleni kupameccsel törõdjünk a derbyvel majd utánna foglalkozzunk! 😊

remélem a fiatalabbak szóhozjutnak minnél többen

Yulcsa
akaraterõben nem lesz hiány remélhetõleg, a nagy meccsekre mindig felszívja magát a csapat, így van remény!
FORZA MILAN!
meg ma este is 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

😄

FORZA INTER!

sztem most ti álmodoztok
mi a földön maradunk

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
álmodozni mindig yó😊 köszönjük h leírtad a véleményedet😊

#acm

LasCar16
ja bocsi elnéztem azt h melyik hszre válaszoltál-.-

#acm

igen, tudok olvasni!! arra értem hogy "szarrá verjük az intert" én meg úgy gondolom h mi verjük szarrá az ac milant!!!

FORZA INTER!

Nuno88
Galliani nyilatkozat:

Ronaldo hazarepült hogy kezeltesse magát!

„Azért repült haza, mert nem épülne fel az Internazionale elleni derbire, de biztos, hogy júniusig velünk marad – kezdte nyilatkozatát Galliani, majd így folytatta: - A legjobb döntést hoztuk a hazaengedésével, mert még sérüléssel küszködik. De január másodikára visszatér, amikor Dubaiba utazik a csapat. Reméljük, hogy késõbb még a szerzõdését is meghosszabbíthatjuk.”

A kétszeres világbajnok brazil támadó az elmúlt félévben mindössze egy találkozón léphetett pályára, mert sérülésekkel bajlódik. Pedig amikor szóhoz jutott, akkor gólokkal segítette az AC Milant, és a csapat még most is számítana a segítségére.

„Bízunk abban, hogy ugyanannyira javul az állapota, mint a legutóbbi szezonban, amikor fontos találatokkal járult hozzá a csapat eredményeihez – mondta a milánói alelnök, majd kitért arra, hogy akár lelki gondok is hozzájárulhatnak Ronaldo mostani kálváriájához: - Ez is elképzelhetõ, hiszen hat hónap alatt csak egyszer léphetett pályára. De most egészen biztos, hogy vádliproblémái vannak, nemrég pedig combsérüléssel bajlódott.”

Ronaldo az év elején hagyta el a Real Madridot, az AC Milanban eddig tizennégy mérkõzésen hét gólt szerzett.

LasCar16
tucc olvasni?... hír szerint ezekszerint nem fordítva.

#acm

inkább fordítva nem? 😄😄

FORZA INTER!

Nuno88
az utolsó mondat érdekes, ezt csak õk látják így...

LasCar16
Adriano Galliani elimerte, hogy több neves és elismert labdarúgó ajánlotta magát a klubnak mind a januári, mind a nyári átigazolási idõszakra.

A Milan nem keres új játékosokat januárban, mert nincs szüksége rá. Õk maguk jönnek és szeretnének csatlakozni a kerethez.

Errõl beszélt Galliani a minap. Ezt fõként a csapat utóbbi idõszakban elért sikereinek tulajdonítva.

"Sok kiváló játékos vagy azok ügynökei keresnek meg minket"

"A klub, amely annyi mindent nyer, mint a Milan, felkelti a futballisták érdeklõdését. Nekünk azonban olyan kezdõcsapatunk van, mely páratlan a világon, ezért igen nehéz ezen minõségileg javítani."

#acm

Nuno88
így van, nevezhetõ lesz a BL-re

Kaplartom
akkor Pato már nyomja a bl kieséses szakaszában, nem ?😊

Nuno88
tribalfootball-on olvastam egy olyat h a Pool 6 millát adnak Kaladzéért, természetesen fontban... de 98% h kacsa 😄

Nuno88
A csodagyerekre várnak Milánóban
Külföldi labdarúgás

Bár Ronaldo folyamatosan sérült és hallani esetleges távozásáról is, Carlo Ancelotti mégis inkább csapata másik brazil klasszisának bevetését várja izgatottan.

A Milan vezetõedzõje már nagyon várja, hogy januárban csatlakozzon a kerethez Pato, aki idén töltötte be tizennyolcadik életévét. A brazil ígéretet még a nyáron igazolta a BL-gyõztes, de a csatár csak januárban csatlakozhat a milánóiak keretéhez. Ancelotti már alig várja, hogy bevethesse a fantasztikusan cselezõ brazilt.

- Ebben a pillanatban mindenki tûkön ül, már nagyon várjuk Pato januári érkezését. Nagy a várakozás, biztos vagyok benne, hogy szeretettel fogadja majd a csapat, a vezetés és a szurkolók is – jelentette ki Ancelotti.

Nuno88

LasCar16
zsír, legalább szarráverjük az Intert 😊 pihenjenek csak

#acm

Nuno88
8 Primavera játékos a keretben a holnapi Catania elleni kupameccsre:

...number 36 Darmian, 37 Davide Ancelotti, 38 Bruscagin, 39 Caraglia, 40 Guerci, 41 Pierre Aubameyang, 42 Umunegbu, 43 Paloschi...

Yulcsa
sok sikert 😉

Nuno88
oké és egy nagy kalappal a vizsgához!!! A Milan legyen veled! 😄

Holnap vizsgázom, de utána ígérem, ráugrok a témára.

Nuno88
nem háttérbe kell kirakni hanem a banner alá 😄

LasCar16
<#worship><#worship><#worship>

#acm

Kaplartom
Am. elég hülye vagyok ienekehez!XD

Kaplartom
nemlehet kirakni háttérnek ezt az meccseket? úgy hogy mennyen az óra?😄

Nuno88
én is elfogadom az ötletet, új banner alá pedig ez a számláló 😊

Palinko
szerintem ez a banner alá elfér simán vagy ha valakinek van ideje egy új és akkor belefoglalni ezt a cuccot. nekem mûködik az óra is és remélem nagyon hogy nem lesz vele gond minden hülyeség elõfordulhat... szerintem north kollégának elég lesz ezt bemásolni a mostastani banner aá próbaidõre:

<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="490" height="170" title="kovmecs">
<param name="movie" value="http://www.acmilan.com/flash/match.swf?lingua=ENG&urlToCall=/LiveMatchFeed.aspx%3fidLang%3d1033%26matchListId%3d2329,2330" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://www.acmilan.com/flash/match.swf?lingua=ENG&urlToCall=/LiveMatchFeed.aspx%3fidLang%3d1033%26matchListId%3d2329,2330" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="490" height="170"></embed>
</object></noscript>

remélem nem csinál olyan hülyeséget hogy majd nem vált meccset vagy hogy nem töltõdik be rendesen. máskülömben north megtalálsz privátban...
LasCar16
de akkor célszerû lenne egy új banner is..pedig ez elég faszányos

#acm

LasCar16
jólvan Palinko mester akkor ez a te feladatod lesz😛 egyeztess north kollegával is😊

#acm