36663
-
#34886 1:0!! szép :D -
#34885 köszi szépen!! -
#34884 válogass -
#34883 tudnátok linket adni légyszi? -
#34882 haha :D remélem ma kivételesen nem fújnak a juvénak -
kisebb változtatásokat eszközöltek a San Siroban, vendég kaput buherálták meg :D -
#34880 -
#34879 :DS:DS::DS:DSD: beszarok a refrénen: "Pato, Mexes, Messi, Valdes" :D
-
#34878 A:SDS:ASDS?AS:DS?ASDF:SA_ -
#34877 :D
-
:DS:SD:DSDSsdsdas -
#34875 Mexés beverte no, és Shaarawy ,megint betalált -
#34874 az igen
ráadásul egy belső védőtől -
#34873 Ibrától tanulta, míg együtt voltak... :D
-
#34872 Jogos. -
#34871 hol nézitek, srácok? -
#34870 elől már nem tud megakadni benne a támadás... -
#34869 hátha megtalálja a góllövő cipőjét -
#34868 Boa mint csatár?
Kiváncsi leszek h mi lesz az eredmény, valahogy most egy több gólos győzelmet érzek. -
#34867 Várható kezdő az Anderlect ellen :D Nézzétek a csatárunkat :DS:DSD
-
#34866 Papadopulost is összefüggésbe hozták velünk a Schalkétól, de aztán tagadták. Pedig neki örülnék, nagy tehetség!
Ma pedig külön öröm volt Niang! Jól is játszott, elég gyors és magas játékos! Csak kajpa össze magát, és ne bulizzon annyit... Fm-ben nálam már megkapta a "Partyman" nicknevet büntiből :DDD -
#34865 Főleg 2-0-ról felállva. Csak azt nem értem miért mindig hátránynál kezd el a csapat focizni?
Mexest adnám is oda akárkinek, neve még van, lehetne érte kapni pár milliót... Benatia kéne az Udinéből, de őt a Juve akarja... :/
-
#34864 Mexest vinné a United és még egy másik csapat is, de már nem emlékszem, ki. -
#34863 egyetértek, SES fantasztikus és egy Napoli ellen idegenben a - jelenlegi formánkat tekintve - csodás ez az 1 pont! -
#34862 Én azt hiszem, elégedettek lehetünk az 1 ponttal, így is nagyot küzdött a csapat. Shaarawyra már nincsenek szavak, a védelmünkre sem, de pont a másik értelemben... :D
Acerbi, Mexes, Bonera mind-mind sokat hibázó, középszerű védők... télen ezen a területen erősítenék legelőször. -
#34861 én is ezt akartam:o -
-
#34859 fasz a mi -
#34858 [IMG] https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/602612_10151325765486974_912021388_n.jpg[/IMG] -
#34857 a kép is kurva nagy ahogy sétál -
#34856 helikopterrel érkezett geci :SD:DSS:DS:D:SD mekkora arc -
#34855 Kíváncsi vagyok mi hangozhatott el... -
#34854 Silvio Berlusconi, a Milan labdarúgócsapatának elnök-tulajdonosa személyesen járt közbe a csapat jobb teljesítménye érdekében: a korábbi olasz miniszterelnök pénteken meglátogatta játékosait Milanellóban, ahol Massimiliano Allegri vezetőedző épp edzést tartott.
Mintegy 40 perce tartott péntek délben a rossoneri edzése Milanellóban, amikor Berlusconi kíséretével helikopteren érkezett meg az edzőközpontba. A politikus gépe közvetlenül az edzőpálya mellett szállt le, hogy aztán a presidente személyesen beszéljen játékosaival.
Az elnök elsőként megölelte Stephan El Shaarawyt, aki az elmúlt hetekben – szinte egyedüliként a Milanban – remek formát mutat, és szerdán Franciaország ellen megszerezte első találatát címeres mezben. Ezt követően Berlusconi rövid, mintegy tízperces, heves gesztusokkal kísért beszédet tartott az edzést félbeszakító játékosok előtt.
A Milan 12 forduló után 14 pontot szerezve a csalódást keltő 13. helyen áll a Serie A-ban, és szombaton a dobogós Napolival mérkőzik. Adriano Galliani, a milánóiak második embere a legutóbbi, Fiorentina elleni vereség után elmondta: a vezetőség továbbra is kitart Allegri mellett. -
#34853 Allegri nem rossz edző, emlékszem a Cagliarival milyen jól tolta. Igazából a kopaszf@sznak túl nagy a beleszólása mindenbe, így Allegrinek nincs szabad keze még a taktikában sem. -
#34852 Kaká már sosem fog visszatérni, szerintem ebben a szezonban marad Madridban, aztán meg megy az MLS-be, úgyis hangoztatta hogy szeretne egyszer ott játszani. -
#34851 Allegri taktikailag sosem volt a csúcson finoman szólva, a cseréitől/kezdőitől pedig a hideg ráz sokszor. Most olvastam egy Balotelli-Kaká duó lehetséges érkezését januárban, jót tenne a csapatnak az biztos, meg lenne egy vezéregyénisége is utóbbi személyében. De a védelemmel is kell kezdeni valamit. -
#34850 Kellene egy olyan edző aki rendet tesz a fejekben, és kialakít egy olyan taktikát ami feküdne ennek a keretnek. Boatenget meg Robinhot sem adnám el, csak egy Mester kellene nekik hogy visszanyerjék a régi formájukat. Lenne egy normális taktika, alap kezdő 11-el, nem úgy 2x egymás után nem áll fel ugyan az a védelem. Antoninikkel meg Mesbakkal szórakozunk, Bonera a csúcsvédőnk idén? NEMÁR! Régen voltak olyan védőink, hogy irigykedett érte fél európa, most meg?! Vicc, és nem hiszem el hogy ezt nem látják a vezetőségben is, nem veszik észre Antonini sorozatos bénaságait, Abate hanyatlását stb. Bár csak Mourinhoból kettő lenne és az egyik nálunk lenne edző... -
#34849 Nem lesz itt nagy durranás januárban, majd jön 2-3 niggus a francia 2. osztályból 1 millió euróért kölcsön+opcióval pár meccsre. -
#34848 Így sincs játékosunk, erre egy Robinho, Boateng, Mesbah, Vila, Strasser, Valoti, Zapata és Acerbi nyolcas eladásával rohadt mélyre kerülnénk, még ha ezek közül nem is mindegyik játszik.
Az pedig millió százalék, hogy nem vennénk 8 játékost a helyükre, főleg nem minőségieket. Robinhot eladni? Tavalyi kerettel azt mondtam menjen amerre lát, de most szükség van rá. Boateng eladása is nevetséges, hogy egyáltalán felmerülhet. Vilat pedig jó játékosnak tartom, de helyette persze Antoninivel meg Boneraval szórakozunk. -
#34847 Ez az újra hajlandó költeni akkora vicc hogy nem igaz, nyáron is hányszor mondták, h átalakulás meg stb. Végül is átalakultunk, Serie B-s keretünk lesz lassan ha igy haladunk...