A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
geci ez a kommentátor tuti h buzi 😄 milyen hanglejtéseket nyom

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
elõl semmi hátul addig stabil a védelem amíg meg nem indulnak gyorsabb ritmusban plusz az egyéni hibák benne vannak fõleg Bonera-ban, hajrá

#acm

acm689
www.onlinekeresre.eu
itt is tudod nézni! csak egy ingyenes reg kell.

DeerHunter01
na elnézést kér a "deszkíliózásért" 😄D

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
de igénytelen ez a sportklubos kommentátor, alszok el az egészen

\"Erről van szó!\"

DONGUBA
legfrissebb van frent.....masik meccs megy csak ez nem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DeerHunter01
én is úgy tudtam eddig 😄D

\"Erről van szó!\"

banok
talán frissítsd a flasht.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

acm689
na igen 😄
"De silljo" a helyes, igaz? olasz tudásom szerint legalábbis 😊

DeerHunter01
"elnézést kért De Szkílió"

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Ez a védelem megye 2-be kevés lenne...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
nekem miert nem megy?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Yepes-Bonera... ez komoly? 😄
Nuno88
ANTONINI!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Yepes, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; El Shaarawy, Robinho.

SAMPDORIA: Romero; De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa; Tissone, Obiang, Poli; Krsticic, Eder, Estigarribia.

acm689
nekem sajnos se Digim, se SportKlubom... hányadik éve nem a Sport 1-2 adja a meccseinket? na azóta nem láttam TV-ben... talán a TV2-n láttam vmikor utoljára a Milant a tv-ben, még Bl-ben. de az is csak valami véletlen lehetett 😊)

DeerHunter01
Köcsög Digi, lehet nézni majd mindenféle streamen a meccseket szar felbontásban. Gratulálok.

\"Erről van szó!\"

acm689
non-EU-s a srác... pletyka.

DeerHunter01
ui: Leonardo, tedd a dolgod.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Denilson hááát jöhet. Igaz nem sokat láttam játszani, de jobb, mint Flamini az biztos 😄
Kaká-Denilson/De jong/Diarra duóval kiegyeznék. Pato meg most már menjen, az sem zavarna, ha egy másik klubban ontaná a gólokat, de, hogy nálunk soha nem fog játszani rendesen, mert mindig lesérül, az is biztos.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Perez meghívta elvileg kopárt a szuperkupa visszavágójára... 😊)

Legújabb pletyka: Denilson az Arsenalból.
limperatore
mancini:“I don’t think Inter are interested in De Jong. He will stay here.”

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
nso a forrása hagyjad 😄

WuFraZselic
nem tudom tisztában vagy-e vele, de Gargano jött a holland helyett

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Elvileg nagyon közel vagyunk hozzá, hogy De Jongot elhozzuk az Inter elõl. 😊 Angol források már biztosra mondják...

Kakáért pedig egy utolsó roham indul, ugye nem lett nevezve sem a ma esti szuperkupára, az hogy elhagyja a Realt biztos, a kérdés csak az, hogy hova megy. A fizetésérõl már megegyeztünk vele, a gond az árával van, mi kölcsön szeretnénk venni, Perez meg pénzt (nem is keveset) szeretne érte látni. Szerintem a kopasz augusztus utolsó napján bejelenti. 😄DD

Egy De Jong - Kaká kombó nem lenne rossz így a végére...
bakkerman
celebszilva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Marci hevesen...

DeerHunter01
"780 000 ezer eurós havi kereset, 650 ezres bónusz BL-gyõzelem esetére – egyebek mellett ezeket a tételeket tartalmazza a nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Thiago Silva szerzõdése egy brazil forrás szerint.

Az IG Esporte nemcsak Thiago Silva havi fizetésérõl és a BL-siker esetére beígért jutalmáról számol be hivatalos honlapján, hanem arról is, hogy a francia bajnoki cím megszerzése 257 ezer eurót, a Francia Kupa elhódítása 163 ezer eurót hozna a játékos konyhájára.
A Milantól elcsábított, öt esztendõre aláíró Thiago Silva – a többi PSG-játékoshoz hasonlóan – további 41 000 eurós jutalmat kap, ha a klub etikai kódexének megfelelõ magatartást tanúsít: nem nyilatkozik negatívan a klubról, tartózkodik a sportfogadástól, és tisztelettudóan viselkedik a szurkolókkal.
A szerzõdés megkötésekor a játékos honvágyára is gondoltak: évente nyolc Párizs–Rio de Janeiro retúr repülõjegy áll a futballista és családja rendelkezésére, feltéve, hogy Thiago Silva kielégíti az Al Dzsazira televízió érdekkörébe tartozó médiatársaságok minden interjúigényét."

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Nem tudok már a jó ízlés határain belül nyilatkozni...

acm689
3 hét állítólag... ezért jöhet ingyen, kölcsön+opcióval Ze Eduardo a Genoából........

szucsy89
Pato lesérült... még gyorsan õt kéne elpasszolni a franciáknak.
acm689
nem hiszem el... Pato megint megsérült... bõvebb infó hamarosan, most vizsgálják, mennyi idõre esett ki.

limperatore
Ronaldo is ezt csinálta velünk, mégis visszagondolva is szerették

ismeri az ultrák forróvérûségét

Nuno88
Az interesek viccelödtek egy felirattal "amit a szem nem lát a szívnek nem fáj" mikor õt megmûtöttek. Na ezek után elmenni ehhez a klubhoz, sztem Cassanot is minõsíti.
A mi klubunk támogatta õt végig mikor megmûtötték, mellette állt, és aztán igy hátba támadott, engem csak ez idegesít.

acm689
akkor meg legalább lenne annyi Cass-ban, h megköszöni, h mennyi mindent tett érte a klub, és h fáj a szíve (nem szó szerint 😄), de az Inter volt a gyerekkori kedvenc klubja, és egy ilyen ajánlatot nem utasíthat vissza.

limperatore
mert moratti lassú volt 1 éve

acm689
akkor meg minek igazolt ide?? nem tudom, de ez nekem sem szimpatikus.

limperatore
amúgy ez nem ibrás gyerekkori kedvenc csapat

csomó kép van róla kiskoráról inter mezben, inter táskával, inter meccseken is kint volt

Nuno88
Cassano: Semmi sem jobb, mint az Inter

"Egy örökkévalóságnak tûnt, de megérkeztem a klubhoz, amelynek mindig is szurkolója voltam. Fontos számomra, hogy oda igazolhattam, amely csapatnak gyerekkorom óta szurkolok. Újra tudok mosolyogni."

BASTARDO!!! Azok után h a klub kiállt mellette mikor volt a szívproblémája, szép gesztus...

Nuno88
Welcome Pazzo! Remélem jó formát mutatsz majd!

Cassano meg... nem írok semmit.

acm689

acm689
Pazzini hivatalos, welcome! én örülök neki, szerintem jól járunk vele. Cassano távozásának pedig még jobban örülök, nem kell nekünk ilyen hálátlan játékos.

DeerHunter01
Ettõl függetlenül kétlem, hogy nálatok maradna, fõleg Modric érkezése miatt még jobban kiszorul a - Mourinho féle - keretbõl.

\"Erről van szó!\"

Rudee
Azt írják, mert nincs más téma. Senki nem ajánlotta fel. Kölcsönbe nem megy sehova, Perez már elmondta. Se Milánóba, se Manchesterbe, se Kecskemétre, sehova.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szucsy89

inter drukkerek már megint beégtek 😄
DeerHunter01
Nem, csak alig van már olasz a keretben.

\"Erről van szó!\"

DONGUBA
nem rossz jatekos azert

DeerHunter01
Most olvastam milannewson, hogy Drenthe is szóba került bal hátvéd posztra....nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem kéne nigger-chelseanek lenni Olaszországban.

\"Erről van szó!\"

limperatore
mióta van pazzonak ilyen tetkója? 😄