36663
  • DeerHunter01
    "A bal lábas, technikás játékos ára 7-10 millió euro körül van, a Milan a szokásos kölcsön+opció verzióban gondolkodik."

"A gazzetta csütörtöki címlapja szerint Berlusconi “újraindul” és hajlandó költeni, januárban szabad út a Milan előtt az igazolásokban."
    paradoxon............
  • DeerHunter01
    Bruno César*
  • Nuno88
    Hehe lehet rágódni a következő cikken is, én csak mosolygok ezeken a híreken, ha majd látok valami konkrét dolgot akkor elhiszem.

Az elmúlt napokban- a csapat szinte példátlan mélyrepülésére reagálva – az olasz sajtóban számtalan információ látott napvilágot a Milan jövőjéről. Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – ezekből szemezgetünk.

A gazzetta csütörtöki címlapja szerint Berlusconi “újraindul” és hajlandó költeni, januárban szabad út a Milan előtt az igazolásokban. A lap egy másik írásában az EL Shaarawy – Balotelli duót a squadra jövőjének titulálja, finoman utalva azokra a hírekre miszerint Balotelliért a két milánói klub januárban hatalmas harcot vívhat. Miután a City élénken érdeklődik a kolumbiai Falcao iránt Balo távozhat Manchesterből. Érdekesség, hogy Stephan El Shaarawy, a Milan talán egyetlen, folyamatosan jól teljesítő labdarúgója szívesen játszana együtt Mario Balotellivel.” A Milannál megtanultam, hogy nem csak támadásból áll az élet, hanem a támadók már védekeznek is. Azt hiszem, jól tudnék együtt dolgozni Marióval.”

A legfrissebb átigazolási pletykák közül kiemelkedik, hogy Robinho (9 millió euro a Santos legutóbbi ajánlata, a Milan 15 milliót szeretne kapni), Boateng, Mesbah, Vila, Strasser, Valoti, Zapata és Acerbi is elhagyhatja a klubot a télen. Robinho helyére a Milan szeretné megszerezni a Santos fiatal támadó középpályását, Felipe Andersont. Az 1993-as születésű játékos leigazolása csak a Robinho-transzfer lezárása esetén lehetséges, ellenkező esetben a brazil klub inkább Angliába, vagy Spanyolországba adja el a kapós játékosát.

Az angol sajtó szerint már a januári átigazolási szezonban távozhat a Milantól Philippe Mexés. A francia válogatott védőjét az Arsenal és a Manchester United is csábítja.

A Milan januárban elhozná a Benfica 24 éves támadó-középpályását, Bruno Alvest. A bal lábas, technikás játékos ára 7-10 millió euro körül van, a Milan a szokásos kölcsön+opció verzióban gondolkodik. A legnagyobb piaci vetélytársunk az ügyben ismét a PSG lehet.

A milannews.it szerint még mindig napirenden van Kaká visszatérése a Milanhoz. Bár a játékos a közelmúltban arról beszélt, hogy szívesen követné barátját, David Beckhamet az Egyesült Államokba.

A Milan nyáron kapuskeresésbe kezd. A Gazzetta információ szerint Abbiati és Amelia is távozni fog a klubtól és az egyik legnagyobb olasz kapustehetséget, Mattia Perint szerződtetnénk a helyükre. Abbiatinak júniusban lejár a szerződése, Amelia meg a folyamatos bizonytalanságaival nem győzte meg a vezetőséget arról, hogy maradnia kell a klubnál. Perin jelenleg a Genoa tulajdonában áll, 2 éve szerepel a Pescaránál kölcsönben.

Ventura, a Torino menedzere januárban vissza akarja vásárolni a Regginánál kölcsönben szereplő Gianmario Comit a Milantól.

CorSport szerint Lippi lehet a közvetítő kínai befektetők és a Milan között. Ha az üzlet összejön, és részesedést vásárolnak a klubból, akkor a volt szövetségi kapitány lehet a klub általános igazgatója.

Továbbra is biztosnak tűnik, hogy Silvio Berlusconi tulajdonos pénteken meglátogatja a csapatot Milanellóban.

forrás: acmilan.hu
  • Nuno88
    Grande Thiago nyilatkozata: "Még soha nem láttam így a Milant. 12 mérkőzésből 6 vereség A Milan egyik legnagyobb rajongója vagyok, remélem, hogy a végén minden jóra fordul."

forrás: acmilan.hu
  • DeerHunter01
    romlott modern foci...
  • Nuno88
    Facebookon találtam rá:

A Corriere dello Sport szerint a kinai Guangzhou Evergrande azt fontolgatja, hogy felveszi a kapcsolatot az AC Milannal. Marcello Lippi fogja megmutatni a Milanellói sportközpontot decemberben az Evergrande képviselőinek. Ugyanakkor jelen lesznek a december 4-én sorra kerülő Zenit elleni BL meccsen is. A jelentések szerint a kinaiak részesedést akarnak venni a Milanból, és partnerséget akarnak létrehozni. A lap azt is irja, hogy Lippi is posztot kaphat a klubnál, ha az üzlet létrejönne a kinaiakkal.

Forrás: football-italia.net

Vélemények?
    Már sok ehhez hasonlót lehetett olvasni csak arabokról. Jó lenne ha lenne belőle valami mert csúnya nem csúnya nagyon kellene a pénz a klubnak...
  • LasCar16
    Marketing díj lesz ez is, Messi vagy Neymar :)
  • WuFraZselic
    a múltheti EL-játéknapon különb gólok születtek, mint amik a 10es listán vannak...
  • szucsy89
    Gallianinak ma látva Ibra 4 gólját remélem álmatlan éjszakája lesz...
  • Grove4
    na ja :D
  • limperatore
    pedig ott még ellenfél sincs :D
  • Grove4
    Hol a REAL MADRID és a BARCELONA?????? :OOOOOOO :DDD
  • Palinko
    jó látni hogy csak olasz klubból van 2
  • szucsy89
    LOL, most nézem, nincs ott Prince gólja a Barca ellen a Puskás-díj gólok között... év vicce bazdmeg, Messinek ott kell lenni, nem lőtt csúnya gólt de 1000 másik ilyen gól van, bekerült Neymar gólja, végigvitte egész pályán egy fos brazil bajnokságban úgy, hogy 1 embert cselezett ki a gól előtt, bekerült Falcao FELKÉSZÜLÉSI meccsen ollózása, kerültek be ilyen olyan fisfos ligákból (szép)gólok, de Boateng tudatos, technikás gólja, egy BL meccsen, a Barca ellen nem, á, minek.
  • szucsy89
  • DeerHunter01
    Allegri...elhúzhatna már a picsába, elhiszem, sőt tudom, hogy nincs erős keretünk, de hogy Parma, Catania, Atalanta, Torino csapatok előttünk vannak hatalmas szégyen, kieséstől is csak pár pontra állunk...ez az idény úgy szar, ahogy van, köszönhetjük Allegrinek, Gallianinak és Berlunak, főként a 2 utóbbinak.
  • szucsy89
    na oké, nekem azt hiszem idénre ennyi volt...
  • LasCar16
    "A védelmünk tényleg óvodás gólokat kap, kapitális hibák, bosszantó, "nemtörődöm"-nek tűnő oda nem figyelés. Nem veszik fel az embert, nem támadjuk a labdás játékost. érthetetlen és bosszantó. Ezen felül rengeteg az eladott labdánk a saját térfélen, a középpályások nem lépnek vissza a labdáért, így egy letámadással máris zavarba hozza a Fio a védelmet.
    Szomorú ezt látni, nincs egyben a csapat, Allegri pedig képtelen taktikailag változtatni, vagy következetesnek lenni..."

ezzel a véleménnyel tökéletesen egyetértek, közben 1-3
  • LasCar16
    én csak azt nem értem, hogy miért nem kezedett Bojan?? jó formában van, és faszán nyomják a fáraóval az összjátékot. Pato meg ha ennyire képes akkor padozzon csak nyugodtan.. Prince remélem elkapja ma a fonalat mert halovány ma is..
  • banok
    Azt már nem tudom elérni, hogy a Milan jól is játszon. :)
  • acm689
    ezért kár volt streamet keresni :S
  • szucsy89
    Nincs csapatunk jelenleg... baszd meg Berlu.
  • LasCar16
    0-2 Mexesnek is legalább jó a haja....
  • LasCar16
    Kapunk egy érdekes büntetőt... Pato még fölé is rúgja...
  • LasCar16
    Ambro drága kapitányunk, minek mész támadni ha elakad csak benned a labda, de nem baj a hajpánt legalább jól áll...
  • szucsy89
    Nem hiszem el, hogy a Mexes-Bonera kettősről minden meccsen kapunk egy gólt...
  • LasCar16
    0-1 ez mi a pöcsöm volt??? Álltak és nézték az egész bedobást...
  • szucsy89
    köszi
  • banok
    15.00 Milan-Fiorentina
    streamek:
  • LasCar16
    A hivatalos kezdőcsapatok:

Milan: Abbiati, De Sciglio, Mexes, Bonera, Constant, Montolivo, Ambrosini, Emanuelson, Boateng, El Shaarawy, Pato.

Fiorentina: Viviano, Rodriguez, Roncaglia, Savic, Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual, Ljaijc, Toni.
  • LasCar16
    streamet valaki dobhat majd thx.
  • DeerHunter01
    igen
  • acm689
    Srácok, 3-kor fogunk játszani, jól láttam?
  • Palinko
    de a 3 bayern kicsit sok az is tuti
  • limperatore
    :DDDDDDDDD SERIE B
  • Effe88
    34 évesen mester hármas a bl-ben:D
  • szucsy89
    Egyébként Pizzaro 10-esén néztem egyet :D
  • Effe88
  • szucsy89
    Nem látok inter játékost... JA, HOGY EZ A BAJNOKOK LIGÁJA?
    :SDSADSD:ASDASDSD
  • szucsy89