A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
osszedrótozzák meglátsd! ez kicsit olyan, válasz volt, hogy elbizakodjon az ellenfél. Elõsször jaj mer tik vagytok az esélyesebbek 55% al, aztán mi meg jaj mert nincs is kapusunk...
LasCar16
én reménykedek h összedrótozzák több mint egy nap van hátra<#rolleyes>

#acm

Kaplartom
A QWA ÉLETBE!!

Yulcsa
Kapusproblémákkal küzd Carlo Ancelotti, ugyanis a Milannál Zeljko Kalac és Dida is sérült. Könnyen lehet, hogy az olasz klub hálója elõtt a 38 éves Valerio Fiori áll majd, aki az elmúlt nyolc évben mindössze egy bajnokin védett.

Elõbb szombaton, majd vasárnap vesztette el egy-egy kapusát az AC Milan, így Carlo Ancelottinak nincsenek kellemes gondjai a csapatösszeállítást tekintve.

A szombati mérkõzésen a Parma ellen Zeljko Kalac állt a kapuban, és Dida a kispadon ücsörgött. A jelek szerint ez sem veszélytelen az egészségre nézve, ugyanis a brazil kapus a mérkõzés után komoly hátfájdalmakra panaszkodott. Dida problémáit állítólag a Tardini-stadion székei okozták, illetve azok kis mérete.

A baj nem jár egyedül, ezt pedig a vasárnapi edzés bizonyította be: ekkor Kalac vált maródivá, akinek egy lövés után kifordult az ujja. Bár a kapus elutazott a társakkal Londonba, az Arsenal elleni mérkõzésre, játékára minimális esély van.

Ancelotti mester így várhatóan Valerio Fiorit fogja a kapuba állítani. A 38 éves kapus már nyolc éve a Milan alkalmazottja, ám ezen idõszak alatt mindössze egy (!) bajnokin kapott szereplési lehetõséget, még a 2002/03-as szezonban.

A 38 éves, korábbi U21-es válogatott kapus pályafutása során megfordult a Lodigiani, a Lazio, a Cagliari, a Cesena, a Fiorentina és a Piacenza együttesében, és elsõ BL-mérkõzésére készül.

A Milan gondjait enyhítheti, hogy visszatérhet a csapatba Alexandre Pato. A fiatal brazil játékosnak még február elején rándult meg a bokája a Fiorentina elleni bajnokin.
nso

hát ez gyönyörû...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Claus Bo Larsen (Denmark) vezeti a meccsünket Londonban
asszem õ vezette az Urawa Reds elleni meccsünket még a klub VB-n....hm

#acm

LasCar16
Theo Walcott, Gael Clichy, Robin van Persie----> ezek az õ sérültjeik valamint Adebayor is felépült asszem az izomsérülésébõl, de nem tudom h biztosan játszhat-e
Seedorf,Pato már a csapattal edzett tegnap is, tehát õk rendben lesznek, Kalac szintén edzett plusz kapott egy kezelést a kezére... holnap már okosabbak leszünk😊

#acm

Yulcsa
ááá de jó, akkor Pato velünk! 😊 köszi a híreket! 😊
hát, reménykedjünk a gyõzelemben, aztán majd meglátjuk... az Arsenal hétvégi szereplését elnézve van esélyünk!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
azért az szomorú hogy egyesek mennyire pesszimisták a szerdai meccsel kapcsolatban..

#acm

Palinko
na akkor tömény hírek.
A Roma játékosának, Matteo Ferrarinak idény végén lejár a szerzõdése, de a hosszabbításról nem sikerült megállapodnia klubjával. Philippe Mexes és Juan mögött kevés lehetõséget kap a 28 éves védõ, ezért is döntött a távozás mellett.

A Milan és a Juventus már egy ideje harcol a védõért. A La Gazzetta dello Sport szerint azonban a milánóiak szóban már megállapodtak vele. A szerzõdés részleteit a jövõ héten tisztázzák és ekkor válhat hivatalossá a transzfer. Természetesen Matteo inygen érkezik, de csak a nyáron csatlakozhat a csapathoz.

A hírek szerint négyéves kontraktust kötnek a felek, Ferrari pedig évi €2.5m-ot keres majd, ami 1 millióval több a jelenlegi fizetésénél.

Az AC Milan figyelemmel kíséri a Bordeaux középpályását, Fernando Menegazzot.

A huszonhat éves brazil játékos rendelkezik már olasz bajnoki tapasztalattal, hiszen szerepelt a Siena és Catania csapatában is.

Arséne Wenger a szerdai találkozó esélyeirõl beszélt:

"Mi egy nagyon fiatal csapat vagyunk, míg a Milan a BL címvédõje. Ennek tudatában úgy hiszem, õk az esélyesei a párharcnak. Azt monadnám 55% oda, 45% nekünk.
Amit biztosan állíthatok, ezután a nyolcaddöntõ után választ kapunk arra, képesek vagyunk-e megnyerni a Bajnokok Ligáját."

Carlo Ancelotti kijelölte az Arsenal elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre készülõ keretét, amelynek tagja Kalac, Pato, és Seedorf, míg Dida, valamint Ronaldo csak a lelátóról drukkolhat csapattársainak.

KAPUSOK: Kalac, Fiori, Offredi (mezszám: 30)

VÉDÕK: Cafu, Maldini, Nesta, Kaladze, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Emerson, Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Ambrosini, Brocchi

CSATÁROK: Kakà, Gilardino, Inzaghi, Pato (én emeltem ki Yulcsa kedvéért)
Yulcsa
inkább a Manchestert fogadnám meg, a Celtic ellen az biztosabbnak tûnik. Reménykedem én is a gyõzelembe, hát szerintem ez nagyban függ Pato formájától... csak épüljön fel! Mikor hirdetnek keretet?

Nuno88
hát eldõlni tuti nem fog még sztem, de a gyõzelem is meglehet akár!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
2-1re nyerünk<#vigyor1> bár lehet h jobb lenne ha nem dõlne el a találkozó mert akkor adná mondjuk a Viasat a visszavágót<#vigyor> de pozitív eredményre számítok, elvégre ha a BL a legfontosabb akkor ez elvárható

#acm

szucsy89
én inkább nem teszem meg most, mindig akkor kapunk ki amikor a Milant is belerakom a mixbe😛
Palinko
én úgy vagyok vele, hogy egy ilyen meccsre nem érdemes. esetleg a 2. fordulóra akkor is csak ha most döntetlen lesz vagy vesztünk... nem tudom mire számítsak az arzenálnál sok fiatal van mint ahogy említette a cikk is és a milan ellen szeretnének bizonyítani 1. hogy BL, 2. nagy csapat 3. legendás védelem, szóval reményeim szerinte nem lesz egy tili-toli meccs.
Nuno88
egy rúgott gólos döntetlennek örülnék, ha meg siekrülni kikaparni a gyõzelmet, akkor meg boldog lennék 8)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
amúgy szerintetek megéri fogadni? Talán a döntetlen tûnne a legjobbnak, legvalószínûbbnek, de...

Yulcsa
igen, adják a tv-ben szerencsére! 😊 Pato-ról tudni már valamit?

Nuno88
Kaká gyönyörû játékot ígér az Arsenal ellen

Az AC Milan játékmestere már nagyon várja a milánóiak és az ágyúsok szerdai találkozóját a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

- Sokan úgy titulálják a meccset, mint a fiatalok és az idõsek összecsapása - nyilatkozta a tavalyi év játékosa. - Ez egy nagyon felszínes összehasonlítás, mert ugyan az átlagéletkor a Milan elsõ csapatánál harminckét év, de ez nem azt jelenti, hogy öregek lennénk. A tapasztalat nagyon sokat számít a BL ezen szakaszában. Csodálatos játék várható - tette hozzá Kaká.

- Számunkra a Bajnokok Ligája a legfontosabb. A futball történelemkönyvében mégis jobban néz ki az ember neve mellett egy BL-gyõzelem, mint egy bajnoki cím - zárta rövidre a brazil klasszis utalva ezzel az AC Milan Serie A-ban nyújtott, a megszokottnál gyengébb szereplésére.

Nuno88
Fiorival nyálasak leszünk! -.-

klafa!
Az M1-en?
üdv jó reggelt 😊
Palinko
amit megtekinthetünk az M1 csatornán szerdán.
(ugye csak én tudtam meg most, hogy ott is adják? )
Yulcsa
végre egy nem kárörvendés céljából benézett vendég... 😊 remélhetõleg sportszerû és szép mérkõzést látunk, gólokkal 😊

Gunnersboy
igazábol örülnöm kéne hogy egy jelentõs sérültlistával jön a Milan londonba, de révén énis focizom meg nemis vagyok az ellenfelek ellen, szörnyü ennyi sérülésröl olvasni, remélem hamar felépülnek :}

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
bízom a rutinban..Rinot pedig csak pihentette a 2. félidõben Ancelotti, semmit nem olvastam h rásérült volna az elõzõ sérülésére, remélem Kalac-ot összedrótozzák vagy legalább Dida bevethetõ lesz

#acm

Yulcsa
na neeee! komolyan mondom, ez már azért sok... felépül Ronnie, lesérül Pato, majd megint lesérül Ronaldo, nem is akármennyi idõre... nem tudom Gattuso most rásérült az elõzõ sérülésére? Még jó, hogy Kaká csak 2 meccsre dõlt ki... de már nem merek semmit mondani... Fiori? hát... azt hiszem a célunk az, hogy 3-nál kevesebbet kapjunk akkor Londonban...

LasCar16
aztajóbüdösmindenit.... ezt nem hiszem el, az egyik legjobb formában lévõ játékosunk dõlt ki, Didanak meg beállt tegnap a háta és hordágyon vitték el a cserepadtól... maradt Fiori?

#acm

LasCar16
Az AC Milan hivatalosan megerõsítette, hogy a mai edzésen Zeljko Kalacnak a jobb kezén kificamodott a mutatóujja. Várhatóan holnapra derül ki, hogy bevethetõ lesz e Londonban az Arsenal ellen.

Forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
<#whatever><#dumcsi>

#acm

Nuno88
Sevcsenkóért (is) megy a Milan

A hétközi BL-összecsapás elõtt a címvédõ vezetõi a Chelsea elöljáróival is egyeztetnek. Lapszemle.

Anglia:

Az angol lapokban a Liverpool váratlan FA-kupa veresége és a Manchester magabiztos Arsenal elleni gyõzelme a legfontosabb téma. Mail On Sunday a liverpooliakat a hajrában kiejtõ Barnsley-csatárt, Brian Howardot idézi, aki úgy véli, Rafa Benitez nagyot hibázott, mikor Steven Gerrardot csak az utolsó negyedórára cserélte be. A Sunday Express szerint a Milan két legyet ütne egy csapásra londoni kirándulásán: legyõzné az Arsenalt és visszavásárolná Andrij Sevcsenkót a Chelsea-tõl.

szucsy89
megtörtént xD
Nuno88
ezekszerint jobb is h nem láttam a meccset...

LasCar16
egyáltalán nem aggódok a szerdai Londoni meccs miatt, BL az nekünk más... az Arsenalt meg elveri a MU mint jég a határt.

#acm

Yulcsa
megint egy újabb felejthetõ meccs... remélem is, hogy az Arsenal ellen más lesz! talán Patoval..

LasCar16
ilyen nincs, 1. félidõben támadójátékunk Pirlo nélkül egy nagy rakás ****... 3 vkp majd szervezi a játékot,nem?... 2. félidõben nem les, nincs szerencsénk... az a szomorú h ilyen bûngyenge kiscsapatokat nem tudunk megverni, mert ez van ha nincsen normális csatárunk aki hasznosan tud az ilyen védelem ellen játszani...Pippoék csak azt tudják ha a szájukba teszik a labdát, vagy közvetlen a kapu elõtt hasznosak, iszonyat mérges vagyok mert az ilyen meccseket a többi nagy csapat simán tudja hozni, pl ma az Inter a Livornot, nincs meg bennünk az az átütõ erõ, azért vagyok szomorú mert a támadójátékunk eredményessége Pirlo-n és Paton múlik, ebben a keretben nincs senki olyan aki tudná õket pótolni éljen a családias légkör, remélem Ronaldonak már holnap aláírjuk a szerzõdését és majd jön a duma h minek nekünk van egy Ronaldonk...van de mi ér többet a folyamatos jó teljesítmény(Inter) vagy a szeretetszolgálat( AC Milan) hátha kapunk még 20 fair play díjat... nekünk olyan emberek kellenek akik képesek meghalni a pályán, Kaká-t sajnálom h ilyenkor elõl nincsen társa... remélem hogy holnap nem nyer a Fiorentina, de figyeljétek meg h az Arsenal ellen máshogy fogunk játszani... sempre

#acm

shad0w
hát ez már megint egy bazirossz meccs srácok... félidõben 0-0, de olyan szinten semmi nem történt, h az már vmi szörnyû. nézem közben a manchester meccset is, összehasonlíthatatlanul színvonalasabb.

don't give a fuck

Nuno88
PARMA:
Bucci; Zenoni, Couto, Falcone, Castellini; Dessena, Morrone, Cigarini, Pisanu; Reginaldo, Lucarelli

MILAN:
Kalac; Cafu, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Emerson, Ambrosini, Serginho; Kakà; Inzaghi

Serginho remélem nem olyan lesz mint a Livorno ellen mert akkor...

Nuno88
nem semmi gratula Paolo! <#worship>

shad0w
na hát õ az akit a sportvilágban mindenkinél jobban tisztelek. ehhez nagyon nincs is mit hozzáfûzni, gratulálok neki 😊

don't give a fuck

LasCar16
LasCar16

😄DD mert mi a sonkánál többért megyünk Parmaba 😛

#acm

Nuno88
Pato a firenzei mérkõzés óta nem lépett pályára, miután megséürlt a bokája. A felépülése a vártnál gyorsabban halad, így elképzelhetõ, hogy már szerdán az Arsenal ellen visszatérhet.

"Szeretnék visszatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Mindent megteszek, amit az edzõim kérnek tõlem, és a bokán is jobb állapotban van."

Pato üzent Ronaldónak is.

" Õ a Fenomeno, az egész világ mellette áll."

A Milan a mai napon Parmába látogat, a támadósorban pedig nagy valószínûséggel az Inzaghi-Gilardino kettõs játszik majd.

Forrás: goal.com

Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte a Parma elleni mérkõzésre készülõ keretét.

KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Paloschi

http://www.youtube.com/watch?v=kaCpHeMwlEA

😞

szucsy89
reméljük hogy játszani fog, és olyan formában lesz mint anno a MU ellen😛Pp
LasCar16
igen játszik, már a 7végi Parma ellen is játszhatna...egyedül Pato kérdéses, de õ is játszhat már a visszavágón

#acm

Palinko
Kérdezned csak szabad 😊
Szerintem mindenképpen be lesz vetve
Cabell
Tudom, semmi közöm hozzá, mert Manchesteres vagyok, de Kaká játszik az Arsenal ellen?😄 Ha már minket kivert, õket is verje ki...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Yulcsa
AC Milan: Párizsban sikeres mûtétet hajtottak végre Ronaldón

Sikeres térdmûtétet hajtottak végre csütörtök este Ronaldón, az AC Milan brazil labdarúgóján. Kezelõorvosai, Gerard Saillant és Eric Rolland szerint a kétórás beavatkozás jól sikerült, a futballista felépülése elsõsorban azon múlik, a támadó mennyire hisz a teljes gyógyulásban és mindenben maximálisan követi-e az orvosi utasításokat.

Ronaldónak várhatóan 8-10 napot kell kórházban maradnia, de a rehabilitációs kezeléseket már pénteken el lehet kezdeni.

A futballista szerda este a Livorno elleni bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést: csereként lépett pályára, ám három perc elteltével egy szabálytalanság után - amelyért tizenegyest kapott a Milan - a bal térdében elszakadt egy ínszalag.

Ugyanilyen sérülést szenvedett 2000-ben, akkor is a bal térdét kellett operálni, a beavatkozást akkor is a Saillant által vezetett orvoscsoport végezte el Párizsban.