A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
- A lelátón ültem, láttam a visszajátszást, és azonnal tudtam, hogy nagy a baj. Mikor megláttam, hogy mekkora fájdalmai vannak, a szívverésem is megállt egy pillanatra. Nagyon szomorúak vagyunk, Ronnie nem ezt érdemelte. Egész pályafutása alatt peches volt a sérülésekkel, pedig remek ember, és a futballtörténelem egyik legjobb játékosa. El kell kezdenie a felépülést, meglátjuk, hogy meg lesz-e benne a kellõ akarat és erõ a visszatérésre. Akárhogyan dönt is, remélem, jó elhatározást hoz - nyilatkozta Seedorf.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
látom a cikkben írják a 9-12 hónapot, ronira nézve reális is...
don't give a fuck
don't give a fuck
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
don't give a fuck
szóval a kezdetleges hírek szerint a bal térdében elszakadtak a szalagok... szóval vége a pályafutásának
a korábbi kérdésemet meg is válaszolnám: korábban a jobb térdével cumizott ugyanígy .... hát szegény..."
...idézet az acmilan.hu fórumáról!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
#acm
ááá tényleg magamon tudok a legnagyobbakat röhögni, nem is tudom miért írtam, pedig egyértelmû. 😄 ja Roninak tényleg most valahogy eltûnni kicsit, aztán úgy angolosan lelépni mert ez így csúfos vég lesz 😞
hát én is hallottam már én szeretem ha nem mindég csak a passzokról szól a meccs, de errõl sem kéne hogy szóljon csak, én még nem hallottam sokat a tetkórol, egyedül backham meg materazzi tetkóit emelgették. áh meg õk a focihoz értenek, te meg ahhoz is ne figyelj rájuk 😊
roni meg sztem jobban tenné ha visszavonulna.
majdnem gólt fejelt pippo az ötösrõl, amelia kb a 3. nagy védését mutatta be.
don't give a fuck
pirlo büntetõbõl egyenlít, serginho jött az örök sebesült helyett... van fél óránk fordítani.
don't give a fuck
azóta volt egy livornoi kezezés büntetõterületen belül, de nem lett volna jogos a büntetõ sztem.
most pedig kettõs csere, roni és pippo váltották az eddig pályán lévõ két csatárt.
és büntetõt lõhetünk, roni talán le is sérült...
don't give a fuck
ha a második félidõben egy kontrából kapunk gólt és nem nyerünk akkor kivasalom a hajam.
don't give a fuck
Paloschi nembaj, nagyon jó kell az ilyen játékos igaz még nm láttam játszani de eredményes és pippo játéka mindég is szimpi volt.
ja ez már biztos, de azért rúghatna a sérülés mellé még gólt 😄
don't give a fuck
paloschi meg az új pippo lesz, annyit van lesen, h már azt is befújják nála ami nem is az.
41. perc, változatosság kedvéért ismét elment a livorno oddo oldalán és ha jobb a beadás már közepet kezdenénk.
don't give a fuck
kaladze már jó kapu felé fejelt, 3. említésre méltó esemény a livorno kapuja elõtt :|
don't give a fuck
don't give a fuck
de h mi a bánatért emelgetik, ívelgetik a labdát egyfolytában, valamint miért mindig oddoval kell felhozatni a labdát, aki meccsek óta passzolni és ívelni sem tud azt nem értem...
[ ilyenkor szokott az jönni, h egy oddo beívelésbõl szerez gólt a milan, hátha most is 😊 ]
don't give a fuck
don't give a fuck
MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Gourcuff; Paloschi, Gilardino
LIVORNO: Amelia; Grandoni, Knezevic, Galante; A.Filippini, Pulzetti, De Vezze, Vidigal, Pasquale; Tavano, Tristan
#acm
"Ha Kakát nevezik az olimpiai keretbe, akkor kénytelen lesz kihagyni a klub két nagyon fontos mérkõzését. Persze csak akkor, ha a Milan a bajnokság harmadik, vagy negyedik helyén végez" - nyilatkozta a Milan egykori játékosa, a most is a klubnál dolgozó, szintén brazil Leonardo.
"Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy a Milan nem engedi el a játékost. Vannak olyan szabályok, amiket be kell tartanunk, ám az olimpiai játékokat nem a FIFA szervezi" - tette hozzá Leonardo.
Ez a jelenlegi helyzet, ám Leonardo azt is megemlíti, hogy a brazil szövetség már elõrehaladott egyeztetéseket folytat a FIFA és az UEFA vezetõivel, hogy mégis megtalálja a lehetõséget a brazil behívására.
"Sepp Blatter és Michel Platini mindketten nagyon jó emberek, a Brazil Labdarúgó-szövetség elnöke, Ricardo Teixeira pedig igencsak nagyhatalmú vezetõ" - kesergett Leonardo, aki szerint a két fél megtalálja majd a megoldást Kaká pekingi szereplésére.
"Szomorú, mert a kommunikációnak ezen szintje nem volt jellemzõ a múltban" - zárta mondandóját Leonardo.
www.nso.hu
Olasz lapértesülések szerint Milánóban nagyra tartják ugyan a játékát, ám sorozatos sérülései miatt nem szánnak új szerzõdést a csatárnak, aki elképzelhetõnek tartja, hogy amennyiben továbbra sem tud egy szezont egészségesen végigjátszani, még idén visszavonul a profi futballtól. A másik variáció szerint Ronaldo csak Európát hagyja el nyáron, és hazaigazol Brazíliába, hogy a Flamengóban fejezze be pályafutását.
PORTIERI: Dida, Kalac;
DIFENSORI: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Oddo, Serginho, Simic;
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf;
ATTACCANTI: Gilardino, Inzaghi, Ronaldo, Paloschi
kiemelném Rinot, akinek 1-1,5 hónap kényszerpihenõt írtak 12 napja-.-
#acm