A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
nem lesz döntetlen, nyerünk 2:1-re és megyünk tovább ^^

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
csak attól félek, otthon döntetlen lesz, akkor meg már nem kedvez ez az eredmény. de szerintem 80% hogy mi jutunk tovább.
Yulcsa
nem volt rossz meccs! remélem a San Siroban visszavágunk! Nesta elvileg a meccs végén mezt cserélt a pályán Fabregassal, így szerintem csak pillanatnyi sérülésrõl lehet szó.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

tep
Kalács kiválóan védett.....az utolsó helyzetet kivéve

\"SLICE of LIFE\"

szucsy89
egyértelmû h õ a meccs embere nálunk legalábbis. egy labda se jött ki róla, fogta a lövéseket is(bár inkább középre mentek), úgyhogy öszvissz magabiztosan védett...Nesta-ról ha lehet majd tudni vmi infót akkor írjátok beh:S
LasCar16
nem írom le az Arsenalt de szerintem a San Siroban behúzzuk a meccset, Ricky formába fog lendülni, Nesta és Pato remélhetõleg visszatér, van egy Pipponk is... és ugyebár az egyik legfontosabb a 80ezer Milan szurkoló 😊 olyan légkörre számítok mint a Mu ellen...jóéjt!

#acm

LasCar16
végén komolyan már vártam h vmi gas lesz, majnem ... Bayern ellen is MU ellen is az uccsó pillanatokban kaptuk a gólt

#acm

szucsy89
attya ursiten az a kapufa a végén de necces volt...huuuuh de meg van az iksz, ez a lényeg, visszavágón nyerünk 1-0ra és mi fogunk továbbjutni, nekem most ez a tippem..
ki húzztuk

Nuno88
0:0 ez az... a kapufánál meg megállt a szivem o.0

na akkor a San Siroban nyerünk!!!
Man of the Match: Kalács szvsz ez egyértelmû!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
4 percet húzzunk ki még...

Pirlo meg 35-rõl lövöldöz szabikat 😄

ne má seedorf lejön

Nuno88
Kalácsról egy labda se jön ki, nem gondoltam volna októberben vagy novemberben h 2008-ban Kalács lesz az egyik meghatározó emberünk 😊
de így tovább Kalács!!!

...most egy kicsit beszorított minket az Arsenal :|||

Nuno88
bejött Gila Pato helyett... nekem az is jó h õ kotor be egyet 😊

Nuno88
elég neki egy villanás, ami felõlem a 94.percben is lehet csak akkor rúgja be 😊

kaká nem igazán veszélyes

Nuno88
ejjj ha Oddo visszateszi Patonak vagy Kakának akkor lehet h 0:1, sebja gyerünk Oddo nyerd vissza a formád végre!!!

GOGOGOGOGOGO!!!

Nuno88
jó lenne ez a 0:0, otthon meg nyernénk természetesen!

FORZA MILAN!!! FORZA KONTRATÁMADÁS 😄

hu baker de megjetem adebayor

pato ha betalálna mondju jó lenne

Palinko
Ja én is így vagyok vele de 1 gól jól esne mindenképpen. Nekem 1-1 a tippem, és ez nagyon jó lenne, nem bíznék mindent a 2. meccsre ahol ráadásul a döntetlen kevés lenne már!
jo nekünk itt a döntetlen, otthon kéne nyerni!

szucsy89
huh ez az elsõ félidõ vége elég húzós volt.....remélem a 2.félidõben egy kontrából betalálunk, de arra számíthatunk h az Arsenal nagyon nyomni fog...
LasCar16
abban bízom h kontrából be tudunk találni, végén egyet hibáztunk mi is, Flamini akciója se volt annyira komoly, szépen játszuk azt ami kell, de többet vállalhatnánk

#acm

Nuno88
KEZDÕDIK!!!

FORZA AC MILAN!!!

gabber_saviola
remélem nyertek, de fáradjatok nagyon ki hétvégére 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

szerintetek nyerünk? mert jó lenne

LasCar16

#acm

LasCar16
FORZA MILAN!!!!!!!!

#acm

Nuno88
!!!FORZA MILAN!!!

Sok sikert nektek is...

LasCar16
Az UEFA.Com-on ezt adják meg kezdõnek, m1-en is megerõsítették tehát:

Kalac, Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini,Gattuso, Pirlo, Ambrosini,Kaká, Seedorf, Pato

#acm

Johnny23
FORZA ROSSONERI !!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Gunnersboy
sok szerencsét a mai meccshez 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16

….Milan Milan solo con te
….Milan Milan sempre per te

Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
Sopra un campo verde sotto un cielo blu
Conquistare voi una stella in più
A brillar per noi
E insieme cantiamo

oh.oh oh oh oh
oh oh oh oh oh oh oh oh
una grande squadra
sempre in festa olè
oh.oh oh oh oh
oh oh oh oh oh oh oh oh
oh oh oh oh oh
e insieme cantiamo

Con il Milan nel cuore
Nel profondo dell’anima
Un vero amico sei
E insieme cantiamo

#acm

na, hajrá Milan remélem ti nyertek<#ravasz1>

FORZA INTER!

LasCar16
jó szurkolást mára minden Milan fannak, Kalac fog védeni mivel ma már edzett, tehát rendben van! megyek a sörért! Forza!<#pias>

#acm

szucsy89
nah ma este meccs, az elejérõl lemaradok, de de úgy a 20.perctõl már sztem itt leszek és majd szurkolok én is😄D😄 harjá hajrááá
Palinko
Az van, csak nemtom lehet e úgy tartani, hogy ne látszódjon 😊
LasCar16
nem..., nem az, bár hasonlít de annak van tartója is 😛

#acm

Palinko
A kezében Kaká arany lasztija? 😄
LasCar16
mintahuzat😊

#acm

leho94
Aztnemond h nem tuknád ..😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
nem a legszebb... tipkus modell😛

#acm

leho94
Hja már énis meguntam ..😞

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

ForzaInter
jó néni, de nem tökéletes😛

Yo, Bitch!

ForzaInter
hajrá az Arsenal ellen kuzinok:-), huljjanak az angolok<#vigyor1>

Yo, Bitch!

Nuno88
fincsi jaja 😛

szucsy89
jófajta néni😄
Kaplartom
Jók a képek😛

LasCar16

<#nevetes1><#nevetes1>

#acm