A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
EMPOLI: Bassi; Raggi, Piccolo, Pratali, Antonini; Abate, Marchisio, Budel, Buscè; Giovinco; Saudati

MILAN: Kalac; Oddo, Maldini, Kaladze, Favalli; Gourcuff, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Gilardino

a kezdõcsapatok... acmilan.com

#acm

Nuno88
EMPOLI: Bassi; Raggi, Piccolo, Pratali, Antonini; Abate, Marchisio, Budel, Buscè; Giovinco; Saudati

MILAN: Kalac; Oddo, Maldini, Kaladze, Favalli; Gourcuff, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Gilardino

Forrás: acmilan.com
--------------------------
elégedett vagyok a kezdõcsapattal... FORZA MILAN!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
BAJNOKI CÉL

"Vasárnap elkezdõdik a küzdelem a Bajnokok Ligája helyért. Mindig is ez volt a célunk és továbbra is ez marad. Elõnyt kell kovácsolnunk abból, hogy lekerült a vállunkról a BL okozta nyomás, és több idõnk marad felkészülni a bajnoki mérkõzésekre. Megfelelõ módon tudjuk majd végezni az edzésmunkánkat, jobban tudunk gazdálkodni az erõforrásainkkal, a sérült játékosok pótlása is könnyebbé válik. Javítanunk kell a játékuk minõségén, ami a szezon eddig eltelt részében nem volt túl jó. Az európai búcsú amellett, hogy kudarcot jelent, lehetõséget ad az újrakezdésre a bajnokságban."

EMPOLI-MILAN

"Az Empoli dinamikus csapat, tele fiatalokkal, de nekünk csak magunkra kell gondolnunk. Arra kell törekednünk, hogy jól futballozzunk, jobb ritmusban."
Volt elég idõnk kipihenni magunkat, elfelejteni a kiesést. Jó munkát végeztünk a héten és felkészültünk a találkozóra. A legfontosabb jelenleg, hogy minõségileg javítsunk a teljesítményünkön. Pozitív jeleket szeretnék látni a mérkõzésen és természetesen gyõzelmet várok. Ez adhatna kellõ lökést a további találkozókhoz."

PATO

"Pato teljesítménye változó. Néha elképesztõ módon játszik, néha kevésbé jól teljesít. Ez természetes egy fiatal játékosnál, aki próbál beilleszkedni egy csapatba. Egyelõre csodás megvillanásaival hívja fel magára a figyelmet. A folytonos jó produkció még várat magára."

DIDA

"Még nincs megfelelõ állapotban, nem kész a visszatérésre. Hamarosan ennek is eljön az ideje. A hátfájdalma már elmúlt, de még dolgoznia kell. Az Empoli ellen nem lesz a csapattal."

MALDINI

"Én 33 évesen fejeztem be, semmit sem tudok mondani. Az utóbbi idõben sokkal jobb a helyzet a térdével, mint tavaly volt. Idén több edzésmunkát tudott elvégezni. Nem akarok beleszólni a döntésébe. Bármilyen elhatározásra jut, mi tiszteletben tartjuk és elfogadjuk azt."

Forrás: goal.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
na ma 3-tól meccs... kiváncsi leszek a csapat játékára! remélem nem lesz pihentetés!

Yulcsa
egyetértek! én is szívesen látnám újra itthon! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
zsákbamacska, azért mert az utóbbi két szezonban sehol sem volt, de ha visszajön akkor remélem van benne még 3 jó szezon, de akkor is igazolni kéne még csatárt...

#acm

Nuno88
ez már a múlt zenéje... én megmondtam akkoris és most is h felõlem bármikor jöhet! Nekem õ marad a legeslegjobb! <#hawaii>

szucsy89
sztem Gilánál jobb lesz ...az a kérdés h vissza tudja e hozni régi Milánói formáját? (és hogy ha ez a vége h visszajött akkor mi értelme volt elmenni egy olyan csapattól ahol imádták és ment is neki a foci:SSssss?)
Nuno88
A milánói szaklap azok után érdeklõdött Andrij Sevcsenko eladásának lehetõsége iránt, hogy a Milan elsõ embere a minap azt nyilatkozta, mindent elkövet, hogy az aranylabdás támadó újra csapatában játsszon. Silvio Berlusconi az ukrán válogatottal igyekszik erõsíteni a nyáron, reményeit fejezte ki, hogy Roman Abramovics megfelelõ árat szab meg a csatárért. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az orosz milliárdos nem gördít akadályt Sevcsenko távozása elé. A lap londoni informátora szerint a Chelsea akár 10 millió fontért is hajlandó megválni a támadótól, akit egyébként 45 millióért vásárolt.
--------------------------------
ha ez igaz akkor nyáron tuti visszajön mert ennyit fietni fognak érte!^^

LasCar16
?<#rolleyes>

#acm

<#vigyor1><#mf2><#vigyor4><#falbav>
annyi különbséggel, hogy itt a támadó csapat szívott, nem a védekezõ, de lényegében igen

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

shad0w
hát igen, ott is az a csapat jutott tovább amelyik jobban rászolgált a meccseken

don't give a fuck

szucsy89
Real úgyanúgy járt mint mi...
shad0w
valójában azt mondta, h “we have lost against a great team”, tehát "egy nagyszerû csapat ellen vesztettünk", árnyalatnyi a különbség, de azért van. hisz pl a real is nagy csapat, de amit most a roma ellen nyújtottak az nem volt nagyszerû...

don't give a fuck

szucsy89
egy nagy csapattól kaptak ki lol ez a bl itt már csak nagy csapatok vannak...nálam ez nem magyarázat...a többivel egyet értek
Nuno88
azt hiszem mindenki egyetért Oddoval és Kakával...

LasCar16
goal.com-n olvastam pár cikk címet
Oddo: nem játszottunk a Milanhoz méltóan
Kaladze: egy nagy csapattól kaptunk ki
Maldini: pedig nagyon csalódott
Kaká: pedig a vezetõséget sürgeti a fiatalítással

#acm

szucsy89
nyilatkozatok amúgy voltak már?? (játékosokra gondolok)
tep
hát , ez van....gyõzött a jobb. el kell ismerni.

...majd jövõre......ha

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
télleg kellene egy ujabb banner... ha valaki tud csinálni vagy van olyan ismerõse aki ért az ilyenekhez összehozhatna egyet 😛

Nuno88
12 bajnoki döntõ vár ránk a 4. hely megszerzéséért...

LasCar16
köszcsászevasz-.-

#acm

szucsy89
kurva vicces vagy <#wilting>
Palinko
igen mondhatják de sajna amilyen teljesítményünk hát nem vagyunk vakok kérem szépen. azért haragszom mert nem mondják hogy mire készülnek hanem a csapatot dícsérik és mindég ilyen semmit mondó nyilatkozat van hogy nem tudod mit akarnak, de eddig azt szûröm le hogy szinte semmi változtatást...
Freedom88
volna, ha nem igy játszik...

T.T.

Freedom88
grt a csapatnak szép gyõzelmet aratott!

T.T.

Nuno88
ezzel a kerettel ennyi tellett, mondhatják h nyertünk 2 trófeát idén, de sajnos én ezekkel nem elékszem meg annyira :|||

Palinko
Persze nem is most rögtön mindent csinálnira gondoltam, hanem majd meglátjuk milyen igazolások lesznek, mert nagyon meg van megint elégedve...
Nuno88
nem most kell igazoolni, mert nem is lehet... majd nyáron kell elkezdeni egy új csapat építését! remélem lesz is belõle vmi...

Palinko
Mesél a kopasz f*sz igaz említi az igazolást is de emlékezzünk miket tudnak igazolni :S majd hoznak még 1 emersonhoz hasonlót szerintem vakok még mindég...

”Mi megtettük, ami másoknak nem sikerült. Az elmúlt hat évben nagy eredményeket értünk el. Nyilvánvalóan az a végzetünk, hogy a páratlan években játszunk döntõt, ahogy 2003-ban, 2005-ben, 2007-ben, és.. 2009-ben! Az Arsenal pont akkor szerzett vezetést, amikor jól játszottunk. A gólt megelõzõen Pato egy jó lövéssel próbálkozott, ami megpattant. A szöglet azonban elmaradt, és a következõ akcióból betalált az Arsenal. Ilyen a futball. Mint mindig, most is azt kell hogy mondjam, Berlusconi a legnagyszerûbb, mert Õ volt az elsõ, aki bátorított minket. Most már kizárólag csak a következõ 12 bajnoki mérkõzésünkre kell koncentrálnunk, hogy újra visszatérhessünk a természetes élõhelyünkre, a Bajnokok Ligájába. Annak ellenére, hogy elbúcsúztunk az európai versenysorozattól, még mindig tagjai vagyunk az élmezõnynek, és tovább haladunk elõre ezzel a gárdával. Biztosan lesznek új igazolásaink, de az edzõ marad. Emlékezzünk arra, hogy még így is pozitív a mérlegünk, hiszen a 2007/08-as szezonban megnyertük az Európai Szuperkupát, és a Klubvilágbajnokságot. Másik fontos szempont, hogy itt Milánóban mindenki egy barátságra épülõ közösség tagja.”
Kaplartom
Ó FUCK!!!<#shakehead><#rinya><#sir><#rinya><#rinya><#shakehead><#schmoll2><#schmoll2><#shakehead>

Grave Digger
Nagyons ajnálom a tegnap esti produkciót, de a bajnoki formát is figyelmbe véve, sajnos ennyit tudunk😞 Változások kellenek, remélem Berluskáék végre nem fogják vissza magukat, s kinyitják a pénztárcát, nagy szükség lenne a frissítésre.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Nuno88
nyáron pár hátékos szögre akasztja, pártól viszont meg kell válni... és a helyükre kellenek vagy fiatal tehetségek, vagy már beérett fiatalok, és ki kell nyitni a buxát, ha akarunk jövõre nyerni vmit!!!

Maldini per sempre!!!
Kaká sérült volt, úgy "drótozták" valószínûleg össze a meccsre, kihagyott+pihentették 3-4 meccsen, tény, h sajnos nincs formában😞 de szerintem vissza fog rázódni és jobb lesz, mint valaha!
Pato 18éves, ha a 24 éves Adebayornak/-ra azt mondják fejlõdnie kell, rutint kell szereznie, akkor az épphogy felnõttkoró Kacsának adjunk néhány évet. 9meccsen 5gól igen bíztató, remélem nagyon nagy csatár lesz belõle!!!
Igazolni kell, a vezetõknek most már be kell látniuk, hogy a családias légkörnek nagyjából vége. A belsõ kör maradhat, viszont a visszavonulók és pár be nem vállt játékos helyére újak kellenek... legalább 5!!!
Forza Milan!
ui: grat az Arsenalnak!
Helyesírási hobákért meg elnézést, meg a fogalmazásért is, de bevagyok kicsit piázva, mert így könnyebb a szitut elviselni...

Mirõl beszéltek?????????Ez a mai teljesítmény teljesen tükrözi mindazt, hogy a Milan rossz úton halad, tavaly volt taktikus megoldás ez a családos dolog, idén abszolúdt nemjött be! Nemszabadna Don Silvionak olyanokat nyilatkozgatni Gallianival egyetembe, hogy bármi lesz Ancelotti marad.... Ez kb olyan mintha a Fradi új vezetõsége azt mondaná, bármi lesz az NB2 be minden marad a helyén hisz minden jól megy! Ilyeneket egy profi klubnál nemszabad nyilatkozni!!Nyugdíjas brigáddal meg nemlehet nyerni, és a legszomorúbb hogy rimánkodtunk hogy ugye álljon át a Mester két csatárra, de semit nemszámít semmit. Lehet Pato majd valamikor nagy játékos lesz, kövezzetek meg, de szerintem fabatkát sem ér, ahhoz képest amennyire belett arangozva. Kaka meg lassan olyan mint a FOGNYÚL (Ronaldinho) hisz megnyerte az aranylabdát és a lejtõn Õ is lecsúszik....ahogyan ezt az utóbbi években az összes kitüntetett játékos tette. Sohasem fogom megérteni miért nem lett Crespo a Milan játékosa, ahogyan a Tevez se lett.....Amondó vagyok Én ma Milan mezt fogok ölteni és büszkén fogom viselni, de VÁLTOZTATNI kell! SIEG

Yulcsa
hát bizony... mindenképpen igazolni kell, ez így nem mehet tovább!!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
Én is meg Brochit... De talán Bonera még bizonyíthatna és nem lenne jó ha kirúgnák az egészt csapatot. Ancelottit is elküldeném nyáron 2 hónapos edzõi fantázia szakkörre mert jó edzõ csak berögzõdött sajna
Yulcsa
Favallit, Bonerat is simán elengedném...

Palinko
de az sem lenne oké ha vásárolnánk sokat bár inkább most mint pár év múlva mindenki kiöregszik és akkor egész csapat csere az még brutálisabb lenne.
Szerintem mehetnek: Fiori helyette egy normális kapus, Maldini visszavonul úgy is nem kell neki öreg korára a szenvedés egy ilyen múlt után. Cafu, Serginho mehetnek helyettük is jöhet valaki,Ronaldo, Pippo helyettük 1 csatár, szóval 5 játékos kellene remélem jön is ennyi.
LasCar16
szar formában voltunk, vak is látta... nyáron eljön a generációváltás és gõzerõvel menetelhetünk tovább, ebbe bele kell törõdni, nem lehet mindig BL-t nyerni idén már csak a 4. helyet kell bebiztosítanunk, a sok angol fannak meg hadd habzon a szája.. jövõre javítunk

#acm

hunbasser
így van,még keltsed is a hangulatot... :\

sajnálom,hogy így alakult srácok,annyiból igaza van andaxxinnak,hogy fiatalítani kéne sürgõsen,mert ez így nem jó.azért fel a fejjel! <õ sem gondolta volna,hogy ma az Arsenal juthat tovább>

ReaL MaDRid x siempre

Yulcsa
én vagyok, csak nem térek napirendre... nagyon el vagyok kenõdve... de minden rosszban van valami jó is, legalább így 1 picit több figyelmet fordíthatok az érettségire...

Palinko
basszus hogy elvonult mindenki 😞
Palinko
itt nem ez volt a baj én szerencsétlenségre fogom. és azért örülnék ha jövõre nem lenne BL mer akkor lehetne csapatot építeni nem kéne milliárd fronton teljesíteni, hanem kicsit visszavonulni és bajnokságozni de ezek vakok csak bl zavargatják ami jó is ha van csapat hozzá de ez kevés.
szucsy89
de ezt még mindig nem értem....az Arsenal aki IDEGENBE játszott most sokkal jobban pörgött, dinamikusabb volt, jobban hajtott...mit vártunk??? hogy a 90.percben majd találunk egy gólt mint már sokszor?? ugyan már...erre nem lehet építeni. na asszem most jött ki a korkülönbség, az h az Arsenal egy fiatal jól felépített csapat, a Milan pedig már elég öreg, rutinos ugyan, de lassú és nem volt képes felvenni az ütemet most😞((((
LasCar16
nem ehhez szoktunk de egyszer minden korszak véget ér, jövõre új csaapatot kell építeni, nem Shevákat visszahívni... már csak a 4. hely a cél, ami szerintem meg lesz mivel már nincs több front, magyarázkodni már nem lehet, cselekedni kell és reménykedni hogy formába tudunk lendülni 😞(

#acm

Yulcsa
hát azt nekem is kellene, de tudod ki fog...