36663
-
#35052 Úgy tűnik az olasz válogatott csatársora lesz a Milan csatárpárosa is. A transfermarkt.de értesülése szerint a Milan és a City megegyezett: Balotelli 20 millió euróért érkezik. Most 3 millióért hozzuk kölcsön és elővásárlási jogunk van rá. -
#35051 "A Milan vezetősége továbbra is szeretné leigazolni a Manchester City olasz támadóját, Mario Balotellit, akinek közel 25 millió eurós kivásárlási árát Alexandre Pato és Robinho eladásából finanszíroznák.
Mario Balotelli éppen távozóban van. A Milan várhatólag januárban megkezdi a tárgyalásokat, és kölcsön+opcióval szerződtetné a csatárt. Ha azonban nem sikerülne, akkor a Pato és Robinho eladásából szerzett összeget Balotelli megszerzésére fordítanák. A Manchester City vezetősége 20 millió fontban, mintegy 25 millió euróban határozta meg a kivásárlási árát.
A Goal.com idéz egy nyilatkozatot a City háza tájáról: “Balotelli jelenleg abban a szituációban van, ahol a játékos és a klub is egyaránt hajlik az átigazolásra, amelyet a lehető legrövidebb időn belül szeretnének véglegesíteni. Mario azt mondta ügynökének, készen áll elhagyni Manchestert, és jelenleg ajánlatot vár Olaszországból.”
A Gazzetta szerint a City tulajdonosa meggondolta magát és eladja Balotellit. Az olasz lap szerint az angol csapat kölcsön+kötelező vásárlási opciót is elfogad Marióért."
acm.hu -
#35050 az :D .... -
#35049 ujj... -
#35048 akkori ronaldo kislábújja többet ért mint shaarawy :DDDDDDDDD -
#35047 ne hasonlítsd a spanyol leányvédelmet már az olaszhoz, azért Messinek könnyebb dolga van. -
#35046 5 éven belül el is adjuk amilyen most a politikánk :D -
#35045 Hát ettől félek én is, hogy ha nem is most télen, nyáron ha folytatni fogja ezt a mennyiségű góltermelést (bár Messihez képest még ez sincs sehol :D) akkor a City-Chelsea-Real-PSG csomag erős ajánlatokkal fog minket megszórni miatta, és mint tudjuk Berlusconi mostanában ezekre nem nagyon tud nemet mondani... -
#35044 vinné is a city rögtön -
jobb mint Ronaldo haha -
#35042 Hát ha lassan a szertáros bácsit is eladjátok akkor ti se:DD -
#35041 igen ezt te mondod a kieső csapatoddal :ASDAS:D -
#35040 Scudettot, azt amit ti jó 50 évig nem fogtok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#35039 mit is nyertetek ibrával? :ASD:ASD:
belőlünk éltek buta vagy megint 2 szücsypont -
#35038 nagyon optimista csapatnak kellhet csak szerintem, meg akinek van 2 stabil csatára, de azoknak meg luxus lenne fizetni egy olyan gólvágót aki fél szezonon át sérült. -
#35037 Arról nem is beszélve, hogy szerintem otthon formába hozza magát és jön vissza Európába. -
#35036 beszarok, pedig transferbe mi jók szoktunk lenni, most meg ezek megcsinálták a kurva nagy üzletet. én nem negedném el ennyiért, inkább várnák egy jobb ajánlatra, még akkor is ha végül ingyen menne el a szerződés lejárás miatt -
#35035 jaja, végül is csak tőletek jött Ibra, Pirlo, Seedorf akikkel rommá nyertük magunkat, már megint buta vagy leülhetsz egyes.
-
#35034 nalatok csak a real nagyobb balek csapat :DDDDDDDD -
#35033 Corinthians -
#35032 hova? -
#35031 Ja, és így, hogy 22 millióért jött végül hatalmasat buktunk rajta. Főleg, hogy még csak 23 éves mindig. -
#35030 Pato 15 millióért megy, egyre biztosabb... gratulálok ismét a vezetőségnek, tavaly ilyenkor 35 milliós ajánlatot utasítottunk vissza érte. Csak hát akkor még Barbikát kezelgette. -
#35029 Kellemes Ünnepeket! -
#35028 És aki csak olvasott? :)
Most már mindegy, írtam is. :D -
#35027 Ja, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek, aki idén legalább 1x írt ide valamit. :)
(kivéve Mátyás, neki legyen szar karácsonya :SD:DD:SSD:) -
#35026 "Kaká? A brazilnak ez az utolsó éve a Realnál és mielőtt hazatérne, vagy elmenne levezetni Amerikába, újra a csúcsra vezetné a Milant. A calciomercato szerint Kaká szíve a Milané."
Gyere haza Ricky!!! -
#35025 Galliani nyilatkozta, hogy Robinho és Pato is megkérték őt, hogy mivel vissza akarnak térni Brazíliába adják el télen őket... kettőjük helyett Balotelli a célpont. -
#35024 én már abban sem bízom. azért amit idén védekezés címén művel a csapat az kabaré.. rohaggyon meg berlu hogy eladta Silvát. -
#35023 Nem a védelemmel volt a legnagyobb baj a mai meccsen, hanem a középpályával... Ambro-Monti-Noce 0! átjátszották őket védők összezavarodtak nem volt emberfogás, első sorban ennek köszönhető az is hogy a védők gyengébbek voltak, szöglet no comment meg sem lepődök majd a Barca is lefejel minket... a helyezkedés ma valami borzalom volt mellé, értem itt most a rögzített szitukat, támadójáték impotens volt, és ezt is a kpályának a számlájára írom.. elől-hátul csődöt mondtunk, ennyit tudunk idén, bízom a Mercatoban. -
#35022 a legnagyobb bajom nekem az, hogy egy gyenge Roma vert szarrá minket tulajdonképpen. levegőben valami iszonyat gyengék vagyunk, a kapott góljaink több mint felét rögzített szituáció után kapjuk, kéne télen egy belső védő -
#35021 Asszem bő nyállal ...punk ma este ! :D -
#35020 XD:D
-
#35018 de leszarom mert meg tudjuk verni a barcát -
#35013 majd 2 utan kiderul ;) -
#35011 A Milannak vl. avagy viszon'látás :DDDDDD -
#35010 jolvan kiestetek gyorsan ahogy varni lehetett :D:SADSA -
#35009 Hát nem Eros Ramazzottik fociznak nálunk :D:D:D:D -
#35008 A börtönkonyhás posztért kellene indulnia. -
#35007 És februárban ismét indul a miniszterelnökségért.