36663
-
#35092 Adriano Galliani ma délelőtt ismét találkozott Mino Raiolával, vélhetően Mario Balotelli ügyében - irja a gazzetta.it oldala.
A The Guardian angol lap ma is irt Balotelli manchesteri házáról, amely január 11.-e óta kiadó. Az olasz játékos távozóban? -
#35091 18-20 milla Kakáért, na az se normális! maximum annyiért lehetne elpasszolni, mint Sneijdert -
#35090 igazi zsidó :DDD -
#35089 hát ha ez összejön akkor sokadszorra bizonyít a kopasz, mások zokszó nélkül kifizetik a magas összegeket, ő meg bagóért elhozza azt akit akar, na ilyen egy üzletember :D -
#35088 A Sky és a Tuttomercatoweb szerint a Milan és a Real Madrid közötti tárgyalások folytatódnak, és a Rossoneri vezetősége az utolsó napokban egy utolsó ajánlatra készül a brazil játékosért, ami kb 7-8 millió euró.
A MilanNews-nak exklúziv interjút adott Miguel Angel Lara, aki a Marca lapnál dolgozik. Beszélt Kaká helyzetéről:
"Kaká a Madridban marad, és csakis abban az esetben lesz a Milan játékosa, ha legalább 18-20 millió eurót fizetnek érte. Ebben az esetben távozhat. Perez is ezeket nyilatkozta. Kaká Real Madrid szintű játékos, viszont igy is nagyon keveset játszik. Mourinho Özilt preferálja, és érkezett Modric is, meg ott van a fiatal Callejon is. Igy Kaká visszaszorul a 3.-4. helyre. A Real inkább megtartja őt, mint kölcsönadja." -
Monoton #35087 Galliani azzal jött, hogy két év kölcsön, utána meg úgy is lejár Kaká Realos szerződése. Szóval pofa az van. 67 milláért ránk sózni egy sérült játékost, aztán ingyen visszaszerezni. -
#35086 vagy évi 2 millát adtak volna neki :D -
Monoton #35085 Vagyis Perez elzavarta Gallianit a fenébe a pofátlan ajánlat után. -
#35084 Galliani: "Egy órával ezelőtt megszakadtak a tárgyalások, le kell mondanunk Kakáról. Ő mindent megtett, hogy jöhessen, azonban jogi és adózási problémák merültek fel, ami jelenleg lehetetlenné teszi számunkra, hogy csatlakozzon." -
#35083 Mint ahogy arról már olvasni lehetett, 1-2 napon belül megegyezhet a Milan Kakával a fizetéséről. A hirek szerint Kaká hamarosan visszatérhet a Milanba, már akár pénteken, vagy szombaton lezáródhat az üzlet. Ricky is nagyon várja a fejleményeket.
Jelenleg a Via Turatin tartózkodik Kaká olaszországi képviselője és Gallianival tárgyal. Állitólag Kakának 6 millió eurós fizetése lesz. Mostmár az olasz lapok után a spanyol újságok is (Marca, AS) optimistán irnak Kaká visszatéréséről.
Forrás: canalemilan.it, milannews.it -
#35082 The Guardian: Csökken Balotelli ára?
A jól értesült angol lap szerint a Manchester City csökkenti a játékosért kért 37 milliót kb 26-28 millió euróra, ezzel is jelezve, hogy szándékukban áll megválni az olasztól még januárban.
Forrás: milannews.it -
#35081 még pár nap aztán két zsák krumpliért elhozza a kopár, nem hogy 37 millió Euróért :D -
#35080 kölcsön+opció :DDDDDDDD -
#35079 "Az AC Milan vezetői hétfőn ülnek össze, hogy megvitassák, a klub megpróbálja-e leigazolni Mario Balotellit, a Manchester City olasz csatárát, vagy sem."
remélem van esze Berlusconinak,nagy biznisz lenne egy kölcsön+opció,tuti formába jönne a csávóka tavasszal,tudása megvan hozzá,hogy vezesse a Milant! -
#35078 2-1 lett a vége, Niang játéka tetszik 18 éves és nagyon agilis, védelemben sajna szinte minden meccsen benne van egy nagy baki, megérdemeltük.
FT: AC MILAN 2-1 BOLOGNA
Gólszerzők: Pazzini (64' 82'), illetve Mexés öngól (84').
Pazzini mai duplájával 10 gólnál tart a bajnokságban, és ezekből 5-öt a Bologna csapatának lőtt.
Boateng statisztikája: 4 lövés, 5 kulcs-passz, 2 beadás, 2 szerelés , 48 passz (80%), 1 assziszt.
Montolivo 23 labdát szerzett vissza és 62 passza volt.
Mérkőzés statisztikák: Labdabirtoklás: 57%-43%; Lövések(Kapura): 21(7)-6(2); Passzok száma: 682(69%)-554(59%); Szögletek: 8-1. -
#35077 15.00 Milan-Bologna
tv: Sportklub hu
streamek: -
#35076 Enzo Bucchioni irása a Tuttomercatoweb-től:
Kaká visszatér a Milanba, és ez most nem egy pletyka, vagy egy ötlet, hanem ez a brazil játékos különleges és nagyon erős kivánsága, ami nagyon sokat számit. Ő nagyon kevés lehetőséget kapott a spanyol klubnál. Kaká sokat gondolkodott ezen a helyzeten és rájött arra, hogy vissza kell térnie abba a környezetbe, ahol a barátai szivesen látták, ahol szeretik és megbecsülik. Ez az út haza Braziliába, vagy vissza Milánóba vezethet. Viszont Berlusconi szeretete döntő szerepet játszik. Nagyon nehéz és hosszas tárgyalás lesz ebből, mivel a Milan belekezdett a fiatalitásba és a spórolásba, viszont Kaká már idősebb játékos és valószinűleg pénzt is kell adni érte. Azonban Berlusconi Kaká esetében kivételt tesz, mivel vissza akarja szerezni azt a játékost, aki nagyon közel állt hozzá. A Real Madridnak nehézkes kezdett lenni Kaká fizetése és padoztatása, ezt kihasználhatja Galliani, aki jól ismeri az ehhez hasonló üzleteket. Kakának természetesen nagyon sok pénzről le kell mondania. Lehet, hogy a mai nap döntő fontosságú lesz, mivel Galliani úgy dönthet, hogy a Patoért kapott pénznek egy részét befektetné Kaká visszaszerzésébe. Galliani, szokása szerint, egyszerre több fronton is dolgozik. Tegnap láttam Mino Raiolát a Via Turatira érkezni, tehát a Balotelli-ügy is napirenden van. Több, mint valószinű, hogy Balotelli nyáron fog érkezni, és nem előbb. -
HBD Montolivo! 28 éves lett ma! -
#35074 Az utóbbi két nap a Milan házatáján Kakáról szól, és a Milan Channelnek nyilatkozott a brazillal kapcsolatban a nagy Milan fanatikus, Tiziano Crudeli:
"Felvetődnek Kaká esetleges visszatérésével kapcsolatban érzelmi és eszmei kérdések. Úgy gondolom, hogy sok Milan szurkoló nagyon szorosan kapcsolódik Kakához, mivel nem csak egy bajnok és nagyszerű játékos, hanem egy rendkivüli ember is. De fel kell tennünk azt a kérdést is, hogy mennyire lenne hasznos a csapat számára, mivel ismerjük a fizikai állapotát. Ezek mellett, Kaká visszatérése teljesen ellentmond a vezetőség álltal elkezdett fiatalitási projektnek. Az is igaz, hogy a fiatalok mellett jobb, ha játszik néhány tapasztalt játékos is, akiktől tanulhatnak, de őszintén szólva, nem hiszem, hogy Kaká visszahozatala lenne a legmegfelelőbb megoldás a jövőre nézve." -
#35073 http://ilnostrocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/14/Lehetsz_kiraly_-Riccardo_Saponara/ -
#35072 Afrika hazavárja. -
#35071 A NAP MONDÁSA
„Soha nem jutott eszembe a neve. Olyan, mint egy rohadt alma. Minden közösséget megmérgez, ahová csak bekerül.”
Silvio Berlusconinak nem hiányzik a Milanból Mario Balotelli -
#35070 20.45 Sampdoria-Milan
tv: Sportklub hu
streamek: -
#35069 Fáraóóóóó!! -
Hunor88 #35068 Ja, de ez Marco, nem Luca. Lucat már nagyon régóta akarja a Milan, de Marcot :D És még Nicola csak most tör fel :D -
#35067 rigoni kell mindenkinek -
Hunor88 #35066 Jól olvasom, hogy Marco Rigonit akarjátok? :D :D :D Vihetitek 10 millióért+Niangért :D -
#35065 franc, pedig már reméltem hogy jön még ha most szarok is vagyunk legalább lenne valami jókedv a szezon hátralévő részében :D -
Monoton #35064 Berlusconi: Balotelli a ´rotten apple´
-
-
#35062 pato -
#35061 simán féltékeny lenne :D lecserélnék rá , akkor le se akarna jönni az fix XD
-
#35060 Balo megérkezne hozzátok,én valahogy így képzelem :D Odamegy első edzésen Shaarawyhoz:
-Szevasz öcsém,hallom te rúgod itt a gólokat...
-Hát igen Mario,igyekszem!
-Látod a kocsim,meg a fukszom kisgyerek? Na akkor üljél le szépen,megjött a király
ASD:ASDSGSGS -
#35059 egy szomorú cikk
A La Repubblica a napokban egy hosszabb beszélgetést közölt a Milan ikonjával, Paolo Maldinivel. Az írás legérdekesebb részleteit Gálházi László fordításában közöljük.
Amikor Allegri úgy érezte, hogy szüksége van rá, megpróbálta behozni Maldinit a Milan öltözőjébe. Maldini egy nyilatkozatot is adott erről a La Repubblica újságnak: “Tavaly Allegri azt mondta, hogy szükség lenne valakire, aki őt is ellenőrizze. Allegri: “Paolo! Ki mondja meg nekem, ha elcseszem a taktikát, vagy nem tudom megfelelően és hitelesen kezelni az öltözőben a kialakult helyzeteket, amelyeket nekem kell megoldanom?” – Allegrinek olyan valaki kellett, akinek van hitele a nevesebb játékosok előtt is és a személyisége miatt hallgatnak rá. Ő úgy érezte, hogy a múltam miatt én vagyok erre alkalmas.
- Elmondana erről részleteket?
Paolo: “Az USA-ban vakációztam, amikor Max felhívott és elmondta a fentieket. Később találkoztunk és többször beszéltünk telefonon. Mondtam neki, hogy ebből a tervéből neki akár problémája is lehet. Max válasza az volt, hogy megbeszélte a vezetőséggel és úgy tűnik, minden rendben. 2011 októberében sms-ben írta Allegri, hogy nagyon rövid idő múlva hivatalosan is meg fog keresni. Azóta soha többet nem hallottam felőle, engem nem keresett! De más sem a vezetőségtől. Pedig tudták hol találnak meg.”
- Mit érez jelenleg a Milan iránt?
Paolo: “Néha gondolkodom a múlt eseményein. Mindenki tisztában volt a dolgával. A játékosok fociztak, a vezetők irányították a csapatot. Mindenkinek meg volt a saját felelősségtudata. Teljes mértékben tudtuk, hogy a globális sikert milyen úton érhetjük el és tettük a dolgunkat. Egy igazi csapat voltunk.”
- Az az érzésem, hogy Galliani már elkedvetlenedett.
Paolo: ” Lehetséges! Ő az a vezető, aki eddig a legtöbbet nyert, az ő döntései hatnak ki leginkább a csapat sikereire, ő választja meg a munkatársait, akikben hisz. Én ma is a Milan Családhoz tartozom! Vagy talán nem is? Ők nem akarnak engem!”
-Tehát csalódottságot érez?
Paolo: “Azt mondanám, keserűséget, de nem csak magam miatt. Keserűséget azért, mert amit közösen felépítettünk, az most egyre inkább szétesik. A régi játszótársaimnak ugyanez a véleménye. Sokat kaptam a Milantól, amelyből szeretnék én is visszaadni valamit. Bár én is a lehető legtöbbet adtam a Milan történetében. A legtöbb meccset is én játszottam, de azt érzem, hogy amit kaptam, az még mindig több, mint amit adtam. Érzem, hogy még adósa vagyok a klubnak.”
- Erről sohasem beszélt Berlusconival?
Paolo:” Mielőtt befejeztem a játékot, az Elnök úr azt mondta: “Az ön munkájára feltétlenül számítunk, amint kipihente magát és úgy dönt, hogy a societa rendelkezésére áll. Az, hogy milyen munkakörben, az még a jövő zenéje. Itt biztos nem a gazdasági munkára fogunk gondolni, hanem amihez ön a legjobban ért. Egy biztos, hogy ez a Milan Család nem fogja elengedni az egyik legnagyobb bajnokának a kezét.” – Látja én most is itt vagyok, el lehet érni, de valahogy éppen a “családom” az, amelyik átnéz rajtam.”
acmilan.hu -
Boldog Új Évet! -
#35057 hát figyelj, ha a Milanba igazol, simán veszek egy Balotellis mezt :D:D:D -
#35056 mondták vala a negatív reklám is reklám. de jó lenne így 3 ért, mert nem biztos hogy beválik majd, de ne Drogbát hozzuk, őt 5 éve kellett volna :D -
#35055 Ha nincs pénz CR-re meg Messire, akkor igen :/ :D -
#35054 Egy Balotelli kell a népszerűsítéshez?
Az már rég rossz....:DDD -
#35053 Én csak akkor hiszem, ha már Milan mezben fog a pályán futkosni (bár ő inkább sétálni fog :D). De az biztos, ha leigazolnánk amellett, hogy összeállhatna a jövő olasz csatárduója, a média is kicsit a Milan felé fordulna a hülyeségei miatt, az pedig nekünk most nem lenne rossz, reklám és mezbevételt tekintve semmiképp sem, sajnos idén középcsapat vagyunk.