A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
moggi berlu 1 kutya, egyik itt csal a masik ott 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

szabii98
Nem értem...vagy szar helyzetbe hozzák h valami arab csávó megvegye a klubbot. Manszúr sejk fiának nemkéne 1??😄

I met God. She's black

DasIsFuck
miért csõd szélén van a milan vagy mi?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

szabii98
ha ez így lesz lol

I met God. She's black

szomferi
áá, jön minõségi ember is:

Az egykori Real Madrid játékos, Royston Drenthe iránt élénken érdeklõdik az AC Milan. A holland játékosnak jelenleg nincs klubja így ingyen megszerezhetõ a milánói klub számára.

jóvilág lesz 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szucsy89
Nem. Majd jön a Leccélbõl egy csatár 0,5 millió euróért, a belga 3ból egy 29 éves görög védõ ingyen, meg mondjuk Hamit Altintop, hogy meglegyen a "bajnok" igazolás. 😄S😄S😄S😄SDS
DeerHunter01
És majd jön helyettük francia 2. osztályból 2 nevenincs nigger, akiket játszatunk a tartalékban.

\"Erről van szó!\"

Palinko
tovább erõsítünk 😄 röhögök basszus

A Corriere dello Sport ma reggeli kiadásában közölte, hogy januárban a Milan kész megválni három játékosától: Robinhotól, Boatengtõl és Patótól. A lap szerint a három játékosért kb 50 millió eurót kaphat a Milan. Mindhárom játékosért érkeztek ajánlatok: Santos, Bayern München, Chelsea. Az eladásuk oka: nem azt nyújtják, amit elvártak tõlük.
DeerHunter01
Megérte a Silva-Ibra páros eladása...remélem örülnek a pénznek Berluék, az már másodlagos, hogy tönkrebaszták az egész csapatot...

\"Erről van szó!\"

DasIsFuck
Zenit szerintem esélyesebb a továbbjutásra.
Ez a milan elég vérszegény csapat jelen formájába.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

szucsy89
Hát megint kikaptunk...
szucsy89
Probable line-up vs. Malaga (4-2-3-1): Amelia; Abate-Mexes-Bonera-De Sciglio; De Jong-Ambrosini; Urby-Montolivo-El Shaarawy; Pato.
Palinko
Emanuelson: "Igyekeztem segíteni a csapatnak, mindent megtettünk amit csak tudtunk, hogy gólt szerezzünk. Kettõt sikerült is összehozni, de ez sem volt elegendõ a ponthoz. Nyugodtak vagyunk az öltözõben, Mi vagyunk a Milan, épp ezért nem játszhatunk így."
szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

win
LasCar16
milyen taktikánkba? van olyanunk?

#acm

szabii98
nani nagyon jó játékos. csak nem kéne elhinnie magáról

I met God. She's black

Palinko
de õ nagyon jó ha nem keverem. lesz helye
szucsy89
Legújabb célpont: Nani

Állítólag az MU felajánlotta nekünk, 15 millió az ára. Most azon gondolkodik a vezetõség, hogy mennyire tudnánk beépíteni a mostani taktikánkba (semennyire😄).
szucsy89
én csak azokat a játékosokat soroltam fel, akik a jelenlegi keretbõl alkalmasak LEHETNEK, egy Pep-féle rendszerhez, ebbõl kéne fõznie, ha már felmerült pletykaként...

Nuno Matyi kommentjeit meg mostmár töröld ami olyan, mert felbasz a sok fassága
limperatore
az a baj h szücsy ezt komolyan gondolja, ennyire ért a dolgokhoz, de ezen nem kell meglepõdni
nem az eszéért szerejtük, õ az sg "udvari bolondja" 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Palinko
abból 2 normális, vagy 4 tehetséges játékos jön csak ki ami szerintem is kevéske. bár most is igazoltunk majdnem egy komplett keretet majd kiderül ki marad
WuFraZselic
ezt remélem te sem gondolod komolyan
arról ír a sajtó, hogy Guardiola 80 millió eurót kapna igazolásokra. õszintén... kb 200 kéne, hogy felfrissítsék ezt a keretet, és megtöltsék értelmes emberekkel. az általad említett emberekbõl egedül Pato aki köré lehetne egy csapatot építeni, de õ az év 70%át a lelátón tölti. SES mögött még egy fél szezon sincs, Montolivo 2 éve nem játszik jól, Emmanuelson közel sem Milan-szint, Robinho évek óta 0, Boateng pedig szenved játszótársak nélkül

a fiatal szélsõtök, De Jong, talán Nocerino, és a Boateng-Pato-SES vonalban lehet valami, de De Jongon kívül nem sok csapatban lennének kezdõk az említett játékosok (nyilván Pato igen, de õ vagy a brazil válogatottban lõ gólt, vagy sérült)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Apparently the defeat to Lazio yesterday made it Milan's worst start in the history of the club.
szucsy89
😄SDSDASDSa.DSDASDAS.DdsDASDAS

kabaré
LasCar16
Massimiliano Allegri:

"Nem volt szép a játék, mind a két csapat tartott a másiktól az elsõ félidõben. Az elsõ kapura lövésnél szerencsétlenek voltunk, akkor egyenlíthettünk volna, végül 3 perccel a félidõ elõtt kaptunk ismét gólt. A harmadik gólt követõen aztán felébredtünk. A játékosok küzdöttek a döntetlenért, kétszer is betaláltunk. A valóság az, hogy jelenleg csupán 7 pontunk van, és most a Malaga ellen fogunk játszani, utána pedig a bajnokságban folytatjuk, ahol szeretnénk megkezdeni a gyõzelmeket hazai pályán. Úgy vélem mostanában a csapat jól teljesített, de a hibáinkért súlyosan megfizettünk. Mi mindig hagyományosan gyengén kezdjük a bajnokságot, és még sok idõ van a javításra. Pontokat kell szereznünk, stabillá kell válni és eredményeket hozni. Nagyon komoly árat fizettünk az eddigi hibáinkért. A hibákat meg kell találni, ahogyan azt is, hogy mit csináltunk eddig jól, és ezekbõl kell építkezni. Boateng rossz estét fogott ki. A Lazio nagyon jó csapat, technikásak és jól játszanak. 8 fordulót követõen 18 pontot szereztek és minden képességük megvan arra, hogy megtartsák a pozíciójukat. Remek képességû edzõjük van, aki gyorsan felvette az olasz foci ritmusát. Az utolsó 5 percre beküldtem Bojant is, aki nagyon technikás, reméltem, hogy betalál."

😄

#acm

LasCar16
15. Milan 8 2 1 5 9–10 –1 7 <#idiota>

#acm

limperatore
már volt a siena ellen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Sajnos egy posztot sem tudok mutatni ahol jobbak lennénk nálatok 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
lófaszt vagytok minden poszton erõsebbek, fejben jobbak vagytok idén ennyi az egész, nem lennék elszállva a helyedben még, mert nektek is lesz még idén pár meglepi zakótok, az ziher😊

#acm

limperatore
milyen interével egyenlõ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aztakurva te nagyon buta vagy 😄

ég és föld a kettõ, minden poszton erõsebbek vagyunk egytõl egyig, vagy mutass 1 posztot ahol jobbak vagytok 😊))

szucsy89
Pato, Robinho, SES, Monti, Boateng, Ema... és talán Bojan, de csak mert együtt dolgoztak. Õk azért elég képzettek technikailag is Pep elképzeléseihez, még vegyük ide Nocerinot és De Jongot 2 futógép, ESETLEG 1-2 igazolás az õ kedve szerint télen majd utána nyáron, és már nem lenne olyan vészes a helyzet.

Még egyszer mondom, ez a csapat nem szar, a keretünk kb. az interével egyenlõ, csak a játékosok mentálisan annyira a béka segge alatt vannak, hogy ez a játék az eredménye... ezt márpedig csak egy új edzõ tudja helyrehozni, vagy Allegri hozhatta volna (és a szerencse) az inter legyõzésével, vagy esetleg tegnap egy fordítással stb.
acm689
én több lehetõséget adnék a fiataloknak. Pazzini nincs jó formában, miért nem lehet Bojannak, esetleg Niangnak lehetõséget adni? láss csodát, SES is meghálálja...

LasCar16
Ha kapna anyagi támogatást is a terveihez akkor lenne értelme, biztos õ sem leégni jönne ide.

#acm

DONGUBA
Egyet kerdeznek a MILAN-os szurkoloktol nem a fos limperger es csurhejetol....Ide akarjak hozni Guardiolat....rendben...de melyik focistank eleg kepzett hogy tudja jatszani az o taktikajat?Lenne ertelme?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
neked muszáj volt idejönni? már a olasz foci topikban is kiélted magad, na húzd el innen a beled és inkább a fos csapatoddal törõdj <#mf1>
limperatore
SA😄SA

LasCar16
Így jöhet majd a duma, hogy mennyire nem volt szerencsénk a végén 😄 és hogy jó lesz ez így mert csak 1 góllal kaptunk ki blabla, én már rosszul vagyok ettõl a mentális gödörben lötyögõ bandától 😞 1,5 hónapja megy a duma, hogy majd majd, de mikor? Mert Allegrinek így esélye sincs, de már lassan nem is bánnám ha elköszönne, iszonyat gyengék vagyunk fejben, lehet ezt szépíteni meg dumálgatni mint a többi 4 vereségünknél... 8 meccs 5 vereség, no comment 😞

#acm

szucsy89
8 meccs, 5 vereség 😞
acm689
na, még van remény!!!! 3-2! SES!!!

forza milan
Ha valakinek még van kedve megszólalni, mesélje el mi hajtja még jelenleg hogy ne sírja el magát...

acm689
én ezt már nem is nézem tovább..............

szucsy89
Félek, hogy Allegri ezután is maradni fog... SES-en kívül 0 az egész csapat, amikor Antonini labdába ér az már fizikai fájdalom 😄
Nuno88
2:0, már pakolják Allegri bõröndjét sztem.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Effe88
jó😄😄😄

LasCar16
ez ütött😊

#acm

bakkerman
fiatal,látszik rajta élvezi a játékot,cselezget,néha bejönnek,néha nem,én szeretem nézni az ilyen srácokat,ha a cselek mellett tanul alázatot is a csapattársai felé,és fejleszti a többi kulcs képességet,akkor jó játékos lesz 😊 ilyen korban az a lényeg,hogy élvezetbõl focizzanak,minden nyomás nélkül,abszolút nem gond ez

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID