A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
SES gól. télleg ennyi a pozitívum, meg egy kicsit satbilabbak vagyunk, de ez még így is lófasz.
#acm
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Azért kéne az edzõváltás, mert a játékosok már el sem hiszik, hogy egyáltalán nyerhetnek...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I met God. She's black
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mondjuk ez nálatok nem probléma, tudom 😄D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
GENOA: Frey - Sampirisi, Granqvist, Bovo, Moretti - Jankovic, Kucka, Tõzser, Antonelli - Bertolacci - Immobile.
I met God. She's black
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Erről van szó!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
csodálattal figyeltem az évek alatt de én sosem értettem ezt mire jó.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco