A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
El Shaarawy nagyon jól szerepelt szombaton, de még mindig hosszú út áll elõtte és technikailag javulnia kell. Kiegyensúlyozott srác, sokat kisegít a védekezésben és minõségi befejezõ ember, ahogy bizonyítja is. Kiváló formában van jelenleg és rengeteg energiával rendelkezik – mindösszesen 20 esztendõs.
Pato kezdõ lesz holnap, miközben Boatengnek az achilles-ínával van baj és ezért nem lett nevezve, viszont ez egy komoly sérülés és probléma.
Abbiati jobban van, de holnap ismét Amelia véd. Muntari szintén jól van, de még túl korai kompetitív focit játszania. Mexes kezdhetett volna a Genoa ellen, ám 10 perces késéssel érkezett az edzésre és így kitettem õt. A Palermo ellen kezdeni fog.
Szombaton a Genoa nagyon jól védekezett 10 emberrel a labda mögött. Nem játszottunk rosszul, nem sokat engedtünk az ellenfélnek és reméljük így lesz továbbra is. Fejlõdni fogunk a pálya utolsó harmadában, ahogy a játékosok összeszoknak. Sok gól van a csatárokban és csupán kicsit több szerencsére van szükségünk.
Ezekben a nehéz pillanatokban az edzõ nem teheti meg, hogy pánikba esik. Szombaton a meccs döntetlennel is befejezõdhetett volna, de a teljesítmény még mindig ugyanaz lett volna. A labdarúgásban az egyetlen dolog ami számít az az eredmény.”
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
SES gól. télleg ennyi a pozitívum, meg egy kicsit satbilabbak vagyunk, de ez még így is lófasz.
#acm
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Azért kéne az edzõváltás, mert a játékosok már el sem hiszik, hogy egyáltalán nyerhetnek...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I met God. She's black
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mondjuk ez nálatok nem probléma, tudom 😄D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
GENOA: Frey - Sampirisi, Granqvist, Bovo, Moretti - Jankovic, Kucka, Tõzser, Antonelli - Bertolacci - Immobile.
I met God. She's black
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Erről van szó!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
csodálattal figyeltem az évek alatt de én sosem értettem ezt mire jó.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco