A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16

#acm

LasCar16
MILAN - Thanks to the arrival of Ronaldinho, the number of visitors to the Rossoneri's website increased drastically. In the week between 14th and 21st July, the total number of page visits was incredible: 9,390,812! The highest peak was reached on the day the team gathered for the pre-season training camp, on July 16th, with 4,886,285 page visits. Also the number relative to the registered users was high: 9,947 in the space of a week. Even here the peak was reached on July 16th, with 3,761 registrations. The number of unique visitors was almost one million: 989,902 in seven days.

acmilan.com

#acm

LasCar16
A Real Madrid úgy látszik újra elkezdett érdeklõdni az AC Milan sztárja, Ricky Kaká iránt. Ez pedig valószínûleg azt jelenti, hogy a Cristiano Ronaldo-üzlet az õ szemszögükbõl megbukott.

Kaká ügye nemrég kezdõtött, miután Ronaldinhót leigazolta a Milan, a Chelsea jelentkezett be érte állítólag 100 millió euróval, de a Milan visszautasította az ajánlatot.

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója felfedte, hogy a spanyol óriásklub már megint Kakához fordult, de a kopasz megint kiemelte, a játékos egyértelmûen nem eladó.

"Abramoviccsal a hajóján beszélgettem Sevcsenkóról, és õ Kakáról akart beszélni, de végül semmi nem történt."

"Egyébként a Real Madrid már megint Kakáról kérdezõsködik."

Ramón Calderón még madridi elnökségéért folyó versengése közben ígérte a szurkolóknak Cesc Fabregas és Kaká leigazolását, de végül mindkettejük ügyében kudarcot vallott.

A harmadik választás Arjen Robben lett, de a szurkolók nem felejtik el az elnök egykori ígéreteit, miszerint Fabregas vagy Kaká a klubhoz érkezik.

Calderónra jelenleg tehát nagy nyomás nehezedik, ráadásul újabb ígéretet tett, méghozzá Cristiano Ronaldót akarja mindenáron a királyi klubhoz csábítani, ám pillanatnyilag ez az ügy is mélyponton van.

Galliani egyébként megint kitért a Chelsea igencsak élénk érdeklõdésére: "Soha sem fogjuk õt eladni (Kakát). Még akkor sem, ha a Chelsea 300 millió eurót ajánl. Az egyetlen lehetõség hogy eladjuk õt, az az lenne, ha Kaká külön kérné a távozását tõlünk."

#acm

LasCar16
Matrix már nem a régi 😄 ... Samuel tudja h milyen az amikor megforgatják 😄

#acm

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
Na csak beugrok ide gratulálni😊 Grat Ronaldinho-hoz 😊 nagy fogás. (a derbyn azér ne nagyon trükközön mert szólunk Materazzinak hogy meló van)<#crazya>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szucsy89
😄
Palinko
ja persze szinte éreztem... milan storen szerbiával nem lehet regelni. hát kezdek már emlékezni miért is nincs nekem eredeti milan mezem 😄
Palinko
értem úgy a biztos 😊 és akkor a csapatot is támogatod egy kicsit biztosan
köszi a helpet.
szucsy89
áá tetszenek nagyon az új mezek...a fehérbõl beszerzek egyet...meg mindig is szerettem volna egy ilyen edzõ atlétát is sztem ez is baromi jól néz ki!😄

ronnie meg mostmár R80
LasCar16
milan store

#acm

Palinko
ilyet hol?
és a fekete piros hazai mez is érdekel de még soha nem vettem mindég csak terveztem szal mostmár ideje lenne ha lesz számomra is jó lehetõség, ha valaki lesz olyan szíves hogy privátban pár öltettel megdob 😊
Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Jó képek Las 😊

LasCar16

kopasz is boldog 😄

#acm

LasCar16

a fiára is gondolt 😊 😄

#acm

Yulcsa
fekete nacival jobban mutat XD

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

kapusmez

#acm

LasCar16

na leállok 😄 <#szeret><#szeret>

#acm

LasCar16

na egy ilyet rendelek 25 Euró, picsafüst 😄

#acm

LasCar16

ez is bejövõs 😄

#acm

Yulcsa
köszi! na, ez is egész jó!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16

#acm

Yulcsa
jah, én is ezt néztem az elõbb.
A feliratot is belinkelnétek? 10%-nál megállt az adidasos izé :S

Nuno88
Jól de sztem akkor jobb lett volna ha piros lett volna a kereszt fekete szegéllyel... de így is szép persze 😛

LasCar16
jól látom h a fehér mezen van egy kereszt árnyalat? 😛

#acm

Nuno88
De Zambrottát még nem láttuk Milan mezzel pózolni! Vagy õ róla megfeledkeztek? 😄

LasCar16
ezeken a mezeken látszik a retro stílus, bwin-es logot is szebben oldották meg, nem a tavalyi matrica hatás van... csíkozás is tetszik, fekete mez számomra megin bejövõs 😄 mind3 kell 😄

#acm

Nuno88
Sok benne a hasonlóság de még sem teljesen olyan 😊
Sztem ez szebb, nekem tetszik! ^^

LasCar16

#acm

Yulcsa
ez szinte tiszta olyan, mint a 2 évvel ezelõtti

LasCar16
<#mf2><#mf2><#mf2> vissza mennyé!! 😄

#acm

limperatore
milanba pont jó, 1 év még kell azért neki de utána 3 évig tökéletes lesz

xD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
wow, Ronnienak 80as meze lesz!

Nuno88
De sztem most annyian vannak fent h azért nem is tölti egyáltalán 😄

Nuno88
Észrevettem, töltés alatt CA kemény 😊

LasCar16
ha tovább mentek az oldalon akkor van egy kis játék is benne, aláírhatod, valamint lehet látni a számozást is, sztem mindenben szebb az idei mez mint a 07/08-as

#acm

Nuno88
Így van övõ lesz a 80-s mez, hát érdekes lesz benne, jobb lenne ha a 10-esben szambázna itt is sztem.

Nuno88

Nekem tetszik 😊

LasCar16
DINHO AVRA' LA MAGLIA N. 80
21/07/2008
MILANO - Nel corso della conferenza stampa di presentazione della nuova maglia, è stato annunciato il numero che porterà sulle spalle Ronaldinho: il brasiliano avrà la maglia rossonera numero 80, dall'anno della sua nascita. Dinho è nato infatti il 21 marzo 1980.

R10 a 80-as mezben?

#acm

Nuno88
Nah egy óra és bemutatják a mezeket! 😊

Nuno88
Nemá most ez komoly? 😄

LasCar16
szerintem Galliankiék is így gondolják.. ha ez a cikk igaz

#acm

LasCar16
érzi azt a vezetõség h kellene még valaki hátra, na most Panucci 35 éves, 1 évre jó lehet ... válogatottban sem nyomta rosszul.. jövõre pedig muszáj komolyabb neveket igazolni hátra, Panucci olcsó és most ez jó megoldás lehetne(középre nem lenne rossz,cserének) ...

#acm

Yulcsa
Ajánlat Panucciért?
hát-hát... egy fiatal védõnek jobban örülnék...

szucsy89
lol nem állnék ki vele kapufázni😛