A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Kapufákat lövöldözte a vége felé 😄
Abbiatinak esélye sem volt 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Ilyen hírek megfognak még jelenni, de már a gazetta el is költötte a 150 milliót 😄
(Buffon, Chiellini, Lahm, Agüero és Adebayor )

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
LasCar16
ja én is jót röhögtem rajta 😛 ... így utólag.. "gazetta volt az alapp forrás" így talán annyira nem is hihetetlen 😄

#acm

limperatore
ez hülyeség 😄DDD

istenem 😄 50-t se érne meg nem 150-t

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
150 milliós ajánlat a Chelseatõl Kakáért?

ezek nem értik meg h nem eladó ...

#acm

LasCar16
ma 16:00-kor mutatják be az új mezeket 😊

#acm

Palinko
jaja hatalmas meccs volt és most lehet a magyar fiúkért is szorítani.
Nuno88
Paloschi kiharcolt egy büntetõt és értékesítette azt! 😊

LasCar16
Jankulovski elmondta hogy sikeresen felépült a térdsérülésébõl,amely miatt szinte az egész tavalyi szezont ki kellett hagynia.

A Milan bal szélsõje még októberben az Empoli elleni bajnoki mérkõzésen sérült meg,ami miatt mindössze 14-szer lépett pályára a 2007/08-as szezonban,de az EB-re már felépült és minden percet a pályan töltött a cseh válogatottban.

"Már alig várom hogy elkezdhessem a felkészülést és remélem hogy egészséges tudok maradni.Remekül érzem magam,az Euro 2008 után volt egy hónap pihenõm,amely alatt a térdem teljesen meggyógyult."

Ronaldinhoval kapcsolatban is megszólalt a cseh szélsõ:"Úgy gondolom hogy az õ érkezésevel sok örömet szereztünk a szurkolóinknak,hiszen Ronaldinho egy nagy bajnok."

A személyes céljairól is kérdezték a Milan védõjét:"Mindenekelõtt szeretnék egészséges maradni és aztan szeretnék sikeres lenni a csapattal.

Jankulovski 2005 óta Rossonero,az elsõ szezonja a tavalyihoz volt hasonlítható,de aztán a 2006/2007-es szezonban BL-gyõztes és Európai Szuperkupa-gyõztes(emlékeztes gólja volt amit 1-1-nél lõtt Palopnak kapásból jó 18 méterrõl-a szerk.) lett a Milannal.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Ronaldinho próbál elkerülni minden feszültséget Seedorf és saját maga közt azáltal, hogy a holland klasszist gyerekkori bálványának nevezte.

Ronaldinho érkezésének az egész Milan örült, de talán ezalól, csak Clarence Seedorf kivétel, miután a brazil aranylabdás miatt, lehet hogy egy sorral hátrébb kell játszania a középpályán,vagy az is elõfodulhat, hogy kimarad a kezdõcsapatból.

Emiatt sokan félnek attól, hogy a két játékos közt túl nagy lesz a versengés, és ez feszültséget teremthet a Milan öltözõjében.

Seedorf mindig is egy kivétel, egy ellentmondásos alak volt hosszú karrierje során, és ezt most sincs másképp. A holland valószínûleg a 10-es mezt sem fogja átadni Ronaldinhónak, miután kijelentette, mindenkinek végig kell járnia a szamárlétrát, hogy egy ilyen becses dolgot megkapjon. Habár Leonardo, a klub egykori legendája is próbálja meggyõzni Clarence-t, hogy adja át a mezszámot Dinhónak.

Ronaldinho viszont úgylátszik jó kapcsolatot akar ápolni mindegyik klubtársával, és ezalól Seedorf sem számít kivételnek. Ma reggel Dinho azt mondta, hogy Seedorf játékát mindig is nagyra becsülte, és gyerekkorában bálványának tekintette.

Ma a Milan sportcentrumában a következõket mondta a brazil aranylabdás Seedorfnak: "Te mindig is a bálványom, a példaképem voltál, amikor fiatal futballista voltam."

"Egy napon mindig is nagyon szerettem volna veled játszani."

A kérdés már csak az, hogy az érzés kölcsönös-e.

Forrás: goal.com

#acm

Nuno88
Nézem nézem... Paloschi 7-esben ^^

LasCar16
U19 EB csoportmeccs 18:00tól megy az Eurosporton Paloschi,Darmian a kezdõben 😊 elõbbi most adott egy gólpasszt 😊

#acm

Nuno88
Jó kép... alig várom hogy láthassam a felkészülési meccseket! ^^

LasCar16

#acm

LasCar16
pörög a srác , és ez jó 😄

#acm

Nuno88
Pato: ”Mindent megnyerhetünk”

Alexandre Pato reméli, hogy Ronaldinhoval kiegészülve a csapata képes lesz megnyerni az Olimpiát, a Scudettot, és az UEFA-kupát. A Milan ifjú csillaga ott lesz újdonsült csapattársával Pekingben, és bízik benne, hogy ez egy remek partnerkapcsolat kezdete lesz.

”Ezzel a csapattal mindent meg tudunk nyerni. Kaka, és Ronaldinho fontos a Milan számára, de mindketten más poszton játszanak. Ronaldinho igyekszik minél nagyobb területet bejátszani, és ha Kaka is ugyanezt teszi, akkor sok jó labdát adhatnak be nekem, amit gólra válthatok. Jól hangzik igaz?” – nyilatkozta Pato a Gazzetta dello Sportnak. ”Kész vagyok, hogy középcsatárrá váljak. Ha Carlo Ancelotti ezen a poszton akar látni, az nem jelent problémát a számomra. Fiatal vagyok, és meg akarom tanulni a futball minden fortélyát. Az elmúlt fél szezon alatt kilenc gólt szereztem, de tudom, hogy többre is képes vagyok. Sokkal többre. A taktikához való alkalmazkodás volt a legnehezebb számomra. Brazíliában ahhoz voltam hozzászokva, hogy elõreszaladjak, és várjam a csapattársaimtól a hosszú passzokat. Ancelotti mást kért tõlem. Azt mondta, hogy a labda felé mozogjak, majd azután fussak az üres területre. Ezt idõbe tellett megszokni, de most már megy. Elégedett vagyok az elsõ olaszországi szezonommal, de nem tudtuk kiharcolni a Bajnokok Ligáját, és ez elég dühítõ. Most segíteni akarok a csapatnak, hogy visszaverekedje magát a versenysorozatba. Nem változtam sokat, de felnõttem, és megtanultam hogyan játsszák a focit Itáliában. Garantálhatom, hogy még fejlõdni fogok. Még nem látták az igazi Patot.”

Forrás: channel4.com

bízunk benned!
hajrá dinho!!!
LasCar16

#acm

LasCar16
A La Gazzetta Dello Sports meginterjúvolta a Milan ifjú csillagát Alexandre Patot:"Örülök hogy Ronaldinhoval egy csapatban játszhatok.Hihetetlen hogy azt mondta én vagyok a jövõ csillaga.Nagy megtiszteltetés ez számomra.Természetes hogy nagy öröm volt amikor bemutatták a Milanban.Õ egy igazi klasszis.Ancelotti azt mondta lehet poziciót kell váltanom?No problem.Kész vagyok a váltásra.Tavalyi év nagy jó volt számomra ugyanis nagyon jól szerepeltem.Kész vagyok együtt mûködni Kakával és Ronaldinhoval.

forrás: transfermarketweb.com

#acm

LasCar16
Luca Antonini adott egy interjút a Milan Channelnek Milanelloban még a tréningezés elõtt.

Milyen hatása volt annak hogy visszatértél?

"Nagy dolog volt elmenni egy kisebb klubba és aztán visszatérni.Nagyon boldog vagyok,fõleg mivel rengeteg szurkoló fogadott és örült nekem.Egy olyan nagy klubnál mint a Milan természetes hogy sok rajongó van.Ronaldinho érkezése után pedig fõleg.Amikor Ronaldinhoval mész ki a szurkolók elé mindig jobban fogadnak mintha csak egyedül mennél ki."

Mi a célod a következõ szezonban?

"Beszeretnék mutatkozni a szurkolók elõtt.Szeretnék többet játszani mint az Empoliban bár tudom hogy az lehetetlen mert a Milan televan klasszisokkal olyanokkal akik mind jobbak nálam.nyugodtnak kell lennem.Elõb-utóbb kapok egy lehetõséget és nekem ezzel élnem kell.Az Empoliban eltöltött szezonban sokat javultam,mint ember."

Szerinted a Milan képes lesz a beelõzni az Intert?

"Azt gondolom hogy ami tavaly volt 20 pont már nem lessz annyi.Az Inter csak egy játékost igazolt Mancini személyében de a Milan leigazolta Ronaldinhot.Bosszút állunk a tavalyi évért.Annyira vagyunkesélyesek a Scudettora mint bármelyik nagy csapat."

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
Egy örömhír nekünk szurkolóknak.A napokban egyre többet híresztelt 100 milliós Chelsea ajánlat nem gyõzte meg sem a Milant sem Kakát arról hogy a fiatal brazil Londonba tegye át székhelyét.

forrás: transfermarketweb.com

#acm

leho94
xD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
az a séró 😄DD

#acm

Palinko
tetszik ez hogy minden nap tudtok képekkel szolgálni 😊
Nuno88
Kaká Milanelloban...

LasCar16
2007 aranylabdása, Kaká, a vártnál hamarabb visszatért Brazíliából, és sérülését kipihenve már déluán 2-kor megérkezett Milánóba. Ahogy várni lehetett Ronaldinhót örömmel fogadta, de az öröm kölcsönös volt. A két brazil külön találkozott egymással a Carnago-i sportcentrumban.

Forrás: acmilan.com

#acm

Nuno88
Kaká nem eladó!

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekA brit The Guardian lapban ma megjelent hírre reagált a Milan kommunikációs igazgatója, Vittorio Mentana:

"Kakát biztosan nem adjuk el!"

A pletykát számos hírportál vette át a nap folyamán, ezért érezte szükségesnek a klub, hogy reagáljon rá.

Forrás: acmilan.com

LasCar16
naná 😊 friss infók

#acm

Nuno88
Nem is volt kérdés hogy elmegy-e 😊
De látom te is bújod a milan.hu fórumát 😊

LasCar16
tehát a vezetõség sem hülye 😄

#acm

LasCar16
- In merito alle dichiarazioni pubblicate oggi dal quotidiano inglese "The Guardian", Vittorio Mentana, direttore della comunicazione rossonera, ribadisce "Kakà non è assolutamente in vendita".

acmilan.com Ennyi

Nem eladó

#acm

Nuno88
Nem értem miért kell parázni mindjárt ha olvastok egy hírt. Nem fogják eladni Kakát, és õ sem akar távozni, hisz most jött ide Ronaldinho, Ricky meg nyilatkozta 100-szor hogy örülne Ronnie érkezésének.

limperatore
reál nem tett ajánlatot 100m eurorol, még ronaldoért se adnának annyit aki most jobb mint kaka

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Palinko
a real is adott volna ennyit akkor sem adtuk el, 25 milliárd forint nekünk rengeteg, nekik úgy néz ki kaká többet ér, a vezetõség nem nagyon szarhatja le a szurkolókat ebben a helyzetben, mert így sem mutattunk sokat tavaly, és nem akarják eredmények nélkül hagyni a szurkolókat sem.

a legfontosabb hogy dinhot kaká mellé vettük nem azért hogy legyen kit kispadoltatni.
limperatore
én nem igazán 😄 azóta nem alszok nyugodtan mióta megvettétek ronaldinhot 😄

limperatore
ha tényleg adnának 100m-t akkor ugyis eladjátok
jöhet akárki hogy ilyen jó meg olyan jó meg kedvenc, vezetõség lefogja szarni
az 25 milliárd forint ember

LasCar16
úgylegyen.. várom már a derbyket :AASD

#acm

limperatore
legalább izgalmas lesz a bajnokság, dinhoval nagyot léptetek

sztem 2 milánoi csapat között fog eldõlni

Palinko
ismét bemutatkozol? persze a milan vezetõsége hülye mert nem adja el a szurkolók kedvencét és egy kiválló játékos, és a chealse vezetõi is hülyék mert adnának érte ilyen magas összeget.
LasCar16
mit izgultok ennyire?😄 pletyka az egész... ügynöke meg tuti kapna egy csomó pénzt , neki mind1..😄dd

#acm

LasCar16
térdsérüléssel bajlódott mint Ibrahimovic..

#acm

Yulcsa
Kaká a Chelsea-t akarja, mondja a szóvivõ
Na neee!!! Pletyka remélem...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
Köszi!!
limperatore - jah, végülis csak egy aranylabdásról van szó XD
Hidd el, idén csodát fognak mûvelni Ronnieval!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
simán elkéne adni, már tavaly se volt a legjobb

Fabio Capello
gólpontkom szerint a chelsea 100 millás ajánlatot tett Kakáért o.O

limperatore
majd ha még idõsebb lesz mehet a milanba 😛

LasCar16
akarni tudja hol kell ...<#nyes>

#acm