A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
A Milan új csillaga, Pato, a Szingapúrban edzõtáborozó brazil csapat tagja nyilatkozott: "Gól per meccs átlagot szeretnék elérni, és ezzel én akarok az Olimpia gólkirálya lenni 6 góllal. Örülök, hogy Carlo Ancelotti bízik bennem, de még nem határoztam el, hogy hány gólt is akarok szerezni a jövõ szezonban a Milannál."

Forrás: acmilan.com

az igen 😄DDDDDDDdddddddd

#acm

leho94
:AS?D:AS

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16

Pato 😄Ddd

#acm

LasCar16
Maga Ronaldinho mondta azt hogy nagyon jól választott amikor aláírt a Milanban,már is újjászületettnek érzi magát.

Ronaldinho a multhéten írt alá Barcelonaból a Milanba.A brazil a tavalyi szezont nagyon elrontotta hisz alig lépett pályára a szezon során aggasztó sérülése miatt.

"Már is újjászületettnek érzem magam.Nagyon jó a hangulat a Milanban."

"Napról napra javulok.Köszönö Carlo Ancelottinak és a klubnak hogy nagyon jól bánnak velem."

"Most egy fitneszprogramot követek és hamarosan 100%-os formában leszek"-tette hozzá Dinho.

"Augusztus 7-én amikor debütálunk az Olimpián már 100%-os formában leszek és ezzel a tornával fogok készülni a Serie A-ra."

"Lehet hogy a Brazil válogatott mestere azt kéi tõlem hogy játszak csatárt Pato mellett én kész vagyok erre a feladatra."

"az is elõfordulhat hogy a Milanban is így fogok játszani de nekem mindegy hogy hol játszok az a lényeg hogy játszak"-fejezte be.

#acm

LasCar16
Ricky Kaká a Milan brazil karmesterének ügynöke Gaetano Paolillo közölte a külvilággal,ügyfelének esze ágában sincs távozni a klubtól.

A brazilért az utóbbi idõkben két nagy klub is bejelentkezett a Real Madrid és a Chelsea.De Adriano Galliani elmondta semmilyen árnál nem válnának meg tõle.

A Chelsea hetekkel ezelõtt elõkészített egy 100 millió eurós ajánlatot de a Milan erre is könnyû szívvel mondott nemet.

Paolillo megint csak hangsúlyozta hogy ügyfele szeretne a Milanban maradni.

"Kaká boldog a Milanban."

"Mindig is szeretett itt futballozni mert itt tényleg nagyon családias a hangulat."

"Az egyetlen ami aggasztja az hogy az Olimpiára nem mehet ki,bár nagyon szeretett volna ott páylára lépni"-fejezte be Paolillo.

Ricky mindig kifejezte szeretetét a klub iránt és már többször is elmondta hogy õ igazi vérbeli Rossonero és most az ügynöke is elmondta semmilyen ajánlat nem tudná meggyõzni affelõl hogy távozzon.

#acm

LasCar16
Az Inter vezetõivel ellentétben Gallianiék nem csináltak ügyet abból hogy "korai" derbyt rendeznek a Serie A-ban.

Adriano Galliani:"Hogy mit szólok ahhoz hogy a Milan-Inter az ötödik játéknapon lesz?Ez tulajdonképpen újdonság így szeptemberben,de úgy vélem jobb akkor játszani amikor az idõ még jó."

Kitért a többi Serie A-s csapatra is:"Ebben a ligában majnem minden csapat nyert már Scudettot,így ez egy nagyon gazdag bajnokság.Sohasem tudhatod hogy nagy csapatokkal az elején avagy a végen jobb találkozni - mondta az utolsó 4 Milan meccsel kapcsolatban(Juve,Udinese,Roma,Fiorentina) - .

Carlo Ancelotti:"Nincs könnyû vagy nehéz mérkõzes a bajnokságban esetleg vannak olyan meccsek amelyek könnyebben vagy nehezebben hozhatóak.A San Siroban kezdünk a Bologna ellen,itt a célünk csak az lehet ,hogy jól kezdünk.A derby az ötödik fordulóban?A csapatok már kellõen be lesznek melegedve addigra - fejezte be Ancelotti.

forrás:acmilan.com

#acm

LasCar16
Pénteken kisorsolták a Serie A 2008/2009-es szezonjának a naptárát, és a milánói városi rangadó dátuma megosztja a feleket, de talán a Neroazzurrik örülnek kevésbé a sorsolásnak.

A "Derby della Madonnina", vagyis a Milan-Inter rangadó elõször az ötödik fordulóban, 2008. szeptember 28.-án kerül megrendezésre, majd a visszavágó 2009. február 15.-én lesz.

"Ez így jó, mert az elsõ meccset jó idõben fogják játszani" -mosolygott Adriano Galliani a hír hallatán. "Ezelõtt még nem játszottunk derby-t már egybõl szeptemberben, de a hangulat fantasztikus lesz így is."

Az Inter háza táján viszont egyáltalán nem mosolyognak a sorsoláson, miután a Milan az UEFA kupában játszik, a Neroazzurik pedig a BL-ben.

"Talán jobb lesz az ötödik fordulóban letudni a derby-t, mint tavaly karácsony elõtt. De ne feledjük tavaly akkor már nem volt Bajnokok Ligája csoportmeccs az Inter számára, most viszont biztosan lesz." -fogalmazott Ernesto Paolillo az Inter részérõl.

"A derby pont két nappal hamarabb lesz, mint a BL-meccs, ami nagyon nagy téttel is bírhat."

Adriano Gallianinak is van viszont bosszankodni valója, miután a bajnokság utolsó 4 mérkõzése nagyon kemény meccsnek ígérkezik.

"A bajnokság utolsó fordulói miatt viszont aggódunk." -mondta a kopasz. "Bár soha sem tudhatod, hogy májusban milyen szoros lesz a mezõny."

"A Scudettót egy kicsit elhanyagoltuk az utóbbi években, viszont Európában nagyot alkottunk." -folytatta Galliani.

"Ebben az évben viszont fordul a kocka, és már a bajnokság megnyerése lesz a fõ célunk. Bár ígérni nem akarok semmit, mindenesetre megpróbálunk odaérni az elsõ helyre."

Forrás: channel4.com

#acm

Nuno88
Edzés:

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
de talán nincs akkor stressz nekik
Nuno88
Laza meccs? Tavaly laza meccs volt például egy Milan-Torino? Nem hinném 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Tuti telt ház lesz R80 miatt 😄

Palinko
jó kis laza meccsek az elejére ennek örülök.
LasCar16
Ma tért vissza Milanelloba Gianluca Zambrotta és nyilatkozott egyet a jövõ évrõl,Dinhoról és a visszatérésrõl.

"Boldog vagyok hogy visszatérhettem.Jó volt Barcelonában.Egy új stílust ismerhettem meg de az utóbbi idõben nagy honvágyam volt.Boldog vagyok hogy egy olyan klubba érkeztem mint a Milan és hordhatom ennek a csapatnak a mezét."

Ronaldinhoval jobb lesz a csapat?

"Persze.Dinho egy klasszis.Nem csoda hogy a szurkolók ennyire várták,mert õ nagy játékos és vele a start is könnyebb lesz."

A Scudetto lesz a fõ cél?

"Szerintem igen.Most hogy nem játszunk a BL-ben tudunk csak a bajnokságra koncentrálni.Az UEFA ebben az évben csak másodlagos lesz,de persze azt is megkarjuk nyerni mert azt a klub még egyszer sem nyert."

A jobb vagy a bal oldalon szeret jobban játszani?

"Amelyiken az edzõ beállít.Nekem teljesen mindegy hogy hol játszok,a lényeg az hogy kapjak lehetõséget."

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
2008.Augusztus 30-31.
1 Forduló:

Milan-Bologna

A második körben a Milan a Genoaval játszik idegenben a harmadik körben a San Siroban Milan-Lazio és végül a negyedikben Reggina-Milan.

forrás: goal.com & acmilan.com

#acm

Nuno88
Felröppentek hírek h a Torino megakarja venni Paloschi játékjogának a felét. Sztem max csak kölcsönbe kellene adni, nem adnám.

LasCar16

#acm

LasCar16
korábban is volt róla szó, de csak végsõ megoldás 😄

#acm

Yulcsa
Ezen azért mosolyogtam egy picit
Ambrosini, mint középsõ védõ? Háááát... 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Akkor azért volt õ Kaká és Nesta társa a mezbemutatón, csodálkoztam is 😄

LasCar16
Seedorf otthagyta a Lottot és átpártolt az Adidashoz 😊
az Adidas kitalálhatna már vmi új dizájnú csukát...

#acm

Nuno88
HIVATALOS: Abate a Torinoban

Az AC Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy Ignazio Abate a Torino csapatához került. A fiatal olasz szélsõ játékjogát a két klub közösen birtokolja.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Galliani: Nesta sérülése nem ad okot arra, hogy igazoljunk.

Adriano Galliani elutasította azokat a híreket miszerint a Milan újra játékost igazolna.
"Nesta sérült, fog valaki érkezni a helyettesítésére?
Nem, ez kizárt, mert szerencsére nem nagy a sérülése. Kezeljük, nem kell megoperálni. Az átigazolási piac számunkra bezárt. "

acmilan.hu

Nuno88
Cremonese-Milan 0:0

LasCar16
A meccs 0-0-ra végzõdött.

Galliani:

"Nesta sérülése nem komoly, nyugodtak vagyunk mert nem kell mûteni a játékost. Egyébként is van még 6 középhátvédünk a keretben."

#acm

Palinko
megint nem bírjuk nézni kár hogy nem adják a hivatalos oldalon is alacsonyabb meg nagyobb minõségben hogy mindenki láthassa.
Nuno88
Félidõ: 0-0
Jönnek a cserék..
LE: Kalac, Kaladze, Favalli
Be: Abbiati, Digao, Strasser

Yulcsa
á, köszi! akkor hajrá! bár úgysem számít, de önbizalomnövelõnek nem árt 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
0:0 a félidõ

a hivatalos oldal írja

Yulcsa
sajnos én sem találtam linket 😞 de még eredményt sem :s

Nuno88
Ezen a linken az elõbb BL döntõ ment most meg a 2006-s VB döntõ megy... <#nemtudom>

Nuno88
A két hivatalos kezdõ11:

CREMONESE: G. Bianchi; Vitofrancesco, A. Bianchi, Argilli, Rossi; Gherardi, Ferrarese, Fietta, Chomacov; Guidetti, Graziani.

MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Osuji, Brocchi, Flamini, Antonini; Seedorf, Aubameyang.

Yulcsa
egyértelmû 😊

Nuno88
De csakis az U19 után szabad nézni! 😊

LasCar16
Yulcsa
😊 Breno-t épp most igazoltam le Football managerbe XD

Nuno88
Milan: A lehetséges nevek Nesta pótlására.

Mivel Alessandro Nestának folyamatosan problémái vannak a hátával, lehetséges, hogy a Milan megerõsíti a védelmét. A legnagyobb esélyes a kolumbiai Christian Zapata. Zapatán kívül célkeresztben van Matteo Ferrari is, de õ közelebb van a Sampdoriához mint hozzánk. Rajtuk kívül számtalan brazil védõ is szóba került. Fõként Alex Silva és Thiago Silva. Alex Silva értéke 4 millió € körül mozoghat. Thiago Silva van inkább elõtérben kettejük közül hála Leonardonak, de a játékos ára jóval több, mint Alex Silváé. Thiago ára 10-12 millió € körül lehet, de rajtunk kívül az Inter is figyeli. A harmadik brazil védõ Breno. A fiatal brazil nem tudott bekerülni a Bayern kezdõcsapatába, így könnyen elképzelhetõ, hogy elhagyja a bajorokat.

acmilan.hu

Nuno88
Bõ háromnegyed óra és meccs, remélem tudjuk nézni majd valahol, mert nagyon kíváncsi vagyok Flaminire.

Nuno88
Érdekes elsõre ezzel a 80-s mezzel látni, de majd megszokjuk 😊

LasCar16
Ivan Ljubicic horvát teniszezõ??😄 na õ is Milan fan 😄

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16
Az elsõ felkészülési mérkõzés elõtt,tegnap megtartotta elsõ sajtó tájékoztatoját Ancelotti és mérleget vont az elsõ hét tapasztalataiból.(Teljes verzió)

A csapat végre készen áll hogy pályára lépjén, 1 heti edzésmunka után.A csapat kerete még nem teljes:hiszen jópáran még távol vannak(válogatottak),mások pedig még nem készek a pályáralépésre a Cremonese ellen,de Carlo Ancelotti tudja kikre számithat holnap este a csapatból; a mester azokra számit akik jól dolgoztak az elmúlt pár nap alatt a carnagói sportközpontban.

Carlo Ancelotti:"Kémeny munkahét volt ez,megállas nélkül.Az egyetlen akinek abba kellett hagyni az edzéseket az Alessandro Nesta volt,neki a következõ hétre kell készen állnia.Ma az elsõ hét lezárásaként egy barátságos meccsre indulunk Cremonába,ahol a következõ játékosok kezdenek majd:Kalac,Oddo,Kaladze,Bonera,Favalli,Brocchi,Flamini,Osuji,Seedorf,Antonini és Inzaghi.De a padon ott lesz:Abbiati,Digao,Gianola,Strasser,Angelilli és Aubameyang.Nem lesz velünk Maldini,aki egyéni edzésmunkát végez és Dida sem,aki ugyan jól teljesít,de a még tart a programja,amit a tavalyi serülése miatt végez és nem szeretnénk ha újra megsérülne."

A Mister az újonnan érkezõkrõl is beszélt:Flamini remekül dolgozik.Õ egy dinamikus játékos, õ fontos pont a támadásépítésben és a védekezésben is.Kiváló vételnek találom,de ezt nem csak az elmúlt napokban mutatott teljesítménye miatt mondhatom,hiszen tavaly is jól ment neki.Ronaldinho,mindazonáltal egy kicsit szégyenlõsnek tûnik.Pedig határozottan jó formában van,talán a kicsit gyengébb kondiciója miatt,de ez csak azért van mert nem játszott az elmúlt 4 hónapban.Éppen ezért azt gondolom hogy az Olimpia hasznos lesz számara,ott majd újra felveheti a mérkõzések ritmusát.Ronnie valósággal szenvedett az elmúlt 4 hónap alatt,ezért nagyon motivált és megakarja mutatni hogy õ ugyanaz aki régen volt.

A csapat általános helyzetérõl is beszél a Mister,de sok kérdésre is válaszolt egy játékossal kapcsolatban,akirõl mostanság mindenki beszél;Kakáról:"Minden játékost motiválja Ronaldinho érkezése,így Kaká is csak nyerhet ezzel ,hisz igy bõvitheti a repertoárját.Ricky a szokásos elõkészületeit végzi,teljesen felépült a sérülésébõl.A piaci pletykák nem zavarják Rickyt,sõt éppen ellenkezõleg még boldogabbnak látszik,mert az az érzés ,hogy nagyra értékelnek csak növeli a motiváltságod."

Borriellóról és Seedorfról is beszélt Ancelotti:"Borriello hamarabb tért vissza mint válogatott csapattársai.Úgy gondolom hogy az a szezon kiemelt fontosságú lesz számára,hogy megtudja-e ismételni a tavalyi remek formáját.Az elõzõ két szezonjánál itt a Milánnál talán alábecsülték,de most ha újra bizonyítja kvalitását,akkor más játékosok kárára is játszani fog.Seedorfot a 3 támadó pozició közül az egyikben fogom pályára küldeni,de ha szükséges akkor a középpályán is játszhat.Carletto beszélt a 10-s szám körüli mizériáról is:"Ronaldinho tiszteli annak a klubnak hierarchiáját,amelyhez nemrégiben csatlakozott.Bár az õ esetében ott volt az image kérdése is(Ronaldinho-nak van egy R10 nevû vállalata-a szerk.)Én egy olyan futballvilágba nõttem fel ahol a mez volt a fontos nem pedig a rajta lévõ szám."

A csapatról általánosságban:"Maga a Milan,már rég készen áll az új szezonra.El vagyunk látva remek játékosokkal bõven,hiszen érkezett egy kiváló védõ,egy tapasztalt játékos a középpályára és egy fenomén elõre.De a mi filózófiánk nem változott.Hogy ez igy van-e a felkészüléssel is:igen,vannak modósitások,változások a feladatokban a edzések alatt,de semmi több.Jól akarunk játszani és adni valami különlegeset.Nem lesz könnyû,de a feltételek adottak,fontos dolog jól összeállítani a csapatot.

Zárásként Ancelotti az Inter új edzõjével Jose Mourinho-val és az õ új innovatív edzési módszereivel kapcsolatban is megszólalt:"Õ egy különös edzési módszert alkalmaz a labdával.Ez a módszer érdekesnek tûnik és én szeretnék errõl többet megtudni.Úgy gondolom hogy mindenki tanulhat valami újat a futball világában."

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
A Milan olasz középhátvédje Alessandro Nesta figyelmeztette klubját hogy komoly gondjai vannak a hátával és nem lenne rossz új hátvéd után nézni az átigazolási piacon.

forrás: transfermarketweb.com

#acm

Nuno88

Palinko
sztem még nagyon korai lenne és valószínûleg nem tetszene amit látnál... be kell még jobban illesztkednie
Yulcsa
Abbiati 12, Gianola 15, Digao 31, Strasser 30, Angelilli 26, Aubameyang 33.
és ez a cserepad. Kár, hogy Ronnie nem mutatkozhat be, de ami késik, nem múlik

Kaplartom
Cremonese-Milan:A Milan hivatalos kezdõcsapata

Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Brocchi, Flamini, Osuji; Seedorf, Antonini; Inzaghi. A csapat karácsonyfa alakzatban lép pályára és 3 újoncot is avat:Flamini,Antonini és Osuji személyében. A mérkõzés holnap késõ délután 18.30kor kezdõdik,Cremonában

Nuno88
Bízom benne h nyomon követhetjük majd 😊

LasCar16
SZERINTEM LESZ 😄

#acm

Yulcsa
Holnap CREMONESE-MILAN
Szerintetek lesz majd link?

LasCar16

#acm