A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
vmi 35 éves védõ biztos jön majd 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
élvezet volt egy fél szezont két csatárral végigtolni? Pato,Paloschi ... akik most elérhetõk, igazolni kell nincs mese és ezt Gallianiék is tudják... plusz még egy védõ is érkezni fog ebben biztos vagyok..

#acm

Palinko
Ténylegesen jó volna, de nem minden áron, én nem fogok idegeskedni ha így maradunk akkor sem.
Nuno88
Ha jól informálódtam akkor Boriellot meg kell mûteni o.0
Kell még egy csatár nincs mese...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Russian Railways Cup

Augusztus 1 és 3 között második alkalommal kerül megrendezésre a Russian Railways Cup, négy csapat részvételével. A házigazda Lokomotiv Moszkva mellett a Milan, a Chelsea és a Sevilla lép pályára.

A két elõdöntõt pénteken, a bronzmeccset és a döntõt vasárnap rendezik meg. Minden találkozót élõben lesz látható a SportKlub csatornán.

A Milan elõször pénteken 17:00-kor játszik a Sevilla ellen.

Carlo Ancelotti 21 játékost jelölt az utazó keretbe:

Dida 1, Kalac 16, Abbiati 12, Antonini 77, Bonera 25, Digao 31, Favalli 19, Jankulovski 18, Kaladze 4, Maldini 3, Oddo 2, Simic 17, Zambrotta 15, Ambrosini 23, Brocchi 32, Flamini 84, Gattuso 8, Pirlo 21, Kakà 22, Paloschi 43, Seedorf 10.

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
jo nagy parasztok, de mit varunk toluk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
BSZ a kopasznak!!<#vigyor>

#acm

LasCar16
Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetõedzõje kínos helyzetbe kerülhet, miután a tegnapi TIM kupán egy obszcén gesztust mutatott a Juventus szurkolóinak.

A Milan számára jól sikerült a tegnapi nap, miután tizenegyesekkel legyõzték a Juvét, és az Intert, így elhóditva a TIM kupát. Carlo Ancelottit viszont a hazai Juve-drukkerek felbosszantották, és ezért az egyébként higgadt vezetõedzõ "bemutatott" nekik.

Carletto így egy roppant kellemetlen ügybe is keveredhet, és már próbált is enyhíteni azon, amit elkövetett.

"Igen, felmutattam az ujjam válaszként a tudatlan szurkolóknak." -magyarázta Ancelotti, aki 1999-tõl 2001-ig edzette a "zebrákat".

"Úgy gondolom, hogy legközelebb is ugyanezt cselekedném. Nem kell visszajátszásokat keresni bizonyítékként az esetrõl, mert nem vagyok megijedve, beismerem mit tettem."

"Elsõ alkalommal tettem ilyet, és remélem, hogy utoljára. De egyszerûen nem tudtam lenyelni a sértéseiket."

"Szerencsére csak egy kisebb elszigetelt csoport volt ez, de jobban tették volna, ha otthon maradnak. Egyébként elég csúnyán rágalmazták még Jose Mourinhót, Marco Materazzit, Gianluca Zambrottát, és Dejan Stankovicot is."

Az este fõeseménye nem ez, hanem maga a Trofeo TIM volt, amit a Milan nyert meg tizenegyesekkel, a Juventus és az Inter elõtt. Ancelotti elégedet volt csapata játékával.

"Boldog vagyok a csapat mutatott játékával, még akkor is, ha elég könnyelmûen ajándékoztunk gólokat az ellenfélnek."

"Ez Abbiati estéje is volt, miatta is örülök. Nagy harc lesz a kezdõbe való kerülésért."

Christian Abbiati az Inter ellen a normál játékidõ alatt hatalmasakat védett, és a tizenegyes-párbajban is háromszor járt túl az Inter rúgóinak az agyán.

Forrás: goal.com

#acm

Nuno88
Galliani 64 éves

Adriano Galliani ma ünnepli 64. születésnapját. A Milan (al)elnöke 1944. július 30-án született Monzo városában.

Jó egészséget kívánunk Neki!

Forrás: acmilan.com

Palinko
Azért ne könyvelj el még semmit, ennyi nem elég Carlonak, ha edzésen is jól teljesít és a meccseken is akkor biztos lehetsz benne hogy látjuk sokat védeni.
Fabio Capello
Itt még nem is jártam, grat srácok, szépek voltak a meccsek 😊

Nuno88

LasCar16
Abbiati meggyõzött, remélem Carlot is <#vigyor1>

#acm

limperatore
nem rég még kalácsért voltál oda 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
kira. 😊

Nuno88
Milan - Juve 2:2 g: Seedorf 2 - tizikkel nyertünk
Juve - Inter 1:0
Milan - Inter 0:0 tizikkel nyertünk

LasCar16
tizikkel 4-3ra nyertünk, Abbiati 3-at védett... Abbiati for NO1

#acm

Nuno88
Abbiatinak a kupát! 😊

horpeti
Majd írjátok be légyszi mik lettek az eredmények, mert csak most értem haza.. ez most az egyetlen elérhetõ hírforrásom. 😄D

Nuno88
Na jönnek a tizik...

Nuno88
2-3 embernek itt kellene meghalni a pályán h bizonyítson -.-

LasCar16
alibi ez a 2. meccs , semmi más

#acm

LasCar16
Abbiati ismét most egy átemelésnél .. 😄

#acm

Nuno88
Abbiatit elsõ számú kapusnak... Flamini nem tudom hol van... Fejjel a védelem meg iszonyat gyenge... a középpálya meg meghalt...

LasCar16
Abbiati(Y)

#acm

LasCar16
Flamini??? Abbiati szépet védett...

#acm

Nuno88
Nem tudom mit akar CA ezekkel a cserékkel o.0

LasCar16
na ez behúzva, 45 perc szünet 😊

#acm

LasCar16
elõny nálunk .. Kaká bevágta 😊

#acm

ForzaInter
Trezeuget mint a vbn😄DDDDDDDDddddddddd hozza a formáját😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
tizi

Yo, Bitch!

LasCar16
2-2 na most mi lesz? 😛

#acm

ForzaInter
adjatok a gobboknak

Yo, Bitch!

limperatore
warozok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
matyi hozzad a csipszed mega kólád és nézzed a meccset<#vigyor1>

#acm

LasCar16
szögezzük a zebrákat a kapuhoz^^ 😄DDd nyomunk

#acm

limperatore
na jövök ide flémelni mert ezek a makik olyanok mint a cápák 😄 mindenki elmondja ugyanazt 😄

LasCar16
Forza Milan!! 😄

#acm

Nuno88
Ha valaki nézni akarja a meccset a bannerban a link amin elérheti.

Nuno88
Igen Flamini játékára kiváncsi leszek, h Pirlot h fogja majd helyettesíteni 😊
Kaká egy gólt intéz érzem...

LasCar16
én elsõsorban arra h Ricky mennyire épült fel és milyen formában van, Bonera bekk-ként való szereplésére, az elsõ csapat széljátékára(Zambrotta 4 napja talán ha edzésben van), a második csapatnál viszont a kpálya lesz érdekes, valamint hogy Oddo mennyire rázta gatyába magát 😊

#acm

Nuno88
Kiváncsi leszek a mai esti mini tornára...

LasCar16
szomszédnál a szpesöl van kijelentette , hogy neki 22 mezõnyjátékos és 3 kapus kell a 08/09-es szezonra, ami azt illeti h Suazo és Adriano napjai szerintem meg vannak számlálva.. ha Seva ügy bukna, kopaszék tuti rájuk repülnek más kérdés h az Internél mennyire hajlanának a bizniszre

#acm

LasCar16
A Milan továbbra sem adta föl Andrij Sevcsenko megszerzésének lehetõségét, s lesz is alkalma arra, hogy személyesen tárgyaljon mind magával a játékossal, mind a Chelsea vezetõivel.

Augusztus elsején, pénteken ugyanis Moszkvában lép majd föl egy minitorna keretében a Rossoneri, az ellenfelek között pedig ott lesz a Chelsea is a Sevilla és a Lokomotiv Moszkva mellett.

A meccsek mellett azért is ideális lesz ez a terep a tárgyalásokhoz, mert semleges pályán lehet majd egyeztetni, és ha van szándék a felekben a megállapodásra, akkor az eredmények sem váratnak majd magukra. Hivatalosan a Chelsea ugyan továbbra is elzárkózik Sevcsenko eladásától, de a gyakorlatban talán másként állnak a dolgok, s ebben bíznak bizonyára Gallianiék is.

Forrás: calcio.hu

#acm

LasCar16
Az új Juventus szerzemény Christian Poulsen azt üzente a szurkolóknak hogy nem lesz gondja Gennaro Gattusoval a Rossonerok motorjával.

A Bianconerik ma este részt vesznek a TIM Kupán ahol két 45 perces mérkõzést fognak játszani a Milannal és az Interrel.

Közben Christian Poulsen a Juve új szerzeménye már várja a találkozást a szõrmók olasz Rino Gattusoval.

Pár évvel ezelõtt már játszott a Milan ellen amikor a BL-ben Milan-Schalke párosítás volt és végül nyerték a meccset 3:2-re a Rossonerok.Akkor az volt a feladata hogy tartsa távol Kakát a saját kapujuktól.Ezt is csak úgy tudta megoldani hogy mindig felrúgta.

Poulsen hírhedt lett Olaszországban is amikor az Euro 2004-en összecsapott Francesco Tottival.

Poulsen nyilvános kért elnézést az olasztól a meccs után és három meccses eltíltást kapott.

"Nekem nem jelent problémát találkozni egy játékossal akivel korábban nézet eltéréseim voltak"-mondta a dán.

"Gattusot tisztelem mint játékost és mint embert."

Ma az elsõ találkozót a Milan és a Juventus játssza 20.30-tól.

forrás: goal.com

#acm

horpeti
A Milánnál teljes az egyetértés. 😄D

LasCar16
mettyú nem fogta föl?<#vigyor1> északon több a gyökér<#vigyor1><#vigyor5><#bohoc>

#acm

ForzaInter
csak azért írtam mert Inter topikba voltak félreértések:d

Yo, Bitch!

LasCar16
tommykám köszi a felvilágosítást, de tisztában voltam vele 😊

tesztelgetést a Milan két felállására értettem ( kpálya: Antonini feljebb történõ bevetésénél, valamint meglátjuk h Flamini mennyire jól játszik Pirlo helyén) 😊

#acm

ForzaInter
ez tim kupára a kezdõk, ugye 45 perces meccsek lesznek, és így fognak felállni csapatok, prima partita elsõ mecsen lép pályára, a secondo partita meg második meccsen.

Yo, Bitch!