A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
na, most legalább jobbal eltalálta.. De már nagyon fél. 😄

horpeti
Gattuso a csatár. :o 😊

horpeti
Jó a Chelsea is, kb. 2x olyan gyorsan játszik, mint a Milan. Sokat számít. 😄

LasCar16
Simic lepacsizhat Kalaccal... minden helyzetük veszélyes... de ezt a Kalac luftot nem tom feldolgozni.. év bakija eddig a 3. gól

#acm

horpeti
meg jobbról Anelka.. az se Kalacon múlott. 😊

Hát ez most elég gyér..

LasCar16
SWP majnem gólt fejelt , nem Maldinin múlott azér 35 centi különbség van köztük ...

#acm

leho94
Esélytelen még a döntetlen is ha így folytatják

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nuno88
Kalács ezt nem hiszem el...
Abbiatit hozza be most azonnal...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

leho94
lol kalac -.-"

LasCar16
már 3-0

#acm

horpeti
Asszem én Abbiati mellett szavazok!
lol.. 😞

leho94
10 perc és 2 gól? 😮

LasCar16
Favalli szépen lefejelte Anelkának aki nem szarozott 0-2

#acm

Nuno88
oké 0:2 jó lesz ez, a végén kitömnek minket rendesen...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
bazzeg bõröst kapott ... 😄

#acm

Nuno88
Csá Kalács!
Nevetséges...

Nuno88
Én is kiváncsi leszek... Csatár nélkül nem lehet játszani sztem :S

LasCar16
😄DDDdddd na erre kíváncsi leszek

#acm

Nuno88
AC Milan : (4-4-2)
Manager : Carlo Ancelotti

Kalac
Bonera - Simic - Maldini (c) - Favalli
Zambrotta - Flamini - Gattuso - Jankulovski
Pirlo - Ambrosini

Cserepad : Abbiati, Kaladze, Digao, Seedorf, Paloschi, Antonini

Chelsea topicból van ez a mai összeállítás... Pirlo és Ambro a két csatár, te jó isten!!!

LasCar16
na ez fasza :S ... legalább Flamini meggyógyult és bemutatkozhat ...

#acm

Nuno88
Na bõ 30 perc és kezd a Chelsea elleni meccsünk a 3. helyért.
Remélem nem sérül meg senki, motivált játékot látunk, az eredmény másodlagos...

Nuno88
Egyértelmû hogy õk lesznek a kulcsjátékosok a támadásban, és ott lesz még Seedorf is aki remélem összekapja magát.

horpeti
Tény, hogy a második félidõben azért volt pörgés, láttam már a Milánt ennél öregurasabban is focizni. 😊
Az elsõt nem láttam.

Persze más lett volna, ha Pato, Kaka (akkor már nem volt), Ronaldinho jó formában pörgeti a dolgokat ott elõl. Gyorsaságot én tõlük várok.

Nuno88
Kakának rakoncátlankodik térde, 2 hétig nem fog játszani...
Nem kellene igazolni egy csatárt meg egy védõt?

Nuno88
Nestát mûteni kell

A jelen állás szerint Alessandro Nesta nem kerülheti el a mûtétet, azonban a beavatkozással a Milan védõje vélhetõen végleg megszabadulhat krónikus sérülésétõl.

A Milan védõje már évek óta bajlódik ágyék és hátsérülésével, és az idei felkészülési szezonban sem tudott eddig a csapat rendelkezésére állni. Carlo Ancelotti ugyan már hetek óta azt jósolja, hogy Nesta hamarosan újra társaival készülhet, de a védõ továbbra is csak az edzõteremben edzhet.

A Tuttosport információja szerint a Milan orvosai a krónikus sérülést egy mûtéttel oldanák meg, amely ugyan akár hónapokra is visszavetheti a játékos felkészülését, de legalább végleges megoldást jelentene.

samsungsport.hu

Grove4
AC Milan: meg akarnak szabadulni a túl sokat keresõ Didától
A Milan mihamarabb szeretne megszabadulni brazil kapusától Didától, akire az új évadban Zejko Kalac mögött legfeljebb csak második számú kapusként számít Carlo Ancelotti vezetõedzõ.
A brazil légióst még két évig köti szerzõdés a piros-feketékhez, akiket elsõsorban a kapus óriási, évi négy és fél millió eurós fizetése zavar.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
Miután a Milannak sikerült leigazolni 2 uruguayi játékost,tovább erõsítettek a Rossonerok.Ezennel a Santos fiatal kapusát,Felipe Garcia Dos Prazerest,sikerült leigazolni.A 20 éves brazil még egy évet kölcsönben fog szerepelni Braziliában aztán jön csak végleg Milánóba.

forrás: trasnfermarketweb.com

#acm

Nuno88
CA nem tudom mirõl beszél, elsõ félidõben kapura nem lõttünk, a játék pontatlan volt és lassú, csatár nélkül nem lehet, sajnos Paloschi még túl fiatal... A Sevilla megérdemelte a gyõzelmet.

LasCar16
A Milan ugyan vereséget szenvedett a moszkvai felkészülési tornán, a vezetõedzõ azonban így is elégedett a látottakkal.

A Milan a Sevillával mérkõzött a Russian Railways-kupa elsõ elõdöntõjében. A spanyolok 1-0-ra nyertek, az egyetlen gólt azonban az egyik milánói játékos szerezte. A második félidõ elején Gennaro Gattuso fejelt a saját kapujába, csapata a hátralévõ idõben már nem tudott egyenlíteni. Carlo Ancelotti ennek ellenére elégedett volt:

- A meccset egy szerencsétlen mozdulat döntötte el, Gattuso szerencsétlenül ért egy labdába. De ilyen van – mondta a tréner. – Ugyanakkor a csapat teljesítményével elégedett vagyok, a játékosok nagyon pörögtek. Abbiati és Maldini játékát külön ki kell emelni.

Carlo megvakult?😄 momentumunk nem volt, lassúak voltunk és kiszámíthatóak... 😄DDd

#acm

Palinko
ja megvan a stílus, még szerencse hogy nem láthatom. köszi a közvetítést!
LasCar16
hát eddig nagy szarok vagyunk 😄 de ilyen melegben nem lehet futni.. asszem kaput se találtuk el ... :S elõl tejjes súlytalanság.. védelem úgy ahogy jó... kpályán eladjuk a labdákat, tökösebben ... bazi uncsi így a meccs

#acm

Palinko
forza gyerünk fiúk meglesz ez!!!!

örülnék enek a kupának is akkor tényleg jól indulna a szezon, remélem nem leszünk döntetlen királyok 😊
LasCar16
kicsit több átéléssel 😄DD

#acm

Palinko
hajrá
LasCar16
LasCar16
Sajtótájékoztató volt ma Moszkvában, Carlo ezt mondta a sérültekrõl:

"Inzaghi 15 napon belül felépül, Nestánál viszont még nem tudjuk pontosan megmondani a felépülési idõt."

na most akkor kérdem én hogy itt hol a kisebb sérülés? 😊 pár nap és kuya baja.. ugye Galliani?😄

#acm

horpeti
500 misi jól jönne. 😄D
Azért van pénz a fociban .. 😄
Töltsetek fel ti is videót, és akkor több pénte lesz a Milánnak igazolni. :FF

Nuno88
Az AC Milan várhatóan a következõ kezdõcsapattal áll ki a Sevilla elleni felkészülési mérkõzésen:

Abbiati; Oddo, Bonera, Kaladze, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Paloschi.

Forrás: acmilan.com

LasCar16
Uruguayi labdarúgókkal erõsít a Milan

Milánó, 2008. július 31., csütörtök (MTI/EFE) - Olasz sajtóértesülések szerint két uruguayi játékossal erõsíti meg keretét az AC Milan labdarúgócsapata.
A középpályás Mathias Cardacciónak és a csatár Tabaré Viudeznek már csak az orvosi vizsgálaton kell megfelelnie, és ha mindent rendben találnak náluk, akkor négy évre szerzõdnek az itáliai klubhoz, ahol a jövõ héten kezdik meg az edzéseket.
A montevideói Nacionaltól érkezõ Mathias Cardaccio tagja volt a tavalyi U20-as világbajnokságon szerepelt uruguayi korosztályos válogatottnak.

#acm

LasCar16

Tabaré Viudez, a Defensor Sporting középpályása lehet a Milan új játékosa. A transzfer 24 vagy 48 órán belül hivatalos lehet, mondta az uruguayi klub elnöke Fernand Sobral. A 18 éves Viudez is megszólalt ezügyben:
"Ha belépek az öltözõbe, nem tudom, hogy hogyan fogom üdvözölni õket. A Playstation-ön mindig a Milannal, Kakával és Ronaldinhoval játszottam. Az igazság az, hogy még mindig nem tudom elhinni."
AZ El Chaio-nak becézett játékos 168 cm és 64 kg, 1989-ben született és a tavalyi év egyik felfedezettje a Defensor Sportingnál.

#acm

LasCar16
Az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint az AC Milan nyeri a Serie A 2008/2009-es kiírását. Fabio Capello azt is hangsúlyozta, hogy Ronaldinho megtalálta a tökéletes környezetet, hogy visszanyerje régi formáját.

Az augusztustól induló olasz bajnokság az eddigieknél is izgalmasabbnak ígérkezik, miután négy, akár öt csapat is jó eséllyel pályázik a bajnoki címre.

Capello szerint a Milan lesz a nagy esélyese a bajnokságnak, de kifejtette a véleményét más Scudettóra hajtó csapatokról, valamint Marcello Lippi olasz válogatottjáról is.

"Ronaldinho megtalálta a tökéletes környezetet, hogy újjászülessen." -mondta Capello.

"A Scudettót szerintem a Milan fogja megnyerni. A Fiorentina még nem elég kész csapat a bajnoki címhez, de a violák azok, akik izgalmassá tehetik a bajnokságot."

"A Juve nagyon erõs, kiegyensúlyozott csapat. Minden poszton erõsek, ráadásul Poulsent egy nagy fogásnak tartom a részükrõl."

"Tottinak igaza van, amiért egy klasszis csatárt akar a Romában látni. Mutu egyébként tökéletes lenne."

"A játékos, aki nagy figurája lehet a bajnokságnak az Cassano. Mourinhónak pedig még idõt kell adni."

"Marcello Lippi jó döntést hozott, hogy visszaült az olasz válogatott kispadjára, de a VB selejtezõknél figyelni kell Trapattoni Írországjára." -fejezte be Fabio.

Forrás: goal.com

#acm

Nuno88
Nagyon remélem h õ lesz az elsõ számú kapusunk!

LasCar16
horpeti
Nagyon a végét járja szegény...Azért csinált néhány szép dolgot a Milánban, bár nem sokra emlékszem (igaz nem is követtem végig az összes meccset)

Nuno88
Gondolom épülget, lefele vagy felfele azt nem tudom... Jelenleg nincs klubja, mert sérült még egy jó darabig, majd ha felépül elválik h mi lesz vele...

horpeti
És hol van Ronaldo, hova ment? Mi lett vele?
Én nem hallottam semmit se...

Nuno88
Borriello két hónapra kidõlt

A legfrissebb hírek szerint Marco Borriello térdsérülése miatt két hónapig nem állhat Carlo Ancelotti vezetõedzõ rendelkezésére. A játékos egy edzésen sérült meg a múlt héten, majd ezt követõen a szükséges vizsgálatokat Belgiumban végezte el rajta Marc Martens professzor. Borriello jobb térdét még ma megoperálják.

A Milan részérõl a sérülés miatt nem terveznek újabb támadót igazolni, inkább a keretben tartják a fiatal Alberto Paloschit, aki így nem igazolhat a Torinóhoz.

Forrás: channel4.com

Nuno88
Ronaldonak már rég lejárt a szerzõdése...
Kell egy csatár és egy védõ, ha ezk meglesznek, semmi gond nem lesz 😊

limperatore
hát de nálatok is az az a vicces 😄D meg a csatársor is gyenge

nálunk 1-2 hónap és minden rendben lesz 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco