A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
azért mert 2 hete állítólag edzésben vannak, támadójátékosaink fele sérült másik részük pedig Vietnam és Szingapúr ellen szambafociznak... Gattuson és Flaminin láttam azt h nyerni szeretnének a többiek szartak az egészbe, 4 héttel a szezon nyitó elõtt fizikailag szarok vagyunk és ami a játékot illeti úgy nyomjuk mint akik sosem játszottak együtt, támadásban 0 amit produkáltunk, ha Carlo tökösebb lenne akkor egy kicsit meg lehetne bontani a családi hangulatot, Brocchi,Emerson,Kalac,Digao,Favalli-t most úgy elzavarnám mint a huzat, szóval ha Carloban lenne egy kis bátorság akkor kijelenthetné h nekem xyz-re van szükségem, és a töltelék aki nálunk van, mellesleg nem minimálbérért.. az agyam elsül amikor VDV-tokat igazolnak 10 millákért, amikor 15ért el lehetne hozni egy Pavljucsenkot... minõségi változás kellene amíg még lehet, de a mai meccsben az a legszomorúbb h full védekezõjátékosokkal volt tele a kezdõ 11 és így szarrá vertek minket, úgy néz ki h ennyire hiányzik Nesta( Galliani szerint lehet helyettesíteni, persze ma is láthattuk) és mi van ha 3-4 hónapra esik ki? keret nem lesz fiatalabb sokat bajlódtunk eddig is a sérülésekkel mért hiszik azt h ez idén másképp lesz, és pont ez lenne az az év ami után vissza kellene jutni a BL-be, új szponzorokat szerezni, növelni a bevételt és jövõre kitakarítani és minõségileg feltölteni a keretet, a felkészülési meccsek pedig azt szolgálják h a hiányosságokat felfedezzük, elemezzük és megoldják.. de jelen pillanatban ez nem csapat, télleg már csak a braziljainkban bízhatunk, meg az h motiváltak lesznek a fiúk a rajtig.. mert ennyire beleszarni nem lehet semmibe sem..

#acm

Palinko
had örüljönek nem sûrûn látnak ilyet.
én nem látom tragédiának, nem tudom miért kell ennyire annak látni...
szucsy89
na kezdõdik...msnen már nemtom hányan írtak rám h gratulálnak a mai teljesítményéhez a csapatnak..::S törlöm tiltom mindet😄
limperatore
felkell mérni az ellenfélt 😄 de a hamburg eléggé lefocizza ezt a 11-et

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Nuno88
Na jól van belehet fejezni... 0:5 lett ennyi, megtörtént...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
matyi te Juve meccset nézel??_ASD

#acm

Hát az se mostanában lesz... XD

Grove4
Aha,meg Poulsen le Ekdalozza

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
Azt mondja a sport1-es tag. Ronaldinho a Barcelonából 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
én annak örülök ha 1-0ra tudunk nyerni ...

#acm

Grove4
<#mf1><#mf2><#banplz>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
<#idiota>
limperatore
0:3-nál már bannolva leszek szóval 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
te annyira buta vagy hogy az hihetetlen 😄 nem veszed észre h a milanosok nem olyan f*szok mint te?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
végigment az összes focistopikon,nálunk is hasonló épeszû hozzászólást tett.

szucsy89
hmm majd egy inter - milan 0-5 után én is meglátogatom a topikotokat<#ravasz1>
limperatore
:SDA_ASDASD:

szucsy89
<#szomoru1>
Nuno88
0:5 maradt...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
na vége van már? mennyi lett?
horpeti
A Kalács jól védett mondatra azért kíváncsi vagyok. 😄

Nuno88
A nyilatkozatra én is, de ez lesz benne én már látom: Nem játszottunk rosszul, nem volt csatár nem kell elkeseredni, Kalács jól védett ez benne van bla bla bla...

szucsy89
te jó ég mi van itt? chelsea ellen játszunk azt már kihámoztam:SS ez így elég kínos mármint így az eredményt látni....omg CA remélem magába fordul és elgondolkozik...nyilatkozatára kivi leszek
horpeti
csak hát nem erre az eredményre vártam.

horpeti
Én 1. percben látom indul, mondom ááá , nem nézem, minek.. elkapcsolok, vissza, hogy mégis. erre 2-0.. na onnantól néztem. 😄

Nuno88
Legyen már vége... rossz nézni...

jobb is h lemaradtál róla

leho94
5-0 ? :SSS Mindig elkapcsolok egy 10 percre mire visszaérek +1 gólt kapnak..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
jobb is 5-0 a Chelsea-nek

#acm

szucsy89
ez most milyen meccs??hol nézitek? mennyi van még belõle? áá lemaradtam róla...:S
horpeti
Jó a Chelsea, nem vitás.
Scolari rulZ. 😊)

háát a cselzí nem olyan rossz csapat

Nuno88
Flamini de csúnya belépõ, szerencsére nem lett semmi...

Hát ezt a meccset el kell felejteni és Kalácsot is meg Simicet is... kell egy védõ és egy csatár még... Meg össze kell szedni magukat és 200%on pörögni mert ez 10% sincs...

horpeti
Hát jah, elég cikis.
Meg amúgy az egész játék is, nem csak a gólok.

Én akkor is bizakodom, legyen bármi, én a bajnokságban várom a bizonyítást, ami szintén nehéz lesz.

LasCar16
azt sem tudom h mikor kaptunk ki ennyire utoljára, ráadásul egy ilyen fasz csapattól...

#acm

LasCar16
több.. több de akkor is idegesítõ egy ilyen meccs után hogy mindenki rajtunk röhög..szánalmas az egész, jobb lenne ha lefújnák az egészet

#acm

már várom h vége legyen ennek a meccsnek😞

horpeti
Jó, hát ez a Milan most egy ilyen mix team... Kevés ember játszik itt, ahol szokott, meg kéne..

Egyáltalán nem azt játsza a Milan, amit szokott.

Azért ennél több lesz a Seria Aban, az tuti. 😊

LasCar16
nem tudom, Carlo sem tudja, Galliani sem, sõt még a játékosok sem tudják ... de már kurvára felbaszták az agyam, lehet hogy egy felkészülési meccs, de én akkor is picsán rúgnék pár embert, egy MILAN nem kaphat így ki ..

#acm

srácok mivan ezzel a csapattal? <#wow2>
LasCar16
engem Abramovic önfeledt kacagása idegesít a VIP páholyban, meg a mai csapat

#acm

LasCar16
2-0ig röhögtem, mosmár kezdek könnyezni... :SS

5-0 bazmeg remélem ezt látják Gallianiék

#acm

Nuno88
Lehet h egy tét nélküli edzõmeccs, de engem akkor is nagyon de nagyon idegesít...

Palinko
szerintem ezzel ancelotti egy érdekes napot akart nekünk szerezni, szerencse hogy nincs nagy tétje és önfeledten tudok röhögni 😊
Nuno88
Na Seedorffal remélem lesz kapuralövés legalább...

horpeti
Seedorf jól dekázik 😄

horpeti
Sheva is jöhetne. 😊 Ha nem is piros feketében... 😄

Nuno88
Kiváncsi leszek a 2. félidei csapatra. Seedorf jön be az tuti, Kalács remélem lemegy és jön Abbiati, Kaladze remélem jön Simic helyére és jöjjön Paloschi is...

horpeti
na, most legalább jobbal eltalálta.. De már nagyon fél. 😄

horpeti
Gattuso a csatár. :o 😊