A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Adriano Galliani és Carlo Ancelotti sajtótájékoztatón értékelte a csapat jelenlegi helyzetét.

Galliani:
"Carlo Ancelotti és én mindenkit biztosíthatunk arról, hogy mi mindig mindenben egyetértettünk, legyen szó technikai vagy éppen emberi dolgokról. Ha van két ember akik egy hullámhosszon vannak, akkor az Carlo és én. Beszéltünk a sérült játékosokról, azokról akik jelenleg hiányoznak, úgy gondoltuk, hogy az a megfelelõ lépés ha most találkozunk egymással, beszélgetünk, és elemezzük a vasárnapi mérkõzést, amit remélünk a jövõben nem ismétlünk meg."

A szót Carlo Ancelotti veszi át:

"Az 5-0-s vereség magyarázata? Jelenleg a felkészülés szakaszában vagyunk, megspékelve azzal, hogy a komplett támadósorunk hiányzik, ami ténylegesen hátráltatja a támadójátékunkat. De hátul is sokkal megbízhatóbbnak kell lennünk. Vannak olyan játékosaink is, mint például a válogatott játékosok, akik elég rövid ideje végeznek tényleges edzésmunkát, de a fizikai szempontból ott tartunk, ahol szeretnénk, hogy készen legyünk a startra. A kapusok? Abbiati jó dolgokat mutatott be, míg Kalac nem játszott jól, most pedig megnézzük, hogy Dida milyen állapotban van Manchesterben, aztán dönteni fogunk. Egyértelmûnek kell legyen, hogy a játékosok nem valami boldogok a vasárnapi mérkõzéssel kapcsolatban, függetlenül a körülményektõl. A Milannak a világon egyetlen csapattól sem szabad öt gólt kapnia. Kaká? Neki fizikai problémái vannak, amely pihenéssel gyógyítható, és nem hinnénk hogy ez túl sokáig fog tartani. Nesta jó úton van a rehabilitációval a hátával kapcsolatban, de még várnunk kell. Most pedig egy valódi meccset kell játszanunk Manchesterben, még akkor is ha egyetlen egy csatár áll csak rendelkezésünkre, nem tudom, hogy Paloschi lesz-e az az egy mivel, rendkívül fáradt, és pihentetni kellene, az Euro 19 után és hogy kihagyta a komplett vakációt. Lehet hogy a fiatal Viudez lesz az, majd meglátjuk."

Galliani és Ancelotti az Ambrosini ügyrõl:

Galliani:
"A csapat az edzõ reszortja, de az olyan pillanatokban, amikor a csapat sérülésektõl van sújtva, valakinek segítenie kell, azzal amivel tud. Egyértelmû, hogy Ambrosini nem veheti el Nesta helyét, de pillanatnyilag Nesta nincs jó állapotban."

Ancelotti:
"Ambrosini egy nagyszerû középpályás, aki vészhelyzetben képes középsõ védõként is helyettesíteni. Nyilvánvalóan ki kell próbáljuk ott elõször, amit ki is fogunk a következõ napokban az edzések folyamán."

Galliani záró monológja:

”Caradacio képes a középpályássor mindhárom részében játszani, természetesen az edzõ fogja eldönteni, hogy majd hol. Õ és Viudez számomra két tehetséggel teli játékos. A szurkolóknak nyugodtnak kell maradniuk: A Milan biztosan jól fog szerepelni. Amikor szomorúak voltak, hogy semmilyen fontos játékos nem érkezett, aztán boldogok lettek, mivel Ronaldinho érkezett hozzánk, most pedig a Chelsea elleni mérkõzést éltük meg nem túl jól. Nyugodjunk meg. Az egyik oka lehet, amiért nem játszottunk jól, a felkészülésnek köszönhetõ. Sok év után elõször, a felkészülésünk nem egy azonnal célra lett összeállítva, mint például a Bajnokok Ligája selejtezõ fordulója, vagy az Európai Szuperkupa gyõzelem. Arra készülünk, hogy 38 vasárnap teljesítsünk jól, amiért rengeteget is dolgozunk. Most az edzõink azt mondják, eleinte nehéz lesz. Valójában a bajnokság megnyerése a csapatunk idei elsõ számú célja, amivel tisztában van a stábunk összes tagja. Ronaldinho és Pato? Nyilvánvalóan visszatérnek az elsõ fordulóig. A Milan eddig is tisztában volt azzal, amit sokan csak késõbb fogtak fel, hogy a 23 éven aluliakat muszáj elengedni az Olimpiára, amit mi meg is tettünk Patoval kapcsolatban. Máskülönben Ronaldinhot 2 napja leigazolását két napja zártuk le, és most õ már ott van az Olimpián, nem tudtunk mit tenni ezzel kapcsolatban. Mindenesetre játszani fognak az elsõ fordulóban, aztán, ha behívják õket a Brazil válogatottba, és elutaznak hogy a Brazília szeptemberi vb selejtezõin részt vegyenek, amiért mivel hivatalos FIFA mérkõzés, senki nem mondhat semmit."

Ford: lalas

Forrás: acmilan.hu/acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Remélem a City ellen pályáralépnek és nem ilyen Ambro, Pirlo csatársorral égünk megint...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
az jó h lõttek 1-1 szép gólt de ez még engem nem gyõzött meg😄 majd a pályán bizonyítsanak a milanba...amúgy meg védõ kellett volna inkább
LasCar16
javítom magam Cardacio (Pirlo+Gattuso ötvözõdik benne)
Viudez pedig tkp de csatárt is tud játszani

#acm

LasCar16
támadó középpályások ..

#acm

Yulcsa
és õk milyen poszton játszanak?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
az új szerzemények

mezszámok : Cardacio 14, Viudez 20

#acm

Nuno88
Én Abbiatiban bíznék, sztem védõ kellene meg egy csatár még...

Yulcsa
Átigazolás: a lengyel Borucért harcol a Milan és az Arsenal

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az Arsenal élénken érdeklõdik a Celitc lengyel kapusa, Artur Boruc iránt, de Arsene Wengernek most riválisa akadt a kapusért folytatott harcban, ugyanis az AC Milan is szívesen látná õt.

Angol sajtóinformációk szerint az Arsenal és a Milan is szeretné igazolni a Celtic kapusát, Artur Borucot. Kérdés, hogy az olaszok fel tudják-e venni a versenyt Arsene Wenger ajánlatával, aki a hírek szerint 10 millió fontot is hajlandó lenne fizetni a lengyel futballistáért.
nso

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

horpeti
Hát a múlt évben kb. azt láttam, amit írtál, most nagyon fogadkoznak.
Ha idén is ugyanazt látom, meg a lexarom állapotot (nagyon nehezen tudom elképzelni!!), akkor az már nagyon nem lesz szimpi.

Többször hallottam, hogy a "Milánt nem motiválja már a bajnokság, csak a BL"... mivel most nincs BL és fogadkoznak a Bajnokságra, nagyon kiváncsi leszek, mi van, ha tényleg motiváltak.. Gáz lenne, ha nem. De sok az "új" , és vannak fiatalok is, nem hiszem, hogy õk nem lennének motiváltak. Ancellotti meg... nem a kedvenc edzõm, de az már egyéni szoc. problem. 😊

LasCar16
Supporters: "No more Cups!"<#nevetes1><#nevetes1>

#acm

Nuno88
Magukba szálltak? Honnan tudod? Beszéltél veük? Sztem nincs itt semmi....
Vasárnap a csapat nagyon nagyot égett és annyit elvártam volna h bocsánatot kérnek a szurkolóktól. CA sem mutatott nagy lelkesedést a padon, akkor a játékosoktól mit várt? Egy edzõnek biztatni motiválni kellene a csapatot, de sajnos ezt CA nem tudja (már)...

horpeti
Valszeg attól függetlenül, hogy nincs durván kimutatva, mélyen magukba szálltak mind a játékosok, mint az edzõ, mind a vezetõség. Ettõl talán még jobban fognak készülni, hogy nagyot dobbantsanak a köv. idényben.

limperatore
Hát mikor a milan bl-t nyert dida igen csak jó volt, ne makogj sokat maki

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
Ha bocsánatot kér, akkor még inkább gázossá vált volna a vereség, mert belemélyed, szívügyeként tekinti. Most egyszerûen úgy kezelte, hogy ezzel nem is kell foglalkozni, felejtse mindenki el, nem fordít rá energiát.

Nekem ezzel nincs bajom, én az éles szezont várom, valszeg ha most sírás rívás lenne egy ilyen meccs után minden téren, akkor sokkal jobban aggódnának a szurkolók.

Nuno88
CA még bocsánatot sem kért a szurkolóktól amiért nevetségessé tette a csapatot.

szucsy89
nekünk nem lehet kérdés de CA-nak sajnos az...
Nuno88
Nagyon remélem hogy süket duma, mert kezdek parázni...

Nuno88
Egyetértek, h sem Kalács sem Storari sem Fiori nem volt Milan szint. De Dida azért 2002-tõl 2004-ig kb. nagyon jól védett, de tény h jelenleg õ is rettentõen halovány. Abbiatinak kell lennie az elsõ számúnak, ez nem is lehet kérdés.

Oziris666
Ezeknek a kapusoknak egészséges versenyt?Ne viccelj!Ilyen kapusoknak nem egy Milánba kéne védeniük!Dida is ugyanez a potya szinvonal ami Kalács(Serie C kb)!Ezt a 2õt kirakni azt igazolni egy normálissat!Nem Ronaldinhok kellenek ide.....
A top csapatok közül tulzás nélkül évek óta a milánnak vannak a legpocsékabb kapusai!Ezen sztem nagyon nem lehet vitatkozni!

LasCar16
Galliani & Ancelotti: nem lesz több igazolás!

most ez vagy süket duma és így próbálnak megint teljesen csendben dolgozni, vagy elment az eszük..
kiemelném azt h Carlo szerint nem lehet kritizálni a támadóalakzatunkat, mert nem is volt a 7végén<#mf2><#gunyos1>

#acm

shad0w
Palinko
én is jobb kapusnak tartom abbiatit, de kalacot ne felejtsük el olyan gyorsan szerintem. tavaly nagyon is összeszedetten védett, fiorival biztosan több gólt kapunk. a mostani teljesítménye vicc, de ez szinte az egész csapatra igaz volt ahogy mondtátok. szóval nem keresném a bûnbakot, és nem ítélkeznék elõre. remélem egy egészséges verseny lesz a kapusok között és az áll majd a kapuban aki legjobban teljesít.
LasCar16
A Juventus készen áll arra hogy leigazolja Branislac Ivanovicot a Milan orra elõl a Chelseabõl,valamint Dejan Stankovicot a rivális Interbõl.

Dejan Stankovic a rivális Interbõl érkezhetne és ez volt a fõ oka annak hogy eddig nem igazolt a Juveba.

A szurkolók sem örülnek annak hogy egy Interes hordaná a közel jövõben szeretett klubjuk mezét.

A Bianconerik a középpályájukat és a védelmüket akarják megerõsíteni és ha nem is most a nyáron de még januárban le akarják zárni a két játékos ügyét.

A védelmet Branislav Ivanoviccal erõsítenék meg.Ez azért is egyszerû ügy mivel a játékos távozna a Stamford Bridge-rõl.A dolgot viszont nehezíti hogy nem csak a "zebrák" nézték ki maguknak a szerb játékost.A rivális Milan is leszerzõdtetné.

A Juventus védelme az utóbbi idõben eléggé gyengélkedett és az egyetlen biztos pont Giorgio Chiellini.

A juve akár bevezetné Tiagot is az egyik ügybe.A következõ pár napban eldõl minden.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Úgy látszik, hogy a Milan és az Inter harcol egymással a brazil védõért, Thiago Silvért aki jelenleg a Fluimensében játszik.

A 23 éves brazil játékos a nyár folyamán számos nagy klub érdeklõdését felkeltette már de a legkitartóbbnak a két milánói klub ígérkezik.

A Rossonerok és a Nerazzurok is úgy döntöttek már hogy nem igazolnak többet,de valahogy a védelemben mindkét klubban kiesett 1-1 játékos.A Milanban Nesta,az Interben Materazzi.Pontosan ezért tér vissza a két klub az átigazolási paicra és harcol a brazil védõ kegyeiért.

A Serie A rajtja egy hónap múlva kezdõdik.A milánói klubbok szándékai komolynak igérkeznek.Az Inter tervei szerint az januárban igazolná le de Materazzi kidõlése miatt megkellett változtatni a terveket.

Olasz jelentések szerint Thiago Silva a Milanhoz van közelebb.A játékos leigazolása azért is lenne jó mert a Milan védelme elég öreg és így vinne egy kis fiatalságot a klub védelmébe.

Miután a Milan elhalászná a játékost,az Inter kénytelen új védõ után nézni.

Massimo Moratti és Adriano Galliani figyelik a tehetséget és akár a héten leigazolhatja valamelyik klub.

#acm

LasCar16
Gulielmo Stendardo ügynöke, Gaetano Fedele elmondta, a Milan versenyben van a Lazio védõjéért, és maga az ügyfél is készen áll átköltözni a San Siróba.

A Rossoneri még mindig egy védõ után kajtat, mivel Nesta sérülése miatt is az átigazolási idõszak lejártáig kénytelenek venni egy új hátvédet.

Olaszországi jelentések szerint a Milan, a Lazio védõjét, Gulielmo Stendardót nézte ki magának.

A játékos gynöke elismerte, a Rossonerók képviselõi már kapcsolatba is léptek a Lazióval, de többet nem mondott a dologról.

"Még nincs semmi konkrétum, én is csak annyit tudok, hogy a két klub felvette egymással a kapcsolatot Stendardo ügyében." -mondta Gaetano Fedele a tuttomercatoweb-nek.

"Ennek ellenére nekem még nincs ajánlatom a Milantól."

"Lotito elnök úr is foglalkozik az üggyel, és a klub kész tárgyalni nagyobb csapatok vezetõivel."

Stendardo a legutóbbi szezonját kölcsönben, a Juventusban töltötte, de már visszarendelték a Stadio Olimpicóba.

Most viszont úgy tûnik, hogy ismét északnak veszi az irányt, miután nem szerepel különösebben a Lazio terveiben.

Forrás: goal.com

#acm

szucsy89
ezek után...bár sajnálom Kalacot is biztos azt akarja majd hogy kapjon mégegy esélyt amikor bizonyíthat mert nem védett õ olyan rosszul tavaly, csak hát...Abbiatit amugy is jobb kapusnak tartom
Nuno88
Én is bízom benne h CA Abbiatit jelöli ki elsõszámú kapusnak.

abbiati kell a kezdõbe szerintem

szucsy89
na megnéztem...😮 nem találok szavakat, elnézést a megfogalmazásért de Kalacot kurvagyorsan felejtsük el...
szucsy89
ja nem is láttam thx
shad0w

don't give a fuck

szucsy89
linkt pls
3. gól a legnagyobb:p😄

FORZA INTER!

limperatore
most néztem meg a gólokat a chelsea meccsrõl, hát kalacnak sem kell többet kapuba állnia 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Adriano Galliani, az AC Milan vezérigazgatója egy rendkívüli megbeszélést hív össze, ahol Carlo Ancelottival beszéli meg a tegnapi 5-0-ás vereség okait. Carlettónak lesz mit magyarázkodnia...

Mint ismeretes, tegnap a Russian Railways Cup bronzmérkõzésén a Chelsea nagyon csúnyán, 5-0-ra verte a bakit bakira halmozó Milant. Kalac minimum három gólban is benne volt, de a legfurább talán a csatár nélküli formáció volt.

Adriano Galliani nem is volt elégedett a csapat játékával, sõt kifejezetten dühös volt a meccset követõen. Carlo Ancelottinak tehát szembe kell néznie a vezetõ teljes haragjával.

"Ez egy borzasztó produkció volt, abszurdum..." -mérgelõdöt a meccs után a kopasz.

Az Il Corriere Dello Sport állításai szerint Galliani ma külön megbeszélést fog folytatni Ancelottival, a tegnapi "leégés" okán.

A legújabb spekulációk már megkérdõjelezik Ancelotti jövõjét a San Siróban, és a tavalyi szezon után is voltak személyek, akik szembefordultak a "pufók" vezetõedzõvel.

Ancelottinak elég nehéz dolga lesz, ha meg akarja magyarázni a tegnapi vereséget, de valahogy meg kell oldania a dolgot, hogy minél jobb kapcsolata maradjon meg a Milan vezetõivel.

Forrás: goal.com

ha Carlo helyében lennék akkor megmondanám a kopasznak h ez van nem teljes a keret, asszem kérte Adebayort..plusz egy megbízható középsõ védõ is kellene és akkor nem látna többet ilyen produkciót...

#acm

LasCar16
Ricky Kaká a Milan karmestere megnyugtatta a szurkolókat hogy mire kezdõdik a 2008-09-es bajnokság addigra õ is visszatér a csapathoz annak ellenére hogy multhéten összeszedett egy sérülést.

Kaká magabiztos és szerinte még a Serie A rajtjára mindenképp visszatér.

"Van még idõm bõven.1 hónap van még a rajtig addigra biztosan meggyógyulok.Már csak 1-2 hétig kell pihennem és kiheverem a sérülést"-mondta a brazil ász.

"Kizárok bármilyen más sebészt.Vissza kell térnem a rajtra.De sietség nincs."

Kaká látta a Milan-Chelsea meccset és õ is úgy gondolja hogy ez csak azért lehet mert nem állt minden játékosa Carlo Ancelotti rendelkezésére.

"Sokan nem voltak a keretbe.Ronaldinho és Pato Olimpián szerepelnek.Nesta,Borriello,Inzaghi sérült.És sajnos én sem léphettem pályára."

"Viszont ilyen még egyszer nem fog elõfordulni ezt garantálhatom.Még mindig van idõnk hogy erõsítsünk a csapatunkon"-fejezte be.

#acm

LasCar16
Elnézve a tegnapi meccs eredményét és Zejklo Kalac "bravúrjait" Carlo Ancelotti és Adriano Galliani egyhangúan úgy döntött hogy inkább nem adják kölcsön a frissen leigazolt brazil kapust Felipe Garcia dos Prazerest.

Megbízható források szerint a Milan már körülbelül 2 éve figyeli a hálóõrt és csak most a nyáron sikerült végleg megszerezni.

A Rossonerokkal a nyár folyamán több kapust is szóba hoztak fõleg mivel a brazil veterán kapuvédõ Nelson Dida a távozás szélén áll.

Sokan mondták hogy a 34 éves kapus távozik a Milantól mert már elvesztette a vezetõség bizalmát és a fizetése is nagyon sok.

Felipevel kapcsolatban úgy szólt az egyezség hogy jövõre még kölcsönbe megy a Santosba de a Milan vezetõsége lehet hogy mégsem adja kölcsön elnézve hogy csak egy jóképességû kapusa van Abbiati személyében.

#acm

LasCar16
banner van, CA nem tudom h mire akart utalni, Flamini megint sokat futott és küzdött csak hát egy ember kevés... Rino volt még jó..., talán nem tetszett az Anelkának elõkészített labda, szegény Flamininek nem szóltak h Kalács egy hazatett labdánál is luftot rúg, ergo kár ráfogni Flaminire a védekezés hiányosságait...

#acm

Palinko
sajnos nincs...
szucsy89
nektek sincs banner amúgy?
Palinko
jaja 😄 remélem aki látta majd kifejti a véleményét ezzel kapcsolatban is.
szucsy89
jogos, megjegyzem én se láttam a meccset szóval csak találgatunk😊
Palinko
ismétlem nem láttam a meccset, de amire én gondolok... ha az edzõ a taktikába úgy építi be flaminit hogy hátul segítsen és az legyen az elsõszámú feladata, és õ inkább a labda felhozásban nyújtott kiemelkedõt, és nem foglalkozott annyira a védelemmel, akkor ha bár jól játszott, taktikai szempontból nem azt nyújtotta amit elvártak tõle így le lehet húzni...
szucsy89
szegény Flaminit jól letolta pedig itt valaki írta hogy az egyik legjobb volt
LasCar16
Carlo Ancelotti, a Chelsea elleni csúfos vereséggel végzõdõ felkészülési meccs után adott interjút.

Ancelotti:

"Ma hibásan álltunk hozzá a mérkõzéshez, pedig ez egy fontos pont volt a felkészülésünkben. 15 perc után már 3-0-ás hátrányban voltunk, utána már nagyon nehéz dolgunk volt. Ez egy fájó és figyelmeztetõ vereség volt, most már vége a vakációnak! Nem akarok mentegetõzni, de a lényeg, hogy elõre tekintsünk. A támadósorról most nincs értelme beszélni a sok hiányzó miatt, de a védekezésünkön nagyon sokat kell még dolgozni. Ha Nesta visszatér, attól még nem fog megoldódni az összes probléma. Sokkal gondosabbnak kell lennünk, ilyen szinten többet kell koncentrálni. A csatárok távolléte miatt megengedhetjük magunknak, hogy csak a védelemre összpontosítsunk."

"Flamini? Õ volt az utolsó játékos, akinek meg kellett volna oldania a problémáinkat. Igaz, hogy majdnem ez volt az elsõ meccse, de elvártuk volna, hogy többet segítsen, de sajnos ez ma nem történt meg."

"A kapusokról annyit, hogy a következõ barátságos meccsen Dida fog védeni, de augusztus 31.-ig még van idõnk átgondolni a kérdést."

"Kaká sérülésérõl nem tudok újat mondani: Az orvosok egy krónikus íngyulladásról számoltak be, de többet nem mondtak, így én sem tudok több információt."

#acm

LasCar16
Az Inter tovább dolgozik Rafael Marquez leigazolásán, akinek gondjai adóttak a Barcelona vezetõivel. Az AC Milan is bekapcsolódott viszont Rafael megszerzéséért folyó versenybe, miután egyre kevesebb védõ van a Rossoneróknál Nesta sérülése miatt. A 29 éves mexikói menedzsere egyébként José Mourinho ügyeit is intézi, így az Internél van az elõny.

Forrás: transfermarketweb.com

#acm

Palinko
az igaz hogy nem láttam a meccset, de így ahogy leírtad teljesen korrekt, én arra gondoltam, hogy a keretbõl és a felállásból látszik teljesen vicc lett pályára küldve... akiket írtál hogy feleslegesek a csapatnál szerintem is, de néha pótolható velük 1-2 ember, persze nem a töltelékkel kéne felállni. én úgy vagyok vele hogy ebbe teljesen beleszartak meg sem akarták nyerni nem érdekelte õket, nézd meg az elõzményeket a döntetlenekkel stb, szerintem csak altatnak, és inkább pihennek, majd év közbe meg látjuk. nagyon remélem nekem van igazam, ezzel az altatással.

viszont tényleg kellett volna igazolni hátra is, ezek az urugvájiak vagy honnan jöttek nem is tudom miért került hírbe...
shad0w
nem katasztrófa, de gáz, baromi nagy égés, és kár bármit is magyarázni rajta, szarok voltunk, ez van.

don't give a fuck