A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
LasCar16
Daniele Bonera a Milan védõje is mondott 1-2 szót a tegnapi meccs után:"A City biztosan elõrébb jár a felkészülésben mint mi.Ez szerintem a meccsen is látszódott.Ami fontos most, hogy minnél hamarabb vissza nyerjük jó formánkat és elkezdjünk végre focizni."

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
Mathieu Flamini a Milan középpályása nyilatkozott a tegnapi meccs után:"Amikor tavaly játszottam az Arsenalban rájöttem, hogy nekem elkell igazolnom a Milanba!Ekkor meg is történt a transfer.Most itt vagyok, csak az a baj, hogy nem tudom a középpálya melyik részén érzem jól magam..."

#acm

Nuno88
CA és Seedorf reakció:

Carlo Ancelotti a következõképpen nyilatkozott a tegnap esti mérkõzést követõen:

"Láttam a fejlõdés jeleit a csapaton, bár még messze nem vagyunk jó formában. Szeretném, ha inkább a szezonra készülnénk fel, és nem ezekre a barátságos mérkõzésekre fókuszálnánk. Egyértelmû, hogy a Manchester City elõrébb tart a felkészülésben, mivel nekik elõbb kezdõdik a bajnoki pontvadászat. A hiányzóink ellenére megpróbáltuk megoldani a problémákat azzal, hogy Ambrosinit egy elõretoltabb pozícióba helyeztük, kihasználva jó fejelõkészségét. Viudez jól mozgott, csinált szép dolgokat és azt hiszem számolhatunk vele a jövõben."

Clarence Seedorf ennél sokkal szûkszavúbb volt:

"Le kell szûrnünk a pozitívumokat. Nelson Dida jobb formában van, mint tavaly. Fizikálisan készen áll."

Forrás: acmilan.hu

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

leho94
jövünk felfele mint a talajvíz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

shad0w
ádehogy, most egész jók voltunk, ez alkalommal csak 1-0ra kaptunk ki egy középszerû csapattól <#eljen>

don't give a fuck

Nuno88
Nem láttam a meccset, mert nekem is meccsem vlt. Tesóm szerint szarok voltunk ismét csak :S

LasCar16
10 perc van hátra, eltelt a 2. félidõ, mezõnyjáték volt inkább kevés helyzettel, Broki megin mit keres a pályán?:S

#acm

LasCar16
Mcity - Milan 1-0 Bojinov 37. percben... de szép gól volt 😮O

#acm

LasCar16
MC eladta a labdát félpályán Seedorfhoz került, õ lepasszolta Pirlonak, Paloschi megint jól mozgott védõk között, területre futott 16osnál, labda nála megint lõ, megint bravur a kapustól Smile
2jó labdát kapott, mind2õnél gólhelyzet , kapus hihetetleneket véd.

valamint Zambrotta a gólvonalról rúgta ki Bojinov labdáját, túlaldalt Seedorf pöckölt a kapu mellé

28 perc telt el eddig, izgalmas, hajtós meccs...már nem vakációznak a fiúk

#acm

LasCar16
Ma délután játszik egymással a Manchester City és a Milan.A vendégek edzõje Carlo Ancelotti reméli, hogy csapata elkerüli az újabb kudarcot.

Egy héttel ezelõtt a Milan óriási meglepetésre 5:0 arányban kapott ki a Chelsea ellen.Ma egy újabb angol csapat az ellenfél a Manchester City.

A Milan edzõje Carlo Ancelotti még mindig sok játékost nélkülöz de ennek ellenére reméli, hogy csapata elkerüli az újabb kudarcot.

"Jó úton haladunk, hogy elkerüljük az újabb botlást.A moszkvai meccset ráfoghattuk a védelemre, de ma nem lesz mentségünk.Nyerni kell!"

A Rossonerok minden támadójukat nélkülözik kivéve a 17 éves Alberto Paloschit.Illetve a két friss igazolást a két uruguayi játékost Mathias Cardacciot és Tabaré Viudezt akik a mai napon fognak pályára lépni elõször piros-fekete mezben.

"Paloschi lesz az egyedüli csatár.Aztán a félidõben lehet leváltja Viudez.Õ nagyon gyors és robbanékony.Cardaccio egy középpályás és neki már van némi tapasztalata.Egy olyan sokoldalú középályás aki három poszton is bevethetõ.Egy kis idõ után mindketten remekelni fognak Milánóban"-fejezte be carlo.

Manchester City-Milan ma helyi idõ szerint 17:15 perckor.

forrás: goal.com

#acm

ForzaInter
de egy Milan ellen akkor is pesten lenne, mert min 30-40 ezren kiváncsiak lennének egy nagy csapatra, Deprecenbe meg befér 10 ezer nézõ:d lol

Yo, Bitch!

LasCar16
Olaszországból való jelentések szerint a Chelsea szerb védõje Branislav Ivanovic meggyõzte a Milant és akár már ma bejelenthetik hivatalosan a leigazolását.

A Gazzetta szerint a Milan illetékesei tegnap Londonban jártak és maga Ivanovic kérte meg klubját, hogy had igazoljon az olasz klubhoz.

Azonban a Gazzetta mai számában az is szerepelt, hogy a védõnek várnia kell a mindenható Peter Kenyon engedélyére is.Az igazgató hétfõn tér vissza a Stamford Bridgere.

Korábban a Juventust is szóba hozták a játékossal de a Milannak nagyobb szüksége lenne a szolgálataira, hiszen sérült Alessandro Nesta és Kakha Kaladze is.

Carlo Ancelotti a Milan edzõje még mindig nyugtalan a védelmet illetõen de õ is tolerálja a transzfert!

Ivanovic még nem is debütált tét-meccsen a Chelsea színeiben amióta januárban a Lokomotív Moszkvától érkezett, mintegy 13 millió euróért.

Azt azonban még senki nem tudja, hogy a Milannak mik a szándékai, vajon végleg megveszik, vagy csak 1 évre kölcsönbe opciós joggal.

#acm

LasCar16
Ma ünnepli a Milan olasz csatárja az éppen sérült Filippo Inzaghi a 35. születésnapját.Gyors felépülést és boldog szülinapot kívánunk neki!!

#acm

LasCar16
Carlo Ancelottit jelenleg nem izgatja a Mourinho-Ranieri szópárbaj, neki más problámai is vannak:Nesta és Kaká.Ancelotti nem bújik el a problémák elõl és beszélt az átigazolásokról is:"Nesta és Kaladze is sérült.Ezért a Milan lehet, hogy leigazolja Branislav Ivanovicot.De sorban állunk Alex Silvaért is.Hogy melyik játékost szeretném leigazolni jobban?Nem teszek kivételt"-fejezte be.

forrás: transfermarketweb.com

#acm

Grove4
Azt én is néztem!Kaladze,majd jövõre esetleg,gondolom még szezon vége elõtt készülhetett!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

horpeti
M1 reklámon BL reklám.. Drogba, Park Ji Sung, Kaladze...Nem játszhatnának együtt, ha nincs a BL, blabla..
Nemtom mikor csinálhatták a reklámot... :o

LasCar16
Carlo Ancelotti reméli, hogy a Milan nem bukik meg az újabb teszten és a meccs elõestéjén nyilatkozott.

Manchester City-Milan?

"Jól dolgozunk és csak remélni tudom, hogy kitudjuk küszöbölni a csorbát."

"Dida sokáig nem játszott de most lehetõséget kap.A holnapi meccsen tud bizonyítani és ha úgy döntünk, hogy szükségünk van rá akkor maradhat a csapatban.

"Paloschi lesz a kezdõ de a szünetben beáll Viudez is.A moszkvai kudarc után rájöttem, minnél több variációt ki kell próbálni"

A sérültekrõl mit tud?

"Nos, Nesta sérülése jobban aggaszt Kakáénál.Az olasz több ideje harcképtelen de még nem tudni ki mikor tud visszatérni.Egyenlõre kilátástalan a helyzet.Kaká térde begyulladt míg Nestanak a hátával van probléma.Nem vagyok orvos tehát nem tudhatom a probléma okát, de még nem beszéltünk sebésszel."

"Kaladze sem teljesen egészséges de ami jó, hogy Pippo a Juve ellen visszatér!"

A két uruguayival mi a helyzet?

"Õk két fiatal srác.Cardaccio több tapasztalattal rendelkezik de Viudez gyorsabb."

"Cardaccio egy középpályás és mind a három poszton bevethetõ.Viudez fiatalabb és gyorsabb,rugalmasabb.Õ csatár.Nagy álom lesz nekik bemutatkozni a klubban."

Ronaldinho és Pato?

"A Belga csapat ellen volt szerencsém látni a munkájukat.Pato jóval többet mozgott Dinhonál, de Ronaldinho jól mozgott össze Diegoval."

Érkezik új védõ?

"Hallottam én is az Ivanovic ügyrõl.Nem kommentálnám a helyzetet.Remélem Nesta és Kaladze mihamarabb visszatér."

#acm

szucsy89
úgy hallottam megfelelne
Nuno88
Szerintem Pesten lenne 😊

LasCar16
loki stadionja megfelelne, vagy pesten lenne a meccs? 😄

#acm

szucsy89
remélem a debrecen továbbjut és a milant kapja <#buck>

tuti kimennék:d
Nuno88
A Manchester City elleni keret:

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;

DEFENDERS: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Maldini, Oddo, Simic, Zambrotta;

MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Cardacio, Flamini, Gattuso, Pirlo;

ATTACKERS: Paloschi, Seedorf, Viudez.

Nuno88
Szerintem elférne a védelemben, inkább õ mint Simic vagy Digao -.-

LasCar16
Hír a gazzettáról:

Braida állítólag szerdán Londonban járt, méghozzá Marko Naletilic társaságában, aki a Chelsea egyik játékosának, Ivanovicnak a menedzsere. Az olaszok értesülései szerint a szerb védõ már igent mondott, a Chelsea válaszát hétfõre várja a Milan. Ivanovic a hírek szerint kölcsönbe jönne, opciós joggal a kölcsönterminus végére.
Ivanovic idén januárban érkezett a londoni klubhoz, azonban egyszer sem lépett pályára és mivel ilyen nevek vannak elõtte mint Terry, Carvalho és Alex, ezért sok játéklehetõségre idén sem nagyon számíthat.

A moszkvai torna ideje alatt a Chelsea és a Milan egy szállodában lakott és a szerb védõt gyakran látták Kala társaságában, oroszul beszélgetve.

Az új szabályok, miszerint évente 2 EU-n kívüli játékos érkezhet (ha távozik is 2) lehetõvé tennék hogy Viudez után még Ivanovicot is megvegye a Milan.

#acm

LasCar16
Egyre valószínûbbnek tûnik, hogy a Milan leigazolja Branislav Ivanovicot. A szerb játékos szívesen igazolna a Milanba, ahol rendszeres játéklehetõséget kapna, azonban a transzfer egyedül a Chelsea-n múlik. A jövõ héten tárgyalnak hivatalosan Ivanovicról a felek, bár egyenlõre csak a kölcsönadás tûnik valószínûnek. Ivanovicot a Chelsea 13 millió €-ért vásárolta a Lokomotiv Moszkvától.
A Milan mellett a Juventus is szeretné soraiban tudni a szerb védõt, de a milánóiak tûnnek esélyesebbnek mostmár, így Flamini után Ivanovicot is sikerülhet elvinni a torinóiak orra elõl.

#acm

LasCar16
A Rossonerok gárdája csatlakozik a Juventushoz és állítólag igen közel kerültek ahhoz, hogy a szerb játékost leigazolják.

A Milan jelenleg kevés védekezõ játékossal rendelkezik.

A szerb Branislov Ivanovics pedig pont kapóra jönne, hisz napjai megvannak számlálva a Stamford Bridgen.

A játékos ha érkezne akkor jó lenne arr, hogy helyetesítse a sérült Alessandro Nestat.

A védõ leigazolása ellenben nem lesz olyan egyszerû mint azt gondolták.Hisz a rivális Juventus gárdájával kell megküzdenie a klubnak.

A Rossonerok megpróbálják rávenni a "kékek" vezetõségét, hogy elõször adják csak kölcsönbe opciós joggal és 2 millió euró elõleggel.

Egyenlõre ismeretlen, hogy mikor tér vissza a klubhoz Alessandro Nesta, de sérülése aggasztja a vezetést ezért kell minnél hamarabb védõt találnia a klubnak.

#acm

LasCar16
A klub orvosa Jean Pierre Meersseman miután kitárgyalta az esetet elismerte, nincs komoly gond a játékos térdével.

Csütörtök reggel az orvos azt mondta, hogy komoly gondok vannak itt és az utóbbi operáció hasztalan volt, de most megnyugtatott mindenkit.

"Nem olyan súlyos a dolog, ahogy azt vártam"-mondta Meerseman.

"Most egy gyakorlaton megy keresztül ami fontos a felépülését illetõen."

"Jelenleg csak várnunk kell egy kicsit, és eltervezni, hogy hogyan kezdjük el a felépülést a szezon kezdetéig."

#acm

horpeti
Én megmondom õszintén, amióta elment Sheva és ilyen Gila csatársor volt, annyira nem követtem az eseményeket, csak azt láttam, amikor éppen néztem Milán meccset, hogy ez gáz (amit te is mondasz).
Igaz, a BLben azért mintha ezt megcáfolták volna tavaly elõtt, ez tavaly már a BLben sem volt így.

Ronaldo azt hittem újjászületik, láttam 1-2 jó meccsét, de aztán õ is sérülgetett... Most megint van kis vérfrissítés, hát várom, mit hoz...
A fõ posztokon azért még mindig ugyanazok az emberek vannak akik 5-7-9... éve (pirlo, kaka, maldini, gattuso, ambrosini)..de úgy röpül az idõ, asse tudom mennyi idõ telik, de még mindig õket látom. 😄DD

LasCar16
az a baj h 2006 szeptembere óta nem úgy játszunk ahogy kell, régebben a földbe döngöltünk mindenkit, gyorsan játszottunk, labdát birtokolva, területet faszán zártuk le, és életveszélyesek voltak a kontráink, az ellenfelek összeszarták magukat... mára ez sehol sincs, ez a magabiztos játék hiányzik nekem a legjobban, Seedorf és Pirlo nem úgy játszik ahogy kell, See nem bírja már a régi posztját, Gattusonak régebben csak a védekezéssel és a labdaszerzéssel kellett törõdnie, amíg a szélsõk nyugodtan felmehettek és vissza is értek, elõl meg Sheva góljai 😊 Kaká is kicsit lassabb lett, kevesebbet lõ és az 1-1 elleni párharcok se mennek enki annyira, de egész szezonban sérülésekkel bajlódott, csak épüljön már fel...

#acm

horpeti
Ehh ehh. Azért ilyen szinten nem kéne ez... hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet. Remélem valami kacsa.

horpeti
Majd úgy kell csinálni a taktikát, hogy legyen lendület.
Ez persze másfajta stílust igényel, mint amit néha játszott korábban a Milán (állófoci rulZ), de annál jobb. 😊

Nuno88
Kezd nevetséges lenni az orvosi stáb...

LasCar16
A Milan laborjában Jean Pierre Meersseman azt mondta, hogy Kaká legutóbbi mûtétje teljesen hasztalan volt!

A doktor Runco progesszort vádolta aki az elõzõ mûtétet hajtotta végre a játékoson.A doki szerint mindent megjavítottak csak a sérült lábat nem.

"Ezzel az operációval idõt vesztettünk.Megint meg kell mûteni és utána kell rehabilitálni ami minimum 1 hónap."

"Az utolsó operációval mindent meggyógyítottak csak a gyulladást nem."

"Ez az operáció hasztalan és hátrányos volt!"

Meersman doktor nyilatkozott Nesta sérülését illetõen is.

"Ami Nestat illeti várnunk kell."

"Aki elvégzi a mûtétet az optimista."

"Pozitívan kell hozzáálni a dologhoz ennyi a titka."

Kakát várhatóan újra megkell mûteni majd ezért a visszatérés várat még magára.

MI A JÓ BÜDÖS LÓFASZT CSINÁLNAK??????????????<#boxer>

#acm

LasCar16
Dinnyó se volt az igazi, keveset mozgott,futott de lát a pályán<#nevetes1> Patonak nagyon nem fekszik ez a középcsatár pozíció, hiába nem center a srác... ezzel kapcsolatban vannak is aggályaim, mert meg fogják enni a védõk... õ lendületbõl eredményes... végül hozták a meccset 1-0ra és ez a lényeg

#acm

Nuno88
Én nézem, de kicsit szenvednek a brazilok.
De egy Pato góllal nyernek.

Pato most hagyott ki egy helyzetet...

LasCar16
Eurosporton Brazília - Belgium a félidõben 0-0
Dinnyó és Pato is a kezdõben, valamint Alex Silva is a védelemben játszik, jó meccsnézést 😉

#acm

LasCar16
A mai edzés után, a klub fõorvosa, Massimo Manara a sérült játékosok állapotáról nyújtott tájékoztatást.

Alessandro Nesta:

"Alessandro tegnap délután ment át a második kivizsgáláson. Az eredmények megnyugtatóak. Ma pihent, de a következõ 48-72 órában meg kell néznünk a további eredményeket, és ezután felállítani egy rehabilitációs tervet."

Marco Borriello:

"Tegnap óta egy mûtét utáni fizikoterápiát végez. Boldognak tûnik az operáció eredményeivel."

Filippo Inzaghi:

"Holnap fog átesni egy kivizsgáláson. Az ötletünk az, hogy a következõ napokban egy speciális fizikai munkát fog végezni, hogy újra a csapattal edzhessen."

Ricky Kaká:

"Belekezdett egy rehabilitációs programba, majd meglátjuk mi lesz az eredménye. Néhány nap pihenés után jobban érzi magát, és a következõ napokban speciális vizsgálatokon fog részt venni."

Emerson:

Örülünk az elmúlt napok eredményeinek, amiket a külön munkában végzett el. Reméljük, hogy a hónap végén már a csapattal fog edzeni.

Kakha Kaladze:

"Néha a térdében érez fájdalmakat, de most már jobban érzi magát."

Forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
Mr. Fonsecának köszönhetjük,hogy Viudez és Cardaccio immáron Rossonero.

Mathias Cardaccio:"Mathias egy 20 éves legény,két évet játszott az uruguayi elsõ ligában és szinte azóta tagja az Uruguay-i U20 válogatottnak.Õ egy tipikus középpályás tele potenciállal,amit majd a pályán kell megmutatnia."

Tabaré Viudez:"Õ még fiatalabb mint Mathias,hiszen még csak nemrég töltötte be a 18-at,ennek ellenére már majdnem egy egész évet eltöltött az uruguay-i elsõ osztályban.Posztját tekintve õ egy visszavont csatár,amolyan második csatár,rengeteg mozog és rendkivûl erõs játékos,de õ inkább majd a pályán fogja bizonyitani."

#acm

Nuno88
Az ujak edzésben:

Yulcsa
Most Felipe kapus ügyével mi a helyzet?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Az IL Corriere Dello Sports szerint a Milan csapata készen áll arra, hogy leigazolja a Sao Paulo 23 éves tehetségét Alex Silvat.

A Milanba egyenlõre sok a sérült játékos.

Alessandro Nesta is kidõlt a sorból és rejtély, hogy mikor tér vissza.

Ez készette arra Adriano Galliani urat, hogy visszatérjen az átigazolási piacra és vegyen még egy védõt a Milanba.

A pár nappal ezelõtti 0:5-ös Milan-Chelsea meccs pedig végleg eldöntötte, hogy mi is a helyes választás.

Az olasz lap azt írja, hogy a Milan már szinte biztosan leigazolja a brazil tehetséget.

Erõs,erõteljes,jól lát a pályán és fiatal.Minden megvan benne amire a Rossonerok öregedõ védelmének szüksége lenne.

Igaz, hogy Carlo Ancelotti korábban már jelezte, csapata már nem aktív az átigazolási piacon, de a brazil védõ lehet a klub utolsó igazolása.

A piros-fekete klub idén Scudettot akar nyerni és ha ténylegesen ez a klub elsõszámú célja akkor erõsíteni kell még.

Egyes források szerint Silva hajlandó lenne csatlakozni a csapathoz.Persze az is befolyásolhatja, hogy ebben a klubban számos brazil honfitárs megfordult már és jelenleg is sok játszik itt éppen.Szám szerint 6.Dida,Digao,Emerson,Kaká,Pato és Ronaldinho.

#acm

LasCar16
kis manipulációval kellemesebb ránézni a keretre 😊

#acm

see mióta csatár?na és Kaka?Ronaldinho?támadó középpályások inkább

Üdvözlet!

horpeti
Mennyi csatár... 😛

LasCar16
Íme a Milan 2008/2009-es keretének játékosai, illetve az általuk viselt mezszámok

Kapusok: 1 Nelson Dida - 12 Christian Abbiati - 16 Zelijko Kalac

Védõk: 3 Paolo Maldini - 2 Massimo Oddo - 4 Kakha Kaladze - 13 Alessandro Nesta - 15 Gianluca Zambrotta - 17 Dario Simic - 18 Marek Jankulovski - 19 Giuseppe Favalli - 25 Daniele Bonera - 31 Rodrigo Digao - 36 Matteo Darmian - 77 Luca Antonini

Középpályások: 5 Emerson - 8 Rino Gattuso - 14 Mathias Cardacio - 21 Andrea Pirlo - 23 Massimo Ambrosini - 32 Cristian Brocchi - 84 Mathieu Flamini

Csatárok: 7 Alexandre Pato - 9 Filippo Inzaghi - 10 Clarence Seedorf - 11 Marco Borriello - 20 Tabarè Viudez - 22 Ricardo Kaká - 43 Alberto Paloschi - 80 Ronaldinho

#acm

LasCar16
A tegnapi Galliani-Ancelotti megbeszélésen nem csak Carletto pozíciójáról, hanem az átigazolási piacról is szó volt. Adriano Galliani megerõsítette, hogy Dario Simic lehetséges Espanyolba igazolásán kívül a Milan számára a piac bezárult. Azonban a Milan transzferguruja, Ariedo Braida még figyeli a dél-amerikai hátvédeket, és miután Thiago Silvát nagyon nehéz lenne megszerezni, a figyelem Mirandára (a képen), a Sao Paulo 23 éves középhátvédjére szegezõdött. Miranda beismerte, hogy a Milanon kívül a Fiorentina is érdeklõdik iránta, de õ jelen pillanatban még maradna Brazíliában.

Forrás: transfermarketweb.com

#acm