A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Ilyen a világon nincs. Sokkal jobbak voltunk, lófaszt nem csinált a Malaga, erre az elsõ helyzetüket belövik...
szucsy89
Galliani: "We need to lower our wages, although we're breaking even. We don't need to sell players for financial reasons anymore."

szucsy89
OFFICIAL line-up vs. Malaga (4-2-3-1): Abbiati; Abate-Bonera-Mexes-Constant; De Jong-Montolivo; Urby-Bojan-El Shaarawy; Pato.

Forza!
banok
20.45 Milan-Malaga
streamek http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasCar16
most mit kell megint szegény Szücsyt zrikálni egy ilyen szép hozzászólás után? :d

#acm

limperatore
😄DD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Oda nektek a scudettot! 😄DDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Van egy nagyon nagy Milan zászlóm. És eladó illetve elcserélem egy Chievos valamire 😊 Várom az ajánlatokat...
szabii98
debil

I met God. She's black

szucsy89
A Juventus bajnoki veretlenségi sorozata ma estig, 49 mérkõzésig tartott.

Aki nem tudná, ez pont 9 meccsel kevesebb, mint a Milan 58 meccses sorozata, melyet 1991.05.26. és 1993.03.14. között teljesített.
szucsy89
Effe88
jó de attól még viselkedhetne, emberhez méltóan😄😄😄

Jó hogy nem már Fair Play díjat 😄
szabii98
az életben nem nyer aranylabdát, lehet hogy párizsban õk a királyok, de olyan szarok mint a city, max nyernek egy bajnokságot 😄DDD

I met God. She's black

szucsy89
Már nem szorul lopásra, Ferrarival jár 😄
Lopott bicikli 😄 😄
Effe88
ibrának már egy kurva nagy verés járna ki
hihetetlen antipatikus egy féreg, rugdos(saját csapattársait ), köpköd, ,kurva idegesítõ
közbe csak egy cigány gyerek
még amikor a malmöbe játszott edzésre lopott biciklivel mentXD

<#levele><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
szabii98
az ügynöke aztmondta, hogy ha reális képet akarunk kapni az aranylabda gyõztesénél, akkor ibrának kéne nyernie A😄_SA:_dS_A

I met God. She's black

Gyóóóó 😄
Ezért pirosat? Ezért az országból kitiltani 😄
Effe88
gusztustalan egy patkány
de betörném azt a nagy orrát

szucsy89
közben Ibra is bemutatkozott Párizsban, piros lap és kikaptak:

😄
limperatore
tökorrú 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Nem adjuk meg Mátyásnak ezt az örömöt, sõt, a következõ derbyn a csapata kap is egy verést tõlünk <#mf1>
Amúgy a legdurvább az az, hogy a Chievo nyert 5-1-re a Milan ellen. Csak a Primaveránk 😄
Nem láttam az elejét, de így hogy leírtad egy kcisit megkönnyebbültem.
Valahogy a meccs elõtt éreztem, hogy ma nem lesz szerencsénk. De hát ez van, nekünk az a jó, hogy ezen a meccsen nem veszíthettünk semmit. Nem itt kell a 3 pontot begyûjteni.
A Palermo ellen ijedtem meg a Milantól...
szabii98
jó meccs volt 😄
kár, megnéztem volna hogy mennyi idõ alatt jutna fel a csapat a b-bõl :/ 😄

I met God. She's black

szucsy89
néztem 😄

Végre az eredmény is, és a játék is jó volt. Monti élete meccsét játszotta Milan mezben, Bojan is jól mozgott, ha területe van akkor nagyon él a srác, El Shaarawyt meg már nem is említem, sarokkal kötényes indítások, labdaszerzések, gól, gólpassz, eszméletlen a gyerek. Jah, és Constant személyében VÉGRE van egy normális bal védõnk!!!

Egyébként, hogy a Chievoról is írjak pár szót (Hunor, ha olvasod😄), nagyon nagy pechetek volt az elsõ 3 gólnál, mind3 megpattant... onnantól meg már sima ügy volt nekünk.

Ez a gyõzelem remélem magabiztosságot ad, és elindul valami a csapatnál. FORZA!
bakkerman
megy a meccsetek szucsy,3-1re mentek,Bojan gólt lõtt,látjátok,ha a kicsi formába jön nyeritek majd a meccseket 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
18.00 Milan-Chievo
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
egy újabb ex interes 😄 aztakurva gürcs

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Legújabb pletyka, Lúcio érkezhet télen a védelem megerõsítésére (?).
szucsy89
A Tuttosport értesülései szerint a spanyol bajnoki címvédõ Real Madrid labdarúgócsapata érdeklõdik Stephan El Shaarawy iránt. A Milan támadója már hét gólnál jár az olasz bajnokság 2012–2013-as szezonjában.

Az egyiptomi származású, de olasz válogatott El Shaarawy ebben a szezonban már most több játékpercet kapott a Milannál, mint a legutóbbi idényben összesen. A Tuttosport híre szerint a támadó remek teljesítménye a Real Madrid vezetõedzõjének, José Mourinhónak a figyelmét is felkeltette, aki folyamatosan tájékozódik a futballista helyzetérõl.
A 20 esztendõs labdarúgó piaci értéke 10 millió euró körül mozog.

Jha, 25-ért vettük alapból, õt nem fogjuk eladni, legalábbis most télen nem...
limperatore
jajj tökorrú te milyen buta vagy 😄

szucsy89
Januárban (míg az MLS szünetel) vissza akarjuk hívni Nestát, mint anno Beckhammel tettük... szerintem jó ötlet.
Nuno88
Mi bajod van a Fáraóval?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szabii98
c/1

I met God. She's black

Effe88
ilyen kerettel mit akarsz
ilyen G(y)epesek vannak a védelmetekbe, meg egy fáraó😄😄 sztár lehet, ne várj túl sokat

limperatore
serie b

szucsy89
attól még ez a meccs is 0 volt... meddig várnak vajon kopaszék? középmezõnyben akarjuk végigszenvedni a szezont?
DeerHunter01
úgy látom a fáraó lett ennek a Milannak a legjobb játékos és alapembere, minõségi játékosokkal körülötte még jobb lenne!

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
na gyerüüüüünk, hátha!!!

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
2-0 végünk ismét

\"Erről van szó!\"

szucsy89
ja, és Miccoli szándékosan rúgta a kezére, nem hiszem hogy beadni akart... kis geci, de jó játékos 😄
DeerHunter01
Abate egy fasz...megmondtam már tavaly is, h túl van értékelve(már nincs szerintem...), a tudománya kimerül annyiban, hogy elfut szélen és beadja 100-ból 99-szer szarul a labdát...

\"Erről van szó!\"

szucsy89
szánalom, abatéval is kivan a faszom, 0 ez az ember... semmi olyat nem csinált a palermo, ami miatt félnünk kellett volna az elsõ félidõben, erre adunk nekik egy gólt.
DeerHunter01
1-0.......................................................

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Viccesek ezek a nyilatkozatok 😊))

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Sok gól van a csatárokban 😄DDDDD komolyan ezek a nyilatkozatok 😊 mintha marhára nem lenne neki baja a mutatott játékkal és a helyezéssel, tudom pszichológia, meg ápolgatni kell azt a törékeny önbizalmukat és szívüket, hátha elérünk egy újabb 1-0t 😊

#acm

szucsy89
A mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón Allegri elmondta, hogy a szicíliai gárda veszélyt jelent, annak ellenére, hogy a szezont rosszul kezdték és a 18. helyen állnak. “A Palermo jól teljesít, Gasperini csapatai mindig jó focit játszanak és otthon mindig jók. Olyan játékosokkal rendelkeznek, mint Miccoli, Ilicic vagy Brienza, akik sok problémát okozhatnak. Ez egy nagyon kemény meccs lesz számunkra, és nagyon jól kell védekeznünk ezen három játékos ellen.
El Shaarawy nagyon jól szerepelt szombaton, de még mindig hosszú út áll elõtte és technikailag javulnia kell. Kiegyensúlyozott srác, sokat kisegít a védekezésben és minõségi befejezõ ember, ahogy bizonyítja is. Kiváló formában van jelenleg és rengeteg energiával rendelkezik – mindösszesen 20 esztendõs.

Pato kezdõ lesz holnap, miközben Boatengnek az achilles-ínával van baj és ezért nem lett nevezve, viszont ez egy komoly sérülés és probléma.

Abbiati jobban van, de holnap ismét Amelia véd. Muntari szintén jól van, de még túl korai kompetitív focit játszania. Mexes kezdhetett volna a Genoa ellen, ám 10 perces késéssel érkezett az edzésre és így kitettem õt. A Palermo ellen kezdeni fog.

Szombaton a Genoa nagyon jól védekezett 10 emberrel a labda mögött. Nem játszottunk rosszul, nem sokat engedtünk az ellenfélnek és reméljük így lesz továbbra is. Fejlõdni fogunk a pálya utolsó harmadában, ahogy a játékosok összeszoknak. Sok gól van a csatárokban és csupán kicsit több szerencsére van szükségünk.

Ezekben a nehéz pillanatokban az edzõ nem teheti meg, hogy pánikba esik. Szombaton a meccs döntetlennel is befejezõdhetett volna, de a teljesítmény még mindig ugyanaz lett volna. A labdarúgásban az egyetlen dolog ami számít az az eredmény.”