A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
Forza!
streamek http://banok.myfreeforum.org/about20.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Aki nem tudná, ez pont 9 meccsel kevesebb, mint a Milan 58 meccses sorozata, melyet 1991.05.26. és 1993.03.14. között teljesített.
I met God. She's black
hihetetlen antipatikus egy féreg, rugdos(saját csapattársait ), köpköd, ,kurva idegesítõ
közbe csak egy cigány gyerek
még amikor a malmöbe játszott edzésre lopott biciklivel mentXD
I met God. She's black
Ezért pirosat? Ezért az országból kitiltani 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Valahogy a meccs elõtt éreztem, hogy ma nem lesz szerencsénk. De hát ez van, nekünk az a jó, hogy ezen a meccsen nem veszíthettünk semmit. Nem itt kell a 3 pontot begyûjteni.
A Palermo ellen ijedtem meg a Milantól...
kár, megnéztem volna hogy mennyi idõ alatt jutna fel a csapat a b-bõl :/ 😄
I met God. She's black
Végre az eredmény is, és a játék is jó volt. Monti élete meccsét játszotta Milan mezben, Bojan is jól mozgott, ha területe van akkor nagyon él a srác, El Shaarawyt meg már nem is említem, sarokkal kötényes indítások, labdaszerzések, gól, gólpassz, eszméletlen a gyerek. Jah, és Constant személyében VÉGRE van egy normális bal védõnk!!!
Egyébként, hogy a Chievoról is írjak pár szót (Hunor, ha olvasod😄), nagyon nagy pechetek volt az elsõ 3 gólnál, mind3 megpattant... onnantól meg már sima ügy volt nekünk.
Ez a gyõzelem remélem magabiztosságot ad, és elindul valami a csapatnál. FORZA!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az egyiptomi származású, de olasz válogatott El Shaarawy ebben a szezonban már most több játékpercet kapott a Milannál, mint a legutóbbi idényben összesen. A Tuttosport híre szerint a támadó remek teljesítménye a Real Madrid vezetõedzõjének, José Mourinhónak a figyelmét is felkeltette, aki folyamatosan tájékozódik a futballista helyzetérõl.
A 20 esztendõs labdarúgó piaci értéke 10 millió euró körül mozog.
Jha, 25-ért vettük alapból, õt nem fogjuk eladni, legalábbis most télen nem...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
ilyen G(y)epesek vannak a védelmetekbe, meg egy fáraó😄😄 sztár lehet, ne várj túl sokat
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"