36663
  • LasCar16
    Allegri: Fáraó le, Prince be :D
  • szucsy89
    Jézusom... mi ez a kezdő? Allegri eltakarodhatna már... 3 ilyen emberrel a középpályán az elől lévő 3 srácnak ESÉLYE SINCS! Nem láttam az első félidőt, de nem is vártam más eredményt. 2. félidőre cserét kérek a kp-ra, de Allegri úgyis nyuszi lesz hozzá...
  • LasCar16
    ez a baj, első félidő nagy nulla hála a középpályának ELSHA és Balo alig találkozik a labdával, védelem meg ma hozza a bizonytalan napját, hajrá Allegri mester, Ambro le Bojan vagy Robika jöhetne
  • LasCar16
    komolyan rossz nézni Ambro játékát..
  • bakkerman
    3 védekezőbb szellemű játékos a középpályán? ki fog osztogatni Baloéknak?
  • banok
    streamek meg itt mert tv nem adja élőben a meccseteket.
  • LasCar16
    A HIVATALOS KEZDŐK:

MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Muntari, Niang, Balotelli, El Shaarawy.

CAGLIARI: Agazzi, Pisano, Astori, Rossettini, Murro, Dessena, Conti, Ekdal, Thiago Ribeiro, Sau, Ibarbo.
  • LasCar16

Ha elbsznám a linkelést...
  • LasCar16
    AC Milan Glorie VS Indonesia All Star Legend összefoglaló:

https://www.youtube.com/v/feature=player_embedded&v=temaPQkhgRU
  • LasCar16
    Cagliari köszönet a Milannak

A Cagliari edzője Ivo Pulga megköszönte a Milan sportszerűségét a stadion körüli kaotikus döntéseket illetően.

A találkozó szerdán átkerült Torinóba, miután az Is Arenas nem felelt meg a biztonsági előírásoknak, majd a Cagliari fellebbezett és nyert, hogy végül a hatóságok zárt kapus meccs elképzelését is elutasítsák.

"Remélem ez bizonyítja, hogy a labdarúgás ünnep. Azért, hogy Szardínián játszhatunk nagy köszönet illeti a sportszerű Milan hozzáállást és a szurkolókat, akik hallatták hangjukat.

A Rossoneri félelmetes és nagyon fiatal támadósorral rendelkezik, azonban a pálya minden szegletén tartanunk kell tőlük. Nem lesz könnyű megfogni őket.

Massimiliano Allegri egy kiváló edző, de a játékosok azok, akik a pályán vannak és az a tény, hogy a múltban a Cagliarinál volt nem fog befolyásolni semmit."

Radja Nainggolan és Danilo Avelar eltiltott, miközben Nene sérült, így Pulga megerősítette, hogy a 18 esztendős Nicola Murrunak kell játszania jobb oldalon. Ami a támadójátékot illeti, az utolsó percekben fogja eldönteni.

A Cagliari kerete: Agazzi, Avramov; Ariaudo, Astori, Del Fabro, Murru, Perico, Pisano, Rossettini; Casarini, Conti, Cossu, Dessena, Ekdal, Eriksson; Ibarbo, Nenè, Pinilla, Sau, Thiago Ribeiro

forrás: football-italia.net
  • szucsy89
  • Effe88
    http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/berlusconi-occse-hazi-negernek-nevezte-balotellit-2215103

házi négerXD
  • Grenzjager
    ez a komoly :) A Milan alelnöke leniggerezte Balotellit
    de gondolom itt a Berlusconi familiáról van szó:)
  • limperatore
    :SAD:SADSADSADSADASD:ADSA:A
  • 9csöves9
    jelen esetben most számolni kell a fotelszállítási díjjal is, az eléggé megdobja a költségeket
  • limperatore
    trieszti stadion kurva szép és közel is van magyarországhoz

mi kimentünk 4-en fejenként 14000-ből kijött belépő, út
  • LasCar16
    A Cagliari-Milan meccs helyszíne még mindig bizonytalan

Még mindig nem világos, hogy hol játsszák le a Cagliari-Milan találkozót vasárnap délután, hiszen a klub és a helyi polgármester nem ért egyet, hogy az Arenas Stadium készen áll-e.

Ma reggel Quartu Sant’Elena polgármestere beszélt a Radio Sportivan keresztül megerősíteni azt, hogy az Arenas nem felelt meg a biztonsági előírásoknak egy ilyen nagy mérkőzésnek.

Elmondta, hogy jelenleg nem tudják garantálni a szurkolók biztonságát a mérkőzés alatt, de reméli, hogy korlátozott számú nézők előtt le lehet majd játszani.

Ez a szituáció már kialakult a Juventus ellen decemberben, akkor a meccs semleges pályára költözött, Parmába a Stadio Tardinibe.

A Cagliari ragaszkodik hozzá, hogy teljesítették a szükséges munkálatokat és biztonsági vizsgálatokat ismét, javítva a CCTV kamerák elrendezését.

Meg kell várni, hogy ez elég lesz e vagy ha túl késő megváltoztatja e a Lega Serie A álláspontját.

Ha az Arenas nem felel meg, akkor vasárnap délután Triesztben kerül sor a meccsre nagy valószínűséggel.

forrás: football-italia.net
  • LasCar16
    A Sky jelentése szerint Giampaolo Pazzini február 20.-a körül térhet vissza, vagyis a Barcelona elleni BL mérkőzésre. Izomproblémával küszködik.
  • LasCar16
    Bartosz Salamon sérülten érkezett a Brescia csapatától - kisebb térd problémája van - viszont 10 napon belül edzésbe állhat. Allegri várja, hogy számithasson a lengyel játékára.
  • LasCar16
    A La Gazzetta dello Sport jelentése szerint Adriano Galliani megegyezett a Hellas Verona vezetőségével, igy a fiatal Jorge Luiz Frello, ismertebb nevén Jorginho, nyártól a Milan játékosa lesz. A Milan a fele játékjogát szerezte meg az olasz-brazil játékosnak.

• szucsy89
    Berlusconi: “I couldn’t sleep after Balotelli’s goals!”

szerintem meg a kurvák miatt :DSDA:DD:D:SAS:DS
  • Palinko
    hogy nem jutott eszembe ez az összefüggés :D legszebb ideje lenne összehozni őket :D
  • LasCar16
  • Hunor88
    + még Niang. Azért ez két év múlva igen kemény lesz. Talán még a Chievo is meg fog izzadni :D
  • Effe88
    ez komoly páros azért
    nagy jövő előtt állnak
  • bakkerman

nagyot szólhat ez a kettős tavasszal,csak sajnos a BL-ben mi vagyunk a riválisotok...:DD
  • bakkerman
    zseniális képek! :D néztem a meccseteket,pont lement addigra a Barca meccs,és jól tettem! :D
  • Palinko
    nem is gond, úgy se vagyunk esélyesek idén. de így fiatalítanak összeérnek idén jövőre, vagy 2 év múlva talán.
  • szomferi
    csak ott ugye sajnos nem játszhat Balo...
  • horpeti
    Remélem elkapja a fonalat és jó lesz. Egyébként megmondom őszintén nekem annyira nem tetszett a játék. :) De valószínűleg ez azért van, mert már egy ideje nem tetszik a Seria A stílus, ritkán is nézek, most épp néztem, de hát nem nyűgözött le a játék. :D
    Attól függetlenül Forza Milan, főleg a BL-re! :)
  • Redbull756

• szucsy89
  • szucsy89
    legalább nem lehet rámfogni hogy elfogult vagyok :DDDD

2. félidőt láttam csak, 1-0nál eléggé visszavettünk a tempóból, megint a gól után kezdtünk el focizni, így nem lehet... Nocerino valami kibaszott fos amit művel idén... viszont ez a támadótrió zseniális lesz, és még most jönnek nekik a legjobb évek :D
  • LasCar16
    "A padon kezdtem volna, de a bemelegités alatt Pazzini fájdalmat érzett, igy kezdhettem az első perctől. Boldog vagyok a győzelem és a teljesitményem miatt. Támadásban nagyon erősek vagyunk, még igy is, hogy az utóbbi időben nem sokat játszottam, és néha fáradtnak éreztem a lábaim ma este. Sokat kell dolgoznom, hogy újra visszanyerjem a jó kondiciómat. Ez egy nagyon jó kezdet volt, de ezek után folytatnom kell a gólszerzést. Nagyot játszottunk ma este, de a vendégek kapusa ma remekül védett. Győzelmet érdemeltünk." - nyilatkozta Mario Balotelli a mérkőzés után.
  • LasCar16
    több helyzetünk volt, jobban is játszottunk, 11-es meg jogos volt, nyissad már ki a szemed bammeg :D
  • szucsy89
    Na Balo megnyerte nekünk :D

De szar meccs volt amúgy... :DD nem is érdemeltünk győzelmet se, meg sztem a 11-es sem volt jogos de majd megnézem az összefoglalóban mégegyszer... na mind1, a lényeg hogy előztük az intert és Balo for prez! :DDDD
  • szucsy89
    BALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bakker remélem láttad a mestert :D:ASAd.
  • LasCar16
    http://www.dailymotion.com/video/xx96ad_mario-balotelli-first-goal-for-milan-against-udenese-3-2-2013_sport#.UQ7GnDeEZi4.twitter
  • LasCar16
    Fáraó beadását bevágta az alsóba :)
  • szabii98
    nemigaz..nincs kedvem nézni
    nagy gólt vágott??:DD