A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Romának drukkolok azért még, Internek semmiképp nem tudnék (na vajon miért? 😄) Roma meg mégiscsak Olaszo. fõvárosa, nem jönne rosszul, ha hazai pályán maradna a BL cím. El kéne kenni az Angolok száját végre...
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
#acm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Milan már elvesztette egyik alapemberét a középpályáról, Gennaro Gattuso személyében de most úgy látszik, hogy újabb tehetségét kell nélkülöznie Carlo Ancelottinak csütörtökön a Zurich ellen, Pirlo személyében.
A sérülés idejét még nem hozták nyilvánosságra, ám egy biztos, a játékos pénteken jelentkezik az orvosoknál egy vizsgálat erejére.
A Milan ma reggel jelentette be a sérülés, csak úgy mint a pénteki vizsgálatot és aztis írták, hogy milyest történik valami a játékossal egy közlemény formájában fel teszik oldalukra.
Pirlo sérülése akár több hétig is eltarthat.Az biztos, hogy ez a sérülés nem hiányzott a csapatnak pont egy fontos mérkõzés elõtt.
Azonban úgy látszik, hogy Andrea hiányában szerepet kaphat Emerson vagy a fiatal Mathias Cardacio.A sok hiányzó ellenére Ancelotti csapata nyerni megy ki a pályára, hisz egy újabb vereséget már nem engedhetnek meg maguknak.
forrás. goal.com
#acm
Galliani nem hagyta annyiban a dolgot, és a Genoa elleni vereség következtében ma délután összehívott egy krízistalálkozót, ahol Ancelotti mesterrel vitatott meg néhány fontos dolgot.
A lényeg, hogy Ancelotti pizíciója (nem megnyugtató) biztonságban van.
"A megbeszélésen megpróbáltuk meghozni a leghelyesebb technikai megoldást, és úgy érzem meg is találtuk azt." -mondta nyugodtan Ancelotti a krízistalálkozó után.
"Csak a csapatot érintõ fontos dolgokról beszéltünk, másról nem esett szó."
A két órás megbeszélésen ott volt még Meeserman fõorvos, Ariedo Braida sportigazgató, illetve Daniele Tognaccini, a csapat atlétikai edzõje.
#acm
#acm
Zürich(o),Lazio(o),Reggina(i),INTER(o) ... két hét alatt 4 meccs
#acm
"A helyzetünk kétségkívül nem rózsás, de nem kell túldramatizálni. A második félidõben egy jobb Milant láttam. Úgy gondolom, onnan kell folytatnunk. Most végre három hétig együtt edzhetünk, mivel nincsenek válogatott mérkõzések. A legtöbben az újak közül voltak távol. A helyzet csak javulhat.
Nem szeretném túlértékelni ezt a vereséget: egy kiváló Genoa ellen játszottunk, de az világos, hogy fejlõdnünk kell. Addig is, sokadszorra, elismétlem: az edzõ pozícióját nem fenyegeti veszély.
Ugyanakkor meg kell találnia a helyes megoldást, és úgy gondolom, ez sikerülni is fog. Sem az elnök úr sem én nem gondoltunk soha a változtatásra.
A játékosok el tudják fogadni a vereséget, nem vesztik el a fejüket. A megoldás a feltétlen nyugalom és a munka. Tehát folytatjuk és elõrefelé nézünk. Forza Milan!
Ford: Fata
Forrás: acmilan.com
Hát ennél csak jobb lehet, hajrá!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
NyilatkozatokNyilatkozatok“A táblázatra nézve nincs miért optimistának lenni." - ismerte el Ancelotti
“Van idõnk, hogy helyrehozzuk a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy meg is tesszük. Ez az én Milanom. Semmit sem kell tisztáznom az elnökünkkel vagy az általános igazgatónkkal, miután a klub nagyon közel áll hozzám. Folytatom tovább a munkám és nem foglalkozom azzal, amit az újságok írnak."
“Ha valamit jobban tudnak nálam, akkor mondják el nekem. Nálunk a klubban nem szokás, hogy bûnbakokat keresgéljünk."
“Inkább elemezzük a helyzetünket és megkeressük a megoldást a problémára. Képesek leszünk-e rá? Azt mondom, igen!"
"Ma két különbözõ félidõt láthattunk. Az elsõben nem találtuk a játékunkat, a másodikban azonban nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. A fizikai állapotunk nem a legjobb, ezért nem vagyunk elég élesek, de ne feledjük el, nem volt sok idõnk együtt gyakorolni a nyáron."
“Most, hogy a sérültek visszatértek és nincsenek válogatott meccsek, lesz alkalmunk közösen dolgozni. Szükségünk van arra, hogy a játékosainkat összeszoktassuk és most idõnk is lesz rá."
Sokan úgy vélik, hogy pl. Ronaldinho leigazolását nem õ, hanem csak a vezetõség akarta.
“Én akartam szerzõdtetni Ronaldinhót. Ez az én Milanom." -reagált az edzõ
Forrás: channel4.com ”
marad a stream.
amúgy www.acmilan.hu
#acm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2008-09-18
Sport1
Akkor most mi van, mégiscsak adják? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vezette: Rocchi
Genoa: Rubinho – Mesto (Rossi 52.), Biava, Ferrari, Criscito – Sculli, Milanetto, Juric (Vanden Borre 66.), Modesto – Milito, Gasbarroni (Palladino 85.)
Milan: Abbiati – Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli – Flamini (Pato 69.), Pirlo,Ambrosini – Kaká, Ronaldinho (Seedorf 46.) – Sevchenko (Boriello 46.)
Góllövõk: Sculli (30.), és Milito (91.)
Sárga lap: Juric (17.), Sculli (41.) illetve Favalli (11.), Zambrotta (54.), Kaká (58.), Ambrosini (67.)
Statisztika:
Labdatartás: 42%- 58%
Lövések: 16-18Kapura tartó lövések: 8-3
Szöglet: 8-6
Pontos passzok: 230-345
Rossz passzok: 52-61
Forrás: gazzetta.it; eurosport.com
pirlonak nem lehet mindég jó napja, és vannak irányító típusú játékosaink, nem lehet 1 emberre hosszú távon csapatot építeni, pl ha rosszul rúgta a szabadot, ott van seva, kaká, dinho, mind jól rúgják, lõhették volna õk a folytatásban, nem lehet carlo ennyire ötlettelen.
#acm
lehet itt variálgatni taktikailag, addig amíg a játékosok nem képesek futni avgy azt csinálni amit az edzõ kér
#acm
#acm
ca-t már ideje lenne kirúgni, majd jön mancini azt rendet tesz nálatok =)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009