A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
😄
Én a Romának drukkolok azért még, Internek semmiképp nem tudnék (na vajon miért? 😄) Roma meg mégiscsak Olaszo. fõvárosa, nem jönne rosszul, ha hazai pályán maradna a BL cím. El kéne kenni az Angolok száját végre...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

shad0w
rokonlélek, én is szeretek a gyengének szurkolni

don't give a fuck

limperatore
Inter <#vigyor>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

shad0w
ha már itt tartunk 1-2re el is kenték a romat...

don't give a fuck

shad0w
cfr cluj

don't give a fuck

Yulcsa
kinek drukkoltok BL-be? olyan válasz nncs, hogy senkinek xd

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
ja láthattad tavaly is h milyenek voltunk Pirlo nélkül, most majd talán jöhet Emerson... Cardaciot nemtom h neveztük-e az UEFA kupába, ha igen akkor kezdjen õ...

#acm

Yulcsa
most ha nagyon gonosz akarnék lenni... "örülök" ennek a sérülésnek egy picit... Talán majd ez a kis pihenõ alatt kicsit összeszedi magát, és esetleg más is bizonyíthat, és itt a hangsúly, hogy bizonyíthat, mert Pirlonak nem volt kinek...

gabber_saviola
Ancelottit már rég ki kellett volna vágni..semmi motivációs erõ nincs abban a paliban már....Zampapapesz ez ilyenbõl nem csinálna ekkora dolgot <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
Egyre nagyobb gödörben a milánói klub fõleg úgy, hogy mostmár Andrea Pirlo sem bevethetõ a csapatba.

A Milan már elvesztette egyik alapemberét a középpályáról, Gennaro Gattuso személyében de most úgy látszik, hogy újabb tehetségét kell nélkülöznie Carlo Ancelottinak csütörtökön a Zurich ellen, Pirlo személyében.

A sérülés idejét még nem hozták nyilvánosságra, ám egy biztos, a játékos pénteken jelentkezik az orvosoknál egy vizsgálat erejére.

A Milan ma reggel jelentette be a sérülés, csak úgy mint a pénteki vizsgálatot és aztis írták, hogy milyest történik valami a játékossal egy közlemény formájában fel teszik oldalukra.

Pirlo sérülése akár több hétig is eltarthat.Az biztos, hogy ez a sérülés nem hiányzott a csapatnak pont egy fontos mérkõzés elõtt.

Azonban úgy látszik, hogy Andrea hiányában szerepet kaphat Emerson vagy a fiatal Mathias Cardacio.A sok hiányzó ellenére Ancelotti csapata nyerni megy ki a pályára, hisz egy újabb vereséget már nem engedhetnek meg maguknak.

forrás. goal.com

#acm

LasCar16
Carlo Ancelotti megúszta a találkozót, amit Adriano Gallianival folytatott ma délután. Úgy tûnik Carletto pozíciója már biztonságban van...

Galliani nem hagyta annyiban a dolgot, és a Genoa elleni vereség következtében ma délután összehívott egy krízistalálkozót, ahol Ancelotti mesterrel vitatott meg néhány fontos dolgot.

A lényeg, hogy Ancelotti pizíciója (nem megnyugtató) biztonságban van.

"A megbeszélésen megpróbáltuk meghozni a leghelyesebb technikai megoldást, és úgy érzem meg is találtuk azt." -mondta nyugodtan Ancelotti a krízistalálkozó után.

"Csak a csapatot érintõ fontos dolgokról beszéltünk, másról nem esett szó."

A két órás megbeszélésen ott volt még Meeserman fõorvos, Ariedo Braida sportigazgató, illetve Daniele Tognaccini, a csapat atlétikai edzõje.

#acm

Palinko
oké várjuk 😊
LasCar16
jelenleg a via turatin van megbeszelesen carlo, braida, tognaccini es meerseemann gallianinal. gondolom estefele nyilatkozni is fognak, h mirol tarsalogtak.

#acm

LasCar16
Carlo van akkora szakember h megoldja a problémákat, szerinte 3 hét közös edzés elég lesz... reménykedjünk mer ha nem akkor buktuk a Scudettot

Zürich(o),Lazio(o),Reggina(i),INTER(o) ... két hét alatt 4 meccs

#acm

Palinko
galliani nyilatkozott egy értelmeset, nagyon remélem hogy jól látja, és nem kell ancelottit egy kevésbé jó alternatívára váltani, de ha tényleg ancelottival van baj, akkor remélem belátják

"A helyzetünk kétségkívül nem rózsás, de nem kell túldramatizálni. A második félidõben egy jobb Milant láttam. Úgy gondolom, onnan kell folytatnunk. Most végre három hétig együtt edzhetünk, mivel nincsenek válogatott mérkõzések. A legtöbben az újak közül voltak távol. A helyzet csak javulhat.
Nem szeretném túlértékelni ezt a vereséget: egy kiváló Genoa ellen játszottunk, de az világos, hogy fejlõdnünk kell. Addig is, sokadszorra, elismétlem: az edzõ pozícióját nem fenyegeti veszély.

Ugyanakkor meg kell találnia a helyes megoldást, és úgy gondolom, ez sikerülni is fog. Sem az elnök úr sem én nem gondoltunk soha a változtatásra.
A játékosok el tudják fogadni a vereséget, nem vesztik el a fejüket. A megoldás a feltétlen nyugalom és a munka. Tehát folytatjuk és elõrefelé nézünk. Forza Milan!

Ford: Fata

Forrás: acmilan.com

horpeti
óbazz, nem láttam a meccset, most nézem... De akkor nem lehetett valami nagy "élmény".. 😞
Hát ennél csak jobb lehet, hajrá!

Nuno88
hát érdekes szezonkezdet, én bízom a csapatban h kilábal ebbõl a mély gödörbõl, és a hétközi UQFA meccset hozzuk elõször majd szépen a többit. sokkal többet kell nyújtani a játékosoknak, és jó lenne ha felállna végre egy normális védelem!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Reakció: Ancelotti

NyilatkozatokNyilatkozatok“A táblázatra nézve nincs miért optimistának lenni." - ismerte el Ancelotti

“Van idõnk, hogy helyrehozzuk a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy meg is tesszük. Ez az én Milanom. Semmit sem kell tisztáznom az elnökünkkel vagy az általános igazgatónkkal, miután a klub nagyon közel áll hozzám. Folytatom tovább a munkám és nem foglalkozom azzal, amit az újságok írnak."

“Ha valamit jobban tudnak nálam, akkor mondják el nekem. Nálunk a klubban nem szokás, hogy bûnbakokat keresgéljünk."

“Inkább elemezzük a helyzetünket és megkeressük a megoldást a problémára. Képesek leszünk-e rá? Azt mondom, igen!"

"Ma két különbözõ félidõt láthattunk. Az elsõben nem találtuk a játékunkat, a másodikban azonban nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. A fizikai állapotunk nem a legjobb, ezért nem vagyunk elég élesek, de ne feledjük el, nem volt sok idõnk együtt gyakorolni a nyáron."

“Most, hogy a sérültek visszatértek és nincsenek válogatott meccsek, lesz alkalmunk közösen dolgozni. Szükségünk van arra, hogy a játékosainkat összeszoktassuk és most idõnk is lesz rá."

Sokan úgy vélik, hogy pl. Ronaldinho leigazolását nem õ, hanem csak a vezetõség akarta.

“Én akartam szerzõdtetni Ronaldinhót. Ez az én Milanom." -reagált az edzõ

Forrás: channel4.com ”

Yulcsa
de ahogy látom már õk is észrevették, mert már nincs kiírva, hogy "Sport1"
marad a stream.

Yulcsa
na igen, ez az!
amúgy www.acmilan.hu

sport1 mûsorában nincs benne

banok
honnan az info?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasCar16
nem kellene magyarázkodni, következõ fordulóban a Lazio ellen játszunk, még nincsen akkora gázban a csapat, nem jelentõs a hátrány de ha nem verjük a Laziót akkor 9 pont lesz a hátrányunk a listavezetõhöz képest!! jelen helyzetben abban reménykedhetünk h végre felszívja magát a csapat, Zürich ellen kiderül, nagy blama lenne egy rossz eredmény Svájcban, lényeg az h mindenkinek minél többet kell játszania, és formába lendülnie, mert amit eddig Carlo eltervezett abból eddig semmit sem láttunk

#acm

Yulcsa
igen, ebben teljesen igazad van, de pont õket? 😞 Favalli - Janku csere észszerûbb lehetett volna, na mindegy, nem ezen múlt, hanem a hozzáálláson.

Palinko
értem köszi a választ és az egész összefoglalót, hát ez a csere szerintem olyan ég a talpunk alatt a talaj, csináljunk valamit, kényszer cserének érzem, hogy ne lehessen mondani, hogy még ezt sem próbálta meg...
gabber_saviola
tünés, többször nem mondom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Yulcsa
Zürich-Milan
2008-09-18
Sport1

Akkor most mi van, mégiscsak adják? <#fejvakaras>

Yulcsa
A 2. forduló, 2.vereség: Genoa-Milan 2-0

Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vezette: Rocchi

Genoa: Rubinho – Mesto (Rossi 52.), Biava, Ferrari, Criscito – Sculli, Milanetto, Juric (Vanden Borre 66.), Modesto – Milito, Gasbarroni (Palladino 85.)

Milan: Abbiati – Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli – Flamini (Pato 69.), Pirlo,Ambrosini – Kaká, Ronaldinho (Seedorf 46.) – Sevchenko (Boriello 46.)

Góllövõk: Sculli (30.), és Milito (91.)

Sárga lap: Juric (17.), Sculli (41.) illetve Favalli (11.), Zambrotta (54.), Kaká (58.), Ambrosini (67.)

Statisztika:

Labdatartás: 42%- 58%
Lövések: 16-18Kapura tartó lövések: 8-3
Szöglet: 8-6
Pontos passzok: 230-345
Rossz passzok: 52-61

Forrás: gazzetta.it; eurosport.com

Yulcsa
félidõben Ronaldinho és Shevchenko helyére jött Seedorf és Borriello, majd késõbb Pato jött be Flamini helyére.

Palinko
ja tényleg beírnád a cseréket? mert mondom nem láttam a meccset, az acmilan.com on pedig nem volt kiírva...
Yulcsa
na ja, de Kaká sérült volt, Ronaldinho és Sheva már pályán sem volt. Na azzal sem értek egyet, ahogy Carlo cserélt. Favalli meg egyenesen... Még egy Serie B-s csapat helyében is meggondolnám, hogy leigazoljam-e :S

Palinko
az új edzõ sem lenne hosszú távon motiváció, akkor játszonak a fizetésekkel? <#zavart1>

pirlonak nem lehet mindég jó napja, és vannak irányító típusú játékosaink, nem lehet 1 emberre hosszú távon csapatot építeni, pl ha rosszul rúgta a szabadot, ott van seva, kaká, dinho, mind jól rúgják, lõhették volna õk a folytatásban, nem lehet carlo ennyire ötlettelen.
Palinko
látom mindenki értetlenül áll a dolog elõtt. lehet a családi csapat dumát csinálni, de ilyenkor mégis csak seggbe kéne rúgni a családtagokat... nem a játékosok képességeivel van baj, nagy nevek vannak a keretben, nem tudom mennyire tették oda magukat, és azt sem hogy milyen felállásban játszottak, ezekre jó lenne választ kapnom, de én mégis carlot hibáztatom, mégis neki kell motiválni a játékosokat, meglátni ha probléma van a fejekben, vagy ha nem is személyesen neki, van ott szakmai stáb, hát csináljanak valamit, érdekelnek nagyon a nyilatkozatok remélem mielõbb kapjuk õket, ezt nem nagyon lehet kimagyarázni, nem tudom mit fognak mondani
Yulcsa
én Pirloval nagyon nem vagyok elégedett pl... Ötlettelen, rosszul passzol, belebikázza a sorfalba a szabadrúgást, szögleteket is elbénázza... Ugyan ez a helyzet Ambroval is. Belefásultak, ismeri a képességeiket Carlo, most minek bizonyítsanak? Kapják a zsét, jól elvannak a befõttben. Egy új edzõ olyan szempontból felkavarná az állóvizet, hogy ott bizonyítani kéne, és szerintem ez kulcs...

LasCar16
nem érted h mire gondolok, de Carlo most azért bukik meg mert a játékosaink nem képesek odatenni magukat, állandóan megy a duma h így meg úgy készülünk aztán itt az eredménye, mai meccsen is volt pár olyan mozdulat amibõl ki lehetett szûrni azt h ki mennyire tette oda magát, de a legjobban az idegesít h sokan a tudásuk alatt játszanak, a most felépülteknél még elnézhetõ de a többiektõl nem, tessék odatenni magukat, mert eddig úgy festünk mint a galaktikus Real Madrid..

#acm

Genooa ban mennyi nagy név van??Nemhiszem, hogy ebbõl a társulatból ne lehetne ütõképes fegyelmezett brigádot csiholni......ott sincs Adebayor, Ivanovic......

LasCar16
* addig nem lesz itt elõrelépés

#acm

LasCar16
ja télleg itt rohangál mondjuk Adebayor, vagy Ivanovic nem?
lehet itt variálgatni taktikailag, addig amíg a játékosok nem képesek futni avgy azt csinálni amit az edzõ kér

#acm

Elnézést, de Carlonak akik kellettek azokat idehozták, az hogy a védelemre nem nagyon fektetett hangsúlyt, és állandóan ugyanaz a felállás van már 100000000000000000 éve az meg az edzõ hibája, szal Borielloval kéne talán kezdeni, nem két félévig pihent játékossal......jah és Seedorfal, amúgy idén kb 10. helyezés....

LasCar16
vezetõség is elmehet a jó kurva életbe!!! õk dirigálnak h kiket kell megvenni, nem Carlo jelöltjeit hozzuk vissza, Favalli, Maldini mehetne..Bonera max szélen jó, mosmeg kirúghatják Carlot de a gondot ezzel sem tudják megoldani, hanem még nagyobb marahságot csinálnak, normális edzõt nem lehetne simán most sem elhozni, játékosokra vagyok mérges h nem képesek odatenni magukat az ilyen meccseken!!! aki most azt hiszi h Carlo menesztése után egybõl beindulunk az nagyot téved

#acm

Yulcsa
megértem én, hogy jó érzés a Milant kikapni látni, én is örültem MAGAMBAN, tegnap, amikor gólt kapott az Inter, de úgy látszik ez nem mindenkinek jut el a tudatáig, hogy a legszebb öröm a sportöröm, és nem a káröröm!

Mocskos MINDENKI!!!!!!!!!!!!!!!szégyen...............

Yulcsa
hát ha most nem mond le Ancelotti, akkor soha... de ne Donadonit!!! :S

Palinko
érdekel ezt hogy magyarázzák meg ancelottiék meg a kopasz.
limperatore
😄DD picit ideges vagy 😊

ca-t már ideje lenne kirúgni, majd jön mancini azt rendet tesz nálatok =)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
matyi megkérlek hogy húzz a büdös picsába

#acm

tep
ilyen szarul játszani.....

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
szép volt fiúk szép volt fiúk...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
2:0 :}

limperatore
ez 11es