36663
  • Yulcsa
    1-1...
  • Yulcsa
    ollééé Seeedorf!! :D 1-0
  • Yulcsa
    "annak rendje és módja szerint ki is jön Kalacról" :D :D
    a kommentátornak is megvan a véleménye róla úgy látom :D
  • Yulcsa
    nem tetszik ez nekem, sok a sárga :S
    légyszi ne írjátok be ha lesz gól! csak ha már a TVben is van :P :D
  • Nuno88
    megy már 23. percben járunk...
  • szucsy89
    én neten nézem, tvben megy már?
  • Palinko
    na félidő eddig laza
  • Yulcsa
    FORZA! csak kapura ne lövöldözzenek sokat, mert akkor végünk :S félek...
  • Nuno88
    Na kezdődhetne már!!!
    FORZA MILAN!!!
  • Yulcsa
    lehet nem lesz ünneplés, 3-3 :D
  • Yulcsa
    hát elméletileg 21:00-ra van kiírva a kezdés, szóval... várható, hogy még elemeznek, meg mittudomén...
  • Nuno88
    mindjárt vége, rem nem fognak majd hosszan vacilálni az ünnepléssel, persze ha megnyerik, most 3:2, és 10 emberrel a Barca...
  • Yulcsa
    ok, akkor én sem nézem neten... de azért mérges vagyok, a Barca már rég megnyerte a meccset, vezetnek 3-1-re, simán átkapcsolhatnának...
  • Nuno88
    Mr. Alibi ismét kezdő és Pato csere...
  • LasCar16
    MILAN : Kalac; Flamini, Maldini, Favalli, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Kakà, Inzaghi.

JUVENTUS: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Camoranesi, Poulsen, Zanetti, Marchionni; Iaquinta, Amauri.
  • LasCar16
    dettó
  • Nuno88
    Én a TV-ben nézem, és persze nem nézen meg neten az eredményt.
  • Yulcsa
    ti hol nézitek, élőben neten vagy fél óra csúszással a TV-ben? a félidőben be szokták hozni a lemaradást?
  • Yulcsa
    Ennek örülnék! Kalacnak néha nagyon megy, de ha nincs ilyen szerencsénk, akkor minimum 1 bekapott gól...
  • Nuno88
    A goal.com szerinti kezdő 11-ben ott van Dida, remélem tudja vállalni a játékot mert Kalácsban nem bízom. Jó lenne ha nem Seedorf kezdene hanem a helyette Pato, Pippoval elől.
  • LasCar16
    :DDDDDDDddddddd
  • szucsy89
    humorosból:ASDdd
  • LasCar16
    plusz még, a Roma a válság miatt lóvéra szorul...

Ami még pozitívum, hogy olcsón érkezhet, mivel a Romának pénz kell, tehát ha sokat kérnének érte, akkor nagy valószínűség szerint Gallianiék kiszállnának, így mi vagyunk kedvezőbb helyzetben a licitálást tekintve. Valamint többet keresné nálunk a francia, mint a fővárosban.
    /A Milan a legfrissebb hírek szerint 12 millió €-t adna a Rómának, 4.5 millió €-t Mexésnek./
  • Nuno88
    Állítólag ha a Roma nem jut be a BL-be Mexés távozik és nagy az esély hogy hozzánk jöjjön.
  • szucsy89
    és még játszhatna kulcsszerepet pár bl győzelemben igazán...
  • LasCar16
    A Rossoneri vezérigazgatója reméli, hogy a Nesta visszavonulásáról szóló hírek alaptalanok. Galliani elmondta, türelmesek Nestával szemben, és eszük ágában sincs felbontani a szerződését.

Csütörtök reggel néhány helyen arról lehetett olvasni, hogy Nesta a visszavonulásán gondlkozik, mert megunta a folytonos küzdelmet a sérüléseivel. 'Sandro az idei szezonban még nem játszott hivatalos tétmeccset krónikus fájdalmai miatt...

Alessandro a 2006-os világbajnoki cím után lemondta az olasz válogatottságot, hogy csak a Milanra tudjon összpontosítani, ám az elmúlt években inkább a sérülések miatti rehabilitáció tölti ki Nesta idejét.

A visszavonulás gondolatával megismerkedő Nesta mellett azonban kitart a Milan, és Adriano Galliani egyből jelezte, szeretné, ha szeretett védőjük folytatná pályafutását.

"Mi érvelünk neki a maradást illetően. Várunk rá, még akkor is, ha egy kicsit többet kell a tervezettnél." -mondta Galliani az Il Messaggero-nak.

"Nem szándékozunk felbontani a szerződését, mert Nesta egy bajnok. Még mindig hiszünk benne, hogy visszatér a Milanba."

A Lazio egykori védője kulcsszerepet játszott a klub 2004-es bajnoki címében, és a 2007-es BL-győzelemben.

Forrás: goal.com
  • DONGUBA
    En csatar vagyok kispalyan:)
  • szucsy89
    nem, olyan gyors technikás mint...öööö nem találok ilyet:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • LasCar16
    olyan toronymozgású Senderos típusú?:D
  • Fabio Capello
    franc, akkor a héten nem lottózom :D
  • szucsy89
    ééééééééééééés nem nyert:P

• Fabio Capello
    mibe fogadjunk hogyha focizol, csatár vagy :D
  • szucsy89
    hát nemtom, Chelsea elleni alakítása óta magamat jobb kapusnak tartom:ASDasasdas
  • Palinko
    hát ha valaki beállhat helyette, akkor tényleg elbakizgat csak hogy ne kelljen védeni :D de mikor más kapusunk nem volt én meg voltam elégedve kalac teljesítménnyével, aztán hogy abbiati beállhatott, kalac is elkezdett bakizni :D
  • szucsy89
    csak nem akar
  • Palinko
    kalac ha akar akkor tud.
  • Yulcsa
    egyre jobb :S
  • Nuno88
    Így van fél órás csúszás lesz, a Barca-Villarreal miatt.
    Amúgy lehet hogy Dida kihagyja a találkozót és akkor Kalács kezd. Na ennek nagyon nem tudok örülni.
  • Yulcsa
    jól látom, fél órás késéssel megy majd a sport2-n a meccs? :S
  • LasCar16
    Nagyon úgy néz ki hogy teltház lesz a hétvégén a San Siroban. A tegnap estig értékesített jegyeket (31ezer) és a bérleteket összeadva már most 75ezernél tartunk.