A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Borriello 2-3 hetet kénytelen kihagyni a sérülése miatt

#acm

LasCar16
Adriano Galliani és Carlo Ancelotti szavai a tegnapi mérkõzés után:

GALLIANI:

"Nyernünk kellett, hogy pontokat szerezve javítsunk a helyezésünkön. Számunkra a mai egy pozitív bajnoki forduló volt. Szombaton megjutalmazom Shevchenkót, mivel elérte a 300 mérkõzést Milan mezben. Patóról sokan azt mondják, hogy egy misztikus játékos, de szerintem még kiegyensúlyozottabbnak kell lennie. A mérkõzés vége felé kicsit aggódtam, de most gyõzelem volt a legfontosabb. A hazai közönség igazán csodás volt, végig sportszerûen viselkedtek."

ANCELOTTI

"Szenvedve, de sikerült nyernünk, és a jelen helyzetünkben csak ez számít. Jól kezdtük a találkozót, majd végül a büszkeségünktõl vezérelve megszereztük a gyõztes gólt is. Borriello izomsérülést szenvedett, remélem hamar felépül. Lassan, de biztosan javulunk. Ma nem játszottunk olyan jól, mint a Lazio ellen, azonban megfelelõ szellemben léptünk pályára és mindenki feláldozta magát a csapatért. Bízzunk benne, hogy a vasárnapi Inter elleni mérkõzésen minden jól megy majd. Nem ez lenne az elsõ alkalom."

acmilan.com

#acm

Palinko
nem írom le szó sincs arról, lõni fogja a gólokat szerintem is, de nem most, még nincs kész, dinhot is azért nem játszatják még õ sincs kész szerintem, kell még idõ 2 hónap lehet túlzás, de 1 azt nem érzem annak 8 meccs? annyi kell azért hogy beinduljon shevának, dinho mintha mélyebrõl indulna
Nuno88
Reggina - AC Milan

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
ne írd õt le...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
örülök a 3 pontnak, de ezt valahogy elvártam :D

shevátol meg mi a fenét várunk? majd 1~2 hónap múlva esetleg...
horpeti
Sheva majd a legjobbkor akar betalálni. :D Eldönti majd a Derbyt. :DD

Nuno88
na jöhet a vasárnapi DERBY!!! <#vigyor1>

Yulcsa
vége, nyertünk <#eljen><#nevetes1>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
na a 3pont megvan!

LasCar16
megvan a 3 pont <#worship>

#acm

LasCar16
Seedorf ezt kihagyni

#acm

Yulcsa
Pato -> Emerson

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
igen, én is beírtam már minimum 10 O-val, hogy Shevchenko, de aztán maradt a 6 O-s Pato :D

Nuno88
hirtelen azt hittem Sheva lõtte szaladtam 2 kört, de utána láttam h Pato lõtte nem baj a lényeg a gól :)

horpeti
Jeeeee!!! :DDD

Nuno88
1:2
PATOOO :)

LasCar16
na végre basszuk meg õket!!

#acm

Yulcsa
PATOOOOOO

1-2 :D Yessssssss

LasCar16
PAtooo

#acm

LasCar16
Lazio meg simán veri a Fio-t 3-0 a rómaiaknak, ilyenkor kellene a 3 pont ... sõt a Juve is vezet

#acm

Nuno88
nem jön össze a gólt -.-

horpeti
Kéne a gól, Inter is döntetlen.. :)

Yulcsa
ha jól láttam, õ kérte a cserét, de remélem, csak elfáradt.
Nuno: akkor már 2-en vagyunk, gyerünk Sheva!! :)

Nuno88
jah Borriello hosszan tolta meg sajnos :(
de Sheva betalál érzem!!!

LasCar16
már váltotta Borriellot

#acm

LasCar16
ha nem absszuk el az elõbbi kontrát akkor már a zsebünkben lenne a meccs, de így

#acm

Nuno88
fasza 1:1...
Shevchenkot már!!!

LasCar16
isten bassza má meg h középen állandóan úgy szerencsétlenkedünk h szarul pattan a labda!!!!

Borriello ugye nem sérült meg?

#acm

Yulcsa
1-1 :S

Yulcsa
Kis híján kiállították Flaminit :S

Nuno88
nekem tetszik ^^
Shevchenkot akarom végre!!! n.n

Yulcsa
köszi, mi a vélemény? :)

Yulcsa
egyetértek, Favalli szerintem sem Milan szintû játékos már.

LasCar16
Favalli mi a lófaszt keres a csapatban még??? Antonini, Seva és Dinnyó is jöhetne maj.. Borriello pihenhetne

nem kellene ennyire magunkra húzni a Regginát, kellene még egy gól a biztos gyõzelemhez, védelmünk a mai napon is hagy kívánni valót maga után ...

#acm

Nuno88
Seedorf megcsinálja a nehezét kioszt egy kötszert utána meg csúnyán elpasszolja ...

Nuno88
de szép fejes volt :)

na betettem a Yulcsa által linkelt képet :)

horpeti
van steam?? Most a Róma meccset figyeltem, hogy lássam, ha gól:D

LasCar16
végre van egy olyan csatárunk aki fejelni is tud :P

#acm

LasCar16
0-1 Borriello

#acm

Yulcsa
Borriello 1-0 ide!!! :D

LasCar16
nekem teccik :)

REGGINA: Campagnolo; Lanzaro, Cirillo, Santos; Vigiani, Barreto, Carmona, Hallfredsson, Costa; Brienza, Corradi.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Favalli; Flamini, Gattuso, Seedorf; Kakà; Pato, Borriello.

#acm

Yulcsa
Ancelotti nyilatkozat
Carlo Ancelotti Milanellóban tartott sajtótájékoztatót

A CSAPAT KONDÍCIÓJA

“A Lazio meccs után Borriello és Gattuso még nem regenerálódott, hiszen sérülés után játszottak vasárnap. Jankulovksi összeszedett egy rúgást a találkozó végén, ezért õ is pihenõt kap. Most sem vagyunk sokkal jobb állapotban, mint az elmúlt két mérkõzés elõtt, fizikailag azonban tudunk fejlõdni. A legfontosabb, hogy egységesek maradjunk, mert akkor képesek leszünk túljutni a problémákon, melyek szinte minden szezon elején jelentkezni szoktak."

A REGGINA ELLENI BAJNOKI

“Reggio Calabriában játszani mindig nehéz, de nekünk pontokra van szükségünk. Reggina keretében kicserélõdött pár játékos, ezért még keresik az igazi játékukat. A mérkõzés fontos lesz, mert megmutatja majd, sikerült-e megértenie a csapatnak, hogy mire van szükség a sikerhez. Jól kell szerepelnünk, megfelelõ hozzáállással kell pályára lépnünk. Ezen a meccsen is három pontot lehet szerezni, de egyúttal lehetõség is arra, hogy bebizonyítsuk magunknak, rendelkezünk a sikerhez szükséges képességekkel."

AZ ÖSSZEÁLLÍTÁS

“Abbiati õrzi majd a kaput, Zambrotta és Favalli lesznek a szélsõ védõink, középen pedig Bonera és Kaladze kap lehetõséget. A középpályán biztosan kezdõ lesz Flamini és Kaká.

CÉLOK A SZEZONBAN

“Silvio Berlusconi elmondta, hogy a céljaink a bajnoki cím és az UEFA Kupa megnyerése, de szerintem ez senkinek sem újdonság. Õ mindig optimista és pozitívan gondolkodik. Szerintem helyes, hogy magas elvárásaink legyenek az idényre, a csapat pedig rendelkezik a megfelelõ képességekkel, hogy megvalósítsuk ezeket. Persze most még nem tudhatjuk, hogy mi valósul majd meg ezekbõl, de mindenképpen optimistának kell lennünk. Mindenki, aki a Milanban játszik, tisztában van ezzel."

SHEVCHENKO

“Õ egy gólérzékeny csatár, aki mindig támadó szerepkörben játszik. Sheva bárkivel képes együtt játszani."

RONALDINHO

“Dolgozik és fejlõdik. A kondíciója még mindig nem tökéletes, de lépésrõl-lépésre egyre közelebb kerül hozzá. Nyugodtnak és higgadtnak látom."

GATTUSO

“Kicsit fáradt, de ez nem meglepõ, tekintve mennyit dolgozott a Lazio ellen. A keze nem okoz problémát."

BORRIELLO

"Vasárnap este bizonyította rátermettségét és elhivatottságát. A hozzáállása pontosan olyan volt, amit a közönség elvár egy játékostól."

NESTA, INZAGHI ÉS SENDEROS

“Nesta felépülõben. Sikeresen túl van a hátproblémáin, de most még el kell végeznie azt az alapozást, amin a többiek már átestek. Idõre van szüksége, hogy teljesen visszanyerje a kondícióját. Inzaghi és Senderos jövõ héten térhet vissza."

MOURINHO

“A tény ,hogy nem jelent meg a Lecce elleni mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón, nem annyira komoly dolog. Elképzelhetõ, hogy a másodedzõjének akart lehetõséget adni, és amennyiben ez így volt, akkor ez egy szép gesztus, ugyanis az edzõk mögött remek szakemberek dolgoznak, akik rendszerint a háttérben maradnak."

acmilan.com

Yulcsa
köszönöm! :)
mi a véleményetek arról, hogy a háttér lehetne egy fekete alapon elhelyezett Milan logo? valahogy túl pirosnak érzem az összképet :D
pl:

Nuno88
Flamini: Nem volt krízis

A Milan nyáron igazolt középpályása szerint a lombard gárdánál nem okozott krízist az elsõ két elvesztett bajnoki.

A Milan labdarúgócsapata hatalmas csalódást keltett szezonkezdetével, a nyáron megerõsített gárda a Bolognától és a Genoától is vereséget szenvedett. A milánóiak azóta már összekapták magukat, nyertek az UEFA-kupában és a bajnokságban is. Szerdán a Reggina lesz a Milan ellenfele, míg vasárnap városi derbi vár Carlo Ancelotti csapatára.

- Sosem volt krízis. Az természetes, hogy egy nagy csapatnál folyamatosan csak a gyõzelem elfogadható, ezért a jövõben folytatni kell az elmúlt hetekben elkezdett munkát – jelentette ki Mathieu Flamini, aki már az Inter elleni rangadót is megemlítette:

- A derbi nagyon fontos meccs lesz, mindent megteszünk a gyõzelemért. Érdekes lesz Jose Mourinho gárdája ellen küzdeni, a portugál remek edzõ, ezt az elmúlt években folyamatosan bizonyította.

samsungsport.hu

Nuno88
istenkirály a logód Yulcsa :)

Yulcsa
Épp most van a Képes Sportban is egy ilyen "Milanos verdák" összeállítás :) Ott Maldini pl. Aston Martinnal, Kaladze Ferrarival, Abbiati és Gattuso BMW-vel, Nesta, Zambrotta, Pirlo és Ambro Porschéval, Pato, Kaká, Ronnie, Audival szerepel.

Nuno88
végre Nesta!!!
gyerünk Sandro gyorsan pótolj be mindent!!! ^^

LasCar16
Nesta felépült a hátsérülésébõl, de mivel lemaradt, be kell hoznia a felkészülést, ez idõbe telik.
Inzaghi és Senderos ellenben a jövõ héten már rendelkezésre állnak....

#acm