36663
-
hát nekem az idei mez jobban bejött, ez a fehér gallér a fehér gatyával nálam elveszi a figyelmet a piros-fekete színről -
#21804 CA menjen a kis kedvencével See-vel, Kaká maradjon, és jöjjön vissza Guff:D
-
#21803 Én is így vagyok vele... menjen a két jó barát és jöjjön Guffy meg egy normális sikerre éhes edző! -
#21802 Azt sem bánnám feltétlen... Gurko személyében megvan a helyettese, és fiatalabb is! -
#21801 Seedorf is a Chelsea-be igazolhat Ancelottival
José Altafini, a Milan legendája biztos benne, hogy a holland futballista is Londonba szerződik, amennyiben Carlo Ancelotti veszi át a Chelsea irányítását.
Továbbra is jó esély van arra, hogy Carlo Ancelotti a szezon végén elhagyja Milánót és a Chelsea menedzsere lesz, a Milan vezetői már hétfőn bejelenthetik, hogy ki irányítja a szakmai munkát a következő szezonban. Az olasz és az angol lapok már tudni vélik a szereposztást, szerintük az olasz szakember a Chelsea-nél folytatja edzői pályafutását és Marco Van Basten ül le a helyére a piros-feketék kispadjára.
José Altafini, a Milan egykori játékosa abban is biztos, hogy amennyiben Ancelott Londonba igazol, Clarence Seedorfot is viszi magával új csapatához.
- Ha Ancelotti a Chelsea-t választja, akkor legalább egy játékost magával visz Milánóból. Szerintem szinte biztos, hogy Seedorf is megy vele Londonba, mert a holland középpályást sokan szeretik, köztük Ancelotti is. Ezen felül Seedorf közismerten rossz viszonyban van Marco Van Bastennel, és ha ő lesz az új vezetőedző, a középpályás mindenképpen eligazolna a klubtól - mondta Altafini.
samsungsport.hu -
#21800 Kaká sorsa Ancelottitól független, Gourcuffé már kevésbé
Csütörtök este a Milan vezetői bejelentették, hogy hétfőn elárulják, mi lesz a sorsa Carlo Ancelotti vezetőedzőnek, akit az utóbbi időben már szinte a Chelsea kispadjára „ültetett” az olasz és az angol sajtó. Erre reagálva az olasz együttes aranylabdás támadója, Kaká közölte: ő bizony nem megy el a klubtól, még akkor sem, ha Ancelotti mégis távozik.
„Remélem, hogy hétfőn lesz mit mondanunk, mert az azt jelentené, hogy kiharcoltuk az automatikus BL-indulást jelentő helyezést” – mondta Adriano Galliani, a Milan ügyvezető alelnöke még csütörtökön.
Carlo Ancelottinak 2010-ig él a szerződése a Milannál. Az olasz szakembert már tavaly is szerette volna elcsábítani a Chelsea, ám az olasz klub akkor visszautasította az angolok ajánlatát.
Amennyiben hétfőn azzal áll majd – vélhetően – Galliani a sajtó elé, hogy Ancelotti távozik, a lombard klub szurkolóinak nem kell aggódniuk: a 2007-es év aranylabdása nem távozik a csapattól.
„Nekem nem Ancelottival van szerződésem 2013-ig, hanem a Milannal. Sok minden megtörténhet persze a jövőben, de jelenleg nehezen tudom elképzelni magam Milánótól távol” – mondta a brazil klasszis.
Persze nem Kaká az egyetlen, akinek jövőbeli szerepvállalása a klubnál előtérbe került. A francia Yoann Gourcuff jelenleg ugyan nem a Milannál játszik, ám papíron az olaszok játékosa.
Olasz lapértesülések szerint a Bordeaux-nál kölcsönben szereplő Yoann Gourcuff csak akkor tér vissza a a klubhoz, ha Carlo Ancelotti edző távozik az együttestől.
A francia csapatnak opciós joga van a középpályás megvételére, aki körülbelül 17 millió euró ellenében szerződhet végleg a Ligue 1 listavezetőjéhez.
„Én személy szerint szeretném, ha ő visszatérne, hiszen nagyszerű játékossá vált a Bordeaux színeiben. A Girondinsnek május 31-ig jeleznie kell, hogy mi a szándéka Yoannal. Ha ez nem történik meg, akkor Gourcuff június 1-től a miénk” – fogalmazott Galliani, aki kihangsúlyozta, az ismeretlenség homályából három éve kiragadott középpályásból valódi csillag válhat a Milannál.
-------------------------------------------------------------------------
Jöjjön vissza Gurko és menjem Ancelotti... szerintem. -
#21799 Milan-Roma - BEHARANGOZÓ
Serie A mérkőzésekA bajnokság utolsó előtti, 37. fordulójában a Milan hazai pályán fogadja a tabella 6. helyén álló Roma csapatát. A magyar idő szerint délután 3 órakor kezdődő rangadó szomorú, de egyben ünnepi mérkőzés is lesz. A találkozón búcsúzik a San Sirótól a Milan legendás kapitánya, a szezon végén visszavonuló Paolo Maldini.
A klubot, az egyesületet, a csapatot az elmúlt napokban már ennek a búcsúnak a közeledte uralta. Sorra jelentek meg az interjúk a Capitanóval, de az elnöktől a szertárosig, a Milan szinte valamennyi egykori és mai tagja elmondta élményeit, véleményét a 41 éves hátvédről.
Legutóbb Leonardo, a klub sportigazgatója foglalta össze -tökéletesen - a lényeget: ""Paolo története egyedülálló és utánozhatlan. Ő kétségkívűl egy elő legenda. Természetesen barátként tekintek rá, de sosem felejtem el, mit képvisel az ő személye szimbolikus értelemben. Ma ő a Milan arca: a tehetsége, a személyisége és a futballszemlélete miatt ő ennek a kornak a meghatározó jelképe."
A két csapat várható összeállítása.
Milan: Dida -Zambrotta, Senderos, Maldini, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Ambrosini - Kaká, Seedorf - Inzaghi.
Roma: Artur - Motta, Panucci, Mexés, Riise - Taddei, Pizarro, Brighi - Baptista -Totti, Vucinic.
A gazzetta elképzelhetőnek tartja, hogy Senderos helyén Favalli kezd, ugyanakkor Gattuso visszatérésére még mindig nincs esély.
A két csapat utolsó 10 egymás elleni mérkőzése közül a Milan 2-t, a Roma 5-t nyert meg.
A Milan az utolsó 5 mérkőzése közül a bajnokságban hármat megnyert, 1 döntetlenre végződött, míg a csapat legutóbb Udinében 2-1-re kikapott.
A Roma az utolsó 5 bajnoki meccse közül kettőt nyert meg, kettőn döntetlent játszott, míg egyet elveszített. A Farkasok a legutóbbi fordulóban odahaza 4-3-ra nyertek a Catania ellen. Perrotta két gólt szerzett, Vucinic egyszer talált be, míg a Roma győztes gólját a 93. percben Panucci lőtte.
A Milan ebben a szezonban hazai pályán megnyugtatóan eredményes focit játszik. Kakáék 18 hazai meccsen 45 pontot szereztek, csak a nyitófordulóban, tavaly augusztus végén a Bologna tudott győzni a San Siróban. Azóta a Milan 14 győzelem mellett háromszor döncizett hazai pályán.
Szintén megnyugtató, hogy hazai pályán egészen fantasztikusan védekezik a csapat. A 18 meccsen kapott 9 gól a legjobb a Serie A-ban!
A 37 hazai pályán szerzett gólnál csak a Palermo(!) lőtt odahaza többet, szám szerint negyvenet. (A Milan amúgy vezeti a legeredményesebben támadó csapatok tabelláját: 66 gólt lőttek a piros-feketék; az Inter 65-nél, a Juve 64-nél tart jelenleg.)
AMilan legeredményesebb játékosa Kaká, ebben a bajnoki szezonban eddig 15 gólt szerzett, mögötte Pato (14) és Inzaghi (13) következik.
A Roma csapatára ebben a szezonban "a sok gólt lőnek, sok gólt kapnak" stílus a jellemző. A csapat 58 góljából 11-t a csodálatos Totti szerzett, 10 találatnál jár Vucinic, 9-nél Baptista.
A Roma 18 idegenbeli mérkőzésének a felén kikapott és mindössze négyszer győzött.
acmilan.hu -
#21798 Edzőkérdés- Mourinho már tudja?
José Mourinhóról tudjuk, hogy mindenről van véleménye és nem is titkolja azt. Természetesen az Inter riválisainál zajló 'edzőkérdést' is kommentálta:
"A Juve? Ferrara marad a következő szezonra is." - mondta a Sky kérdésére válaszolva
"Ancelotti a Chelseahez szerződik, a helyére pedig Marco Van Basten kerül."
A portugál tréner tehát úgy tűnik tudni véli, mi történik a két konkurens klubnál. Ami az ő saját sorsát illeti, kijelentette, 99.9% hogy marad az Internél. (Tegnap már arról lehetett olvasni, hogy a Real Madrid új szakvezetője lesz- a szerk.)
Visszatérve a Milanhoz. Mai hír az olasz sajtóban, hogy Ancelotti távozása után egy triumvirátus irányítja majd a csapatot, mégpedig a Leonardo, Tassotti, Galli hármas.
Érdekesség, hogy Kaká is nyilatkozott az edzőkérdésről, és ő is megemlítette a három nevet, mint lehetséges Ancelotti-utódot. Igaz, ő külön-külön beszélt róluk.
A brazil sztár igyekezett hangsúlyozni, hogy őt nem befolyásolja, ki lesz a tréner a következő szezonban, mert ő a klubbal szerződött 2013-ig és nem egy edzővel. Gyorsan hozzátette még, örülne, ha Ancelotti maradna a szakvezető.
channel4.com, goal.com -
#21797 -
#21796 Milan: Gourcuff csak akkor tér vissza, ha Ancelotti távozik
Olasz lapértesülések szerint a Bordeaux-nál kölcsönben szereplő Yoann Gourcuff csak akkor tér vissza a Milanba, ha Carlo Ancelotti edző távozik az együttestől.
A francia csapatnak opciós joga van a középpályás megvételére, aki körülbelül 17 millió euró ellenében szerződhet végleg a Ligue 1 listavezetőjéhez.
-------------------------------------------------------------------
Szerintem jól teszi... annál jobb focista, hogy a kispadot koptassa... -
#21795 AC Milan: Philippe Senderos szeretne a csapatnál maradni
A svájci válogatott Philippe Senderos – akinek kölcsönszerződése a nyáron lejár – maradna az AC Milanban.
"Szeretnék a Milannál maradni, mert remekül érzem magam itt, bár tudom, hogy a döntés nem az én kezemben van” – értékelte helyzetét az Arsenaltól kölcsönben az olasz csapatnál futballozó 24 éves hátvéd. -
#21794 remélem követjük a példátokat és nálunk is edzőváltás lesz...meg már amúgy is unom ezt a CA témát -
#21793 Az AC Milan vezetősége közölte, hétfőn bejelentik, mi lesz a sorsa a csapat vezetőedzőjének, Carlo Ancelottinak, akit az elmúlt hetekben a Chelsea kispadjára „ültetett” az angol és az olasz sajtó.
„Remélem, hogy hétfőn lesz mit mondanunk, mert az azt jelentené, hogy kiharcoltuk az automatikus BL-indulást jelentő helyezést” – mondta Adriano Galliani, a klub ügyvezető alelnöke.
Carlo Ancelottinak 2010 évéig él a szerződése a Milannál. Az olasz szakembert már tavaly is szerette volna elcsábítani a Chelsea, ám az olasz klub akkor visszautasította az angolok ajánlatát. -
#21792 jó az új banner!
-
#21791 Ne maradjon már =( -
#21790 ehh -
#21789 friss Galliani nyilatkozat:
MILAN - Soon the declarations of Adriano Galliani will be online. After the inauguration of a new department in the Children's Hospital, the Rossoneri's director responded to some questions also in Lega Calcio: "We did not think about other coaches, Carlo Ancelotti is our coach and has a contract until June 30 2010." -
#21788 ez még tegnapi hír
Alessandro Nesta, a Rossoneri védője - ahogy azt előzetesen megígérte - újra teljes értékű edzésmunkát végez a csapattal.
A Milan hivatalos honlapja szerint Alessandro Nesta visszatért a rehabilitációs teremből, és újra a csapat nagyobbik részével végzi az edzéseket.
Nesta krónikus hát-fájdalmakkal küzd már egy éve, hiszen már a tavalyi szezon végén sem számíthatott rá Ancelotti. Azóta műtétre is sor került, de már van esélye annak, hogy a szezon legutolsó szakaszában lejátssza első hivatalos tétmérkőzését a 2008/2009-es idényben.
A világbajnok hátvéd február vége óta végez különedzéseket, ám rehabilitációja során felreppent egy-két pletyka, amely arról szólt, hogy az idény végeztével visszavonul, ám Nesta rácáfolt a hírekre, és kedden teljesítette első edzését a kerettel.
Sandro pályafutását rengeteg sérülés tarkította, de képességeivel mindig kitűnt. Az UEFA négy alkalommal is beválasztotta az év csapatába, illetve két Bajnokok Ligája, és egy világbajnoki aranyérem is a vitrinjébe került.
A felépülése ellenére olasz hírek szerint nem valószínű, hogy Carlo Ancelotti, a csapat mestere megkockáztatja Nesta játékát a szezon hátralévő részében.
Forrás: goal.com -
#21787 ha már "ezek" beértek minket legalább ezen röhögjünk egyet továbbra is :P
-
#21786 ez faszás, mehet is bannernek
Capitano -
#21785 monnyonle!! -
talán befér :P -
#21783 a másik fontos dolog ami vasárnap lesz, az a Capitano utolsó hazai mérkőzése, összedobhatnánk egy speciális bannert riszpektből :) -
#21782 Távozzon... -
#21781 kopasz nyilatkozata a gazzettan:
"Al Milan non c'e' caos, ma idee chiarissime, che verranno comunicate a Champions acquisita". Lo ha ribadito oggi l'amministratore delegato rossonero Adriano Galliani, a margine dell'inaugurazione del reparto per la cura delle anomalie vascolari dell'infanzia dell'ospedale Buzzi, a proposito del futuro allenatore del Milan. "Tra me e Berlusconi le decisioni sono sempre condivise, non c'e' una posizione del presidente diversa da quella dell'amministratore delegato e spero di poterla rivelare questo lunedi'", ha aggiunto Galliani. "Io lo so, ma sono vincolato al silenzio". (Agr)
ha vasárnap verjük a Romat, akkor kvalifikaljuk magunkat a Bl-be. ez esetben hétfőn elárulják az új(?) edző kilétét. Már tudja a választ, de egyenlőre hallgat.
vagyis egyre inkább úgy tűnik h Carletto távozik, de ez még nem biztos -
#21780 egyébként nálam szinte minden csapatnál a 3.számú mez tetszik legjobban:) -
#21779 a fekete elég faszányosan néz ki :) -
#21778 fekete állat, be is szerzek majd egyet -
#21777 Nekem tetszik mind, én legközelebb egy fehéret veszek majd mert az hiányzik =) -
#21776 :P akkor már idén megvettem volna a mezt :) gondolkodtam is rajta, de már szezon vége van, szóval nem vettem végül -
#21775 Yulcsa maj ha Bekem kifut a pályára akkor átgondolod :P
nagy reklám ez az Adidasnak, meg a többi nagy Adidas által szponzorált csapat pedig már rég bemutatta :P -
#21774 mire ez a nagy sietség?
ha tényleg ez lesz, akkor jövőre biztos nem veszek mezt :D nekem továbbra sem tetszik így, de meglátjuk hogy mutat majd a játékosokon -
acmilan.com szerint már vasárnap bemutatják
MILAN - In occasion of Milan-Roma, the Rossoneri will go on the pitch with the new official shirt of next season. -
#21772 igen, de az kb u.az, mint ami most van :P -
#21771 de a 3. számú jól néz ki -
#21770 nekem annyira nem jön be ez a fehér gallér -
karajjj #21769
harmadik számú mez:
-
#21768 paloschi kölcsönbe elmegy szvsz. -
#21767 Bonerát és Paloschit is vinnék - ÁTIGAZOLÁSI PLETYKÁK
Ahogy közeledik a szezonvége, úgy szaporodnak meg a sajtóban az átigazolási pletykák, találgatások. A legfrissebb Milan vonatkozásúakat csokorba gyűjtöttük.
BONERA
A calciomercato.it szerint Cesare Prandelli csapata, a Fiorentina nyári célpontja a Milan olasz válogatott védője, Daniele Bonera. Állítólag maga a játékos is hajlandó lenne a váltásra. A lilák 9 millió eurót áldoznának a leigazolására.
PALOSCHI
Paloschi játékjogát két csapat is képviseli, a Parma és a Milan. Ghirardi, a Parma mestere azt mondta, hogy a nyáron szeretnék elérni, hogy csak az övék maradjon a játékos. "Alberto a Milanban nem kapná meg a kellő bizalmat, itt viszont folyton a kezdőcsapatban lehet. Van egy álma, hogy jól teljesítsen az első osztályban, és ezt itt nálunk elérheti" - nyilatkozta a tuttomercatowebnek a szakvezető.
Paloschit korábban a Milan házatáján többen is Pippo Inzaghi utódjának tartották, ez a szezonja jól sikerült a Parmaban. A Milan még nem nyilatkozott az ügyben.
MEXÉS
A Gazzetta dello Sport információi szerint a Milan érdeklődése egyre komolyabb a játékos iránt, olyannyira, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot is tenni fognak a következő pár napban.
A milánói csapat először is fizetne 15 millió eurót, valamint odaadnák Ignazio Abate teljes játékjogát a római Farkasoknak. Abate ebben az idényben nagyon jó teljesítményt nyújt a Torino színeiben, így mindenképp lehet igény a 22 éves játékosra. Mexés fizetése a Milanban évi 4.5 millió euró lehetne.
--------------------------------------------------------------------------
Paloschinak nagyon nem örülnék ha elmenne, Bonera mehet, Mexés jöhet :)
-
#21766 Én nagyon örülnék Van Bastennek, szerintem Ancelottinál már csak a motiváció miatt is jobb lenne... Carlo már nem a régi sajnos, túl régóta van a klubnál.