36663
-
#22125 én már úgy vagyok, h mindenképp mérges leszek/vagyok a vezetőségre. ha marad Kaká azért, mert képesek szórakozni a szurkolókkal, meg úgy általánosságban véve mindenkivel, ha pedig megy, akkor meg azért, mert pénzéhesek, és hazugok! -
#22124 pénzéhes fasz vezetőség:\ nemtom sztem nagyon elbaszták, már most az egész igazolásokat de ne legyen igazam....pont a csapat legjobbját eladni...azért az a 16 gól + 9gólpassz jövőre hiányozni fog...nah mind1 -
#22123 én fizetnék neki +4-et csak maradjon Kaká :||| -
#22122 hát nagyon úgy tűnik elmegy...franc vehetek 2 sört haveromnak:\ -
#22121 A Sky Sport Italia szerint Kaká ma este 19:00-kor (brazil idő) azaz nálunk éjfélkor fog sajtótájékoztatót tartani, miután telefonon beszélt Silvio Berlusconival. A hír szerint ez a beszélgetés dönti el, hogy Kaká marad-e Milánóban.
telefonon aztán jól meg lehet beszélni az ilyen fontos dolgot... szerintem eldőlt, csak azt beszélik meg, hogy is közöljék (hogy elment?) -
#22120 A Marca szerint Kaká ma este közel 200 újságíró előtt jelenti be az átigazolását. A bemutatása június 30-án lesz Madridban. A tervek szerint a játékos június 29-én repül Johannesburgból Párizsba, majd onnan Madridba. Az egyetlen kérdés, hogy menetrend szerinti vagy magángépen utazik-e.
-
Monoton #22119 Az orvosi vizsgálat igaz. De ez még nem azt jelenti, hogy alá is írt. -
#22118 sztem elég egyértelmű h mi lesz -
#22117 szerintem ez az egész orvosi vizsgálat kamu. hogy vizsgálhatja meg a Real orvosa a Milan engedélye nélkül az ő játékosukat? semmi köze hozzá! ha csak nem történt már megegyezés, de ezt meg tagadta Berlu is -
#22116 hjam... -
#22115 holnap kiderül h mi lesz, annyit kamuznak már h senkinek nem hiszek -
#22114 Állítólag Kaká már át is esett az orvosi vizsgálaton, a Real orvosa kiment utána brazilba
de persze lehet hogy holnap okosabbak leszünk már... -
#22113 forza Ricky!!! -
#22112 politika, de mégis kötődik hozzánk is...
Berlusconi tarolt
Nagyarányú győzelmet aratott Silvio Berlusconi jobbközép olasz kormányfő pártja az Itáliában rendezett vasárnapi európai parlamenti választásokon egy exit poll felmérés szerint.
Az IPR intézet által a szavazóhelyiségekből távozó választópolgárok megkérdezésével készített felmérés szerint Berlusconi pártja, a Szabadság Népe a leadott voksok 39-43 százalékát szerezte meg. -
#22111 Olaszország: Massimo Oddo Münchenből visszatérhet a Milanhoz
A 33 éves olasz válogatott hátvéd, Massimo Oddo, tavaly nyáron szerződött a Milantól a Bayern Münchenhez, de egy év után visszatér Olaszországba. Erről a futballista nyilatkozott egy olasz rádiónak.
„Pozitív tapasztalatokat szereztem Németországban, jó időszakot töltöttem Münchenben, de annak vége” – kezdte nyilatkozatát Oddo.
„Jelenleg a Milan vezetőivel tárgyalok a jövőmről, ötven százalék esélyt látok arra, hogy újra Milánóban folytatom” – tette hozzá a védő. -
Monoton #22110 Azért köszi :) -
#22109 ez volt de már javították oroszra -
Monoton #22108 Juuuj mi a forrás? Az a "román tulajdonos" kész van :DDD -
#22107 Azt olvastam, hogy novemberben megint jöhet, amikor az MLS alapszakasza már lezajlott -
#22106 Lejárt a kölcsön szerződés. Remélem nem veszik meg. Nem kell már még1 kiöregedett sztár. Fiatalok kellenek. -
#22105 most ez így eszembe jutott...mert mintha vmi olyasmire emlékeznék hogy vmikor majd megint visszajön vagy lehet csak képzelődöm:) -
#22104 Beckham akkor ugye nem lesz már csapattag jövőre? -
#22103 részlet:
"2013-ig szerződés köt a klubhoz, és nem írtam volna alá, ha távozni szerettem volna.Nemet mondanék-e a Realnak, ha távozom Milánóból?Mindig is azt mondtam, hogy addig leszek a Milan csapatának tagja, amíg közös célunk van a klubbal.Olasznak érzem magam!"
"Megsértett-e bármikor is a klub? Nem.Már a télen is értettem azt, amit a csapat csinált.A csapat szembeszállt a 100 millió euróval.És én is.Soha nem okoltam senkit amiatt, hogy tárgyaltak az eladásomról.A csapat vezetőivel felhőtlen a kapcsolatom." -
#22102 :DDD Tényleg!
De ha igaz, egyetértek, mehet! -
#22101 lol még most nézem én is:Dsadfasfasdf ennyit a hír valóságtartalmáról -
#22100 román tulajdonos :DDDD -
#22099 sztem kiégett, mehet-.-
Kaká ha maradna, See meg Pirlo menne, na nekem az lenne az álom^^ -
#22098 Milan: 30 milliós Chelsea ajánlat Pirloért
A Sun és a The Times hírei szerint Roman Abramovich Carlo Ancelotti kérésére ajánlatot készül tenni Pirloért. A román tulajdonos nem akarja a véletlenre bízni, egy komoly 30 millió €-s ajánlattal készül előrukkolni az olasz válogatott irányítójáért. Andrea Pirlonak évi 6.5 millió €-s fizetést biztosítana a Chelsea. -
#22097 Olvastam én meg láttam is a képet. Persze a képen csak a mez van az aláírás pillanata nincs. -
#22096 hajrá!
Kaká Real mezt dedikált
Már nem azért, de szerintem bármit aláírnak... Emlékszem, volt egy srác a Hungaroringen, aki egy McLarenes sapit dugott Schumi orra alá, természetesen aláírta. Bunkóság lenne félretolni. Persze a szerződéseken is sok múlik, de pl mivel a Milan és a Real mezszponzora is a bwin, nm hinném, hogy ez akadályozta volna. Simán össze is téveszthette, az idegenbeli mezünk nagyon hasonló, mint a Real első számúja... -
#22095 Az arabok pénze menti meg Kakát?
Elképzelhető, hogy valósággá válik az arab kapcsolat. Néhány lap, elsősorban amerikai kiadású újságok szerint Silvio Berlusconi eladja a klub 35 százalékát - írja a Tuttomercatoweb.com. Amennyiben ez a hír valósággá válik, bőven lesz pénz játékosokat szerződtetni, ráadásul biztonságban tartja Kakát, a klub legnagyobb értékét.
Még van idő hétfőig, amikor hivatalosan bejelentik a játékos sorsát, ám addig nem elképzelhetetlen, hogy a klub megállapodást köt az arabokkal és 400 millió euró körüli összegért az egyesület részvényeinek egyharmada gazdát cserél.
A sajtó emlékeztet arra: ebből a pénzből nemcsak a klub adósságait lehetne kifizetni, hanem megtarthatnák Kakát is, sőt új játékosokra is telne.
Adriano Galliani még márciusban találkozott egy arab sejkkel, aki egyebek mellett a Milan-Palermo meccs egyik díszvendége volt, ám a sportvezető a meccs után tagadta, hogy bármiben megállapodott volna vendégével. Azt azonban elismerte, hogy tárgyaltak. Hogy azóta született-e egyezség, azt csak az érintettek tudják, de az biztos: Silvio Berlusconi egyedül kíván dönteni a klub
sorsáról.
acmilan.hu -
#22094 na tessék :D
AC Milan: Fabregast és Adebayort hozhatják Kaká helyére
Az AC Milan minden bizonnyal nem tétlenkedik majd, és megpróbál méltó helyettest találni, ha a várakozásoknak megfelelően eladják a brazilt a Real Madridnak. Az érte kapott milliókból pedig futja is majd új játékosok megszerzésére.
A legújabb hírek arról szólnak, hogy ismét az Arsenalból erősítenének a milánóiak: Mathieu Flamini és Philippe Senderos után ezúttal Cesc Fabregas és Emmanuel Adebayor lehet a következő cél.
---------------------------------------------------------------------
Persze Kaká marad, úgyhogy az egész kacsa -
#22093 kanadai táblázat (gól, gólpassz, kettő összege, mérkőzés)
Kaká 16+9 25 (31)
Pato 15+5 20 (36)
Inzaghi 13+2 15 (26)
Ronaldinho 8+5 13 (29)
Seedorf 6+5 11 (33)
Ambrosini 7+3 10 (28)
Beckham 2+5 7 (18)
Jankulovski 0+4 4 (31)
Pirlo 1+2 3 (26) -
#22092 Berlusconi szerint nem biztos, hogy távozik Kaká
A Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi egy mai nyilatkozatába elmondta: “Kakának nem kell feltétlenül távoznia" a döntést vasárnap hozzák meg.
Korábban már arról cikkeztek az olasz és spanyol lapok, hogy a brazil már alá is írta szerződését a Real Madriddal, mert a Milannak szüksége van az érte kapott 65 millió euróra, hogy fedezze veszteségeit.
“Vasárnap lesz egy találkozónk, ahol megbeszéljük a teendőket és határozunk Kaká jövőjéről is. ” - nyilatkozta Berlusconi a Milan Channelen.
“Meglátjuk mi történik, még semmi sem vehető biztosnak az ügyben. Kakának nem kell feltétlenül távoznia Milánóból."
Korábban arról volt szó, hogy csak hétfőn lesz hivatalos állásfoglalás a transzfer kapcsán, ám ezt most a tulajdonos előre hozta.
A médiamogul az erősítésekről is beszélt röviden.
“Mindenképpen igazolnunk kell egy csatárt. Robinho? Nem. Samuel Eto’o megszerzése is bonyolult lenne."
A pletykák szerint a piros-feketék elképzelhető, hogy Luca Toni vagy David Trezeguet irányába fordulnak. Felmerült a Napoli argentin csatárának, Ezequiel Lavezzinek is a neve.
acmilan.hu/channel4.com -
#22091 Én Zambrottával vagyok elégedett elgjobban. Bex az elején jó volt ade a végére már ő sem hozta azt amit az elején. Boriello csalódás, Sheva csalódás, Ronaldinho meg nem kapott lehetőséget szinte. -
#22090 én elégedett voltam Zambrottával és Becksel is
Ronnie is jól játszott, amikor játszhatott... -
#22089 még ő se. flamini se, oddo se, boriello se, gila se, sheva visszahozása se,emerson se, dinnyó se annyira így hirtelen ezek urgottak be....és még sorolhatnám...talán csak beckham az akire azt mondom hogy tetszett is a játéka végig, hajtott és jól játszott. -
#22088 pl
#22087 háát az elmúlt évek "okos és jó igazolásait" elnézve biztos jól fogják elkölteni azt az 5 milliót, amit hagy berlusconi a 70ből... meg emígy is csak pato érte meg a pénzét, az utóbbi évek igazolásaiból sztem. meg talán zambrotta. -
#22087 ezaz hogy nem akarunk venni-.-
nekem sincs olyan nagy bajom hogy eladjuk, csak okosan és jól igazoljunk belőle.... -
#22086 Zidane nyilatkozta h kaka már aláírt hozzájuk és az 5ös mezét fogja viselni és büszke rá
Meg kaka is nyilatkozta h örül h madridban folytatja
nso-n vannak a hírek olvassátok el
juve is felállt miután eladta zidanet, ti is vehettek legalább 3 értelmes játékost