36663
-
#22085 mekkora lenne Kaká nyerne:Dasfasfasdf -
#22084 Hivatalos: Bonera hosszabbított
A Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy Daniele Bonera szerződését 2013. június 30-ig meghosszabbították.
-----------------------------------------------------------------------
végül is a kispadot is kell koptatnia valakinek... -
#22083 Milan: a piros-feketék drukkerei Kakára szavaznak vasárnap
Érdekes kezdeményezéssel álltak elő a Kaká távozását ellenző Milan-szurkolók: a vasárnapi európai parlamenti választást használnák fel eszközként tiltakozásuk kifejezésére.
Az ultrák felszólították Milánó piros-fekete kötődésű szavazópolgárait, hogy vasárnap a brazil sztár nevét írják majd a szavazócédulákra.
Egyébként a klubszékház előtt majd’ 300 Milan-drukker tüntetett a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi ellen, egyúttal a 27 éves brazil sztár maradását követelve.
-----------------------------------------------------------------------
Ez nem rossz fegyver, így ha tényleg marad, még szombaton megtudjuk! -
#22082 A tegnapi Silvio-interjúban, aminek a vidijét láttam a sky-on, az öreg azt mondta hogy Rickyvel hétfőn beszél majd hogy megtudja hogy mik a szándékai és akkor döntenek. Erre az újságíró azt mondta hogy hiszen Ricky kedden elmondta hogy nem akar elmenni a Milanból.
Erre mit mondott az öreg? Ez egy szép dolog Rickytől de majd hétfőn beszélünk. -
#22081 ez csak duma, tuti igazolunk -
#22080 Berlu megőrült???
Azt mondja nem kell senki, ha Kaká elmegy! Van Kaladzénk meg van Nestánk... gyönyörű... -
#22079 ha így lenne, ahogy mondod, hogy jönne 10 brazil tehetség (most ne foglalkozzunk az EUs követelményekkel, csak elméletben) azt mondom könnyebb lenne elfogadni a távozást. De így, hogy tutira tudjuk, hogy ebből a 70 millából minimum 40-50 elmegy az "adósságok rendezésére", a megmaradó 20-30 milla már nem elég egy komplett átszervezésre, ami most nagyon elkélne a Milannál. Nem egy játékost kellene igazolni, hanem minimum 4-et, de inkább 5-öt! -
#22078 faszkivan hogy mindenkinek van pénze csak nekünk nincs... -
#22077 behalok mi megy a Real topikban, Céroni 75-80milláért, David Silva, Ibrahimovic,Kaká......... -
#22076 Most lehet érte kaszálni!Még ha meghatározó is ,nincs aranylabdás formában!És ő sem lesz jobb se fiatalabb!Pár év múlva töredékét éri!Kb. mint Seva átigazolásánál!
Nagyon az 1Kakára épűlt a Milán most legalább lehet újítani,újtaktika,fiatalítani:)
Abból a 70millából(nincs focista aki ennyit ér,ugyh üzleti szempontból jól jártok) mindenképp....
A szúrkolók csalódottsága érthető,énis kb. így éreztem volna tavaly h Lampard lelépett volna...(méghozzá ehhez képest fillérekért)
Ezen vesztek 10 brazil tehetséget 1úgyis sztár lesz:D -
#22075 Áhhh nevetséges az egész -
#22074 egy elég tartalmas hsz a milan.hu-ról:
Kaká csalódott és sértődött. Csalódott, hogy nem ér annyit a Milannak, hogy ne jelentsék ki, hogy érinthetetlen. Csalódott, mivel azt látja, hogy Ő lényegében egy árucikk lett. Sértődött, mivel kijelentette, hogy marad és mégis hajlandók voltak róla leülni tárgyalni. Sértődött, mivel a mai helyzetben minden klub vért izzad (alig van kivétel), hogy megtartsák a legjobbjaikat, ő pedig maradna. Nem kellene vért izzadni, győzködni, fizetést emelni, külön prémiumot adni, mivel ezek nélkül is maradt volna.
Berlusconi ködösít, taktikázik??? nem tudom, csak azt, ha egy érzékeny embert kényünk kedvünk szerint próbálunk felhasználni önös céljaink elérésére, akkor annak az embernek a lelke sérülhet. Ráadásul több brazil portál is azt feszegeti, hogy nem Silvio az, aki el akarja adni, hanem a gyerekei, a fia és a lánya. Nem néznék jó szemmel, ha tovább csökkene az örökség, mert a Milan lyukait kell vele foltozni.
Ezzel az egész cirkusszal pedig azt érik el, hogy lényegében kiálltak a nagy európai piacra és meghírdették. Tessék kérem lehet, lehet Kaká eladó. Ki ad többet érte? Galliani kufárkodik.
Lehet én régimódi vagyok, de mindig is utáltam azt a szituációt, amikor egy embert árucikként kezeltek. Régebben ezt úgy hívták, hogy rabszolga ereskedelem. Undorító dolog. Viszont egyszer mindig betelik a pohár és a "rabszolgák" fellázadnak. Annak pedig nem szokott jó vége lenni.
Januárban, amit műveltek a vezetőink szégyen volt. Kaká akkor kitartott, mivel maradni akart, mivel szereti a Milant és mivel a City egyáltalán nem illett bele a karier történetébe. Ami most van az is szégyenteljes, viszont én nem játszanék a tűzzel, mert a Real már beleillik Kaká karier történetébe. -
#22073 ha az apján múlna a dolog Kaká már rég világoskék mezben feszítene Manchesterben...
-
#22072 szerinted a fater mi ha nem az ügynöke? :D
majd kiderül minden -
#22071 Zidane is olaszban van egy konferencián -
#22070 de nem értem hogy lehet ilyeneket mondani, amikor Kaká Brazíliában van, Berluék Olaszban, a Real meg még mindig Madridban :D
az 1 dolog, mit mondott... :P -
#22069 Zidane aztmondja Kaká aláírt -
#22068 jaja, kár lenne érte nagyon ha eladnák. -
#22067 Nem szabad eladni max még egy év kölcsön, hogy szokja a Serie A-t. -
#22066 itt egy video a tüntetőkről -
#22065 más:
A Parma ragaszkodik a Milantól kölcsönzött Paloschihoz
Az élvonalba egy év távollét után jövőre visszatérő Parma elnöke, Tommaso Ghirardi kijelentette, hogy mindent megtesz a Milantól kölcsönkapott, a másodosztályban 11 gólig jutó Alberto Paloschi megtartásáért. „A csatárok közül egyedül Paloschi érdekel, jelenleg sem Julio Cruz, sem Roberto Acquafresca nincs a látókörünkben. Az elsőszámú célom Alberto megtartása, az ügyben hamarosan felveszem a kapcsolatot jóbarátommal, Adriano Gallianival.” – nyilatkozta eltökélten a parmai klub vezetője -
#22064 A via Turati előtt ott van az a bizonyos vezérszurkoló, Giancarlo Capelli is. Ezt mondta:
"Nekem ő maga mondta telefonon - mutatja a mobiltelóját, amin ott a hívás a braziltól, nem sokkal délután 3 óra előttről - . Kb 5 percig beszéltünk és azt mondta hogy úgy érzi hogy a klub magára hagyta őt. Azt mondta hogy ő maradni akar, de a Milan áruba bocsájtotta őt." -
#22063 már a MyVip kezdőlapon is az van hogy milesz Kakával :PP -
#22062 én már lassan azt sem hiszem el amit kérdeznek.
más:
A Via Turatin gyülekeznek az ultrák.... a mai sláger:
"Aki eladja Kakát megfizet." -
#22061 Nincs elég anyagi háttere? Olaszország leggazdagabb embere, Morattinál is jóval gazdagabb, és ő évek óta sokkal több pénzt tol az interbe mint Berlu, szal ez a nincs pénz duma a részükről sztem óriási kamu, ne hogy már az legyen kifogás hogy nincs pénz.. -
#22060 csak ambrosini meg...hmm fosch -
#22059 én nem adnám rinonak, nézd meg mikor csapatkapitány volt az olasz vállogatottnál, milyen más volt, példát mutatott, nekem hiányozna a régi gatta, ezért nem adnám oda, ambrosini jó döntés lenne. -
#22058 csak mert "Ambrosinivel hosszabbítunk, ő lesz a csapatkapitányunk." ezért kérdeztem
Gattusora voksolok én is, megérdemli -
#22057 Remélem, hogy Gattuso lesz a CSK, vagy ha marad Kaká akkor felőlem lehet ő is, bár én mindenképp Rinonak adnám. -
#22056 Ambrosini lesz a csk? Hmm... Paolo Kakát, Berlu Gattát szerette volna, na most akkor ki döntött? -
#22055 Berlusconi: Kaká dönt
Az AC Milan tulajdonosa is szót kért Kaká-ügyben:
"Minden Kakára érkező ajánlatot alaposan megfontolunk és mérlegelünk, de megmondtam Kakának és Gallianinak, hogy várjanak, mielőtt bármilyen végleges döntést hoznának.
Személyesen szeretnék velük beszélni hétfőn. Annyit mondhatok, hogy az utolsó szó joga a játékosé lesz, ő dönt majd. Ugyanez történt 2006-ban Shevchenko esetében is. Amikor a Chelsea megtette az ajánlatát, a játékosra bíztam a döntést. Így lesz ez most is." - mondta a Canale Italia TV adásában Silvio Berlusconi
transfermarketweb.com
Berlusconi a Studio Sportnak is nyilatkozott, amit Fata fordított le::
„A futballban fontos a racionalitás, de az érzelem és a szenvedély is. Én azt vallom, hogy a legjobb döntésekben nem az ész vezérel. Kaká ügye ezért is különleges: az egyik oldalon az észérvek, a másikon a szív.
Érkezők? Nem mondok neveket, mert azzal növelném az árakat.
Ambrosinivel hosszabbítunk, ő lesz a csapatkapitányunk.
Ancelotti korszaka véget ért, új motivációkra és lelkesedésre van szükség, mindenesetre szerintem sikeres lesz a Chelseavel.
Az arabok? Egy sejk sem jött oda hozzám azzal, hogy nagy Milant építene...
Cristiano Ronaldo? Mondtam neki, hogy szeretném piros-feketében látni, mire ő mosolygott: ugyan ki nem szeretne a Milanban játszani?”
acmilan.hu -
#22054 Galliani: Kaká vagy a Realba igazol vagy marad
KAKÁ-ÜGY
"Ricky januárban nem akart Manchesterbe igazolni, de Madridba elmenne. A Chelsea nem tényező ebben az ügyben: Kaká vagy a Realhoz igazol vagy marad a Milanban. Ez az ő akaratán múlik, és teljes egyetértésben hozzuk meg a végleges döntést.
Vasárnap Florentino Perez meghívott engem, hogy együtt ünnepeljük az elnöki posztját. Vacsoráztunk, majd kár lenne tagadnom, beszéltünk Kakáról is. Tárgyalunk róla, de nem született egyezség.
Mi a helyzet az érzelmekkel? Igazolásról beszélünk, de mindannyiunknak vannak érzései. Azonban a gazdasági adatokkal nem lehet vitázni, még a legnagyobb szívű embernek is szembe kell néznie a tényekkel és mérleget vonni. Kaká mindig őszintén viselkedett velünk, sosem kérte, hogy növeljük a fizetését. Már hat éve van a klubnál, megnyert mindent, amit lehetett. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy minden évben €70m-t veszítsünk. Ha Kaká esetleg távozna, annak csak és kizárólag gazdasági okai lennének.
Meg kel érteni, hogy a Real profitja kétszerese a Milanénak. Saját stadionjuk van, nem a várostól bérlik. A jegybevételeken sem kell osztozniuk, ahogy a tv-s jogdíjakon sem. Ezenkívül az adózási rendszer is kedvezőbb Spanyolországban, így a játékosoknak magasabb fizetést tudnak adni a klubok. Olaszország és a Serie A hátrányba került a labdarúgásban. Harcolnunk kell, hogy Anglia és Spanyolország előnye ne legyen még nagyobb."
A MILAN JÖVŐJE:
"Szeretném biztosítani a szurkolóinkat, hogy nem építjük le a csapatot. Ha eladnánk Kakát, valaki érkezne a helyére. Ha távozna, egy nagyszerű támadó pótolná. Ami a taktikánkat illeti, a 4-3-1-2 felállásban Kakának megvan a helye. Ha eligazolna, akkor mást kell találnunk abba a pozícióba. Ha szükséges lesz, kiváló játékos érkezik majd, de hozzáteszem csak akkor, ha Kaká elmegy. Hasonló lenne a helyzet, mint Thiago Silva és Maldini esetében. Egy nagy klasszist vált egy fiatal tehetség. Minden lépés, amit a klub tesz, előre átgondolt. Bízom benne, hogy a szurkolók megértik a helyzetet.
"Berlusconi Milanja már sok korszakot átélt: volt itt Sacchi, Capello, Tabarez-Zaccheroni-Terim időszak, aztán Ancelotti évei. Most megint új ciklus kezdünk. Tárgyalunk Kaká jövőjéről, de a többi nagy játékos, Pato, Pirlo és Seedorf, nem eladók."
"Ami a klubot illeti, többségi tulajdonért senki sem jelentkezett, de Berlusconi nem is akarja értékesíteni a Milant. Voltak érdeklődök kisebbségi részesedésért, főleg a Közel-Keletről és az Egyesült Államokból, de sosem kezdődtek el konkrét tárgyalások. "
"A Milan új időszakot kezd. Sokszor mondták már ránk, hogy már nem tudunk naggyá válni, aztán mindig újra és újra képesek voltunk trófeákat nyerni."
acmilan.com -
#22053 ez az! jöjjenek az aranylabdások -
#22052 szerintem le kéne csapni Figora és Nedvedre is :DDDD -
#22051 hát a milan korosztályos igazolásait figyelembe véve szóba jöhet crespo, kovacevic sőt talán még romário is :D -
#22050 Silvio ma azt nyilatkozta (videón láttam, szóval semmiféle félremagyarázásról nincs szó) hogy nincs szükség védőre, hiszen felépül/t Sandro és Kala. Egy csatárt akarnak venni, de még nincs név, hogy ki lenne az..... és ezzel a Milan mind Olaszországban, mind nemzetközi szinten főszereplő lesz.
:DD -
#22049 jaja, meg voltak pletykák, hogy hoznak fiatal kapust, és abbiati sem rossz kapus sztem...
de most lehet le leszek hurrogva, de shevát annak idején nem volt érdemes eladni? :D lehet berluék azért engednék, mert ennyi pénzt úgy sem kapnak érte a jövőben, és nem biztos hogy pótolhatatlan lenne... bár hozzátartozik hogy a véleményem a mostani találgatásomnak ellent mondd, mert épp hogy kaká játéka az ami felpörgette a támadásainkat. remélem marad. -
A Képes Sportban van 1 cikk(+poszter '86-ból) Maldiniről, ha valakit érdekel esetleg. -
#22047 Abbiati, meg biztos van valami fiatal kapus az ifiben -
#22046 elmegy dida meg a kalács, de akkor ki fogja védeni a kaput? :D