A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
álomhír! kedvenc játékos a a kedvenc csapatban! egybõl jobb lett a kedvem a mikro zh után 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

horpeti
Szegény kis olasz gyerek nem tudja mit vegyen. Ronaldinho, Kaka, Pato, vagy Beckham mezt??? Valszeg mindet megveteti karácsonyra. 😄D

Palinko
hát örülök hogy így jön, remélem hogy nem marad, sok sztárral nem lehet csapatot összehozni, ok hogy még kaká, dinho pato jóban vannak, és mikor pihennek, mások is lehetõséget kapnak, de gufi meddig lesz kölcsönbe valyon? abumeyang?

most már középsõ védõt kéne így szerezni 😄
LasCar16
tök jól jártunk, legalábbis ez egy okos húzás volt, fél évig ittvan, mezek meg fogynak 😄DD szal rossz szemszögbõl nézed a dolgokat matyi :}

#acm

szucsy89
irigykedj csak😄D
limperatore
lol

"Galliani elnök, aki egyébként azt is fontolgatja, hogy a féléves kölcsön letelte után a nyáron állandó szerzõdéssel kínálja meg az akkor már 34. életévéhez közeledõ játékost"

😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
😄DD na marketing szempontból is fasza húzás 😄

#acm

szucsy89
hát kiváncsi leszek...annyi középpályásunk van már most még1? de ettõl függetlenül örülök neki😊
Nuno88
Én is örülök neki bár kérdés mennyit fog játszani és kérdés h hasznos lesz-e, bár sztem biztos h a caspat hasznára fog válni 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kaplartom
Ennek örülök! Beckham a kedvenc játékosoaim között van😊

shad0w

don't give a fuck

LasCar16
szóóóriii, javítom magam... Nesta a sérülése miatt nem lett nevezve az UEFA kupás keretbe, majd tavasszal játszhat 😊

#acm

LasCar16
Keretünk a csütörtöki meccsre:

Abbiati, Dida, Kalac;
Antonini, Bonera, Darminan, Favalli, Jankulovski, Maldini, Zambrotta;
Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso;
Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Sérültek: Kaladze, Senderos, Pirlo

hol van Nesta??? Senderos állapota meg számomra érthetetlen... 3 hete mondták azt h a Samp ellen már bevethetõ lesz

#acm

szucsy89
amúgy nekem is ez jutott eszembe elsõre hogy õt sztem nem adjuk
LasCar16

#acm

LasCar16
na na na, nem hiszem h Mareket csak így elpasszolnánk, bebaszna! újságírói baromság ez a hír

#acm

szucsy89
Jankut????? miéééért?:'(

most hétvégén is õ volt az egyik legjobb...
Kaplartom
Megszületett az egyezség?

A Tuttosport értesülései szerint sikerült megegyeznie a Milannak és a Romanak, és Philippe Mexes már januárban a Milanban folytatja pályafutását.

Már a nyár óta komoly érdeklõdést tanúsít Carlo Ancelotti együttese Mexes íránt, és úgy tûnik a fõváris klub nem tud ellenállni az érdeklõdésnek.

Mindenesetre egyes lapok már biztosra vélik, hogy Mexes Milánóban folytatja pályafutását.

A Tuttosport értesülései szerint a Milan 10 millió eurót, plusz Marek Jankulovski játékjogát adja a "Farkasokank" és már a tél folyamán nyélbe ütik az üzletet.

Adriano Galliani a Milan (al)elnöke a napokban Rómában tárgyalt a védõért, és már az biztos, hogy 4 évre ír alá Mexes, évi 2.5 és 4 millió euró közti fizetéssel, ami a legrosszabb esetben is 20 millió euró a négy év alatt.

A Milan tehát megtalálta Paolo Maldini méltó utódát, azt azonban sajnálhatjuk, hogy a cseh légiós távozhat a csapattól.

forrás: goal.com

>Hát én Jankulovskit nagyon sajnálnám:S:S

Fabio Capello
horpeti
Jah, Kakának meg kellett volna még innia 1-2 Redbullt, ahogy néztem az arcát, de attól függetlenül még így is egész jól megindulgatott. 😊
Patonál még így is jobb volt, Pato most nem nagyon tudott érvényesülni.

LasCar16
LUCA ANTONINI:

“Elégedett vagyok a teljesítményemmel, most már csak arra kell figyelnem, hogy a jövõben is hasonlóra legyek képes. Ma az volt a legfontosabb, hogy a csapat nyerjen. Úgy éreztem, hogy most jobb voltam, mint a Zürich ellen. Szerettem volna bizonyítani, hogy lehet rám számítani és szerintem ez sikerült is. Ahhoz, hogy máskor is a kezdõben lehessek, az edzéseken is a legjobbat kell nyújtanom. Persze jó lenne mindig játszani, de az edzõ feladata eldönteni, mikor állít a csapatba."

“A következõ pár héten sok mérkõzésünk lesz, ezért gondolom mindenki lehetõséghez jut majd. A csapatnak hasonló tempóban kell folytatnia, minden hazai meccset megnyerve, mert csak így lehet reális cél a Scudetto.”

DANIELE BONERA:

“Ma egy értékes gyõzelmet arattunk, a magam részérõl elégedett vagyok. A héten úgy éreztem rendben vagyok és a kondícióm is megfelelõ. A Sampdoria jól játszott, és Cassano is nagy figyelmet igényelt, de mi is tettük a dolgunkat, támadásban és védekezésben is."

“Mindig jó érzés sikerrel teljesíteni egy találkozót. Az idei szezon egészen másként kezdõdik, mint a elõzõ. Most jönnek a hazai gyõzelmek, míg tavaly problémáink voltak és ez végül a BL indulásunkba került.”

RONALDINHO:

"Rendkívül boldog vagyok és remélem még sok gólt sikerül szereznem a Curva Sud elõtt. Az elmúlt két hét munkája nagyon hasznos volt. Az edzõi stábnak és a csapattársaimnak is szeretném megköszönni, hogy segítenek visszatalálni a régi formámhoz. Az egyik gólom ma is a Kakával történõ összjáték után született. Ez örömteli, mert vele mindig jól megértjük egymást."

“Ami a mérkõzést illeti, az elsõ félidõben nem alakítottunk ki túl sok helyzetet, mivel kevesebb helyünk volt. A másodikban már jöttek a lehetõségek és a gólok is.
Ahogy telnek a napok, egyre otthonosabban érzem magam Milánóban. Mindenki, akivel találkozom, barátságosan üdvözöl. Remélem gólokkal hálálhatom meg nekik a szeretet.”

EMERSON:

“Boldogok vagyunk. Amikor szorosan záró csapatok ellen játszol, nehéz helyet találni a támadásokhoz. Aztán ahogy Kaká beállt, minden megváltozott és sokkal hatékonyabbak lettünk. A gyõzelem sem maradhatott el.”

CLARENCE SEEDORF:

“Azt gondolom, hogy a büntetõnél a játékvezetõ jó döntést hozott, de igazából ezt Flamini sárgalapja alapozta meg. Az elsõ félidõben kicsit mérges voltam és kértem a játékvezetõt, hogy kevesebb sípoljon, mert elveszi a játék ritmusát."

“Pontokat tekintve a második helyen vagyunk, amire már rég nem volt példa. Folytatnunk kell a jó sorozatot a következõ meccseken is. Ha így lesz, hamarosan az élen állunk majd."

#acm

LasCar16
“El kell ismerni, hogy az eredményt nagyban befolyásolta, hogy emberelõnybe kerültünk.” - nyilatkozta Carlo Ancelotti a mérkõzés után

“A nagyobb területet kihasználva sikerült gyõznünk. Az elsõ félidõ nem volt egyszerû, mert a Sampdoria jól visszazárt és veszélyes kontrákat vezetett. Tudtuk, hogy rendelkezünk a sikerhez szükséges kvalitásokkal, és bármikor képesek vagyunk gólt szerezni.”

Lucchini a kezével blokkolta Jankulovski lövését, de kérdéses, hogy ezért büntetõt kellett-e ítélni, mivel közelrõl érkezett a labda és a mozdulat sem tûnt szándékosnak.

“A kéz egyértelmûen távol volt a testtõl, ezért nem is lehet kérdéses, hogy büntetõ volt." - magyarázta az edzõ.

"A sárgát szerintem azért adta a játékvezetõ, mert korábban hasonlóért lapot adott Flamininek is. Mindössze következetes volt.”

Döntõnek bizonyult Kaká pályára lépése is a félidõben. Ronaldinhóval remekül játszottak össze a második gólnál.

“Ronaldinho sokat fejlõdött és jól beilleszkedett a csapatba. Kaka még nem elég éles, miután csak most érkezett vissza a válogatottól. Szerettem volna, ha az elejétõl játszik, de õ nem érezte elég pihentnek magát."

“A két vereség óta nagyon jól teljesítünk. Ez egy különleges bajnokság, mert a kisebb csapatok is képesek bárki ellen meglepetést okozni.”

channel4.com

#acm

Nuno88
na jól van azért vérnek nem kell folyni 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
de én tudok még egy olyat mondani 😄 van benne fehér meg fekete is 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
jóvan matzi csak a bajnokság erõvisyonzát próbáltam váyolni neked, nem mindegzik csapat van akkor syarban mint a Roma 😉

#acm

limperatore
inkább ne írj mert egyre nagyobb hülyeségeket írsz 😄 nem is tartottunk a leccétõl és nyertünk is

majd rájössz év végén ;]

Fabio Capello
ejej de kezdenek eldurvulni a dolgok...

LasCar16
ja a Lecce-tõl sem tartottatok, de majd jól teledobálnak titeket szarral, aztán leestek..

#acm

limperatore
mi nem ti vagyunk nekünk nincs mitõl tartanunk

LasCar16
majd szoptok Firenzében

#acm

limperatore
te mit pattogsz , leszarni lehet de felszarni nem 😛 és ugye alattunk vagytok 😄

Yulcsa
ez csak feltételes mód 😛

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
mit pattogsz maki? múltkor lefociztunk titeket, simán menne most is.

#acm

limperatore
😄😄

lof*szt ezt az inter 😄 sehol se lennétek a mai csapat ellen

Yulcsa
tényleg jó lett! 😉
0:4 az állás az Internek :S
(és mi ezt az Intert vertük meg, még mielõtt jönne limperatore 😛)

szucsy89
vezet a merda a félidõben...

tényleg jó lett az eredményjelzõ😊
Palinko
igen! ha eddig nem dícsértük volna meg most megteszem, és örülök hogy ilyen jól karbantartod.
Nuno88
thx 😄

LasCar16
faja az eredményjelzõ Nyunyesz 😄

#acm

szucsy89
Antonini jól helyettesítette Zambrottát ezt még kifelejtettem, kapott is egy 7est
Yulcsa
szép gyõzelem! csak így tovább! Szerintem jogos volt a 11-es, teljesen megérdemeltük.

LasCar16
Nuno88
Grat a csapatnak szép volt! Csak az utolsó 20 percet láttam...
Örülök Ronaldinho 2 góljának 😊

FORZA MILAN!!!

leho94
3-0 ? 😮O Utolsó 2 percbe elmentem, gondoltam nem lesz már semmi :C mind1 lemaradtam 1rõl ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
AC Milan - Sampdoria 3-0

#acm

Palinko
örülök a gyõzelemnek, remélem ancelotti még tologat azért, hogy minnél több kombinációval menjen jól a játék 😊
szucsy89
najó..kapjon ki😛PP
LasCar16
mit X? kapjon ki a merda a picsába 😄DD bár jelenleg erre nem sok esély van

#acm

szucsy89
nah 3-0 a vége, azért Pippo is betalált😊 szerencsére Kaká beállításával jelentõsen javult a játékunk, ennek köszönhetõ szvsz a gyõzelem😄 a roma - inter meg remélem iksz lesz és akkor minden jó😄
LasCar16
3-0 Pippo, grat a csaptnak, szép gyõzelem!! sõt a többi meccs is a kedvünkre való 😊

#acm