36664
  • Nuno88
    Nem tudok mit írni, a könnyeimmel küszködök...
  • Forza Italia
    valamivel védekezni kellett.
  • LasCar16
    Azt nem értem, hogy miért csak minket fogott meg ez a válság, Intert pl mérnem?? legtöbb bérletes,legmagasabb nézőszám, bulimeccsek,aranylabdások,mezeladások,ajádnéktárgyak kiemelt szponzorok(sony,audi), 2007es Bl győzelem,Sheva eladása, hatalmas rajongótábor... és ezek ellenére nincs pénz????
  • Yulcsa
    Real Madrid: Kaká a Milanban szeretett volna maradni

A hétfő éjjel a Real Madridba igazoló Kaká elárulta, hogy szíve szerint a Milanban maradt volna, de a klub pénzügyi helyzete miatt nem dönthettek másképp.
    „Én a Milanban szerettem volna maradni, de a gazdasági világválság nagyon súlyosan érintette a klubot. Beszéltem az vezetőkkel, és arra jutottunk, hogy ez a megoldás lesz a legjobb mindenkinek – nyilatkozta a Jornal Nacionalnak Kaká, aki nem biztos, hogy az 5-ös mezben játszik majd. – Az ötös mez viselése nagy felelősséggel járna. Zidane fantasztikus játékos volt, amit a Real Madridban és a francia válogatottban is megmutatott. Nem szeretnék az ő számában játszani. Van még időm, hogy döntsek ez ügyben.”
    ------------------------------------------------------------------------

Erről van szó! Kösz Berlu...
  • LasCar16
    http://www.youtube.com/watch?v=ii4ObRznxps

• Yulcsa
    elvileg itt lehet majd nézni Kaká interjúját, gyakorlatilag még csak videok mennek itt is róla

http://www.weblivetelevision.com/?cat=40
  • LasCar16
    When you gone
    egy újabb videó
  • 9csöves9
    nekem van egy olyan érzésem hogy ez a pénz nem elég manapság arra hogy pl úgy pótoljátok mint mi anno Zizout.szerintem hozni fogtok 3 jónak mondható középszert,meg 1 kiemelkedőt,de azt se az ő posztján
  • Yulcsa
    hogyne, jön Dzeko, Toni és tessék, mindenki boldog lehet. Jövőre nemhogy Scudettot, meg BL-t nem fogunk nyerni, hanem jó, ha nem a középmezőnybe süllyedünk...
    de ne legyen igazam, várjuk meg a nyarat.
  • LasCar16
    mind1, majd kiderül, h mi volt de akkor mostmár tessék belefogni az átigazolásokba...
  • Yulcsa
    Kaká szavai télről... "Ha a klub elfogadta volna az ajánlatot, felháborító lett volna számomra, és hatalmas csalódásomban elhagytam volna a csapatot."

Azt hiszem pont ez történt most...
  • LasCar16
    Csalódott vagyok mert nem tudom h mi az igazság, csalódott vagyok mert Berlusconiék szinte hátbadöfték a szurkolókat, a tény mellett az egész mizzéria ami nagyon fáj, és csalódott vagyok mert tudom h Rickyt nem pótolhatja senki morálisan és talán szakmailag sem, nagyon pedálozni kell a nyáron Berlusconiéknak, h ezt a sebet amit ma okoztak azt meggyógyítsák,de a legjobban a nyilatkozatokra vagyok kíváncsi valamint a szurkolói reakciókra
  • Yulcsa
    A téli bejelentés...
    „Mindörökké Kaká!” – kezdte olasz lapoknak adott nyilatkozatát Adriano Galliani.

A Milan elnöke azután állt ismét a nyilvánosság elé, hogy a napokban a médiában felröppent a hír, mely szerint Kaká azért utasította vissza a Manchester City csillagászati összegű ajánlatát, mert a nyáron a Real Madridhoz igazol.

A történteket a klub elnöke jó előjelnek vélte a sikeres folytatáshoz, és cáfolta Kaká Madridba távozását.

„Kaká nem igazol el, és a következő négy-négy és fél évben, vagy még tovább is a Milan játékosa marad!” – tette hozzá Galliani.
    ----------------------------------------------------------------------
    hát nem jött be...
  • Yulcsa
    Nagyon vegyesek most az érzéseim... egyrészről azt kell mondjam, jól döntött, mert itt nem becsülte meg a vezetőség, a szurkolók sem enyhíthetik azt, ha érzi egy játékos, hogy pénzt akarnak csinálni belőle. Egyszerűen elárulta a "nagy család". Reméljük Berlusconi és csapata megbánja majd ezt a döntést.
    Másrészről viszont mérhetetlenül szomorú vagyok. Én a Milant részben Kaká miatt kedveltem meg, egy rendkívül szimpatikus, nem nagyképű játékos.

Az a legbosszantóbb az egészben, h sejthető, nem lesz megfelelő pótlás. Dzeko lehet jön, mindenki tudja, nem lehet vele elhallgattatni a szurkolókat. Megkockáztatom, egy Ronaldo-Messi párossal sem lehetne.

Grazie Kaká! :(((
  • 9csöves9
    ha hiszitek,ha nem még én is kurvára sajnálom:s
  • LasCar16
    ......
  • LasCar16
    mehet a banner...
  • Yulcsa
    Real Madrid: Kaká hat évre írt alá a királyi klubhoz
    Hivatalossá vált, amit a múlt hét közepe óta egyre inkább sejteni lehetett: Kaká a Real Madridban folytatja a pályafutását. Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke egy rádióműsorban mondta el, hogy a brazil középpályás hat évre írt alá hozzájuk.
  • nagy hős
    gyakorlatilag is
  • Yulcsa
    KAKÁ a MADRIDA JÁTÉKOSA

Mindkét klub honlapja megerősítette a hírt

• Yulcsa
    link
    Itt elvileg hivatalosban kint van, hogy Kaká Real játékos :S
  • pacclacc
    A brazil Lance szerint a Milan vezetősége teljesen tudatosan kérte a feleket arra, hogy csak éjfélkor jelentsék be Kaká távozását. Ennek az oka az, hogy a szurkolók éjfél után már nem tudnak rendbontást kezdeményezni, holnap pedig munkanap lesz Olaszországban is
  • DONGUBA
    Nem azt mondtak hogy azert adjuk el kakat mert nincs penz??Kicsit fura.....vagy mar azt a penzt koltik
  • Yulcsa
    én is, azt hiszem 2-kor, legalábbis acm-en azt írták
  • Yulcsa
    18-ért még elmegy, de azért a 30 nem lett volna reális érte!
  • LasCar16
    01:00kor vagy 02:00kor lesz Kaká sajtótájékoztatója, én fennmaradok
  • LasCar16
    A Wolfsburg gólzsákját elviszi a Milan

Olasz sajtóértesülések szerint igent mondott a Milannak Edin Dzeko, a Wolfsburg bosnyák válogatott csatára, aki 18 millió euróért cserél klubot, és a napokban ötéves szerződést ír alá. A befejezőcsatár 44 gólt szerzett az idényben, a Bundesligában jegyzett 26 találatával bajnoki címhez segítette a zöldmezeseket.

A Wolfsburg nagyágyúja állítólag szombaton egyezett meg Adriano Galliani ügyvezetővel és Ariedo Braida sportigazgatóval Szarajevóban.

Dzekót az Arsenal érdeklődése sem tántorította el attól, hogy rábólintson a Milan ajánlatára.

Úgy tűnik, a piros-feketék megfogadják a transzferguru Ernesto Bronzetti tanácsát, jelesül, hogy a technikás Pato mellé egy jól fejelő, precíz és lendületes erőcsatárra van szükség.

A hír nyilván a Kaká-ügy lezárása után nyerhet hivatalos megerősítést, de hasonló értesülésekről számolt be néhány órája a Bild német napilap is. A németek egyébként 20 és 25 millió euró közötti összegre taksálják Dzeko árát.
  • Yulcsa
    hát a vezetőséget elnézve nekünk azt hiszem most csak az álmodozás marad :'(
  • Gunnersboy
    még szebb álom :D
  • Yulcsa
    jó, egye fene, Fabregas is megteszi
  • Oziris666
    Essien persze:D Szép álom lenne nektek:)
  • Yulcsa
    itt meg azt írja a goal.com, hogy 1-kor lesz a bejelentés
  • Yulcsa
    "magyar idõ szerint hajnali 2 órától sajtótájékoztatót azért tarthat helyzetével kapcsolatosan, amikor végleg elejét veheti a további spekulációknak. "

eddig nem éjfélről volt szó? hosszú éjszakánk lesz azt hiszem...
  • Yulcsa
    ahogy az acm forumon is írták, egy középcsapat leszünk megfelelő pótlások nélkül... Dzeko,v ki... életemben nem hallottam róla... biztos volt 1 jó szezonja, de ne már... nem szezonembereket kéne venni. legalább akkor Essien jöjjön már!
  • szucsy89
    az a baj, hogy pillanatnyilag én sem:(
  • Nuno88
    ...de nem mehet el!!! Nem tudom nélküle elképzelni a csapatot.
  • Yulcsa
    én még a télen csináltam egyet, ha marad, ha megy, sztem kitehetjük.

• szucsy89
    meg egy F*CK vezetőség
  • szucsy89
    lassan jöhet egy grazie Kaká banner is akkor...:'(
  • Yulcsa
    hát sajnos ez már tényleg az álom kategóriába sorolható...
    a ma esti telefonbeszélgetés szerintem kamu, ha már megvizsgálták, az övék...