36664
-
#22166 Nem tudok mit írni, a könnyeimmel küszködök... -
#22165 valamivel védekezni kellett. -
#22164 Azt nem értem, hogy miért csak minket fogott meg ez a válság, Intert pl mérnem?? legtöbb bérletes,legmagasabb nézőszám, bulimeccsek,aranylabdások,mezeladások,ajádnéktárgyak kiemelt szponzorok(sony,audi), 2007es Bl győzelem,Sheva eladása, hatalmas rajongótábor... és ezek ellenére nincs pénz???? -
#22163 Real Madrid: Kaká a Milanban szeretett volna maradni
A hétfő éjjel a Real Madridba igazoló Kaká elárulta, hogy szíve szerint a Milanban maradt volna, de a klub pénzügyi helyzete miatt nem dönthettek másképp.
„Én a Milanban szerettem volna maradni, de a gazdasági világválság nagyon súlyosan érintette a klubot. Beszéltem az vezetőkkel, és arra jutottunk, hogy ez a megoldás lesz a legjobb mindenkinek – nyilatkozta a Jornal Nacionalnak Kaká, aki nem biztos, hogy az 5-ös mezben játszik majd. – Az ötös mez viselése nagy felelősséggel járna. Zidane fantasztikus játékos volt, amit a Real Madridban és a francia válogatottban is megmutatott. Nem szeretnék az ő számában játszani. Van még időm, hogy döntsek ez ügyben.”
------------------------------------------------------------------------
Erről van szó! Kösz Berlu... -
#22162 http://www.youtube.com/watch?v=ii4ObRznxps
-
#22161 elvileg itt lehet majd nézni Kaká interjúját, gyakorlatilag még csak videok mennek itt is róla
http://www.weblivetelevision.com/?cat=40 -
#22160 When you gone
egy újabb videó -
#22159 nekem van egy olyan érzésem hogy ez a pénz nem elég manapság arra hogy pl úgy pótoljátok mint mi anno Zizout.szerintem hozni fogtok 3 jónak mondható középszert,meg 1 kiemelkedőt,de azt se az ő posztján -
#22158 hogyne, jön Dzeko, Toni és tessék, mindenki boldog lehet. Jövőre nemhogy Scudettot, meg BL-t nem fogunk nyerni, hanem jó, ha nem a középmezőnybe süllyedünk...
de ne legyen igazam, várjuk meg a nyarat. -
#22157 mind1, majd kiderül, h mi volt de akkor mostmár tessék belefogni az átigazolásokba... -
#22156 Kaká szavai télről... "Ha a klub elfogadta volna az ajánlatot, felháborító lett volna számomra, és hatalmas csalódásomban elhagytam volna a csapatot."
Azt hiszem pont ez történt most... -
#22155 Csalódott vagyok mert nem tudom h mi az igazság, csalódott vagyok mert Berlusconiék szinte hátbadöfték a szurkolókat, a tény mellett az egész mizzéria ami nagyon fáj, és csalódott vagyok mert tudom h Rickyt nem pótolhatja senki morálisan és talán szakmailag sem, nagyon pedálozni kell a nyáron Berlusconiéknak, h ezt a sebet amit ma okoztak azt meggyógyítsák,de a legjobban a nyilatkozatokra vagyok kíváncsi valamint a szurkolói reakciókra -
#22154 A téli bejelentés...
„Mindörökké Kaká!” – kezdte olasz lapoknak adott nyilatkozatát Adriano Galliani.
A Milan elnöke azután állt ismét a nyilvánosság elé, hogy a napokban a médiában felröppent a hír, mely szerint Kaká azért utasította vissza a Manchester City csillagászati összegű ajánlatát, mert a nyáron a Real Madridhoz igazol.
A történteket a klub elnöke jó előjelnek vélte a sikeres folytatáshoz, és cáfolta Kaká Madridba távozását.
„Kaká nem igazol el, és a következő négy-négy és fél évben, vagy még tovább is a Milan játékosa marad!” – tette hozzá Galliani.
----------------------------------------------------------------------
hát nem jött be... -
#22153 Nagyon vegyesek most az érzéseim... egyrészről azt kell mondjam, jól döntött, mert itt nem becsülte meg a vezetőség, a szurkolók sem enyhíthetik azt, ha érzi egy játékos, hogy pénzt akarnak csinálni belőle. Egyszerűen elárulta a "nagy család". Reméljük Berlusconi és csapata megbánja majd ezt a döntést.
Másrészről viszont mérhetetlenül szomorú vagyok. Én a Milant részben Kaká miatt kedveltem meg, egy rendkívül szimpatikus, nem nagyképű játékos.
Az a legbosszantóbb az egészben, h sejthető, nem lesz megfelelő pótlás. Dzeko lehet jön, mindenki tudja, nem lehet vele elhallgattatni a szurkolókat. Megkockáztatom, egy Ronaldo-Messi párossal sem lehetne.
Grazie Kaká! :((( -
#22152 ha hiszitek,ha nem még én is kurvára sajnálom:s -
#22151 ...... -
#22150 mehet a banner... -
#22149 Real Madrid: Kaká hat évre írt alá a királyi klubhoz
Hivatalossá vált, amit a múlt hét közepe óta egyre inkább sejteni lehetett: Kaká a Real Madridban folytatja a pályafutását. Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke egy rádióműsorban mondta el, hogy a brazil középpályás hat évre írt alá hozzájuk. -
nagy hős #22148 gyakorlatilag is -
#22147 KAKÁ a MADRIDA JÁTÉKOSA
Mindkét klub honlapja megerősítette a hírt
-
#22146 link
Itt elvileg hivatalosban kint van, hogy Kaká Real játékos :S -
pacclacc #22145 A brazil Lance szerint a Milan vezetősége teljesen tudatosan kérte a feleket arra, hogy csak éjfélkor jelentsék be Kaká távozását. Ennek az oka az, hogy a szurkolók éjfél után már nem tudnak rendbontást kezdeményezni, holnap pedig munkanap lesz Olaszországban is -
#22144 Nem azt mondtak hogy azert adjuk el kakat mert nincs penz??Kicsit fura.....vagy mar azt a penzt koltik -
#22143 én is, azt hiszem 2-kor, legalábbis acm-en azt írták -
#22142 18-ért még elmegy, de azért a 30 nem lett volna reális érte! -
#22141 01:00kor vagy 02:00kor lesz Kaká sajtótájékoztatója, én fennmaradok -
#22140 A Wolfsburg gólzsákját elviszi a Milan
Olasz sajtóértesülések szerint igent mondott a Milannak Edin Dzeko, a Wolfsburg bosnyák válogatott csatára, aki 18 millió euróért cserél klubot, és a napokban ötéves szerződést ír alá. A befejezőcsatár 44 gólt szerzett az idényben, a Bundesligában jegyzett 26 találatával bajnoki címhez segítette a zöldmezeseket.
A Wolfsburg nagyágyúja állítólag szombaton egyezett meg Adriano Galliani ügyvezetővel és Ariedo Braida sportigazgatóval Szarajevóban.
Dzekót az Arsenal érdeklődése sem tántorította el attól, hogy rábólintson a Milan ajánlatára.
Úgy tűnik, a piros-feketék megfogadják a transzferguru Ernesto Bronzetti tanácsát, jelesül, hogy a technikás Pato mellé egy jól fejelő, precíz és lendületes erőcsatárra van szükség.
A hír nyilván a Kaká-ügy lezárása után nyerhet hivatalos megerősítést, de hasonló értesülésekről számolt be néhány órája a Bild német napilap is. A németek egyébként 20 és 25 millió euró közötti összegre taksálják Dzeko árát. -
#22139 hát a vezetőséget elnézve nekünk azt hiszem most csak az álmodozás marad :'( -
#22138 még szebb álom :D -
#22137 jó, egye fene, Fabregas is megteszi -
#22136 Essien persze:D Szép álom lenne nektek:) -
#22135 itt meg azt írja a goal.com, hogy 1-kor lesz a bejelentés -
#22134 "magyar idõ szerint hajnali 2 órától sajtótájékoztatót azért tarthat helyzetével kapcsolatosan, amikor végleg elejét veheti a további spekulációknak. "
eddig nem éjfélről volt szó? hosszú éjszakánk lesz azt hiszem... -
#22133 ahogy az acm forumon is írták, egy középcsapat leszünk megfelelő pótlások nélkül... Dzeko,v ki... életemben nem hallottam róla... biztos volt 1 jó szezonja, de ne már... nem szezonembereket kéne venni. legalább akkor Essien jöjjön már! -
#22132 az a baj, hogy pillanatnyilag én sem:( -
#22131 ...de nem mehet el!!! Nem tudom nélküle elképzelni a csapatot. -
#22130 én még a télen csináltam egyet, ha marad, ha megy, sztem kitehetjük.
-
#22129 meg egy F*CK vezetőség -
#22128 lassan jöhet egy grazie Kaká banner is akkor...:'( -
#22127 hát sajnos ez már tényleg az álom kategóriába sorolható...
a ma esti telefonbeszélgetés szerintem kamu, ha már megvizsgálták, az övék...