A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
most már középsõ védõt kéne így szerezni 😄
#acm
"Galliani elnök, aki egyébként azt is fontolgatja, hogy a féléves kölcsön letelte után a nyáron állandó szerzõdéssel kínálja meg az akkor már 34. életévéhez közeledõ játékost"
😄D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
don't give a fuck
#acm
Abbiati, Dida, Kalac;
Antonini, Bonera, Darminan, Favalli, Jankulovski, Maldini, Zambrotta;
Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso;
Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Sérültek: Kaladze, Senderos, Pirlo
hol van Nesta??? Senderos állapota meg számomra érthetetlen... 3 hete mondták azt h a Samp ellen már bevethetõ lesz
#acm
#acm
A Tuttosport értesülései szerint sikerült megegyeznie a Milannak és a Romanak, és Philippe Mexes már januárban a Milanban folytatja pályafutását.
Már a nyár óta komoly érdeklõdést tanúsít Carlo Ancelotti együttese Mexes íránt, és úgy tûnik a fõváris klub nem tud ellenállni az érdeklõdésnek.
Mindenesetre egyes lapok már biztosra vélik, hogy Mexes Milánóban folytatja pályafutását.
A Tuttosport értesülései szerint a Milan 10 millió eurót, plusz Marek Jankulovski játékjogát adja a "Farkasokank" és már a tél folyamán nyélbe ütik az üzletet.
Adriano Galliani a Milan (al)elnöke a napokban Rómában tárgyalt a védõért, és már az biztos, hogy 4 évre ír alá Mexes, évi 2.5 és 4 millió euró közti fizetéssel, ami a legrosszabb esetben is 20 millió euró a négy év alatt.
A Milan tehát megtalálta Paolo Maldini méltó utódát, azt azonban sajnálhatjuk, hogy a cseh légiós távozhat a csapattól.
forrás: goal.com
>Hát én Jankulovskit nagyon sajnálnám:S:S
Patonál még így is jobb volt, Pato most nem nagyon tudott érvényesülni.
“Elégedett vagyok a teljesítményemmel, most már csak arra kell figyelnem, hogy a jövõben is hasonlóra legyek képes. Ma az volt a legfontosabb, hogy a csapat nyerjen. Úgy éreztem, hogy most jobb voltam, mint a Zürich ellen. Szerettem volna bizonyítani, hogy lehet rám számítani és szerintem ez sikerült is. Ahhoz, hogy máskor is a kezdõben lehessek, az edzéseken is a legjobbat kell nyújtanom. Persze jó lenne mindig játszani, de az edzõ feladata eldönteni, mikor állít a csapatba."
“A következõ pár héten sok mérkõzésünk lesz, ezért gondolom mindenki lehetõséghez jut majd. A csapatnak hasonló tempóban kell folytatnia, minden hazai meccset megnyerve, mert csak így lehet reális cél a Scudetto.”
DANIELE BONERA:
“Ma egy értékes gyõzelmet arattunk, a magam részérõl elégedett vagyok. A héten úgy éreztem rendben vagyok és a kondícióm is megfelelõ. A Sampdoria jól játszott, és Cassano is nagy figyelmet igényelt, de mi is tettük a dolgunkat, támadásban és védekezésben is."
“Mindig jó érzés sikerrel teljesíteni egy találkozót. Az idei szezon egészen másként kezdõdik, mint a elõzõ. Most jönnek a hazai gyõzelmek, míg tavaly problémáink voltak és ez végül a BL indulásunkba került.”
RONALDINHO:
"Rendkívül boldog vagyok és remélem még sok gólt sikerül szereznem a Curva Sud elõtt. Az elmúlt két hét munkája nagyon hasznos volt. Az edzõi stábnak és a csapattársaimnak is szeretném megköszönni, hogy segítenek visszatalálni a régi formámhoz. Az egyik gólom ma is a Kakával történõ összjáték után született. Ez örömteli, mert vele mindig jól megértjük egymást."
“Ami a mérkõzést illeti, az elsõ félidõben nem alakítottunk ki túl sok helyzetet, mivel kevesebb helyünk volt. A másodikban már jöttek a lehetõségek és a gólok is.
Ahogy telnek a napok, egyre otthonosabban érzem magam Milánóban. Mindenki, akivel találkozom, barátságosan üdvözöl. Remélem gólokkal hálálhatom meg nekik a szeretet.”
EMERSON:
“Boldogok vagyunk. Amikor szorosan záró csapatok ellen játszol, nehéz helyet találni a támadásokhoz. Aztán ahogy Kaká beállt, minden megváltozott és sokkal hatékonyabbak lettünk. A gyõzelem sem maradhatott el.”
CLARENCE SEEDORF:
“Azt gondolom, hogy a büntetõnél a játékvezetõ jó döntést hozott, de igazából ezt Flamini sárgalapja alapozta meg. Az elsõ félidõben kicsit mérges voltam és kértem a játékvezetõt, hogy kevesebb sípoljon, mert elveszi a játék ritmusát."
“Pontokat tekintve a második helyen vagyunk, amire már rég nem volt példa. Folytatnunk kell a jó sorozatot a következõ meccseken is. Ha így lesz, hamarosan az élen állunk majd."
#acm
“A nagyobb területet kihasználva sikerült gyõznünk. Az elsõ félidõ nem volt egyszerû, mert a Sampdoria jól visszazárt és veszélyes kontrákat vezetett. Tudtuk, hogy rendelkezünk a sikerhez szükséges kvalitásokkal, és bármikor képesek vagyunk gólt szerezni.”
Lucchini a kezével blokkolta Jankulovski lövését, de kérdéses, hogy ezért büntetõt kellett-e ítélni, mivel közelrõl érkezett a labda és a mozdulat sem tûnt szándékosnak.
“A kéz egyértelmûen távol volt a testtõl, ezért nem is lehet kérdéses, hogy büntetõ volt." - magyarázta az edzõ.
"A sárgát szerintem azért adta a játékvezetõ, mert korábban hasonlóért lapot adott Flamininek is. Mindössze következetes volt.”
Döntõnek bizonyult Kaká pályára lépése is a félidõben. Ronaldinhóval remekül játszottak össze a második gólnál.
“Ronaldinho sokat fejlõdött és jól beilleszkedett a csapatba. Kaka még nem elég éles, miután csak most érkezett vissza a válogatottól. Szerettem volna, ha az elejétõl játszik, de õ nem érezte elég pihentnek magát."
“A két vereség óta nagyon jól teljesítünk. Ez egy különleges bajnokság, mert a kisebb csapatok is képesek bárki ellen meglepetést okozni.”
channel4.com
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#acm
majd rájössz év végén ;]
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
lof*szt ezt az inter 😄 sehol se lennétek a mai csapat ellen
0:4 az állás az Internek :S
(és mi ezt az Intert vertük meg, még mielõtt jönne limperatore 😛)
Örülök Ronaldinho 2 góljának 😊
FORZA MILAN!!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"