36663
  • LasCar16
    nagy potenciál van a srácban, sok Wolfsburg meccset néztem Ibra+Sheva ötvözetnek tűnik, erős,technikás,gyors és csak 23 éves!!! a bosnyák válogatottat is a hátán viszi és ráadásul Milan szurkoló kiskora óta, én bízok benne.. nem hiába helyeztük Adebayor elé, az olasz sky italia szerint megállapodtunk vele, 2 millát keresne 4 évig már csak a klubjával kell megegyeznünk.
  • Nuno88
    Essient ha sikerül elhozni az istenkirály lenne de sztem erre az esély 0.001%.
    Mexes, De Silvestri kellene hátra.
    Előre pedig egy erőcsatár + Paloschi.

Dida nem kell, Senderos és Sheva mehetnek vissza, vagy ha Sheva marad akkor kitudja lehet Leonardo ha játszatná lehet még valami de ez csak egy álom. Favalli se kell már, öreg, lassú, max rutinból oldaná meg de az meg kevés már ilyen szinten. Antonini engem sem győzött meg. Pirlo és Seedorf nem fog elmenni ez tuti.
  • LasCar16
    na erre vártam, Gallianiék is tudják,hogy pedálozniuk kell a szurkolók csillapításához, akit én igazolnék...

in:Dzeko,Ribéry,Hernanes,Essien,Clichy,Kjaer,De Silvestri,Marchetti,Mattioni
    out: Kalac,Dida,Seedorf,Pirlo,Shevchenko,Senderos,Antonini,Favalli,Viudez

Abbiati(Marchetti)-Zambrotta(De Silvestri,Mattioni)-Nesta(Kjaer,Bonera)-T.Silva(Albertazzi,Kaladze)-Clichy(Jankulovski)-Gattuso-Essien(Flamini)-Hernanes(Cardacio)-Ribéry-Dzeko(Borriello,Paloschi,Pippo)-Pato. 4-3-3

tehát mégegyszer a pad:Marchetti(+ egy primavera-s kapus)De Silvestri,Kjaer,Bonera,Albertazzi,Kaladze,Jankulovski,Flamini,Cardacio,Borriello,Pippo,Paloschi

Ribéry aki talán drága:50+20 Dzeko+13 Kjaer+10 Clichy+8 De Silvestri+Essien(Pirlo+Seedorf)+14Hernanes, többiek kölcsönből vissza, és felhozni a Primaveratól ez kb 115 milla ebből 80 meg van, plusz 35 milla pedig a klubtól és Berlutól

Eu-s útlevéllel lehetnek max problémák, én így igazolnék, de nem várok ilyen mértékű átalakítást :)
  • szucsy89
    ahogy haver mondaná: nem rossz, de a jó az nem ilyen.
  • Nuno88
    Nekem nem kellene ez a Dzeko gyerek, olyan lenne mint 2006-ban Sheva helyett jött Oliveira, be is sültünk vele. Kaká helyett most Dzeko?
    Olyanokat is olvastam már fórumokon hogy Kaká helyén Patot képzelik el. Ha így is lenne akkor ne Dzeko jöjjön már előre hanem vmi istencsászár csatár.
  • paly90
    Én láttam Dzekot többször is játszani.Nekem az igazt megvllva nagyon tetszett a játéka.Gyors,erószakós és ami a legfontosabb h gólerős!!
    Am én megprobálnám kopaszék helyébe elhozni Giuseppe Rossit!!
    Sztem jo lenne Kaka potlására bár tom h Kakat nem lehet potolni:(
  • Yulcsa
    köszi a biztatást, azt hiszem ránk fér mostanság. látta valaki játszani ezt a Dzeko gyereket?
  • LasCar16
    Sky Sport Italia claims Galliani told them that Milan will receive an exact amount of €67.2 million from the Spanish giants for Kaka. The Brazilian's sale is now in the past and it's time to move on. The chief has reassured Milan fans that the money will be spent on finding Kaka's replacement, and he confirmed reports of a meeting with Edin Dzeko's father on Saturday evening.

Miszerint : Galliani nyilatkozta a Sky Sportnak h a Milan pontosan 67,2 millió eurót fog kapni a Realtól Kakáért. A brazil eladása mostmár a multé es ideje előre tekinteni. Továbbá biztositotta a Milan szurkolóit h a pénz Kaká utódjának megtalálására lesz elköltve továbbá pedig elismerte a szombati Edin Dzeko apjával történő találkát.
  • horpeti
    Hát, sajnálom Kaka elmegy a Milantól, aminek legalább örülök, hogy így Madridban varázsolhat. :-)
  • Matthew Prosac
    nemkell sajnálni, ha akar, menjen, mindenki pótolható, Beckhamet is túléltem személy szerint, ahogy Nistelrooy-t is, és őket jobban szerettem Ronaldonál ^^
  • szucsy89
    előre sajnállak titeket a C.Ronaldo-ügy miatt :\
  • Nuno88
    Boban: a Milan hanyatlik

A Milan korábbi középpályása, Zvonimir Boban nyilatkozott a Kaká-üggyel kapcsolatban:

"Csalódott vagyok, mégpedig azért, mert Kaká örökké tartó szerelemről beszélt, a végén pedig kiderült, hogy ez nem volt igaz, mert menni akart. Persze a Milan el akarta adni Kakát, ez a valóság, amit el kell fogadni. Azonban Kaká kijelentése, hogy maradni akart, nem igaz. Nem tetszik ez az egész ügy, mivel a Milan hanyatlását jelzi. A Milan ezzel elkezdte átengedni a legjobbjait másoknak, és ez olyan dolog, ami idáig sosem történt meg a Berlusconi-korszak alatt. Sosem adták el az ilyen nagyszerű játékosokat, és nekem ez csalódást okozott. Sajnálom az egészet, és nagy kár, hogy a játékosok döntését már elsősorban a pénz befolyásolja. Persze vannak, akik nem engednek a csábításnak, és Kaká is meghozhatta a saját döntését. A szurkolók könnyekkel és tüntetésekkel reagáltak, és úgy tűnt, hogy januárban a Manchester City elutasítása a Milan elfogadását jelentette, de most már nyilvánvaló, hogy nem erről volt szó. Azok a játékosok, akik a Milannál akarnak maradni, maradnak is, mivel a klub nem zavarna el olyasvalakit, aki maradni akar, főleg nem egy Kaká-szintű játékost."

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    na most következik C. Ronaldo

köszi a hsz-t, télleg ez egy kicsit sok, plusz mellé izgulhatunk Pato miatt (Chelsea) de a lényeg h meglegyen a megfelelő utánpótlás és egy versenyképes csapat szeptembertől, érdekes nyarunk lesz
  • Matthew Prosac
    Részvétem fiúk. Mindamellett egy jó formában lévő Ronaldinho tudná pótolni Kakát,ebben kell bíznotok. Egy Kaká-Maldini-Ancelotti érvágás egy éven belül mégis meglehetősen erős. Teljesen új csapatot kellene építenetek, az öregeknek megköszönni az eddigi munkát, és gőzerővel fiatalítani! A Juve is egyre több fiatalt szerepeltet, és nem mondhatjuk hogy rosszul teljesítettek. Pato és Dinho köré igazolni, szétvásárolni az olasz középcsapatokat - azért vannak jó spílerek Sampdoriában, Napoliban, Udinesében- és lassan építkezni előröl + venni 2-3 brazilt v argentínt, akik pár év múlva az új Kakák lehetnek.
    Békesség, fel a fejjel, van élet Kaká után is!
  • LasCar16
    Boban véleménye a transzferről

"El akart menni. Hazudott, amikor januárban hűséget esküdött a Milan szineknek! Berlusconi elnöklése alatt az első esetben adta el a Milan a legnagyobb értékét. Ez a döntés összetört engem és elkeserített!"
  • Nuno88
    Valaki majd egy új bannert összedobhatna.
  • szucsy89
    nyugi (:
  • Nuno88
    Jól van emberek nyugi, meg kell nyugodni tudom nem könnyű. Itt hagyott minket kész, nem tudunk ellene tenni. Pato meg nem fog elmenni.
  • Attila 007
    Pusztuljanak a FÉÉÉRGEK! Nem kell idegeskedni, aki menni akar takarodjon a g.e.c.i.be innen, aki meg marad az maradjon, a vezetőség TAKARODJON!
  • LasCar16
    abban biztos vagyok h Berlu nem fog még egy ilyet hibázni mint Kaká-nál eddig 80 millió Euróval gyarapodott a kasszánk..
  • LasCar16

ez is árulkodó,nem?
  • Yulcsa
    az 1 dolog...

Kaká hivatalossá vált búcsúját követően, íme Pato Brazíliában a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozata, mely ugyancsak aggodalmassá teheti a Milan szurkolóit:"Berlusconi azt mondja maradok? Nyugalom, még semmi sem dőlt el. Június végén a Konföderációs kupa végeztével találkozom a piros-fekete vezetőkkel és elbeszélgetünk a jövőmről. De előbb Ancelottival beszélek. Ő egy fantasztikus ember. Ancelotti érdeme, hogy kitűnhettem a Milanban és az olasz fociban. Mielőtt határoznék a jövőmet ilettően beszélni akarok vele. Hogy miért nem tettem így Firenzében az utolsó meccset követően? Mert feltartottak a doppingvizsgálatnál. Ancelotti boldog a Chelseanél és megtiszteltetés egy olyan klub érdeklődése, mint amilyen ez az angol egyesület.. Mindezek ellenére hangsúlyozom, hogy előbb Ancelottival beszélek s majd csak azután ülök le tárgyalni a Milan vezetőivel. A jövőm június végére világossá válik."
  • LasCar16
    nem hiszem, hogy elengedi Berlu
  • Kaplartom
    Grazie Kaká!
    Berluschoni vafanculo!
  • szucsy89
    megleőztél:)
  • 9csöves9
    Henry és az Arsenal esete?én csak annyit látok,hogy amíg ott volt nyertek bajnokságot és bl döntőt játszottak,mióta nincs harcolnak a 4. helyért
  • Yulcsa
    nem tud valaki valamit a szurkolókról? nem készülnek valamire? nagy a csönd...
  • lac556
    nem biztos ám h evvel gyengült a milan. igazolnak majd pár csatárt középpályást és no problem ( nézd henry arsenal esetét)
  • Attila 007
    Gyerekeeeek nagyon egyszerü, Brigate első lépése: Bojkottálják a hazai mérkőzéseket, aki beakarja tenni a lábát a stadionba, agyonverik, ez tiszteletre méltó!Lehet okoskodni, hogy nem jogos, hát dehogynem
  • szucsy89
    najó, ez kész, ha Pato elmegy........ÁÁÁÁ
  • Yulcsa
    sőt goal.com szerint Pato nem zárkózik el a Chelseatől, és Ancelottival akarja megbeszélni a dolgokat, akiről ugyebár tudjuk, hoyg a CFC edzője... Gyönyörű, ha még ő is lemegy... Komolyan, megérdemelné a vezetőség, h Pato lelépjen!
  • szucsy89
    nem tudom elképzelni hogy ha határozottan kijelentette volna a vezteőség előtt hogy márpedig NEM, MARADNI AKAROK akkor elengedtél volna, szal vmilyen szinten sztem ő is lépni akart...az is látszik hogy hosszútávra tervez mivel 6évre írt alá...na mind1 egy új korszak kezdődik Kaká nélkül új edzővel, csak nem tudom hogy milyen eredménnyel, simán el tudom képzelni h jövőre 5-6-7.hely környékén végzünk köszönhetően a szar igazolásoknak( dzsekó...röhögnöm kell) ami a legjobban fáj, hogy ami pénzt kaptunk érte nem egy olyan játékosra költjük aki pótolná(megpróbálná) őt, hanem adósság visszafizetésére...pff

ahogy a klubot ismerem, nemhogy pár középszintű és 1kiemelkedő játékost fogunk igazolni, hanem 1-2középszintűt...max Adebayort tudom elképzelni hogy eljön, de senki mást...akiket Leonardo akar Essien, Fabregas...esélytelen h eljöjjön, szal maradni fog ez az öreg csapat ami most van, azzal a különbséggel hogy Kaká nélkül még ennyi energia sem lesz a csapatban

GRATULÁLOK!
  • Palinko
    csalódtam a vezetőségben, csalódtam kakában is, nem értem miért nem tudott egyik fél sem egy nem et kinyögni.
  • Nuno88
    "Mikor elhagytad Olaszorszagot , es Braziliaba mentel a valogatottban szerepelni - hogy alltak a dolgok?"

"Maradni akartam a Milanban. De legyen vilagos - a Real nem csak egy anyagi dontes volt. A Real tetszik."

(gazzetta.it)
  • WuFraZselic
    hiába vagyok Inter drukker, ezzel a hírrel mégsem úgy vagyok hogy "még egy ellenfél gyengült...". ez óriási hiba volt, pláne hogy ennyire hangsúlyozta hogy maradni akar... ilyet se láttam mostanában...
  • Fabio Capello
    Hát gyerekek... részvétem... nagyon reméltem hogy nem fog elmenni, egyfajta színt vitt az olasz bajnokságba, ezek után pedig elég nagy kérdés mi lesz veletek, Ricky elég durva húzóerő volt a csapatban, nehéz lesz nélküle...

Persze, lehet úgy kéne tenni ahogy az MU fanok csinálták, akkreditáltatni egy FC United of Milanot serie c2-be :D
  • Attila 007
    Dögöljön meg az egész vezetőség, ááááááááááááááááááááááááááá, áttérek a baseballra, lángoljon MILANO, Berlusconi vafanculo................
  • Nuno88
    Gondolom mindenki nagyon csalódott, de remélem, hogy Galliani és Berlusconi megoldja valahogy ezt a helyzetet, mert h igazolni kell az nem kérdés. Elment Kaká nincs mit tenni, tovább kell lépni. Én végig hittem benne hogy marad, már hülyének néztek a haverok, de sajnos tévedtem. Sok sikert neki!
    Remélem Ronaldinho az edzőteremben kel és fekszik a nyáron!

FORZA MILAN!!!
  • paly90
    Én is nagyon csalodott vagyok!!!Lehet hogy nem kevés ez a 67 millio,de hiába jon mondjuk Ade vagy Dzeko, vagy akarki Kakat emberileg és szakmailag is szinte lehetetlen potolni
    Azért GRAZIE KAKA!!!
  • Nuno88
    Nem tudok mit írni, a könnyeimmel küszködök...