36663
  • LasCar16
    BREAKING NEWS: Cissokho's Move To AC Milan Collapses

ezt nem hiszem el, ennél röhelyesebb dolgot nem láttam
  • LasCar16
    mi a fasz?????? fogaival???? kiesnek ha fut vagy mi a picsa???
  • Yulcsa
    szerintem nagyon sanszos, h Gattuso lelép :(
    Már vagy 3x nyilatkozta, hogy Ancelottit nagyon kedvelte, és szívesen dolgozna vele együtt a Chelsea-nél, meg, hogy a PL fekszik neki, és h milyen nehéz lenne elhagyni a Milant, blablabla, szóval szerintem megy :S
  • paly90
    Igaz de ez szamomra kicsit támadó
    ki fog így védekezni?Sztem jobb lenne Gattuso(Flamini)-Pirlo-Sneijder kpalya
  • Kaplartom
    Mi a baj a fogaival??
  • Yulcsa
    goal.com szerint 4-3-3
    akkor viszont a középpályán egy Snejider - Pirlo - Robben simán elférne
  • paly90
    neee ezt nem hiszem el.....
    a Madridi triorol annyit h jó játékosok de sztem Robben felesleges lenne mert nem illene bele a szerkezetbe(habár nemtom h Leonardo milyen fellallast valaszt)
  • Csesza
    vagy nem, előtte sem voltak szarok, biztos vagyok benne, hogy jót tenne nekik egy váltás, mind a 3 nagyon jó játékos

mondjuk remélem hogy Sneijder v. Vaart hozzánk jön
  • Yulcsa
    AC Milan: Cissokho szerződtetése a fogai miatt hiúsulhat meg

Gondok akadtak a fogaival az orvosi vizsgálaton, ezért még nem biztos, hogy a Milan leigazolja Aly Cissokhót a Portótól.
    Mint korábban megírtuk, az olasz és a portugál csapat a múlt héten megegyezett egymással, hogy a francia védő 13 millió fontért klubot cserél.

A 21 éves játékosra további vizsgálatok várnak, és csak ezután dől el a sorsa. Bővebb tájékoztatást egyelőre nem adott az állapotáról a klub.
    -----------------------------------------------------------------------
    nem lehetünk ilyen pechesek!!!! :SSS
  • Yulcsa
    Giuseppe Rossi Milan szurkoló

A Villarreal olasz válogatott támadója, Giuseppe Rossi bevallotta, kedvenc csapata mindig is az AC Milan volt, melynek már kisgyermekként is szurkolt.

Emiatt is reméli, hogy egyszer majd a milánói csapat mezét is magára öltheti és azon legendák nyomdokába léphet, akiket hétről-hétre csodált gyerekként.

“Mindig is Milannak szurkoltam, a példaképeim pedig Gullit és Marco van Basten voltak.” - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sport-nak.

“Mit tennék, ha Adriano Galliani felhívna engem? Azt válaszolnám neki, hogy 'Hello.' "

A támadó nyilatkozata ellenére csekély a valószínűsége, hogy a Milan bejelentkezik érte, mivel a vezetőség kijelentette, magas, erős csatárt keresnek.

Rossi nevét azután kapta fel a média, hogy a hétfői Olaszország-USA mérkőzésen két gólt is szerzett csereként, és ezzel győzelemhez segítette csapatát a Konföderációs Kupán.

• Nuno88
    acmilan.hu -n a fórumozól szavazatai alapján Pato lett az év játékosa.

Ambrosini hosszabítana, nem akar távozni.
  • szucsy89
    -n
  • szucsy89
    madridba is szarok voltak itt is azok lenénnek
  • Yulcsa
    Sneijder-van-der-Vaart-Robben trióra fáj a fogunk goal.com szerint
    hát én ennek nagyon örülnék...
  • Yulcsa
    akkor tuti jön csatár...
  • hunbasser
    hbd! :)
  • paly90
    AC Milan: újabb egy évre elengedik Pármába a fiatal Paloschit

Újabb egy évig a Parmában szerepel Alberto Paloschi, az AC Milan által az Emilia Romagna-i klubnak tavaly kölcsönadott 19 éves támadó.

Az AC Milan a tehetséges csatárt tavaly nyáron adta kölcsön a szezont a másodosztályban töltő Parmának, ahol az utánpótlás-válogatott csatár húzóemberré vált, 39 bajnoki mérkőzésen elért 11 góljával jelentős érdemeket szerzett a feljutásban.

Paloschi így a 2009–2010-es szezonban már az élvonalban segítheti a pármai együttest.

nembaj fejlődjön csak...:)
  • LasCar16
    köszi szépen :PP
  • leho94
    HBD
  • paly90
    Heppi börzdéj:)
  • szucsy89
    Heppi:D
  • Yulcsa
    HBD!
  • Nuno88
    Boldogat Lass amúgy!
  • Fabio Capello
    ühümm, de rossi a mienk lesz :D

btw HBD
  • LasCar16
    Rossi után is érdeklődünk.Mivel bal lábas a srác faszán be lehetne illeszteni a bal oldalra, Pato stílusú...most gondoljatok bele Rossi,Dzeko,Pato támadóhármas nem lenne gyenge csak akkor Dinnyót középre kellene tenni, de 4 támadó stílusi játékos luxus, így csak Gattuso és még egy ember tudna védekezni(Flamini,Pirlo,Ambro???) talán ezt a szélső hátvédekkel lehetne kompenzálni, mindenesetre elől lenne sebesség az tuti :D
  • LasCar16
    Abate visszatér a Milanba
    Az idei szezont a Torinoban kölcsönben töltő Ignazio Abate vissza fog térni a Milanhoz. Leonardo a Milan új menedzsere komolyan számolna az utánpótlás válogatott szélsővel. Abatét a Parma együttese is szerződtetné.
    Abate
  • Nuno88
    Valdes nem kell sztem sem, Rossi jöhetne =)
  • szucsy89
    Valdes???? ne már...mindenki rajtunk fog röhögni kb...OOMMGGGG....
  • Yulcsa
    egyetértek én kifejezetten utálom Valdest :S
  • paly90
    Rossi, Eto'o nagyon jó lenne de Valdest ne már....Abbiati sztem jbb nála
  • LasCar16
    Az FC Barcelona két meghatározó játékosának is problémái vannak a szerződésük meghosszabbításával kapcsolatban, a Rossoneri pedig állítólag lecsapna a Barca idai BL-szereplésében főszerepet játszó duóra.

A Milan vezetősége Kaká eladása óta gőzerővel dolgozik azon, hogy ütőképes és fiatal csapat álljon Leonardo rendelkezésére, amikor július 6.-án az első edzést fogja levezényelni Milanellóban.

Aly Cissokho megszerzésével a Milan elkezdte az erősítést, de most a Bajnokok Ligája győztes Barcelona két csillagát nézték ki maguknak a milánói piros-feketék.

Spanyolországban múlt héten olyan hírek jelentek meg, hogy Samuel Eto'o, a Barca kameruni támadója szóban már megegyezett a Milannal, hogy 2010 nyarán ingyen fog a San Siróba költözni, hiszen akkor le fog járni a szerződése a katalán klubbal. Leonardo azonban nem akar egy évet várni, hanem már idén nyáron leszeretné igazolni a kameruni gólvágót.

Állítólag Ernesto Bronzetti, a Milan átigazolási tanácsadója (aki tavaly sikeresen igazolta le Ronaldinhót - a szerk.), a következő napokban Barcelonába fog repülni, hogy egyeztessen Eto'óval, és Victor Valdessel is, ugyanis a katalánok kapusának is 2010-ben fog lejárni a szerződése.

Az említett duó régóta a Milan célkeresztjében van, és úgy tűnik, hogy idén mindkettejüket sikerül megszerezni, ám nem ígérkezik könnyű feladatnak. Eto'o ugyan megszellőztette már, hogy nem biztos a jövője Barcelonában, a kivásárlási ára és a fizetése még gondot okozhat Gallianiéknak, nem beszélve arról, hogy a kameruniért a városi rivális Inter is versenyben van.

Victor Valdes leigazolása is könnyen akadályba ütközhet, hiszen a katalán kapus már többször volt hasonló helyzetben, de eddig mindig sikerült valahogy megoldani a szerződésbeli problémáját, és biztosítani a helyét a Barca kapujában.

Forrás: goal.com

csak Valdés-t ne......
  • LasCar16
    A hírek szerint az AC Milan vezetősége már az olasz labdarúgás egyik legnagyobb ígéretére összpontosít: a klubnál tervbe vették a 22 éves Giuseppe Rossi leigazolását a spanyol Villarealtól.

tfmw.com
  • Nuno88
    Tény hogy gyengék voltak az olaszok, de akkoris Pirlo szépen csinálta a végén :)
  • Yulcsa
    Pato maradni akar

A Milan ifjú csatára, Alexandre Pato a brazil válogatott Egyiptom elleni meccse után nyilatkozott:

"Boldog vagyok, hogy maradhatok. Nem érdekelnek a pletykák, van egy szerződésem, amit tiszteletben szeretnék tartani. Én a Milannal szeretnék megnyerni mindent."

Forrás: milannews.it
  • Yulcsa
    ja, de amúgy meg ahogy a kommentátor is mondta "Pirlo meg azt csinálja, mint az egész évben a Milannál... semmit..."

Kaplartom jó lett az avatarod!
  • Nuno88
    USA - Olaszo. 1:3
    A harmadik gól előtt Pirlo nagyon szépen átverte a szélső védőt, majd szépen Rossi elé tette aki beverte.
  • Kaplartom
    Kiváncsi vagyok mit tud, de remélem hozza amit kell ;) Sok sikert!
  • LasCar16

• Nuno88
    A Wolfsburg tárgyal Dzekoról.
  • Yulcsa
    AC Milan: a klub most fizette ki a 2007-es bírságát

Több mint két évvel a „tett” elkövetése után az AC Milan labdarúgóklub befizette a tiltott reklámozásért rá kiszabott százezer eurós bírságot.
    Az olasz elitalakulat 2007 áprilisában a Bayern München vendégeként 2-0-ra nyert a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján - s ezzel továbbjutott -, csakhogy a játékosok engedély nélkül hirdették mezükön a bwin nevű osztrák internetes fogadóirodát.

A milánóiak azóta négyszer is megtámadták az ítéletet, ám végül át kellett utalniuk a müncheni ügyészség által megítélt összeget.

A bírság aligha érintette érzékenyen a klubot, mivel a BL-elődöntőbe jutásért 3 millió eurós prémiumot kapott annak idején az európai szövetségtől.
    nso