A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
jól mozgott, nincs miért szidni õt, nincs játékban így nagyon nehéz...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
fõleg shevától várok már egy gólt...jó lett volna ha gólt szerez a braga ellen
Nuno88
én is 9 pontot várok! és gólokat a csatároktól!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Következõ 3 forduló

Lecce-Milan
Milan-Chievo
Torino-Milan

9 pontot várok

#acm

LasCar16
"Fizikális szempontból elég nehéz mérkõzés volt számomra. Ahogy egyre jobban belerázódtam a meccsbe, jobban éreztem magam."

"Azt se felejtsük, hogy nem kaptunk gólt, ez pedig jó dolog. Sok idõ telt el azóta, hogy hivatalos mérkõzést játszottam. Minél több játékra van szükségem, hogy ismét a legjobb formámat tudjam nyújtani."

"Így a meccs után fáradtnak érzem magam. Fontos, hogy megfelelõen kipihenjem a mai találkozót, aztán meglátjuk mit hoz a hétvége. Ez most egy nehéz idõszak a pályafutásomban, hiszen egy új klubhoz érkeztem, ahol a sérülésem miatt még nem tudtam bizonyítani a képességeimet."

"Az elmúlt hetekben sokat dolgoztam, hogy minél elõbb visszatérhessek a pályára. Egy hete végzek teljes edzésmunkát. Remélhetõleg most már minden rendben lesz."

goal.com

#acm

LasCar16
"Ma este megszenvedtünk a gyõzelemért, de erre lehetett számítani, hiszen a Braga egy teljesen ismeretlen csapat volt számunkra. A képességeinknek köszönhetõen azonban alkalmazkodtunk a körülményekhez. Az elsõ félidõben jól játszott a csapat, a csatáraink gyorsak voltak. Különösen Pato és Shevchenko teljesített jól. A második játékrészben aztán nehezebben boldogultunk."

"Hét év telt el, amióta a Milant irányítom. Annak idején egy Perugia elleni kupameccsen debütáltam. A Braga elleni találkozó újabb hét esztendõ kezdete, melyben remélhetõleg ismét lesz Bajnokok Ligája gyõzelem."

"Gattuso egy elképesztõ játékos, a jelenléte rendkívül fontos. Úgy érzi, hogy irányítania kell ezt a közösséget. Ronaldinho is bámulatos, tõle bármire számíthatunk, a szép mozdulatok mellett pedig a csapat számára is hasznos, hiszen már eddig is öt gólt szerzett."

"A mai meccsen elõször játszott együtt a Kaladze-Senderos belsõ védelem. Bár a fizikai állapotuk még nem a legjobb, de így is boldog vagyok a teljesítményük miatt."

"Vasárnap a Lecce vendégei leszünk. Nehéz találkozó vár ránk, ezért igyekeztünk pihentetni néhány emberünket, ezzel egyben lehetõséget adva azoknak, akik kevesebbet játszottak eddig."

acmilan.com

#acm

LasCar16
jaja jól nyomta sztem marad nálunk bár a gyorsaságát még vissza kell nyernie, de van benne fantázia

a csapat meg kezd mentálisan nagyon erõs lenni, már csak a rohadt helyzeteket kellene berúgni :D

#acm

LasCar16
Nuno88
tegnap játszotta elsõ meccsét, sztem jól játszott nem volt semmi gond, volt egy gyönyörû becsúszó szerelése a tizenhatosnál...

Ronaldinho gólja meg <#worship>

tep
dinnyó<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

vmvr
tényleg, ha már itt járok megkérdezem, hogy Senderossal mi a helyzet. jól játszik?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

horpeti
nyomjatok a gólról videót pls!!! :))
Jejeje.

Palinko
sorozatban a 3. vagy 4.? grat dinhonak is tényleg megcsinálta amit ígért.
Nuno88
hát:
- Senderos jó volt sztem
- Gattuso sokat ment de voltak eladott labdái
- Pippo, Sheva, Pato 3-as nem kell többet
- irányító nélkül nem igazán megy a gólgyártás
- Ronaldinho bejött, lazázott majd megnyerte a meccset :D

kellett a 3 pont de gyenge meccs volt...

Nuno88
:DDDD
csak jött a pénz :D

vmvr
köszi!!!!:D

szucsy89
hát akik fikázták hogy ilyen meg olyan szar lesz meg kiégett így meg úgy nagyot tévedtek:D nem az elsõ amikor megnyeri nekünk a meccset
Nuno88
Dinnyó nagyon megy :D

szucsy89
Dinnyó....de mekkora gólt lõtt uristen:D:D áh hihetetlen milyen mákosak vagyunk
Nuno88
ki lõtte? már bezártam a 88. percben mondom nem lesz itt semmi...

Kaplartom
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGEEEEEEEEENNNNNNNN!! XD

szucsy89
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Nuno88
mit hagyott ki a Braga... abszolút veszélytelenek vagyunk...

vmvr
szóljatok le a srácoknak, hogy rúgjanak egy kurva gólt:D pénzkérdés...:Dd hajrá hajrá!

szucsy89
See mit mûvelt:o nagy gól lett volna
szucsy89
be kéne kotornunk valahogy egy gólt...<#szomoru1>
Nuno88
Senderos gyönyörûen csúszott be, ez egy Nesta szerû szerelés volt :)

szucsy89
jön Dinnyó
szucsy89
Senderos de szépen megoldotta
LasCar16
volt még egy veszélyes Pippo fejes ami ha nem azonnal pattan le akkor gól, valamint Dida védett nagyot..az is ziccer volt :) összességében soka helyzet ..pörgõs meccs nyerni fogunk, Gattuso,Sheva eddig nagyon jók, Pippo is hozza a formáját, látszik h gyõzni akarunk és fogunk is :)

#acm

Palinko
köszi LasCar a kommentárt én úgy szûröm le nekünk van több helyzetünk, fedi ez a valóságot? bár nem szeretném hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát
szucsy89
gépközelbe én is.... nézem:D
Nuno88
Antonini izgul vagy mi van vele?

LasCar16
Pato lõtt 13méterrõl oldalról középre, kapus fogta

#acm

LasCar16
Senderost lebirkózták, majnem kaptunk mi is egyet

#acm

LasCar16
SHEVA A RÖVIDBE MAJNEM BENN!!!! :D

#acm

LasCar16
3.perc Pippo fejelt 5 méterrõl kapufát... :)

#acm

LasCar16
Nuno88
majd ha vkinek lesz mûködõ link dobhatja =)

LasCar16
MILAN: Dida; Antonini, Senderos, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Emerson, Flamini; Shevchenko, Inzaghi, Pato.

SPORTING BRAGA: Eduardo; Frechaut, Moises, Rodriguez, Evaldo; Vadinho, Alan, Cesar Peixoto, Luis Aguiar; Renteria, Meyong.

#acm

Yulcsa
nem tudjátok véletlen, hogy a 2008/09-es, azaz az aktuális meznek hogy hívják a mezszám betûtípusát?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Oké felõlem mehet :D

Pato, Pippo, Shevchenko elõl húúú de állat :D

LasCar16
A sports.it ezt a kezdõt jósolja ma estére:

Dida, Antonini, Senderos, Kaladze, Jankulovski, Flamini, Gattuso, Emerson, Pato, Shevchenko, Inzaghi.

#acm

Nuno88
Na végre megint gépközelben...

Nesta esetleges visszavonulása nagyon elszomorított remélem rendbejön és még sokáig viseli a piros-fekete mezt :S

Senderos kezdõbe való jelölésének örülök remélem végigtudja játszani a meccset és jó játékkal rukkol majd elõ :)

Inzaghi hosszabításának örülök, sok-sok gólt még Pippo ^^

A mai meccset neten kötelezõ nézni, remélem nyerünk, és SHEVCHENKOT A KEZDÕBE!!!

LasCar16
bazzeg amilyen gyenge az idei BL...szomorú h nem vagyunk ott..:S nem lehet senkit kiemelni, kiegyensúlyozott, itt tudnánk kamatoztatni a nemzetközi rutint...

#acm

szucsy89
Kala helyett hirtelen Kaka-t olvastam, meg is lepõdtem:D
LasCar16
Carlo a sajtótájékoztatóján elárulta hogy holnap a védelem a következõ lesz:
Antonini-Senderos-Kala-Janku.

Keretünk:

Dida, Kalac, Antonini, Bonera, Darmian, Jankulovski, Kaladze, Senderos, Ruggeri (55), Emerson, Flamini, Gattuso, Pedrocchi (51), Borriello, Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

#acm

LasCar16
Inzaghi 2010 Júniusáig meghosszabbította szerzõdését a Milannal

#acm

LasCar16
A La Stampa értesülései szerint kegyetlen sérülése miatt a Milan 32 éves olasz világbajnok védõje Alessandro Nesta abbahagyja a focit.

Egy sérülés teszi tönkre a világ egyik legjobb hátvédjének, Alessandro Nesta karrierjét?

Nesta már régóta bajlódik sérülésekkel, és már a nyár óta harcképtelen, így nemis csoda, ha már elege van a football-ból.

A 32 éves játékos sok fontos mérkõzést halasztott el gyötrelmei miatt, és a nyáron valószínûleg szögre akasztja a csukát.

A La Stampa nevû újság is ezt írja, hogy már nem tud mit tenni.Ez az egyetlen kiút.

Nesta porckorongsérvben szenved, és nemsokára Miamiba utazik, hogy ott kezeltesse sérülését, azonban abba a pathelyzetbe került, hogy ha marad Milánóba és nem megy el Amerikába, akkor valószínûleg nem jön rendbe a háta, de ha elutazik, nagy a valószínûsége, hogy még májusra sem heveri ki fájdalmait.

Eddig szép karriert tudhat magáénak az olasz, és sikereket is elért, mióta 2002-ben a Laziotól a Milanba igazolt.

Így utólag tehát még az sem kizárt, hogy inkább marad Olaszországban, és így hamarabb visszatérhet, mint ha elutazna.

forrás: goal.com

#acm

tep