36663
-
#22365 BREAKING NEWS: Cissokho's Move To AC Milan Collapses
ezt nem hiszem el, ennél röhelyesebb dolgot nem láttam -
#22364 mi a fasz?????? fogaival???? kiesnek ha fut vagy mi a picsa??? -
#22363 szerintem nagyon sanszos, h Gattuso lelép :(
Már vagy 3x nyilatkozta, hogy Ancelottit nagyon kedvelte, és szívesen dolgozna vele együtt a Chelsea-nél, meg, hogy a PL fekszik neki, és h milyen nehéz lenne elhagyni a Milant, blablabla, szóval szerintem megy :S -
paly90 #22362 Igaz de ez szamomra kicsit támadó
ki fog így védekezni?Sztem jobb lenne Gattuso(Flamini)-Pirlo-Sneijder kpalya -
#22361 Mi a baj a fogaival?? -
#22360 goal.com szerint 4-3-3
akkor viszont a középpályán egy Snejider - Pirlo - Robben simán elférne -
paly90 #22359 neee ezt nem hiszem el.....
a Madridi triorol annyit h jó játékosok de sztem Robben felesleges lenne mert nem illene bele a szerkezetbe(habár nemtom h Leonardo milyen fellallast valaszt)
-
Csesza #22358 vagy nem, előtte sem voltak szarok, biztos vagyok benne, hogy jót tenne nekik egy váltás, mind a 3 nagyon jó játékos
mondjuk remélem hogy Sneijder v. Vaart hozzánk jön -
#22357 AC Milan: Cissokho szerződtetése a fogai miatt hiúsulhat meg
Gondok akadtak a fogaival az orvosi vizsgálaton, ezért még nem biztos, hogy a Milan leigazolja Aly Cissokhót a Portótól.
Mint korábban megírtuk, az olasz és a portugál csapat a múlt héten megegyezett egymással, hogy a francia védő 13 millió fontért klubot cserél.
A 21 éves játékosra további vizsgálatok várnak, és csak ezután dől el a sorsa. Bővebb tájékoztatást egyelőre nem adott az állapotáról a klub.
-----------------------------------------------------------------------
nem lehetünk ilyen pechesek!!!! :SSS -
#22356 Giuseppe Rossi Milan szurkoló
A Villarreal olasz válogatott támadója, Giuseppe Rossi bevallotta, kedvenc csapata mindig is az AC Milan volt, melynek már kisgyermekként is szurkolt.
Emiatt is reméli, hogy egyszer majd a milánói csapat mezét is magára öltheti és azon legendák nyomdokába léphet, akiket hétről-hétre csodált gyerekként.
“Mindig is Milannak szurkoltam, a példaképeim pedig Gullit és Marco van Basten voltak.” - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sport-nak.
“Mit tennék, ha Adriano Galliani felhívna engem? Azt válaszolnám neki, hogy 'Hello.' "
A támadó nyilatkozata ellenére csekély a valószínűsége, hogy a Milan bejelentkezik érte, mivel a vezetőség kijelentette, magas, erős csatárt keresnek.
Rossi nevét azután kapta fel a média, hogy a hétfői Olaszország-USA mérkőzésen két gólt is szerzett csereként, és ezzel győzelemhez segítette csapatát a Konföderációs Kupán.
-
#22355 acmilan.hu -n a fórumozól szavazatai alapján Pato lett az év játékosa.
Ambrosini hosszabítana, nem akar távozni. -
#22354 -n -
#22353 madridba is szarok voltak itt is azok lenénnek -
#22352 Sneijder-van-der-Vaart-Robben trióra fáj a fogunk goal.com szerint
hát én ennek nagyon örülnék... -
#22351 akkor tuti jön csatár... -
#22350 hbd! :) -
paly90 #22349 AC Milan: újabb egy évre elengedik Pármába a fiatal Paloschit
Újabb egy évig a Parmában szerepel Alberto Paloschi, az AC Milan által az Emilia Romagna-i klubnak tavaly kölcsönadott 19 éves támadó.
Az AC Milan a tehetséges csatárt tavaly nyáron adta kölcsön a szezont a másodosztályban töltő Parmának, ahol az utánpótlás-válogatott csatár húzóemberré vált, 39 bajnoki mérkőzésen elért 11 góljával jelentős érdemeket szerzett a feljutásban.
Paloschi így a 2009–2010-es szezonban már az élvonalban segítheti a pármai együttest.
nembaj fejlődjön csak...:) -
#22348 köszi szépen :PP -
#22347 HBD -
paly90 #22346 Heppi börzdéj:) -
#22345 Heppi:D -
#22344 HBD! -
#22343 Boldogat Lass amúgy! -
#22342 ühümm, de rossi a mienk lesz :D
btw HBD -
#22341 Rossi után is érdeklődünk.Mivel bal lábas a srác faszán be lehetne illeszteni a bal oldalra, Pato stílusú...most gondoljatok bele Rossi,Dzeko,Pato támadóhármas nem lenne gyenge csak akkor Dinnyót középre kellene tenni, de 4 támadó stílusi játékos luxus, így csak Gattuso és még egy ember tudna védekezni(Flamini,Pirlo,Ambro???) talán ezt a szélső hátvédekkel lehetne kompenzálni, mindenesetre elől lenne sebesség az tuti :D -
#22340 Abate visszatér a Milanba
Az idei szezont a Torinoban kölcsönben töltő Ignazio Abate vissza fog térni a Milanhoz. Leonardo a Milan új menedzsere komolyan számolna az utánpótlás válogatott szélsővel. Abatét a Parma együttese is szerződtetné.
Abate
-
#22339 Valdes nem kell sztem sem, Rossi jöhetne =) -
#22338 Valdes???? ne már...mindenki rajtunk fog röhögni kb...OOMMGGGG.... -
#22337 egyetértek én kifejezetten utálom Valdest :S -
paly90 #22336 Rossi, Eto'o nagyon jó lenne de Valdest ne már....Abbiati sztem jbb nála -
#22335 Az FC Barcelona két meghatározó játékosának is problémái vannak a szerződésük meghosszabbításával kapcsolatban, a Rossoneri pedig állítólag lecsapna a Barca idai BL-szereplésében főszerepet játszó duóra.
A Milan vezetősége Kaká eladása óta gőzerővel dolgozik azon, hogy ütőképes és fiatal csapat álljon Leonardo rendelkezésére, amikor július 6.-án az első edzést fogja levezényelni Milanellóban.
Aly Cissokho megszerzésével a Milan elkezdte az erősítést, de most a Bajnokok Ligája győztes Barcelona két csillagát nézték ki maguknak a milánói piros-feketék.
Spanyolországban múlt héten olyan hírek jelentek meg, hogy Samuel Eto'o, a Barca kameruni támadója szóban már megegyezett a Milannal, hogy 2010 nyarán ingyen fog a San Siróba költözni, hiszen akkor le fog járni a szerződése a katalán klubbal. Leonardo azonban nem akar egy évet várni, hanem már idén nyáron leszeretné igazolni a kameruni gólvágót.
Állítólag Ernesto Bronzetti, a Milan átigazolási tanácsadója (aki tavaly sikeresen igazolta le Ronaldinhót - a szerk.), a következő napokban Barcelonába fog repülni, hogy egyeztessen Eto'óval, és Victor Valdessel is, ugyanis a katalánok kapusának is 2010-ben fog lejárni a szerződése.
Az említett duó régóta a Milan célkeresztjében van, és úgy tűnik, hogy idén mindkettejüket sikerül megszerezni, ám nem ígérkezik könnyű feladatnak. Eto'o ugyan megszellőztette már, hogy nem biztos a jövője Barcelonában, a kivásárlási ára és a fizetése még gondot okozhat Gallianiéknak, nem beszélve arról, hogy a kameruniért a városi rivális Inter is versenyben van.
Victor Valdes leigazolása is könnyen akadályba ütközhet, hiszen a katalán kapus már többször volt hasonló helyzetben, de eddig mindig sikerült valahogy megoldani a szerződésbeli problémáját, és biztosítani a helyét a Barca kapujában.
Forrás: goal.com
csak Valdés-t ne...... -
#22334 A hírek szerint az AC Milan vezetősége már az olasz labdarúgás egyik legnagyobb ígéretére összpontosít: a klubnál tervbe vették a 22 éves Giuseppe Rossi leigazolását a spanyol Villarealtól.
tfmw.com -
#22333 Tény hogy gyengék voltak az olaszok, de akkoris Pirlo szépen csinálta a végén :) -
#22332 Pato maradni akar
A Milan ifjú csatára, Alexandre Pato a brazil válogatott Egyiptom elleni meccse után nyilatkozott:
"Boldog vagyok, hogy maradhatok. Nem érdekelnek a pletykák, van egy szerződésem, amit tiszteletben szeretnék tartani. Én a Milannal szeretnék megnyerni mindent."
Forrás: milannews.it -
#22331 ja, de amúgy meg ahogy a kommentátor is mondta "Pirlo meg azt csinálja, mint az egész évben a Milannál... semmit..."
Kaplartom jó lett az avatarod! -
#22330 USA - Olaszo. 1:3
A harmadik gól előtt Pirlo nagyon szépen átverte a szélső védőt, majd szépen Rossi elé tette aki beverte. -
#22329 Kiváncsi vagyok mit tud, de remélem hozza amit kell ;) Sok sikert! -
-
#22327 A Wolfsburg tárgyal Dzekoról. -
#22326 AC Milan: a klub most fizette ki a 2007-es bírságát
Több mint két évvel a „tett” elkövetése után az AC Milan labdarúgóklub befizette a tiltott reklámozásért rá kiszabott százezer eurós bírságot.
Az olasz elitalakulat 2007 áprilisában a Bayern München vendégeként 2-0-ra nyert a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján - s ezzel továbbjutott -, csakhogy a játékosok engedély nélkül hirdették mezükön a bwin nevű osztrák internetes fogadóirodát.
A milánóiak azóta négyszer is megtámadták az ítéletet, ám végül át kellett utalniuk a müncheni ügyészség által megítélt összeget.
A bírság aligha érintette érzékenyen a klubot, mivel a BL-elődöntőbe jutásért 3 millió eurós prémiumot kapott annak idején az európai szövetségtől.
nso