36663
-
#22325 nekem ebből az jön le, hogy igazolunk még egy csatárt. ha nem Dzekot, akkor valaki mást, de Borriellora nem lehet számítani, Pippo-Pato pedig nem elég. -
#22324 Úgy néz ki Paloschi marad még a Parmában. -
#22323 amen!
én azért csodálkozom azon, hogy a szurkolók nem csináltak semmi balhét Kaká miatt -
#22322 Friss, fiatalos lesz a Milan
Adriano Galliani elmondta: a következő szezonban egy teljesen megújuló AC Milant láthatnak a szurkolók a San Siróban.
A Milan drukkerei még nem tették túl magukat Kaká eladásán, és egyelőre el sem tudják képzelni, hogyan lehet sikeressé tenni a csapatot a legjobb játékosa nélkül. A vezetőség ezzel szemben sokkalta optimistábban tekint a poszt-Kaká korszak elé, Adriano Galliani például egy teljesen megújuló Milant vizionál, amely sikeres lehet a pályán, emellett gazdaságosan fenntartható.
- Miután a keret tagja lesz a még csak 24 éves Thiago Silva, valamint a még fiatalabb Cissokho is, nyilvánvalóan látszik a szándékunk. Megpróbálunk egy friss, fiatal, új arculattal rendelkező Milant építeni, amellyel sikereket érhetünk el, Európa legerősebb klubjai közé tartozhatunk, ugyanakkor biztosak lehetünk abban is, hogy a következő szezon végén stabil gazdasági helyzetben találjuk a klubot - nyilatkozta Galliani.
samsungsport.hu -
#22321 Cissokho első nyilatkozata
A Milan első nyári gazolása, Aly Cissokho ma érkezik Milánóba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A fiatal játékos elmondta, miért választotta a Milant:
“Ez egy olyan lehetőség számomra, amit nem hagyhattam ki. Végig bíztam benne, hogy sikerül a Milanhoz szerződnöm. ” - mondta a Corriere dello Sport-nak.
“A Milan egy patinás csapat, amikor választanom kellett az olasz klub és a Lyon között, nem voltak kétségeim. A milánói klub történelme és Adriano Galliani szavai rabul ejtettek.”
Miután ma megvizsgálják a Le Betulle klinikán, Cissokho nyaralni megy és várhatóan a csapat első összejövetelén, július 6-án mutatják be hivatalosan.
“Alig várom, hogy a Milanban játszhassak és megszolgáljam azt a bizalmat, amit a klubtól kaptam. Készen állok, hogy Leonardo utasításait követve segítsem a csapatot. Mi a posztom? Mindkét szélen bevethető vagyok, de a baloldalt jobban kedvelem."
goal.com -
#22320 Istenem csak add hogy összejöjjön =) -
#22319 Isten lenne:D -
#22318 Mediaset: Közel a megállapodás Mexésről (Jankulovski+10 milla) -
#22317 u20as francia válogatottban is van egy durva Sissoko:)
Védekező kp Tholouse-i asszem... -
#22316 tiszta Quaresma:DDD remélem hasonló karriert fut be:P :D -
#22315 ezek a Szisszokók már csak ilyenek:D.szerintem jól jártatok vele
ez se gyenge -
#22314 szuper, egy fiatal védő sosem árt! -
#22313 Naugye tud a Milán normálisat is igazolni:)
-
Rudee #22312 22 éves lesz még csak. Bár így is igaz, hogy még nincs 23 :D
Amúgy nem hiszem, hogy egy éve, még Gueugnon játékosként gondolta volna, hova igazolhat egy évre rá. -
#22311 nem könnyű elmenni mellette :P -
#22310 HIVATALOS: CISSOKHO A MILAN JÁTÉKOSA
A Milan hivatalosan bejelentette: leigazolta a francia Aly Cissokho-t a Porto együttesétől. A hírek szerint az olaszok 15 millió eurót fizetnek a játékosért, valamint újabb egy millió euró illeti őket minden trófea után, amit Cissokho a Milan színeiben szerez.
A vörös-feketék legfőbb vetélytársa a játékos aláírásáért a francia Lyon volt, de Adriano Gallianinak tegnap este sikerült megegyezésre jutnia a portugálokkal.
"Az éjjeli tárgyalások intenzívek voltak. Szerintünk Cissokho nagyon erős játékos, amit az is bizonyít, hogy több európai nagycsapat is bejelentkezett érte, még a mindent eldöntő órában is. De végül a Portóval ápolt remek kapcsolatunknak köszönhetően jól kerültünk ki belőle. Thiago Silva 25 éves, Cissokho még nincs 23, ezek az igazolások jelzik, milyen projectben gondolkodunk: fiatal, friss és versenyképes csapatot akarunk építeni, miközben a mérlegünk egyensúlyban van" - fejezte be Galliani.
Forrás: goal.com -
paly90 #22309 Milyen jó hírek "korán" reggel:)
akkor viszont Janku elmegy sztem -
#22308 nem a padra vettük... -
#22307 Remélem játszani is fog és nem jut Grimi meg Mattioni sorsára. Szurkolok neki. -
#22306 Az olasz válogatott középpályása szerint, Dzeko fontos játékossá tudna válni a Milanban, persze ha a Rossonerik megtudják szerezni a bosnyákot.
A Milan és az Olasz nemzeti válogatott Pitbullja helyesli, hogy a Milan szeretné Edin Dzekot.
Gattuso szerint Dzeko egy olyan játékos, akire most nagy szükség van a Milannal.
-"Dzeko egy olyan játékos, aki nekünk nagyon fontos volna."
-"Õ egy erõs játékost, szeretem Borreillot is, de Dzeko a Wolfsburgban játszik és szárnyal."
Nemrég felrebbent egy olyan hír, miszerint könnyen megeshet, hogy Paolo Maldini követi a Chelseahez korábbi edzõjét, Carlo Ancelottit, ahol segédedzõként erõsítené a kékeket.
-"Mivel, hogy ismerem Maldinit, én azt gondolom nagyon nehéz lenne neki elhagyni a Milant. Nem látom esélyét annak, hogy ez megtörténjen." -
#22305 -
#22304 csak sok erte szerintem -
#22303 Na ha ez igaz, akkor Isten hozta nálunk és remélem sokra viszi majd! =) -
#22302 A tuttomercatoweb.com híre szerint a Milan megvásárolta Aly Cissokhot az FC Porto együttesétől. Az olasz klub várhatóan 15 millió €-t fog kifizetni a balhátvédért.
Az átigazolást egy interjúban Adriano Galliani, a Milan alelnöke is megerősítette
:
"Ez egy igen nehéz átigazolás volt, azonban nagyban megkönnyítette az együttműködést a két klub jó kapcsolata, valamint a Porto elnöke."
A francia játékos hétfőn fog átesni a kötelező orvosi vizsgálatokon Milánóban. Cissokhot Leonardo kérésére igazolta a klub, ugyanis a brazil edző szerint erősítésre szorult a védelem bal oldala.
-
#22301 pfff... -
paly90 #22300 Anglia: Paolo Maldini lehet Ancelotti segítője a Chelsea-nél
Az olasz Gazzetta dello Sport értesülései szerint Paolo Maldini pénteken Londonban járt, hogy tárgyaljon Carlo Ancelottival a Chelsea menedzserével, mert a hírek szerint ő lehet a szakember egyik segítője az angol csapatnál.
A 40 éves Paolo Maldini a most befejeződött szezon végén vonult vissza a labdarúgástól, és a következő szezontól már edzőként dolgozhat, de nem korábbi csapatánál a Milannál, hanem a Chelsea-nél, ahová volt edzője, Carlo Ancelotti hívja.
Ezt az olasz Gazzetta dello Sport közölte. A lap információi szerint Maldini pénteken amerikai nyarlását megszakítva Londonba repült, hogy tárgyaljon a Chelsea képviselőivel.
A hírt több angol forrás is megerősítette.
nso.hu -
#22299 Dzeko, Pato, Pippo, Paloschi ez a 4 sztem rendben lenne, bár kitudja hogy mi lesz Paloschi sorsa. -
#22298 de akkor kellene még egy csatár... Dzeko,Pato,Pippo eddig a biztos meg talán még Paloschi -
#22297 Benne vagyok mindkettőbe.
Borriello mehet, mert itt sosem jött ki neki a lépés. -
#22296 Cáfolat Gattuso eladásáról
A hét második felében röppentek fel azok a hírek, miszerint Gennaro Gattuso iránt a volt trénere Carlo Ancelotti érdeklődik.
A The Sun értesülései szerint Gennaro nagyot csalódott a Milanban, mert elengedte Ricky Kakát a Real Madridhoz, és ezek után csak akkor bocsájtaná meg a klubnak az ügyet, ha Maldini után jövőre ő lenne a csapatkapitány. A hivatalos verzió szerint azonban úgy tűnik nem az övé lesz a karszalag, hanem Massimo Ambrosinié. A Gattuso klubváltásáról szóló híreket erősíteni látszott, hogy a játékos ragyogó kapcsolatot ápol Carlo Ancelottival.
Péntek este azonban játékos ügynöke Andrea D'amico cáfolta azokat a híreket, hogy az ügyfele Londonba tartana. Sőt, a menedzser megnyugtatott mindenkit, hogy a középpályás jövőre biztosan a Milanban marad.
Goal.com, MilanNews.it -
#22295 Dzeko új ára: 15 milla+Borriello
Cissokho pedig 14 millába kerülne -
#22294 Gattuso biztos h nem megy el meg sztem Pirlo sem. -
#22293 Kopasz beindult a 7végén, Párizsba utazott ahol valszeg tárgyalni fog Pirloról és (Gattusoról??) Abra papával,
van egy új kiszemeltünk balszélső posztra a Porto védője
Cissokho 300.000 Euróért vették, szezonban faszán teljesített, így az ára is feljebb ment. Én a Bl-ben láttam játszani, pl a MU ellen nagyon jól nyomta, kívácsni vagyok h mire megy a kopasz a 7végén. -
#22292 önzőő??? Az. meg sérülékeny.... -
#22291 Én se szomorkodnék miatta, bár egy kicsit önző :) -
#22290 goal.com első helyre tett minket Robben lehetséges csapati közül... Remélem igazuk lesz, én kedvelem a srácot. -
#22289 persze, én is. valahogy biztos ki lehet játszani :P -
#22288 hmmm... én örülnék Dzekonak is, de ez a Hernanes srác se lenne rossz, jó lenne valahogy megoldani :D -
#22287 de akkor Hernanes kilőve :S Én Dzeko helyett hoznék egy EU-s támadót, és inkább a brazilt igazolnám le. -
#22286 igen nyunyesz