36663
  • Yulcsa
    nekem ebből az jön le, hogy igazolunk még egy csatárt. ha nem Dzekot, akkor valaki mást, de Borriellora nem lehet számítani, Pippo-Pato pedig nem elég.
  • Nuno88
    Úgy néz ki Paloschi marad még a Parmában.
  • Yulcsa
    amen!
    én azért csodálkozom azon, hogy a szurkolók nem csináltak semmi balhét Kaká miatt
  • Nuno88
    Friss, fiatalos lesz a Milan

Adriano Galliani elmondta: a következő szezonban egy teljesen megújuló AC Milant láthatnak a szurkolók a San Siróban.

A Milan drukkerei még nem tették túl magukat Kaká eladásán, és egyelőre el sem tudják képzelni, hogyan lehet sikeressé tenni a csapatot a legjobb játékosa nélkül. A vezetőség ezzel szemben sokkalta optimistábban tekint a poszt-Kaká korszak elé, Adriano Galliani például egy teljesen megújuló Milant vizionál, amely sikeres lehet a pályán, emellett gazdaságosan fenntartható.

- Miután a keret tagja lesz a még csak 24 éves Thiago Silva, valamint a még fiatalabb Cissokho is, nyilvánvalóan látszik a szándékunk. Megpróbálunk egy friss, fiatal, új arculattal rendelkező Milant építeni, amellyel sikereket érhetünk el, Európa legerősebb klubjai közé tartozhatunk, ugyanakkor biztosak lehetünk abban is, hogy a következő szezon végén stabil gazdasági helyzetben találjuk a klubot - nyilatkozta Galliani.

samsungsport.hu
  • Nuno88
    Cissokho első nyilatkozata

A Milan első nyári gazolása, Aly Cissokho ma érkezik Milánóba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A fiatal játékos elmondta, miért választotta a Milant:

“Ez egy olyan lehetőség számomra, amit nem hagyhattam ki. Végig bíztam benne, hogy sikerül a Milanhoz szerződnöm. ” - mondta a Corriere dello Sport-nak.

“A Milan egy patinás csapat, amikor választanom kellett az olasz klub és a Lyon között, nem voltak kétségeim. A milánói klub történelme és Adriano Galliani szavai rabul ejtettek.”

Miután ma megvizsgálják a Le Betulle klinikán, Cissokho nyaralni megy és várhatóan a csapat első összejövetelén, július 6-án mutatják be hivatalosan.

“Alig várom, hogy a Milanban játszhassak és megszolgáljam azt a bizalmat, amit a klubtól kaptam. Készen állok, hogy Leonardo utasításait követve segítsem a csapatot. Mi a posztom? Mindkét szélen bevethető vagyok, de a baloldalt jobban kedvelem."

goal.com
  • Nuno88
    Istenem csak add hogy összejöjjön =)
  • szucsy89
    Isten lenne:D
  • LasCar16
    Mediaset: Közel a megállapodás Mexésről (Jankulovski+10 milla)
  • Oziris666
    u20as francia válogatottban is van egy durva Sissoko:)
    Védekező kp Tholouse-i asszem...
  • ForzaInter
    tiszta Quaresma:DDD remélem hasonló karriert fut be:P :D
  • 9csöves9
    ezek a Szisszokók már csak ilyenek:D.szerintem jól jártatok vele

ez se gyenge
  • Yulcsa
    szuper, egy fiatal védő sosem árt!
  • Oziris666
    Naugye tud a Milán normálisat is igazolni:)
  • Rudee
    22 éves lesz még csak. Bár így is igaz, hogy még nincs 23 :D

Amúgy nem hiszem, hogy egy éve, még Gueugnon játékosként gondolta volna, hova igazolhat egy évre rá.
  • LasCar16
    nem könnyű elmenni mellette :P
  • Nuno88
    HIVATALOS: CISSOKHO A MILAN JÁTÉKOSA

A Milan hivatalosan bejelentette: leigazolta a francia Aly Cissokho-t a Porto együttesétől. A hírek szerint az olaszok 15 millió eurót fizetnek a játékosért, valamint újabb egy millió euró illeti őket minden trófea után, amit Cissokho a Milan színeiben szerez.

A vörös-feketék legfőbb vetélytársa a játékos aláírásáért a francia Lyon volt, de Adriano Gallianinak tegnap este sikerült megegyezésre jutnia a portugálokkal.

"Az éjjeli tárgyalások intenzívek voltak. Szerintünk Cissokho nagyon erős játékos, amit az is bizonyít, hogy több európai nagycsapat is bejelentkezett érte, még a mindent eldöntő órában is. De végül a Portóval ápolt remek kapcsolatunknak köszönhetően jól kerültünk ki belőle. Thiago Silva 25 éves, Cissokho még nincs 23, ezek az igazolások jelzik, milyen projectben gondolkodunk: fiatal, friss és versenyképes csapatot akarunk építeni, miközben a mérlegünk egyensúlyban van" - fejezte be Galliani.

Forrás: goal.com
  • paly90
    Milyen jó hírek "korán" reggel:)
    akkor viszont Janku elmegy sztem
  • LasCar16
    nem a padra vettük...
  • maffi
    Remélem játszani is fog és nem jut Grimi meg Mattioni sorsára. Szurkolok neki.
  • LasCar16
    Az olasz válogatott középpályása szerint, Dzeko fontos játékossá tudna válni a Milanban, persze ha a Rossonerik megtudják szerezni a bosnyákot.

A Milan és az Olasz nemzeti válogatott Pitbullja helyesli, hogy a Milan szeretné Edin Dzekot.

Gattuso szerint Dzeko egy olyan játékos, akire most nagy szükség van a Milannal.

-"Dzeko egy olyan játékos, aki nekünk nagyon fontos volna."

-"Õ egy erõs játékost, szeretem Borreillot is, de Dzeko a Wolfsburgban játszik és szárnyal."

Nemrég felrebbent egy olyan hír, miszerint könnyen megeshet, hogy Paolo Maldini követi a Chelseahez korábbi edzõjét, Carlo Ancelottit, ahol segédedzõként erõsítené a kékeket.

-"Mivel, hogy ismerem Maldinit, én azt gondolom nagyon nehéz lenne neki elhagyni a Milant. Nem látom esélyét annak, hogy ez megtörténjen."
  • LasCar16
  • DONGUBA
    csak sok erte szerintem
  • Nuno88
    Na ha ez igaz, akkor Isten hozta nálunk és remélem sokra viszi majd! =)
  • DONGUBA
    A tuttomercatoweb.com híre szerint a Milan megvásárolta Aly Cissokhot az FC Porto együttesétől. Az olasz klub várhatóan 15 millió €-t fog kifizetni a balhátvédért.

Az átigazolást egy interjúban Adriano Galliani, a Milan alelnöke is megerősítette
    :
    "Ez egy igen nehéz átigazolás volt, azonban nagyban megkönnyítette az együttműködést a két klub jó kapcsolata, valamint a Porto elnöke."

A francia játékos hétfőn fog átesni a kötelező orvosi vizsgálatokon Milánóban. Cissokhot Leonardo kérésére igazolta a klub, ugyanis a brazil edző szerint erősítésre szorult a védelem bal oldala.
  • Nuno88
    pfff...
  • paly90
    Anglia: Paolo Maldini lehet Ancelotti segítője a Chelsea-nél

Az olasz Gazzetta dello Sport értesülései szerint Paolo Maldini pénteken Londonban járt, hogy tárgyaljon Carlo Ancelottival a Chelsea menedzserével, mert a hírek szerint ő lehet a szakember egyik segítője az angol csapatnál.

A 40 éves Paolo Maldini a most befejeződött szezon végén vonult vissza a labdarúgástól, és a következő szezontól már edzőként dolgozhat, de nem korábbi csapatánál a Milannál, hanem a Chelsea-nél, ahová volt edzője, Carlo Ancelotti hívja.

Ezt az olasz Gazzetta dello Sport közölte. A lap információi szerint Maldini pénteken amerikai nyarlását megszakítva Londonba repült, hogy tárgyaljon a Chelsea képviselőivel.

A hírt több angol forrás is megerősítette.

nso.hu
  • Nuno88
    Dzeko, Pato, Pippo, Paloschi ez a 4 sztem rendben lenne, bár kitudja hogy mi lesz Paloschi sorsa.
  • LasCar16
    de akkor kellene még egy csatár... Dzeko,Pato,Pippo eddig a biztos meg talán még Paloschi
  • Nuno88
    Benne vagyok mindkettőbe.
    Borriello mehet, mert itt sosem jött ki neki a lépés.
  • Nuno88
    Cáfolat Gattuso eladásáról

A hét második felében röppentek fel azok a hírek, miszerint Gennaro Gattuso iránt a volt trénere Carlo Ancelotti érdeklődik.

A The Sun értesülései szerint Gennaro nagyot csalódott a Milanban, mert elengedte Ricky Kakát a Real Madridhoz, és ezek után csak akkor bocsájtaná meg a klubnak az ügyet, ha Maldini után jövőre ő lenne a csapatkapitány. A hivatalos verzió szerint azonban úgy tűnik nem az övé lesz a karszalag, hanem Massimo Ambrosinié. A Gattuso klubváltásáról szóló híreket erősíteni látszott, hogy a játékos ragyogó kapcsolatot ápol Carlo Ancelottival.

Péntek este azonban játékos ügynöke Andrea D'amico cáfolta azokat a híreket, hogy az ügyfele Londonba tartana. Sőt, a menedzser megnyugtatott mindenkit, hogy a középpályás jövőre biztosan a Milanban marad.

Goal.com, MilanNews.it
  • LasCar16
    Dzeko új ára: 15 milla+Borriello
    Cissokho pedig 14 millába kerülne
  • Nuno88
    Gattuso biztos h nem megy el meg sztem Pirlo sem.
  • LasCar16
    Kopasz beindult a 7végén, Párizsba utazott ahol valszeg tárgyalni fog Pirloról és (Gattusoról??) Abra papával,
    van egy új kiszemeltünk balszélső posztra a Porto védője
    Cissokho 300.000 Euróért vették, szezonban faszán teljesített, így az ára is feljebb ment. Én a Bl-ben láttam játszani, pl a MU ellen nagyon jól nyomta, kívácsni vagyok h mire megy a kopasz a 7végén.
  • LasCar16
    önzőő??? Az. meg sérülékeny....
  • Nuno88
    Én se szomorkodnék miatta, bár egy kicsit önző :)
  • Yulcsa
    goal.com első helyre tett minket Robben lehetséges csapati közül... Remélem igazuk lesz, én kedvelem a srácot.
  • Yulcsa
    persze, én is. valahogy biztos ki lehet játszani :P
  • Nuno88
    hmmm... én örülnék Dzekonak is, de ez a Hernanes srác se lenne rossz, jó lenne valahogy megoldani :D
  • Yulcsa
    de akkor Hernanes kilőve :S Én Dzeko helyett hoznék egy EU-s támadót, és inkább a brazilt igazolnám le.
  • LasCar16
    igen nyunyesz