36663
-
#22525 Kíváncsi vagyok ennek a Beretta gyereknek mi lesz a sorsa... -
#22524 AC Milan: Miranda állítása szerint az olaszok őt akarják
A friss Konföderációs Kupa-győztes brazil válogatott védő, Miranda a brazil Globoesportének elmondta, hogy ajánlatott tett neki az olasz AC Milan. Ha szerződtetik a milánóiak, akkor brazil belsővédőpárossal is felállhat majd a csapat, ugyanis Thiago Silva már a klub játékosa.
„Minden esély megvan rá, hogy a Milanba igazoljak, az olaszok ajánlatot tettek nekem. Találkozni fogok a Sao Paulo elnökével, és együtt átbeszéljük az ügyet” – mondta a 24 éves Miranda.
nso -
#22523 hát nagyon remélem hogy nem sokat látunk a pályán a fiataokból, gondolj bele 17-18 évesek! persze kell kapjonak bizonyítási lehetőséget, de nem biztos (sőőt) úgy tudnak teljesíteni mint pato. ja most majd arról mennek a viccek hogy apa fia csapat vagyunk :D (Favalli simán lehetne Beretta apja :) )
természetesen én is örülök a fiatalításnak, de ez kicsit most túlzás volt :D viszont ők jobban értenek a focihoz mint én, biztos nem hiába adtak ki pénzt értük. -
#22522 a nagy szavazó topicos megoldás nekem is bejönne...
Fabiano vagy Ade? egyértelmű hogy utóbbi...
fiatalításnak örülök, még a végén miénk lesz az egyik legfiatalabb csapat, mostmár nem fognak menni az öreges viccek:D -
#22521 Tetszik ez a fiatalítás, már csak remélni tudom, hogy Paloschi-Pato szintűek :D -
#22520 HIVATALOS: Giacomo Beretta a Milané!
LINK! -
#22519 bocs, egy /b lemaradt -
#22518 Újabb fiatal tehetség csatlakozik a Milanhoz?f/b]
Az AC Milan tovább folytatja fiatalítási programját, és ezt erősíti Adriano Galliani bejelentése, miszerint egy újabb remek fiatal játékos csatlakozik a kerethez.
”A Milan egy nagyon jó és fiatal játékost igazolt, aki az első csapathoz fog csatlakozni,” – jelentette be a tar fejű vezető a Sportmediaset.it-nek. ”A nevét nem árulom el, mert még van néhány apró részlet, amit tisztáznunk kell.”
Azonban a legújabb hírek szerint a titokzatos játékos nem más, mint Giacomo Beretta. A 17 éves csatár az Albinoleffe csapatából kerül Milánóba, és a piros-feketék állítólag a Fiorentinát, a Juventust, és a Genoát megelőzve szerezték meg az ifjú tehetséget.
Várhatóan a Milan a következő pár napban véglegesíti az átigazolást.
Forrás: goal.com
[b]Tárgyalások a Fiorentinával?
A Serie A 4. helyezettjének, a Fiorentinának Marco Borriellóra fáj a foga. Miután tavaly nyáron a firenzei csapat leigazolta Alberto Gilardinot, az elnök először csak kölcsönvenné, majd pedig ha sikeres lesz, végleg megvásárolná az olasz támadót.
A Milan is kinézett magának egy játékost. Alessandro Nesta és Kakha Kaladze sérülései miatt Leonardo nem mer nekivágni az új szezonnak védő-igazolás nélkül, és a Fiorentina olasz játékosát, Alessandro Gamberinit nézte ki. A Fiorentina és a Milan között felhőtlen a viszony, de ennek ellenére is legalább 15 millió eurót elkérnének a Violák a játékosért.
Calciomercatonews.com, Tuttomercatoweb.com
-
#22517 a modern skin jól néz ki, hogy az avatar nem csak egy ilyen kis csík, hanem normál kocka alakú kép. azt támogatnám én is -
#22516 voltak itt kérdések, hogyan lehet alakítgatni a topicon, most a nagy szavazó topic elég brutálisan át van alakítva :D de úgy nézem fontot nem lehet :(
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207147355#415 -
paly90 #22515 Fabianot -
#22514 Adebayort -
#22513 megint Luis Fabiano a téma goal.com-on
Ha mindkettőt 30milláért adnák, ti melyiket választanátok, Luis Fabianot, avgy Adebayort? -
#22512 szerintem ez generációról generációra adódik tovább, hogy "a klub" az a Real Madrid. Hogy ez miből adódik, jó kérdés, talán a történelemből, Puskás, Di Stefano, stb. Tényleg érdekes a kérdés, ennyi erővel lehetne a Barca, vagy a MU, Milan is -
#22511 Azt nem értem,hogy miért a Real minden focista vágy,megértettem volna,ha a 2000-es évek elején az lett volna,de most???Nem az igazi a Real,Ronaldo is pl. miért hagyta ott az MU-t("az angol bajnokságban nem volt kihivás többé"-OK-OK,ezt tudom),de szerintem az MU ezerszer jobb most mint a Real,szóval nemértem ezt a hasraesést a Realtól,ott van másik példának a Milan,a nemzetközi porondon azért lettetek egy s mást az asztalra,most hullámvölgyben vannak,na és???? Nem kell ezért otthagyni egy csapatot.Szal nem értem ezeket a focistákat,bár nem tudjuk mik történtek a háttérben. -
#22510 de a real sem lesz jó neki, hidd el. Mindig lesz egy nagyobb klub ahova vágyódik, és őket is ott fogja hagyni. Arról nem is beszélve, hogy a Madrid immáron sokadik éve meddő, főleg európai porondon -
#22509 Hát igen, sajnos a pénz beszél. Pedig Kakának nem kellett volna messzire mennie a klubhűség miatt, PAOLO MALDINI! -
#22508 nézőpont kérdése. Lehet hogy tényleg maradni akart, de perez bácsi tudott neki egy olyan fizut mondani, amiért jobban megérte neki elmenni mint maradni.
Btw, a mostani futballgenerációból már szinte kiveszett a klubhűség, az ilyen nyugi, maradni akarok dolgok tartanak 2-3 évig, utána mennek isten hírével. Visszasírom azokat az időket, amikor egy Del Piero, egy Raúl, egy Giggs bekerült a nagycsapatba, és egy évvel később örök hűséget fogadott a klubnak, és azóta is akár mélyponton van a csapat, akár szárnyal, még csak a távozás gondolata se merül fel benne. Ez az igaz hűség márpedig nagyon hiányzik az új generációból, túlságosan pénzcentrikus lett a futball... -
#22507 Nyár hivatalos menetrendje:
- Sunday 19 July 2009, Los Angeles, Friendly: LOS ANGELES GALAXY-MILAN
- Wednesday 22 July 2009, Atlanta, World Football Challenge 2009: CLUB AMERICA-MILAN
- Friday 24 July 2009, Baltimore, World Football Challenge 2009: MILAN-CHELSEA
- Sunday 26 July 2009, Boston, World Football Challenge 2009: MILAN-INTER
- Wednesday 29 July 2009, Munich, Audi Cup: BAYERN MUNICH-MILAN
- Thursday 30 July 2009, Munich, Audi Cup: 2nd MATCH AGAINST MANCHESTER UNITED OR BOCA JUNIORS
- Saturday 8 August 2009, Lisbon, 2nd Edition Eusebio Cup: BENFICA-MILAN
- Friday 14 August 2009, Pescara, 9th Edition Trofeo Tim: MILAN-INTER-JUVENTUS
- Monday 17 August 2009, San Siro, 19th Edition Trofeo Luigi Berlusconi: MILAN-JUVENTUS
- Tuesday 25 August 2009, Madrid, 31st Edition Santiago Bernabeu trophy: REAL MADRID-MILAN
acmilan.com -
#22506 Így van én is így vagyok vele, hogy csak szöveg a gazdasági válság, Kaká menni akart és ment, becsapott mindenkit azzal, hogy azt mondta hogy örökké Milan, meg CSK leszek stb. -
#22505 nem tudom írtam-e már az álláspontomat, az acmilan.hu fórumán raktam össze a képet.
miért mondták hogy mindenki jól járt?
a madrid jól járt mert megkapta kakát, kaká jól járt, mert el akart menni és elmehetett, a milan pedig jól járt, mert elméletileg jövőre ki lehet vásárolni a játékosokat, ha akarnak menni, x évi fizetésükért, és akkor töredékét kaptuk volna ennek az összegnek. -
#22504 goal.com Kaká: Miért Madrid Manchester helyett
amit kiemelnék: "I felt the time was right for a change and Real Madrid is the club for me."
azaz, hogy az idő megfelelő volt a váltásra... kezdem az hinni, hogy Kaká nem is akart annyira Milánóban maradni... Persze ha el akarják adni az embert... -
#22503 Adriano Galliani egy tegnapi nyilatkozatában mesélt a visszatérő Davide Di Gennaroról, az új igazolásról, Zigoniról, és a csapatot érintő eseményekről, hírekről.
A fiatalok:
”Di Gennaro újra 100%-ban a Milan tulajdona. Izgultam, mert őt egy nagyon tehetséges játékosnak tartom, aki középtávon nagyon jó lehet. Épp most beszéltem vele: nagyon boldog volt, majd kiugrott a bőréből. Ami a posztját illeti, véleménye szerint tud szélső támadó posztot is játszani. Így rá támadó középpályásként és szélsőként is számíthatunk.”
”Tegnap Zigoni átment az orvosi vizsgálaton, és hétfőn aláírjuk a papírokat. Őt jól megfontolt szándékkal igazoltuk le a Trevisotól, és a Primavera csapat tagja lesz. Szeretnénk ha újra ütőképes ificsapatunk lenne, ahol Fillipo Galli jelenleg is nagyon jó munkát végez. Az utánpótlásunk jelenleg is számtalan játékost ad a Serie A-nak. Ott van például Astori, akiről Cellino elnök azt mondta nekem, hogy kezdőként fogják számításba venni jövőre, vagy Paloschi is, akiben a Parma rendkívüli mód hisz, de említhetnék még sok példát. Az utánpótlásnevelés kiváló lehetőség, hogy profitot termeljünk a klubnak, segítve ezzel a költségvetést. Az első csapatunkban pillanatnyilag négy olyan fiatal is található, aki saját nevelés: Darmian, Antonini, Abate, Di Gennaro. Zigoni az első csapat tagja lesz július 6-án, mivel a válogatott játékosok még nem fognak rendelkezésre állni. Zigoni mellett számításba lesz véve Strasser, Albetrazzi, valamint Amadi és Harmony, a két nigériai játékos, akik tavaly rendkívül jól szerepeltek a Primaveraban."
Az átigazolási szezon:
"A Dzeko iránti érdeklődésünk egy olyan átfogó játékosmegfigyelő hálózatból adódik, melyben majd az összes igazolt játékos adatai megtalálhatóak, és amit Ariedo Bradia irányít. Úgy hisszük Dzeko remekül hasznunkra válhat, már ami Leonardo következő szezonra alkotott elképzeléseit illeti. Mindamellett pillanatnyilag nincs megállapodás Dzekoval. Ő a Wolfsburg játékosa. Dzeko kinyilvánította óhaját, de momentán nincs semmiféle tárgyalás a két klub között. Anno jeleztük a szándékunkat a Wolfsburgnak, akkor azt a választ kaptuk, hogy a játékos nem eladó. Abban maradtunk, ha ez a helyzet megváltozna, akkor jelezni fogják ezt felénk. Az első hivatalos játéknap augusztus 23, így nem kell elsietnünk semmit sem. Dzeko és a Wolfsburg között pillanatnyilag semmi nézeteltérés nincs, mindig is tudtuk, hogy ma vagy holnap fog találkozni a vezetőkkel. Még egyszer mondom, ha a Wolfsburg úgy dönt mégis megválnak a játékostól, bármikor készen állok arra, hogy oda utazzam a farkasok városába. Pillanatnyilag az árról sem tudok nyilatkozni, mivel jelenleg a játékos nem eladó. Ha majd átadólistára kerül, elkezdünk tárgyalni az összegről.”
”Adebayor ügyben telefonáltam egyet, és Wenger nagyon udvarias volt...”
”Ami Pirlot illeti, nincs semmilyen ajánlat érte. Csütörtökön az Ancelottival történt vacsora, nem más mint két régi barát találkozása. Különben is Ancelotti a lánya diplomaosztója miatt tartózkodott Milánóban. Szerda este Gattusoval vacsoráztam, aki hozzájárult a fizetése csökkentéséhez. Jelenleg még 2 év van hátra a szerződéséből, de ezt hamarosan 3ra nyújtjuk. Gattuso egy követendő példa, egy különleges ember.”
”Nem hinném, hogy Cissokho hozzánk igazolna, míg reményeim szerint januárban Beckham visszatér. Ambrosinivel kapcsolatban, nincs semmi drámai, de tekintettel kell, hogy legyek a költségvetésünkre, és még van némi nézeteltérés közöttünk. Oddo visszatért, és még 2 éves szerződése van velünk. Ha lesz számára és számunkra is érdekes lehetőség, meglátjuk mi lesz... Favalli immáron szerződéssel rendelkezik a 2009/10-es szezonra, míg Nestaról és Kaladzeról jó híreket kaptam..."
A gazdaság kérdés:
"A Milan mostantól gondosan ügyelni fog a költségvetésére, de ambícióiból nem ad alább. Ezt a jelen lévő szponzorok is megértették. Tegnap nem azért beszéltem a nemzetközi sikereinkről, hogy támadást indítsak az Inter felé. A nemzetközi sikereink a Milanhoz tartoznak, és arra használom ezt a témát, hogy fenntartsam a szponzorok érdeklődését a Milan projekttel kapcsolatban. Azért vagyunk itt, hogy dolgozzunk, és nem azért hogy az Intert kritizáljuk. A klubunk imázsa varázslatos, melyet az eredményei táplálnak, de nem kizárólag csak azok. A Real mítosz például tovább élt és nőtt, még ha 1966 és 98 között nem is nyertek Bajnokok Ligáját. Tudomásul kell vennünk az új gazdasági helyzetet. Olaszország a felét éri az egy évvel ezelőtti állapotokhoz képest. A piacon szereplő cégek 50%-kal érnek kevesebbet. Jelenleg ügyesen kell cselekednünk, hogy a költségvetésünket egyensúlyba hozzuk, mindamellett ütőképes csapatot is építsünk. A Milannak költségvetési problémái voltak, melyeket megoldottunk egyszer s mindenkorra. „
”A céljaink továbbra is a régiek: Dobogón végezni a bajnokságban, illetve a BLben a lehető legtovább menetelni."
Forrás: acmilan.com
-
paly90 #22502 Örülnék én is Adebayornak csak nehogy aztán Toni nálunk kössön ki...:S
Kinézem Gallianiekbol......
dehát reméljük a legjobbakat:) -
#22501 Wolfsburg: Dzeko nem megy Milánóba, marad a német bajnoknál
Nem lesz az AC Milan játékosa Edin Dzeko – erről maga az érintett beszélt a Sky Sports 24-nek adott interjújában. A bosnyák válogatott csatár elmondta, szívesen játszana a piros-feketéknél, de tiszteletben tartja, hogy szerződés köti a német bajnokhoz.
A Milan fő célpontjának számító Edin Dzeko négyszemközti tárgyalásokat folytatott a VfL Wolfsburg vezetőedzőjével, Armin Veh-vel, és abban maradtak, hogy a bosnyák támadó a német bajnokcsapatnál folytatja pályafutását.
„Wolfsburgban maradok– mondta Dzeko vasárnap a Sky Sport 24-nek. – Ugyanakkor nem vagyok boldog. Szeretnék a Milanban szerepelni, de a klub úgy döntött, hogy nem enged el.”
Amint arról korábban beszámoltunk, a VfL 30 millió eurót szeretett volna kapni egyik legjobbjáért, míg az AC Milan csak 20-at adott volna – így valószínűleg az Arsenal támadóját, Emmanuel Adebayort próbálják majd meg Milánóba csábítani.
Dzeko 32 mérkőzésen 26 gólt rúgott a német bajnokság legutóbbi kiírásában, és nagy szerepe volt abban, hogy a Wolfsburg megszerezte története első bajnoki címét.
nso
----------------------------------------------------------------------
Akkor jöhet Adebayor! Nem kedvelem annyira, de szerintem Pato mellé pont egy ilyen izomcsatár kell, mint amilyen Ade. -
#22500 goal.com
Ancelotti 60m eurót ajánl Patoért... -
#22499 Cissokho felejtős, Becks talán januárban jöhet -
#22498 Adebayor érkezhet, ha a Dzeko-ügy nem jön létre. -
#22497 Dzeko: "Maradok a Wolfsburgban, de a Milant akarom..."
goal.com -
#22496 Hát ez FAIL. -
#22495 szánalom -
#22494 most akartam linkelni, hát nem hiszem el... minek??? -
a fiatalok tényleg jók, de Favalli áááá -
paly90 #22492 AC Milan: a 37 éves Favalli szerződést kapott, egy évet írt alá
Hosszas alkudozás után az utolsó pillanatban új, egyéves szerződést írt alá az AC Milan veterán hátvédje, Giuseppe Favalli – jelentette be Adriano Galliani. A 37 éves védőnek június 30-án lejárt volna a kontraktusa a piros-feketékkel.
A klubvezető egyben elmondta: Davide Di Gennaro és Gianmarco Zigoni végleg visszatér a milánói csapathoz, a két fiatal csatárra számít az új edző, Leonardo.
A Primavera-csapatból Harmony Ikande, Nnamdi Oduamadi, Rodney Strasser és Michelangelo Albertazzi az első kerettel készülhet a nyáron.
nso.hu
-----------------------------
neee ezt most mér kellett??!!
a fiataloknak azér örülök -
#22491 nagycsapatbeli meccsen, ifin három év alatt bőven 100 fölött volt ha jól rémlik -
#22490 Zigoni érkezése is hivatalos. bár engem a 18-2 es aránya nem győzött meg. -
#22489 én úgy tudom őt nagy tehetségnek tarják, így igen -
#22488 es ez jo nekunk? -
#22487 HIVATALOS:
Davide Di Gennaro visszatér a Milanba.
http://www.acmilan.com/index.aspx -
#22486 Dzeko VS Milan