36663
  • Nuno88
    Pedig Criscitonak örülnék de én sem hiszem hogy meglesz.
    Állítólag Cissokhozval még tárgyalnak vagyis a Portoval.
  • Palinko
    hát úgy néz ki, hogy ezeknek semmi sem jó, miért nem nyújtanak be listát, hogy szerintük ki kéne, aztán alakulhat ki valami kommunikáció...
  • Yulcsa
    Hmm... Erre kíváncsi leszek!

Amúgy Huntelaar után a ManU is érdeklődik, jó lesz hamar eldönteni, hogy Fabiano, vagy Hunter kellene-e inkább...
  • 9csöves9
    a saját tulajdonrészükkel azt csinálnak amit akarnak.az más kérdés,hogy ezt csak bizonyos dátumig lehet csinálni,ami elvileg már lejárt.teljesen mindegy,semmi nem lesz ebből a bizniszből
  • Fabio Capello
    helyesen teszik
  • LasCar16
    http://www.goal.com/it/news/64/curve-e-tifosi/2009/07/03/1360886/rabbia-e-delusione-i-tifosi-del-milan-preparano-la
    A Milan szurkolók(Sud) hétfön Milannelloba látogatnak,hogy számonkérjék a vezetőségtöl az áttigazolási politikájukat
  • Fabio Capello
    Sztem tévedsz, mivel mi vagyunk a tulajdonosok, ezért ehhez nálunk kell legyen 100%ban, hogy azután a Milan elvihesse a felét, aki előzőleg birtokolja a tulajdonjog felét, az nem adhatja el önkényesen más csapatnak, úgytudom
  • Yulcsa
    Az épp elég :) Utána már lehet tárgyalni. De legalább látom a szándékot a vezetőkben, hogy nem egy 32 éves védőt akarnak igazolni...
  • 9csöves9
    a felét vehetitek meg a Genoatól és akár játszhat nálatok.a másik fele attól még a Juvénál lesz
  • Yulcsa
    Criscito lesz a befutó balhátvéd posztra?

Miután egy orvosi vizsgálatot követően nem sikerült megszerezni Aly Cissokhót a Portótól, a Milan Domenico Criscitot, a Genoa játékosát szemelte ki.

A balhátvéd ebben az idényben a Genoban játszott kölcsönben, és tagja a Svédországban játszó olasz U21-es válogatottnak is.

Korábban már megegyezett egymással a Genoa és a Juventus (ez a két klub közösen birtokolja a játékos jogait), hogy egy 8 millió euró körüli összeg esetén megválnának tőle.

A goal.com arról ír, hogy Adriano Galliani, a klub alelnöke Svédországba utazik, mert személyesen szeretne beszélni a tavaly 35 meccsen pályára lépő játékossal. Criscito roppant sokoldalú, játszott ebben a szezonban balhátvédet, baloldali középpályást, végül pedig kipróbálták a védelem közepén is.

Ezek szerint mégis lehet, hogy le tudjuk igazolni. Jöjjön ő is, meg Cissokho is! Nem árt, ha van verseny...
  • Yulcsa
    és volt szó erről az 6+5 vagy nem tudom milyen szabályól... az a cikk nincs meg valakinek véletlen? hogy minimum 6 hazai játékosnak kell szerepelnie a kezdőben, de... á nem tudom hogy volt, de az érdekelne, és az nem is lenne rossz ötlet!
  • Palinko
    valami hasonlóra vártam, egyik nap pont az adósságról beszéltem a haverral, ő jobban tájékozott, és mondta hogy a többi nagy klubb is mekkora adósságban van a chealse 3 szor akkorába mint mink, és a mu is több mint 2 szer akkorában. akkor mondtam neki, hogy nem hiába csinálja a milan ezt az olcsó kis fizetés igényű játékosokat veszünk taktikát, mert ha elkezdik behajtani az adósságot, nagyon lesüllyedhetünk, és ne süllyedjünk akkorát, mint a többi élcsapat.

nfl, nba, mindkettőben már régóta (hát nba be azért talán nem annyira rég :D) él ez a módszer és bevállt, sokkal izgalmasabb, kiegyensúlyozottabbak a csapatok.

berluék sztem már pár hónapja tudják hogy mi lesz bevezetve és komolyan vették, sztem jól tették.

az érdekelne, hogy az átigazolási díjnál, vagy a fizetésnél lesz sapka? vagy mindkettő?
  • LasCar16
    http://www.acmilan.com/index.aspx

Magyarul: Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) mai, vilniusi gyűlésén a szervezet elnöke, Michael Platini bejelentette, hogy két-három éven belül, egy ellenőrző testület fog alakulni, amely az európai kupákban részt vevő csapatok pénzügyi rendszerét fogja vizsgálni.

Az UEFA igazgatói testülete elfogadta a Platini által felvázolt tervet, mely az európai élcsapatok gazdasági rendszerét fogja ellenőrizni.

Az új szabályok állítólag két-három éven belül lesznek bevezetve, de alapelvei már érvénybe léptek. A fizetési sapka bevezetésével az UEFA már megálljt parancsolt az őrült kiadásoknak, de egy fontos változtatás alapjaiban megváltoztathatja az európai nagy csapatok politikáját.

Az új szabály értelmében egy adott klubnál egyensúlyban kell lennie a kiadásoknak bevételekkel. Ez lényegében véget vetne számos európai top-csapat átigazolási filozófiájának, vagyis az új játékosokat nem lehet többé hitelből fizetni.

Augusztus végén az UEFA stratégiai bizottsága már vizsgálni fogja az élklubok pénzügyi intézkedéseit.

• LasCar16
    16-18 millió a Milan ajánlata Luis Fabianoért! A kivásárlási ára 30 millió, aminél kevessebbért a Sevilla nem iagen adja.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/02/1360398/ac-milan-to-focus-on-luis-fabiano-report

Két hét alatt 400 bérlet fogyott el.... lehet, hogy Kaká eladása + irányba billentette a mérlegünket, de hogy marketing szempontból nincs húzóemberünk az tuti
  • Nuno88
    Amondó vagyok hogy ne vigye el inkább. Úgy sem vennénk a helyére megfelelő embert, és adok neki még egy esélyt, hogy ismét formába lendüljön.
  • Yulcsa
    Ancelotti még mindig vinné Pirlot
  • Nuno88
    A klub nem eladó

Pasquale Cannatelli, A Berlusconi család által birtokolt Fininvest vállalat általános igazgatója kijelentette, a Milan nem eladó.

Az elmúlt hónapokban felmerült, hogy az arab Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk hajlandó lenne részesedést vásárolni a klubban.

Dubaji részről hivatalosan cáfolták a hírt, azonban a Milan elmúlt hetekben tett lépései, az anyagi problémák, újra felvetik annak lehetőségét, hogy befektető érkezhet Milánóba.

Silvio Berlusconi, mint Olaszország miniszterelnöke nem tud és úgy tűnik jelenleg nem is akar nagyobb összeget áldozni a Milanra.

“A Milan nem eladó. A Berlusconi család még egy kis részt sem kíván értékesíteni a klubból.” -mondta Cannatelli.

“Nem lenne semmi értelme, nincs szükségünk tőkére, Kaká eladásával sikerült bevételekhez jutnunk. ”

channel4.com
  • Yulcsa
    Cissokhora gondoltam :)
  • Fabio Capello
    továbbra is #22539
  • Yulcsa
    Ő jöjjön, rá tényleg nagy szükség van! Ő mindkét szélen bevethető, igaz? Milyen játékosaink vannak a széleken? Zambrotta, Oddo (...), Bonera is bevethető?
  • Yulcsa
    Cissokho még mindig a Milanba vágyik

A Sportmediaset.it-nek adott nyilatkozatában Aly Cissokho képviselője, Roger Boli kijelentette, hogy ügyfele még mindig a Milanba szeretne igazolni. A nyilatkozat nem sokkal azután jelent meg, hogy a francia játékost kapcsolatba hozták a városi rivális Inter csapatával.

”Ügyfelem a piros-feketéknél szeretne játszani. A Porto és a Milan még mindig kapcsolatban állnak, és ezért egyáltalán nem keresünk magunknak más megoldást. Akadtak problémák, de Cissokho Olaszországba akar igazolni, ahol a Milan mezét szeretné viselni. Egyelőre még várunk. Még adunk magunknak néhány napot, és ha azután sem lesz megállapodás, akkor készen állunk, hogy körbenézzünk, és felvegyük a kapcsolatot más klubokkal.

Számos olasz újságíró úgy véli, hogy a Milan csak le akarja nyomni Cissokho vételárát, de ezzel azt kockáztatják, hogy végül egy másik klubban fog kikötni a francia védő.

Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy a transfermarketweb.com híre szerint a Milan vezetői érdeklődnek a Genoa balhátvédje, Domenico Criscito (22) iránt.

Forrás: goal.com, transfermarketweb.com
  • Yulcsa
    neee csak Crouchot nee! nyakigláb, és hát... nem egy túl ügyes támadó szerintem...
  • DONGUBA
    isten ments
  • DONGUBA
    isten ments
  • Palinko
    sztem kacsa, báris nagyon erősen kilóg az idei átigazolási filozófiánkból...
  • Nuno88
    Goal.com szerint már Crouch is a listán van, na őt gyorsan húzzuk ki a listáról, mert megőrülök.
  • Fabio Capello
    apropó, a genoa csak a felét kapta criscitonak, szóval semmiképpen sem igazolhatjátok le (idén)
  • Fabio Capello
    védőt még mindenféleképpen veszünk, szóval az infó csak jelenleg helytálló :)

Btw, cannavaronak nem örültem annyira, bár ha kis mákunk van, akkor mint amikor elhoztuk az interből, újra volt egy bombaszezonja, talán most is bejön majd...

D'Agostino transzfernek annyi, irreálisat kértek érte, Giovinco, Palladino és Criscito játékjogát akarták plusz nem kevés dellát érte, mióta elvitték tőletek Kakát, nagyon eldurrantak az árak. Diarra vszeg akkor jöhet csak, ha a Real megveszi Xabi Alonsot, Ledesma pedig cáfolja hogy érdeklődnénk utána...

Az Interes résszel csak nagy vonalakban tudok egyetérteni, Ibra mellé kiszolgálóra lenne szükség, Milito viszont inkább befejező és nem is az a húdefiatal játékos... Mottához kétség nem fér, eszméletlen szezont produkált, de előtte nagyon sokáig csak pislákolt. Carvalho még nem biztos, Deconak meg semmi értelme...
  • LasCar16
    Arrigo Sacchi, a Milan egykori edzője szokásához híven megint elemezte volt csapata filozófiáját, de a gyakori kritikáktól eltérően, most dicsérte a piros-feketék fiatalítási programját. A legendás olasz taktikus szerint az Inter is jó úton halad, de a Juventusról már negatívabb hangnemben beszélt.

Sacchi a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a három olasz élcsapat nyári ténykedéseiről az átigazolási piacon.

"A Milan szurkolói panaszkodnak Kaká eladása miatt, illetve azért, hogy a vezetőség miért nem vesz nagy neveket a csapat megerősítésére. Mindazonáltal inkább akkor kellett volna aggodalmaskodniuk, amikor a klub pályafutásuk csúcsán már túllévő sztárokba fektette a pénzét." -mondta Sacchi az olasz újságnak.

"Berlusconi és Galliani nagyszerű vezetők, ám a legutóbbi időkben nem az újítás mellett voltak. Azonban okos emberek, és megváltoztatták az álláspontjukat. Nagyon bízom a képességeikben és a megérzéseikben. Biztos vagyok benne, hogy az új Milan nem fog csalódást okozni."

Sacchi beszélt a Rossoneri fő riválisairól is.

"Moratti és Mourinho 'nagy' Intere megvette [Diego] Militót, aki egy igazi profi, és technikailag is beleillik a csapat elképzeléseibe. Thiago Motta még inkább technikás, de ha Mourinho korlátozni tudja a játékát, hosszútávon nagyon fontos lehet. A lehetséges érkezők közül Carvalho mindenképp erősítené a védelmet, Deco azonban jóval kockázatosabb befektetés lenne."

"A Juventusnak egy olyan játékos kellett, aki diktálja a tempót, és folyamatossá teszi a csapat játékát. A tökéletes játékos erre a célra Gaetano D'Agostino, Cristian Ledesma és Mahamadou Diarra a Realból, ám ő inkább egy romboló középpályás. Diego remek vétel volt, ám kétségeim vannak arról, hogy a Chiellini -Cannavaro páros taktikailag jó választás-e a védelembe." -fejezte be Sacchi.

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    Real Dzekonak örölnék a legjobban, de ez esetben Huntelar jobb lenne mint Ade, a togóiban csalódtam egy kicsit az iode szezonja alapján, passz a héten szerintem hozunk egy csatárt.
  • Yulcsa
    Na végre nem csak magammal beszélgetek itt :D Én is amúgy :)
  • Nuno88
    Neki nagyon nagyon örülnék!!!
  • Yulcsa
    Kérdés, hogy ő mennyire "erőcsatár", azaz pato mellett megállná-e a helyét. Nem vagyok róla túl nagy véleménnyel a Realos korszakából, nagyképűnek tűnt, de aztán ki tudja... Ha ontja a gólokat... :)

AC Milan: a 22 éves Dominico Criscito érkezhet Genovából

Az AC Milan labdarúgócsapata szeretné leigazolni a Genoa 22 éves védőjét, Dominico Criscitót.
    Criscito néhány napja szerezte meg végleg a genovai gárda 5.5 millió euróért a Juventustól, de hamarosan már tovább is adhatja őt a Milannak.

Olasz sajtóhírek szerint a Milan ügyvezetője, Adriano Galliani már megkezdte a tárgyalásokat Criscito ügyében, aki hét millió euróért kerülhet Milánóba.
  • Fabio Capello
    Hunterre most megnőtt az esélyetek, mióta hivatalos lett Benzema a realnál
  • Yulcsa
    Huntelaar és Zsirkov a két kiszemelt?

A Sportmediaset.it szerint Dzeko elérhetetlen, Luis Fabiano túl drága, így Klaas-jan Huntelaar ideális jelölt lehet a csatárposztra. Az ügyletet segíti a Florentino Perezzel való jó kapcsolat, köszönhető a Kaká-transzfernek. A középpályára Jurij Zsirkovot szemelte ki magának a Milan. Körülbelül 15 millió euróért megszerezhető lenne.

A holland válogatott támadó nagy valószínűség szerint távozik Madridból, főleg miután a Galaktikus csapat közel áll Karim Benzema megszerzéséhez. A Real igyekszik találni neki egy olyan csapatot ahol állandó lehetőséghez juthat, és a Milan erre pont ideális lenne. Ezzel is fizetné vissza Perez elnök Adriano Gallianinak a segítséget, amit a Kaká-transzfer során nyújtott neki. És, hogy a pénz se legyen akadály, egy évre kölcsön kapná a Milan a hollandot, és az év végén ha akarják végleg megvásárolhatják.

De a Milan nemcsak a csatársort, hanem a középpályát is megerősítené, és a Chelsea által már megkörnyékezett Jurij Zsirkov érkezhet erre a posztra a Rossonerihez. A 26 éves orosz játékos a Chelsea csapatához már elég közel állt, amikor kijelentette, hogy ő inkább a Milant vagy a Barcelonat választaná a londoni csapat helyett. A CSKA Moszkva 20 millió eurót kér érte, de Adriano Gallianinak sikerülhet 15 millióra lealkudni ezt az összeget.
    ------------------------------------------------------------------
    Vicces, mert Zsirkovot épp Ancelotti kérte Abramovictol :D
  • Yulcsa
    goal.com szerint ha nem jön Dzeko (ami most már több, mint valószínű) és Adebayort sem engedhetjük meg magunknak (4.5 milliós fizut akar, mi meg max 4-et adnánk neki) akkor jönne Luis Fabiano (aki ráafásul rendelkezdik EU-s útlevéllel, ami nagy előny). Ha ő sem jönne, akkor Huntelaar a célpont - ez utóbbit még nem erősítette meg hivatalosan a klub.
  • Yulcsa
    Hivatalos közlemény

Az A.C. Milan hivatalos közleménye szerint a klub eladta Luca Antonellit az F.C. Parmának, míg Pierre Aubameyang kölcsönben szerepel majd a Lille csapatánál, a francia klub vásárlási opciójával.

Szintén hivatalos tájékoztatás, hogy a Milan leigazolta Gianmarco Zigonit a Trevisótól, illetve Giacomo Beretta felett közös tulajdonjogot szerzett az Albinoleffe csapatával. Előbbi játékos 18, utóbbi 17 éves.

acmilan.com
  • Yulcsa
    Cissokho a Milant akarja (még mindig)
  • Yulcsa
    Kaká is megszólalt, hogy ne adjuk el Patot...
  • Yulcsa
    Az Inter vinné előlünk (?) Cissokhot