36663
  • horpeti
    Jaja, az valóban nem lenne jó, ha a klasszisabb "drága" igazolást váltaná ki 1-1 ingyen igazolás. Legyen az ingyen csak ráadás. :)
  • szucsy89
    nem tudom milyen...csak mostanában sok az ingyen igazolás, meg a "kiégett és olcsóbban megszerezhető"... 1 azaz EGY normális igazolás legyen már amikért kiadunk mondjuk 25-30milliót...nem igaz h nem tudunk egy ilyet igazolni, mondjuk egy csatárt
  • horpeti
    Attól még azért lehet jó. Most ez azért nem volt nagy ballépés sztem. :))
  • szucsy89
    lol most olvasom nson ingyen volt...mi csak az ilyen ingyen igazolásokra csapunk le???ekkora sóherek vagyunk .....:S::Shihetetlen
  • DONGUBA
    geci kemeny vedo magas jol fejel ilyen ferdinand fele de nem annyia jo:DDD
  • maffi
    Onyewut pár évvel ez előtt is le akartuk igazolni, akkor nem tudom, miért nem sikerült. Mondjuk sztem így már lemondhatunk Mexésről és társairól, ezzel a vezetőség lezártnak tekinti a belsővédő dolgot. Úgy gondolom, nem rossz igazolás, ingyen meg főleg. Erős, magas, remélem földön is tud vmit, és akkor nem lehet baj.
  • Nuno88
    Hát ez meglepett, de ha ingyen jön akkor felőlem jöhet. Favallinál biztos h jobb...
  • Yulcsa
    Hát fizikailag rendben van a srác, jó magas és jól fejel.
    Mivel ingyen jött, és non-EU-s helyet sem foglal, szerintem mindenképp jól jártunk vele.

• LasCar16

Az amerikai válogatott bekkje, van belga útlevele is tehát nem foglal non-Eus helyet, a szerződése lejárt, ingyen érkezik...
    a konfederációs kupán nem volt rossz, főleg a spanyolok ellen...
  • szucsy89
    vki aki látta játszani elmondaná h milyen?:D
  • Yulcsa
    HIVATALOS: Leigazoltuk Oguchi Onyewu-t
    goal.com
  • Yulcsa
    szóval Miranda ÉS Hernanes is lehetséges? Mert szerintem csak az egyikük jöhet Thiago miatt
  • Nuno88
    Na igazodjál már el a vezetőségen akkor. Össze vissza hazudoznak, nevetséges már télleg.
  • Fabio Capello
    Porto: Cissokhónak nincs baj a fogaival, hazudott a Milan

Aly Cissokho elmondása szerint csúnya átverés áldozata lett: a játékos elárulta, a Milan csak azért találta ki, hogy gond van a fogaival, mert nem tudott megállapodni a Portóval az átigazolás részleteiről. A jelenleg a portugál csapattal készülő Cissokho az eset után már óvatosabb, és nem veszi készpénznek az Inter és a Lyon érdeklődését.

na szép...
  • WuFraZselic
    ebben az interjúban annyi az értelmes rész, hogy a játékosok ára jelenleg duplája annak, amennyit érnek, a ronaldo-féle átigazolások miatt
  • WuFraZselic
    előletek? :D Huntelaart kb 2 éve akarja Fergie :D amugy Owen nem tul nagy erősítés, pláne hogy Tévez is elment Roni mellett... Agüerot is megakarják venni, meg még 1-2 brazil tehetséget
  • Nuno88
    Gondolom nem velünk akarnak kib***ni jah, de ha odamenne sztem lenne aki unatkozna a kispadon :D
  • Fabio Capello
    nyilván nem ez a céljuk. However, én egy Berbatov-Rooney-Owen trióra nem alapoznám az életem :D

• Yulcsa
    http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/07/1368423/report-milan-director-ariedo-braida-flies-to-brazil-for
    Miranda és Hernanes ügyébenfolytatódhatnak a tárgyalások, és most nem Galliani, hanem Ariedo Braida intézkedik

De várjunk... csak az egyikük jöhet a non-EU-s helyek miatt, nem?
  • Nuno88
    Minek nekik még Huntelaar is?
    Vigyék el előlünk jah...
  • Monoton
    Pedig azt hittem, Owen után nem igazolnak csatárt.
  • Yulcsa
    http://milannews.it/?action=read&idnotizia=8838

Hunterért 20 milliós ajánlatot tett a cikk szerint a ManU.
  • Nuno88
    Nem öregedett a keretet, hiszen csak fiatalokat hoztak vissza eddig illetve igazoltak kettőt.

De Galliani vicc az tény....
  • Matthew Prosac
    "Berlusconi szerint csapata van olyan erős, mint az Inter"

előre elnézést mindegyikőtöktől, de ez a kopasz di(re)ktátor mégis mit szív? Maldini visszavonult, Kaká elment (csak hogy a legfontosabbakat említsem), nagy nevet még nem igazolt a csapatotok, a keret tovább öregedett, ha Pato lesérül, akkor elöl óriási slamasztikában lesztek. Az Inter nem gyengült, és még erősödött is egy Milito-val. Április elseje van? Nem értem...
  • Yulcsa
    nekem ebből az jön le, hogy augusztusban azért lesz igazolás.
    csak győzzük kivárni!
  • Nuno88
    Galliani sajtótájékoztató

"A Milan 26 trófeát nyert az elmúlt 23 év során, 13-at Olaszországban, 13-at Olaszországon kívül. Ezek a sikerek garanciát jelentenek a jövőre nézve, ezeknek a címeknek köszönheti a Milan, hogy a világ legeredményesebb klubja. Egyetlen másik olasz csapat sem nyert nemzetközi szinten semmit az új évezredben. Erre büszkék vagyunk. Most egy fontos pillanathoz érkeztünk, néhány változtatást viszünk véghez a klubnál. Itt ül mellettem Leonardo és Ambrosini, az új edzőnk és az új csapatkapitányunk. Ezenkívül szeretném ismét megemlíteni Paolo Maldinit, aki előtt újfent megemelem a kalapom, Carlo Ancelottit, aki nyolc csodás szezonon keresztül vezette a csapatot, és Ricky Kakát, aki segített ilyen eredményessé tenni a Milant. A klub korábban is képes volt új korszakot nyitni. Minden elveszettnek tűnt, mikor Sacchi távozott. Aztán jött Capello, akit leszólt a sajtó, aztán mindent megnyertünk vele. Majd Zaccheroni és a bajnoki cím, őt pedig követte Ancelotti és a fényes diadalok. Most Leonardón a sor. Biztos vagyok benne, hogy a csapat továbbra is jól fog teljesíteni."

"A mai nap az edző napja. Örömmel mutatom be az új szakvezetőnket, Leonardót, aki szerintünk képes lesz irányítani a srácokat. Egyúttal bemutatnám az új csapatkapitányunkat is, Massimo Ambrosinit. Ő már 1995 óta a keret tagja, mindennel rendelkezik, ami ehhez a poszthoz kell. Persze óriási feladat pótolni Maldinit, de Ambro intelligens és remek utód. A Milan nem tart kiárusítást. Paolo Maldini a kora miatt távozott, de a helyére érkezett Thiago Silva. Csak Kaká igazolt el, de valaki majd érkezik a helyére. Mindenesetre így is versenyképesek vagyunk. A klubnál van egy alapszabály, ami nem változott az elmúlt 24 évben: Senkit sem kényszerítünk távozásra, de ha érkezik ajánlat egy játékosért, a vezetőség értesíti az illetőt. Nem hinném, hogy Pirlo elhagy minket. Ha jönne érte ajánlat, szólnánk neki. A hivatalos ajánlatokat nem titkoljuk el. Egyetlen jelenlegi játékosunkért sem jelentkeztek, kivéve patót, akiért komolyan érdeklődtek, de egyértelművé tettük, hogy ő nem eladó. "

"Olvastam fura dolgokat, mint például azt, hogy csak 800 bérletet adtunk el eddig. Valójában 6724 bérletesünk van jelenleg, ami 20%-os visszaesés a tavalyi 8493-hoz képest, de ezzel előre számoltunk. A szurkolóink 80%-a egyetért a klubbal. Szeretném megköszönni az összes szponzorunknak, hogy kitartanak mellettünk. Senki sem hagyott el bennünket, sőt újak érkeztek. A Milan márka valami egyedit jelent. A Real Madrid semmit sem nyert Európában 1966 és 1997 között, de attól még , Real Madrid maradt. Szeretném kiemelni az Adidast, aki Kaká eladása után azonnal jelezte, hogy szívesen marad továbbra is a támogatónk. Úgy döntöttünk, hogy jobban figyelünk a költségvetésünkre, hogy több lehetőséget biztosítunk fiatal tehetségeknek. Meggyőződésünk, hogy nálunk játszik a világ legjobb 1989-es születésű játékosa (Pato), az egyik legjobb 1990-es olasz játékos (Paloschi), egy igen erős 1991-es fiatal (Zigoni), és a legjobb 1992-es tehetség (Beretta). Az utánpótlás képzésünk bárki másnál több játékost adott a Serie A-nak. Az UEFA nevezési listánkon 4 olyan Priamvera játékosunk szerepel, akik már pályára léptek az élvonalban: Darmian, Antonini, Abate, és Di Gennaro. A Milannak továbbra is egy világklasszis sztárja van, mégpedig Silvio Berlusconi. Amíg ő itt van, a Milan mindig is Milan marad. Sokat beszéltem vele, ugyanannyira szereti a klubot, mint amikor megvette 1986-ban. Ő nagyon optimista és számos terve van."

"Bízunk benne, hogy sikerül visszaszereznünk a szurkolók bizalmát. A viszony az athéni BL döntő előtt romlott meg. A csapatnak szüksége van a szurkolói támogatásra, mert ők mindig csodásak voltak. A vezetőség azt teszi, amit mindig is tett, figyel a pénzügyi egyensúlyra. Úgy tűnik más klubok is ez irányba mennek. Azt is látni kell, hogy a legjobb játékosok, jelenleg Spanyolországba igazolnak, nem csak Olaszországból, de Angliából, Franciaországból vagy Németországból is. Ott 25%-kal többet kereshetnek. Ez nem tisztességes verseny."

"A piac? A helyzet egyszerű: A Milan ajánlatot tett Huntelaarért és Luis Fabianóért, de pillanatnyilag a Real Madrid költekezése miatt őrölt összegeket kérnek a játékosokért. Nem arról van szó, hogy ne lenne jó viszonyom az ügynökökkel, klubvezetőkkel vagy ne értenék az üzlethez. Mindenki azt olvassa, hogy a Real Madrid képes 94 millió eurót is fizetni egy sztárért, akkor más is sokkal többet akar kapni. Egyelőre várunk. Szerintem augusztusban lejjebb mennek az árak. Most vásárolni azt jelentené, hogy dupláját fizetjük annak, amit majd augusztusban kell.
    Eto'o? Az ő esetében a játékos a hibás, mert igaz, hogy sok klub a Holdon érzi magát, de a játékosok már egyenesen a Napban gondolkodnak. Eto'o fontos játékos, aki rengeteg pénzt kér. Esélytelen őt leigazolni, nincs rá remény. Figyelnünk kell az egyensúlyra. A futball is olyan mint a többi vállalkozás, megérzi a válságot.”

"Sosem mondtam azt, hogy a Milan célja a harmadik hely lenne. Arról beszéltem, hogy cél az első három hely valamelyike, amiben benne van az arany-, az ezüst és a bronzérem is. Az előző idényben azonos ponttal végeztünk, mint a Juventus, még úgy is, hogy tele voltunk sérültekkel. Ha a hasonló elkerülnek bennünket és egy kicsit többet nyújtunk, mindenképpen versenyképesek leszünk. A Real Madridot leszámítva senki sem erősített túlzottan. A Madris elvitt egy fontos játékost tőlünk, de ugyanez történt a Manchester Uniteddel is. Az angoloktól távozott Cristiano Ronaldo sőt Tevez is, mégsem fenyegetőznek a szurkolóik. A Milan Kaká nélkül is erős lesz, persze fájdalmas a távozása. Az élet azonban megy tovább. Milan ereje az Interrel és Juvéval szemben? Igazoltunk egy brazil tehetséget, mert Maldini távozott. Nem tudom, hogy ő gyengébbnek számít-e mint például Diego, de az biztos, hogy az edzőnkkel közös megegyezésben igazoltuk le. Az Inter is fontos embereket veszített, hiszen eligazolt Cruz és Crespo. Érkezett hozzájuk Milito és Thiago Motta. Majd kiderül, hogy erősítésnek számítanak-e, de azt biztosan tudom, hogy mindig minden csapat 11 emberrel fut ki a pályára. Ha Thiago Silvát most igazoljuk le, akkor mindenki új vételnek minősítené. Tavaly érkezett, de még egyetlen tétmeccset sem játszhatott, ellenben megtanulhatta a csapat játékát és beilleszkedhetett a közösségbe. Tele vagyunk brazil tehetségekkel, és még érkezhet egy újabb is, ki tudja, majd meglátjuk. Aztán itt van még Leonardo is. Korábban sem hazudtam, mikor azt mondtam, hogy ő sosem lesz a csapat edzője. Csak próbára tettem őt, ás kiállta a tesztet. Ambrosini új szerződése? Hamarosan megoldjuk."

acmilan.com
  • Yulcsa
    “[Samuel] Eto’o? We cannot deny our interest,” he said, adding, “Eto’o is an important player who wants to be paid a lot of money. We need to balance the books, because we are a company.”

Ez itt a baj! a Milan nem egy cég,ahnem egy CSAPAT!!!
  • Nuno88
    Berlu papa és a Kopasz...
  • Yulcsa
    inkább linkeld, nekem nem jelenik meg :(
  • Nuno88
    A MILAN KAPITÁNYAI A II. VILÁGHÁBORÚ ÓTA

Giuseppe Antonini (1945–1949)
    Andrea Bonomi (1949–1952)
    Carlo Annovazzi (1952–1953)
    Omero Tognon (1953–1954)
    Gunnar Nordahl (1954–1956)
    Niels Liedholm (1956–1961)
    Francesco Zagatti (1961)
    Cesare Maldini (1961–1966)
    Gianni Rivera (1966–1975 és 1976–1979)
    Romeo Benetti (1975–1976)
    Alberto Bigon (1979–1980)
    Aldo Madera (1980–1981)
    Fulvio Collovati (1981–1982)
    Franco Baresi (1982–1997)
    Paolo Maldini (1997–2009)
    Massimo Ambrosini (2009–)
  • Nuno88

Bocs ha volt már...
  • Nuno88
    Nesta tanár úr
  • LasCar16

Gattusonak nem kellett a plusz szabadság
    Nesta is edzésben
    az első gólt pedig Borriello szerezte
  • Nuno88
    Galliani elismerte hogy érdeklődünk Eto'o iránt? (goal.com)

Érdeklődünk erdeklődünk, de megvenni nem tudunk senkit! -.-
  • Nuno88

• Nuno88
    Ambrosini az új csapatkapitány

Massimo Ambrosini nyilatkozata Milanellóból, miután hivatalosan is bejelentették, hogy ő lesz a Milan új csapatkapitánya:

"Nagyon izgatott és büszke vagyok és szeretném megköszönni Galliani és Leonardo kedves szavait. Paolo Maldini bátorítása is rendkívül fontos számomra. Köszönöm neki mindazt, amit értem és a klubért tett. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy viselhetem a Milan kapitányi szalagját."

"Az Inter előnye velünk szemben? Szerintem a keretünkben rengeteg potenciál van, és ezek nem csak szavak tőlem. A keret minden tagjai érzi a felelősséget. Hatalmas az elszántság közöttünk, alig várjuk, hogy elkezdődjön a közös munka az új edzőnkkel. Tisztában vagyunk vele, hogy a következő szezon során többet kell nyújtanunk. Teljesítenünk kell, mert képesek vagyunk jobb eredményekre is. Most már végre le kell tennünk valamit az asztalra, ehhez pedig megvan bennünk az akarat."

Ambrosini aztán így folytatta:

"A közelmúltban nem úgy szerepeltünk, ahogy kellett volna, egyes játékosok kevesebbet nyújtottak, mint amire képesek valójában. Első körben vissza kell adnunk néhány játékosunk egyéni csillogását.
    Visszatérve a kapitányi címre, már 15 éve vagyok a klubnál, mégis azt gondolom, hogy vannak játékosok, akik csak pár éve játszanak itt, mégsem kevésbé milanisták mint én. Azt hiszem normális dolog, hogy a csapattársaimmal megosztom majd a feladatokat. Egyrészt ez tisztelet velük szemben, másrészt én ezt látom normálisnak."

Ambrosini végül kitért a saját szerződésére is:

"Az új szerződés nincs messze. Közeliek az álláspontok köztem és a klub között. "

acmilan.com
  • Nuno88
    Leonardo nyilatkozat

Ma délután, a keret első találkozójának alkalmával megtartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját Leonardo, a Milan új vezetőedzője.

A 39 éves brazil annak ellenére megkapta a Milan vezetőedzői posztját, hogy korábban soha, sehol nem edzősködött, sőt jelenleg is éppen tanfolyamra jár.

“Egy hónap elteltével is úgy érzem, hogy jó döntés volt elvállalni a munkát. Szükségem volt erre a pár hétre, hogy jobban átlássam a dolgokat. Felépítettünk egy jó szakmai stábot a klubnál, ahol össze tudtam hasonlítani az erényeimet másokéval. Nagyon közel álltam Ancelottihoz, amikor a csapat edzője volt, nagy megtiszteltetés átvenni a helyét, és ez egyben hatalmas motivációit is jelent számomra. Sokat beszélgettem Paolo Maldinivel, vele is kiváló a kapcsolatom."

A klub közleménye szerint az új csapatkapitány Massimo Ambrosini lesz, akit Leonardo remek választásnak tart.

“Boldog vagyok, hogy ő lett a kapitány, mert benne megvan mindaz, ami jellemezte többek közt Albertinit, Maldinit, Costacurtát vagy Baresit. Ő jól képviseli a Milan szellemiséget. Ez a kihívás lesz az első edzői erőpróbám, Massimo pedig az első csapatkapitány a kezeim alatt."

channel4.com
  • Yulcsa
    na nem lett semmi a tüntetésből?
  • Yulcsa
    na erre kíváncsi leszek! válaszokat várnak ők is, meg mi is!
  • LasCar16
    Az ultrák szerint hagytak időt a vezetőségnek, és még Kaká eladása után is bíztak bennük, de úgy érzik, nem hajlandóak költeni a csapatra.

A vezetőséget hazugnak tartják, akik hülyének nézik a szurkolókat, amit egy transzparenssel jeleztek is: „Mi a szívünket adjuk, ti meg átvertek minket.”

A szurkolók hiába várták Gallianit, aki őket megelőzve korán reggel érkezett, számítva a rendbontásokra. A bejáratig így is eljutottak, ott azonban több korlát állta útjukat. „Pedig szívesen elbeszélgettünk volna vele”- nyilatkozta a Barone.

Pippo Inzaghi ellenben személyesen üdvözölte a megjelent szurkolókat.

A szurkolók nem adják fel, még több embert toboroznak és 17.00-tól újrakezdik a tüntetést.