36663
-
#35292 Szép volt, találkozzunk a döntőben:))) -
#35291 :D:D:D a topicban két tiszteletre méltó tag van, nekik jár a pacsi, a többi idióta fasz. Nem nagyon izgat, hogy megnyomnak a fejlécemben egy gombot. Ez legyen a legnagyobb örömük. Amúgy a Juve topicon kívül tényleg nem nagyon szoktam máshova írogatni (oda sem sűrűn), csak már azért szóltam hozzá a katalánoknál, mert felbaszott az, hogy abba kötnek bele, hogy egy csapat védekezik ellenük. -
#35290 igen nagyon úgy néztem hogy az első gólt nem adják meg, de mivel önkéntelen mozdulat volt, vagy nem direkt ütötte arra, ezért ilyet el szoktak nézni. -
#35289 -
#35288 vigyázzatok mert átjönnek és lemínuszolnak mindannyiótkat! Mint ahogy engem is szoktak, pedig csak annyi "hibám" van, hogy Madridista vagyok, viszonta Barcával sose foglalkozom. :D
Amúgy abban a topikban tényleg 1-2 meber van aki normális, a többiek meg erősen szemellenzősek, elfogultak, na meg az a mindenbe belekötősek, megmagyarázósak és mindenki mást szarnak feltüntetők. Gusztustalan egy banda.
Amúgy Grat a Milannak! Megérdemelték a győzelmet, annak ellenére hogy az első gól kezezésből született. Ha az ellenfélnek helyzete is elvétve van abból bizony nem lehet gólt szerezni. -
#35287 milyen Messi? ki az? akinek szopásra van állítva a szája a Pepsin? :D épp nézem apámmal a meccset, elején nem láttam a kereteket 10.perctől nézem. erre 2. félidőben kérdezem fatert "Hol van Messi?" erre a kommentátor épp mondta a nevét. "Jaa, hogy találkozott védőkkel és le van kapcsolva" :D
látom ambrosinit lecserélte volna valaki. ne viccelj kell ilyen is a pályára. végén 2 fiatal összeszaladt a védelembe, Ambro meg rutinból kivágta a 16 osból a középkezdés felé... kell ilyen is a pályára nem csak fiatal hajtós. -
nagy hős #35286 Balo meg robinho golorome hatalmas volt :D a felneger szoszi csajjal egyutt aki veluk volt :D:D -
#35285 csodálatosan alakultak a dolgok :) -
#35284 egy pillanatig pedig szimpátiát éreztem szegény barcásokkal, hogy oda mindig mennek trollkodni ha kikapnak..de...hamar elmúlt...
effe88:na ja,de hát ezt már messi,cr,barca esetébe megszoktam.. -
#35283 A védelem monnyon le! -
#35282 jó de így a nagy messi nem tudott 4 gólt lőni
és nem lehet róla áradozni:)
bezzeg a getafénak mikor lőtt 20 gólt stb...D:D::D -
#35281 Hallod, védekeztek, pedig ezt a szabálykönyv is tiltja. :S:S:S förtelmes! -
#35280 hát igen vicces reakciók jöttek...
hogy merészelt a Milan nyerni eggyáltalán..XD -
virslyee #35279 pénz beszél :)
Berlusconi azt mondja kell egy trófea
-
#35278 Grat!
És kibaszott nagy vicc itt az összes sg-s Barcás 1-2 kivétellel. -
#35277 legjobb, hogy a spanyol hegemónia megtörni látszik:)
-
#35276 és még a koeff pontok is jönnek az olaszoknak...durva, mi? :DD -
Laccyka93 #35275 Juvésként úgy szurkoltam most nektek, mintha mi játszottunk volna. Kurva nagy volt srácok, maxi riszpekt ezért!! -
#35274 tudtam, hogy nyerni fogtok
szép volt -
#35273 hahahaaaa
Mindenki milyen biztos volt a Barca győzelmében, mixen is rakták orrba-szájba :D
megmondtam ma délelőtt mindenkinek, hogy a Milan fog nyerni, jött is :D -
virslyee #35272 Nulla ez a barca... -
virslyee #35271 Győztünk !!!! Barca == 0 -
virslyee #35270 2:0 -
virslyee #35269 Azért látszik a Milan 2 fokozattal jobban játszik itt mint bajnoki meccsen... EL SHAARAWY hátrament szerelni.. ilyet se láttam még tőle
-
nagy hős #35268 Keszuljetek fel a csalos, illetve a birozos kommentekre :D
Remelem nyerni fogtok! :f -
#35267 visszanyalt a fagyi :D
végre egyszer nem a javukra csaltak :DD -
virslyee #35266 Nesztek Barca -
virslyee #35265 Angol bajnokságba, spanyolok fele rokkant lenne ilyen hozzá állással! -
#35264 a megszokott látvány :D -
virslyee #35263 AMBROSINI, ABATE, őket kéne lecserélni... -
#35262 micsoda figuraXD
-
virslyee #35261 Jó neked ajánlom a TS -
#35260 ez jó meccs? -
#35259 +1 -
Hunor88 #35258 Jó meccs a Milan szempontjából, egyébként unalmas. -
virslyee #35257 Jó meccs, verhető a Barca.... -
Hunor88 #35256 Győz a Milan. Balotelli a lelátóról lő 2 gólt. :D -
#35255 2-1 re nyertek -
#35254 Én nem tudom, mit várjak, de hajrá Milan. :) -
#35253 Eljott a nagy nap. :) Tippek mára?