A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
2-4 Robika,Nocerino,Pazzini, Fáraó szép gyõzelem volt, Torino kapusa kétszer hibázott is😊 este pedig sima Napoli gyõzelem lesz <#mf2>

#acm

LasCar16
Robika 1-1 szép testcsel volt

#acm

LasCar16
Nocerino az ég áldjon meg téged is.

#acm

limperatore
ez ilyen 3 szucsypontos hir

moratti felbontja es akkor ingyen elengedi west nem? 😄

néha gondolkodni is kellene mielõtt ien faszságokat beírtok, szücsy ienkor meg egybõl letolja a gatyáját és kiveri az ilyen hírekre 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Na mivan Mátyás, nagy a csönd arrafelé 😄
Nuno88
LA REPUBBLICA: Úgy tûnik, hogy Massimo Moratti nem hajlandó eleget tenni Wesley Sneijder szerzõdésének, és a holland játékos fel akarja bontani a szerzõdését. Az Inter elnöke attól tart, hogy Sneijder távozni fog és pont a nagy riválishoz, a Milanhoz. Wesley felesége Milánóban akar maradni, Emanuelson is beszélt vele és Boateng is hivta a hollandot.

Forrás: milannews.it

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Sneijder is meg Kaká is? Elég lenne az egyik, de a fizetés az itt lég gyér lenne szóval...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
bár az esély rá 0,2% körül van 😄D

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Schalke, esetleg PSG, de a téli igazolásokon sok múlik.
Sneijder-Kaká-Neymar trió jó lenne 😄

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Szerintem PSG lesz ebbõl... 😛
szucsy89
PSG, Schalke, Dortmund, Barça, Manchester United, Bayern.

Kit szeretnétek?
Palinko
lolmá mekkora hir lett a csajból. facebook profil nincs? <#idiota>
Nuno88
Egy Shevchenko-s mezre nem csak úgy rábök az ember... 😄

bakkerman
neem,ilyen 2000 forintos utánzat,nincs rajta adidas jel,kicsi voltam,gyereknap volt,és a boltban csak ráböktem,mert szép csíkos volt,és megtetszett 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
The story about Milan hiring a new female physiotherapist is not true. She does not work for Milan.

Máris cáfolták. A csaj nem a Milannál dolgozik.

Viszont a Shevchenkos mezed lepasszolhatnád 😄 eredeti?

bakkerman
ha nekem itthon megrándul a térdem,a géptõl való felállás közben,felkereshetem ezt a hölgyet? Van egy régi Shevchenko-s Milanos mezem,ha felveszem akkor meggyógyít a néni?

Nuno88
Nincs aki olyan labdákat adjon nekik. Ott rúgott majd nem mindig gólt mikor beállt, kapott használható zsugát, ennyi.

Oziris666
Azért érdekes h õ is meg dos santos is mekkora wonderkid volt a Barcában de amióta elmentek nemigen futották be eddig azt a karriert amit jósoltak nekik!

szucsy89
Bojant is visszazavarnám Barcelonáig. Egész meccsen egy jó megmozdulása nem volt (!) direkt figyeltem. Zavarja a labda ezt az embert. Ha õ alapember lesz a Barcába, ott már nagy bajok lesznek 😄
Nuno88
Nem értem hogy adhattunk még pénzt is Pazziniért... az évszázad BALEK üzlete volt!!!

szucsy89
Ez az Acerbi kalap szart nem ér, Flamini és Mesbah szintén. Mondjuk Sciglio és Boa kivételével pad játszik, most legalább be lehet lõni kik fognak menni a télen.
Nuno88
Mert te nem sérülnél le 😄😄😄

szucsy89
Pato ezentúl még többet lesz sérült :SD:SDSADSA.DSS:S:_DsASD?:SDSD
szucsy89
õ az orvosi stáb legújabb igazolása <#szeret>

És ha El Sharawy lesérül ki fogja rúgni a gólokat? 😄
bakkerman
asszem 800ezer eurót ér egy gyõzelem a csoportkörben,persze hogy hajtaniuk kell,Berlunak ez két görbe estét jelent 😄DDDDDD

Nuno88
Tavaly meg Nocerino volt ilyen 😊

Effe88
Xd
milyen hitvány csatárok ezekXD

Nuno88
“Már felkészültünk a Zenit ellen, mindenképp gyõznünk kell és ennek két oka van. Egyrészt szükségünk van a gyõzelemért járó összegre, és az UEFA-rangsorban is elõkelõ helyen szeretnénk végezni..."

Ilyet se olvastam még Milan vezetõtõl, kell a pénz a gyõzelemért. mint valami csöves klub baker <#zavart2>

szucsy89
😄DSADS.SDSAD:SSSASD

jogos 😄
Grove4
Ez a válaszom szücsy! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Kerestem nagyobb méretben, de nem találtam :/
szucsy89
A Corriere dello Sport címlapjáról kürtöli világgá Silvio Berelusconi, a Milan tulajdonosa: kiadta az utasítást, hogy már januárban meg kell szerezni Mario Balotellit a Manchester Citytõl!

A milliárdos exminiszterelnök a Boateng, El Shaarawy, Balotelli összetételû támadó szekciót szeretné csapatának. Eközben Roberto Mancini, a City olasz menedzsere kijelentette a Radio Deejay nevû adónak, hogy januárban semmiképpen sem távozik a hullámzó formát nyújtó csatár, késõbb azonban nem kizárható a klubváltás.
Nuno88
Ez az egész kép vagy meg van teljesbe?

szucsy89
<#mf1>
szucsy89

bannernek?
limperatore
hát ilyen hülyébõl mint te csak 1 az tuti 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
😄SSADSD😄SSD:SSDASD

Valaki a nevemben akar csúcsra törni, de belõlem csak egy van! 😄
Grove4
😄DDDDDDDDDDDDDDD

limperatore

:SAD:ASD?ASD:A😄

szucsy89
😄SADS😄DSAAS:SD

õt nem fogja! inkább elhozza Balot mellé! 😄S😄
bakkerman
ne örülj,nyáron úgyis eladja a PSG-nek Berlusconi ASFD:SASDGSDG:SASDGGSD

szucsy89
Magában annyit lõtt, mint az egész Juve támadósor 😄:S:SD:SDSAS_dsASS:?SASD:SDSD
szucsy89
Nuno88
Meg kellene tanulni, hogy az elsõ perctõl kezdve úgy menjenek a fiúk mint a másodikban. Mindig adunk egy félidõnyi fórt az ellenfélnek. Fáraó elsõ gólja les volt, nem is kicsi. Végre Boa is rúgott egy szép gólt, de CSK-ként az a piros lap nagyon nagy butaság volt. Fáraó második gólja meg ismét szépre sikeredett, imádom ezt a palit, Sheva óta senkinek nem drukkoltam ennyire. Remélem folytatjuk és megnyerjük a hátralévõ meccseinket az évben.

FORZA MILAN!

LasCar16
VESZEK EGY KIBASZOTT FÁRAÓS MEZT!!!!

#acm

DeerHunter01
Shaarawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Shaarawy viszont mekkora király! Ma is 2 gól 1 gólpassz, 12 góljával vezeti a góllövõlistát, pontosan a csapat góljainak 50%-át rúgta!

De úgy látom magammal beszélgetek, ideje menni. 😄
szucsy89
Robinhot adjuk el a télen.....................