36663
-
Hunor88 #35332 Jövőre még nem, 5 évet adok nekik :D, tudod először az EL- aztán szép lassan :D
Itt az ideje megtanulnom ezeket a BL-es szabályokat :D -
#35331 ehez nem kell jósnak lenni:D
de a chievo remélem jövőre ott lesz már a bl-ben
itt lenne az idejeD:D: -
Hunor88 #35330 Majd meglátjuk, egyikünk sem jós :) -
#35329 rosszul tudja
milan-juve bl döntő meg szerintem nem lesz
nem idén az fix -
Hunor88 #35328 :D Eddig én is így tudtam, de ma valaki mondta nekem. A Juve - Milan úgy is a döntőben lesz :) -
#35327 össze hát
csak hunor ezt nem tudja
ugye a chievo miattXDXD -
#35326 én úgy tudom 8 között már összekerülhet két azonos országbeli -
#35325 de! -
Monoton #35324 Látom nálad már van pár biztos továbbjutó :D
Egyébként lehet (kell!) örülni ennek a Milan győzelemnek, de elszállni nem kell tőle, mert lesz még egy visszavágó, ahol ha a katalánok találnak két gyors gólt fel lehet kötni a gatyeszt. -
Hunor88 #35323 Juve még nem. -
#35322 milan juve döntő ne legyen
minden idők legszarabb bl döntője volt a 2003as
inkább chievo-galatasaray bl döntő legyen
-
#35321 jaj hülye vagyok megint sorsolás lett :D én meg valami fát vizionáltam már. bocsi -
#35320 Real/MU
Juventus
Saktar/Dortmund
Schalke/Galata
Bayern
PSG
Porto/Malaga -
#35319 én szombaton még arra számítottam, hogy 16 között vége lesz. következő körben kik jöhetnek szóba? -
Hunor88 #35318 Akkor én is összeszarnám magam :D De szeritnem ha a Barcán továbbjut a milan, lehet rá esély. Mekkora lenne egy Juve - Milan döntő, mint 10 éve :) -
#35317 én összefosnám magam ha tényleg így lenne,szerintem nyáron Ancelotti nagyon gyorsan eladná a Ibracigovicsot :D -
Hunor88 #35316 Ezt még a Chievo sem csinálta volna jobban! :D Grat a Milannak!
Úgy látszik ebben az Ibrás dologban van valami :D -
#35315 "első félidő
kijöttek a csapatok, a Milan beállt védekezni, a Barca meg tiki-takázott a a kaputól 40 méterre
eltelik 20 perc, az olaszok várják, hogy támadjon a Barca
eltelik 30 perc, még mindig várják az olaszok a Barca támadást
40 perc után értetlenül néznek a Milan játékosai Allegrire, hogy ilyenkor mi van, az Istennek sem akar támadni a Barca
Allegri kérdően néz Rourára, hogy mi van, ne szívassák már őket, jöjjenek támadni
Roura rejszol egyet, amikor Xavi a kétszázadik hajszálpontos 6 méteres passzát adja hátra Puyolnak
lefújják a félidőt, Mexés felkölti Abbiatit, hogy jöjjön, a szunyókálást folytassa az öltözőben
Allegri felhívja Murinnyót, hogy ilyenkor mit kell csinálni, a Barca nem akar támadni
Mou erre azt mondja, semmi gond, az utóbbi 1-2 évben vele is ezt csinálják, rájuk kell hagyni...
Közben bejön az öreg Berlu, vakarja a fejét, ő sem érti, mi van
Allegri arca tikkelni kezd
Szól a spori, hogy lassan mehetnek ki a gyepre, mert a Barca már 5 perce passzolgat
2. félidő
Barca passzolgat, a Milan játékosai beszélgetnek a saját tizenhatosuk előtt
Muntari megteker egy spanglit
Xavi a négyszázkilencvenedik passzt adja Puyolnak
a közönség elkezd hőzöngeni, mert unják magukat
Roura extázisban, Allegri Angry Birds-t játszik az ájfónján, Abbiatinak még a nyála is kicsordul, olyan jóízűen alszik a kapufa tövében
Mou Madridban bekapcsolja a tévét, és küld egy sms-t Allegrinek: "kérjétek már el a labdát, oszt rúgjatok 2 gólt, mert tettem rátok 100 eurót hendikeppel"
Messi közben kimegy a büfébe
Boateng és Muntari odamennek Xavihoz, hogy elkérnék a labdát egy rövid időre
Xavi vérig sértődik, de végül odaadja
a két milános szépfiú gyakorolja a kapura lövést, kettő be is akad
Xavi visszakéri a labdát, Messi visszajön a büféből
Milanosok szépen beállnak védekezni, a Barca passzolgat, Roura extázisban, Allegri arca tikkel, Balotelli tűzijátékot lő
Abbiatit a bíró hármas sípszava ébreszti fel
Balotelli közben felgyújtotta a szektort, mindenki spurizik kifelé"
hatalmas -
#35314 Nem tudom, írtam-e már ebbe a topikba, de most megteszem. Le a kalappal az egész Milan előtt, teljesen megérdemelten nyertetek. A 2007-es Milan-MU jutott eszembe, mekkora középpálya volt az! Elég vicc, hogy a Barca annyira nincs hozzá szokva a vereséghez (pláne úgy, hogy jobb az ellenfél), hogy ilyenkor is csak a bíróra és a talajra tudják fogni, pedig helyzetük se volt a meccsen!
A 2. gól pedig vmi egészen tanítanivaló volt. Remélem innen behúzzátok a párharcot, de ahhoz valszeg gólt kell lőni a Nou Campban is, érdekes lesz milyen taktikával áll fel Allegri.
Külön öröm, hogy állandóan lesajnálják az olaszokat, de az EB-n is megmutattuk, hogy fegyelmezett védekezéssel és jó támadójátékkal pariban tudunk lenni a tiki-takával.
Ui.: Ha kezezett is Zapata, rohadtul nem volt szándékos, úgyhogy nem tudom mit pampog mindenki. -
#35313 teng teng teng teng :DDDDD
ez az ember nem normális :D -
#35312 Komolyan, azért örültem a győzelemnek, mert tudtam, h ez a pali megint alkotni :DDD alig vártam h jöjjön a videó róla:D
boa boa boa boa teng teng teng teng
-
#35311 Az esti Milan-Barcelona mérkőzésen a katalánoknak egyetlen kaput eltaláló lövésük volt - utoljára 2010 áprilisában érték el ezt a negativ adatot - azóta 141 bajnoki és BL meccset játszottak. -
#35310 Balo-Robinho Harlem Shake:) -
#35309 az első gól nagyon felbosszantott,énis azt hittem hogy kéz volt,végülis belehetett volna fújni,de ugyanúgy vétlen kezezésnek is meglehetett adni,nehéz ügy,de én nem foglalkozok azzal a góllal,mert a csapat mocskosul gyengén játszott,ezért mondom hogy megérdemelt a Milan győzelem,az első góltól függetlenül. :( -
#35308 Tudtam én, hogy te normális maradsz még a meccs után is! :D Bár tény, hogy idegtépő lehetett végignézni 90 percen keresztül, hogy védekezünk.
Kb. így maradt nyitott a párharc, simán guríthattok 3-4 gólt otthon, de benne van egy bekkelős 0-0/1-0 is. -
#35307 Gratulációm,egy fegyelmezetten játszó,masszív Milan verte meg a kedvenc csapatomat,ami lelketlenül,nagyon gyengén játszott. Megérdemelt a tegnapi győzelem. Visszavágón remélem megfordul a dolgok állása :) Továbbra is sok sikert a bajnokságban nektek,és persze Balo miatt továbbra is nézősek a bajnokik :DD -
El Protector #35306 bizonyíték -
El Protector #35305 nem volt kéz: http://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20130221-nem-volt-kezezes-zapatanal-boateng-goljanal-a-milanbarcelonan.html -
#35304 Jaja, sok sikert a trolloknak, bár én nem csatlakozom hozzájuk. :D De kapja vissza a sok Barcás troll, amit érdemel. Minden egyéb normális Barcásnak pedig jó éjt, nyilván nem örülnek, de én sem örülök, ha veszít a kedvenc csapatom, ennyi. :)
Várom a visszavágót, biztos nagyon kemény lesz. Remélhetőleg nem követi el a Milan azt a hibát, hogy megpróbálja foggal körömmel tartani az eredményt. A Barca tilitoliban mindig ott a gól és nagy nyomás, nem lehet leírni. Persze hajrá Milan. :) -
#35303 minek a 3-0? azt se bánom ha legközelebb vernek minket 1 góllal és tovább megyünk. továbbra sem gondolom magunkat BL esélyesnek, de nagy lépést tettek az irányba hogy megváltoztassam a véleményem. a 2. gól annyira könnyed volt amit utoljára a VB győztes olasz válogatottnál láttam. olyan könnyed játékot. -
#35302 A Barcelona legutóbb 2011 januárjában kapott ki 2 góllal egy csapattól! -
#35301 Na, gratula!
Amúgy ettől függetlenül még nagyon nehéz lesz a továbbjutás, de azért persze az esélyek erősen megnőttek egy döntetlenhez képest. :) Nincs idegenbeli gól sem, így ez is előny. Örülnék egy Milan továbbjutásnak, az olasz foci ereje...
A bajnokikat amúgy nem bírom elviselni, de a BL jó. :D -
#35300 Ja, és mátyásnak üzemen hogy már megint beégett, Milan győzelmet jósoltam meccs előtt és közölte hogy ne nézzek több focit mert 7-0 lesz barcának :DSA:ASD::ASDS:A:DASD:A -
#35299 A Barca topik... bíró, bunda, elcsalt meccs, kezezés, nyomorék olaszok, színlelés, busz minden van, csak azt nem írják hogy egész meccsen egy kibaszott normális támadást nem tudtak vezetni... mind1, nem is írtam be semmit az ilyen nyomorékokkal nem kell foglalkozni.
Nem lefutott ez még egyébként, egy 3-0 is simán benne van a visszavágóban, de én remélem hogy nem baltázzuk el. A Milanosok és a Barca ellenesek élvezzék ki ezt az estét, sajnos nem sok hasonló ilyen lesz már idén. :DD -
#35298 idióták mindenhol vannak, Madridisták között is, régebben én is torllkodtam, de beláttam, hogy semmi értelme. Ha meg bármit mondok vállalom a felelősséget vagy épp ész érvekkel alátámasztom, nem egyből lehurrogok mindenféle jött-mentet, aki próbál értelmes eszmecserét folytatni egy-egy meccsel kapcsolatban.
Más oldalakon is jött mindig az oltás, hogy szar a madrid idén meg egyebek, de tudomásul vettem, hogy valóban gyengébbek és sehol nincsenek tavalyhoz képest, de nem is kezdtem el bizonygatni, hogy márpedig ez ez istenkirálycsapat és mindenki más csak mákkal nyert meg elcsalták a meccset, stb...
Én nem nevezném szurkolásnak azt amit néhányan ott csinálnak. Na de mindegy részemről téma lezárva. -
#35297 HATALMAS ESTE VOLT, KÖSZÖNÖM SRÁCOK!!!
Ki az a Messi????? :DDDD
Így kell a Barca ellen játszani, ezzel nem tudnak mit kezdeni... Balo meg Robinho gólöröme hatalmas D:S:AS:DS:ASD::DS
Intert ütni kell hétvégén de nagyon! FORZA!!! -
#35296 and that's how the gang-bang started... -
#35295 hát valószínű:D
-
#35294 Aki nem barca drukker az ma szerintem mind a Milannak szurkolt! :D -
#35293 a csaj könnyen egy Gang Bang este főszereplője lehet :D