36663
  • Nuno88
    Edzés:

• Nuno88
    Pár kép még a tengerentúlról, Galaxy elleni meccs:

• Nuno88
    Én szaladgálnék velük :D
    Holnap én is megnézem a meccset, éjszakázok én is, remélem egy győzelem miatt maradok fent =)
  • szucsy89
    hát nem mindennapi akik ott napoznak épp hogy látják a milant edzeni...bár amcsiban annyira nem nagy szám sztem mint ha itt lenne európában
  • Nuno88
    Isten lehet tengerparton edzeni :D
  • szucsy89
    na 1óra az tűrhető, lehet még a végén megvárom a meccset:P
  • LasCar16
    Az amerikai túrán szerdán játssza második felkészülési mérkőzését az AC Milan csapata.

Az ellenfél az America lesz, akik az Inter ellen 1-1-es döntetlent játszottak.

CF America [1 - 1] Inter Milan
    51' [1 - 0] J.C.S. Maya
    61' [1 - 1] I. Cordoba

[szin=red]tehát 2009.07.22 szerda éjjel 01:00[/szin=red]

Pato is csatlakozott a kerethez, és már el is repültünk Atlantába ahol meccselünk az America
    ellen
  • Sojka5
    Ügynöke szerint nincs ajánlat Vucinicért

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekA legújabb hírek szerint Mirko Vucinic személyében újabb névvel bővült a Milan által kiszemelt játékosok listája, de a játékos képviselője, Alessandro Lucci máris cáfolta, hogy bárki is ajánlatot tett volna ügyfeléért.

”Jelen pillanatban nincs semmi konkrétum, csak pletykák,” – nyilatkozta a Meditteraneonline.it-nek Lucci. ”Nem kaptunk ajánlatot egyetlen klubtól sem, és Vucinic örül, hogy Rómában marad.”

Forrás: goal.com

szóval kacsának tűnik....
  • Nuno88
    Borriello drogos spekulációja sztem hülyeség. Sérült volt és kész.
    Vucinicnek én is örülnék, nagy mumusunk szinte majdnem mindig betalál nekünk ha a Romaval játszunk :D
  • Yulcsa
    neki örülnék, jobban, mint LF-nek.
  • LasCar16
    Az AC Milan 16 millió eurót, valamint Ignazio Abate játékjogát adná az AS Romának Mirko Vucinicért cserébe.
    A goal.com emlékeztet: ha a Luis Fabiano-saga negatívan ér véget a Milan számára, akkor a montenegrói csatár lehet a végső befutó.

Noha a tárgyalások a jövő héten minden bizonnyal folytatódnak, a Sky Sport Italia értesülései szerint Adriano Galliani már Rómában tartózkodik, a játékos megszerzése miatt.

Galliani már inkább a Romával tárgyal, hiszen a Fabiano-ügy egyre zűrösebb, és bonyolultabb. Vucinicért a klub kész lenne 16 millió eurót, valamint a 22 éves olasz szélső Abate játékjogát adni.

Vucinic iránt azonban nem csak a Milan érdeklődik, hiszen több angol csapat célpontja is.Többekközt az Arsenal, Tottenham és a Chelsea érdeklődik iránta.Utóbbi pedig a napokban ajánlott érte 25 millió eurót.
  • LasCar16
    ezért volt eltiltva asszem 8 hónapig
  • Yulcsa
    erről nem is tudtam :O
  • Palinko
    itt egy régebbi esetét olvashatod, egyik barátom említette nekem is, aztán arra jutottunk, hogy megint ilyen hasonló dolog lehet a rejtélyes sérülése mögött. hogy lehet szinte egész szezonban lesérülni, amikor nem is láttuk mikor sikerült neki? egyszer csak eltűnt, sztem megint drog volt a dolog mögött csak nem akartak ügyet csinálni, sikerült elhallgatni...
  • szucsy89
    milyen drogról?:O
  • Nuno88
    milyen drogról?
  • Palinko
    jaja de talán mostanra már leszoktatták a drogról :S
  • Nuno88
    Borrielloval mindig csak várunk várunk és várunk...
  • Palinko
    sztem pont most nem jó eladni boriellot, bár csak találgatás, de hiába magasabbak most az árak, ha nem tud boriello jelenlegi formát felmutatni, idén helyrehozzuk ha bevállik marad, ha nem tud akkora teljesítményt csinálni, akkor eladjuk remélhetőleg többért mint most tudnánk :)
  • LasCar16
    65. percben aludtam el :DD

ennél már csak jobbak leszünk, kpályáról hiányzott Dinnyó, Kalac meg bűnrossz volt,lassú nagyon, Dinnyó inkább osztogat minthogy gólt lőne, kicsit változott a posztja, Seedorf szerintem jól játszott, a fiatalok is hozták a kötelezőt, Boriellonak egy ziccere volt de kihagyta, nagyon kellene még egy Hernanes és egy LF előre
  • Yulcsa
    hát épp azért kérdem, mivel nem nagyon említik, hogy valami különlegest csinált volna. Én azon nyomban megszabadulnék tőle, vlahogy nem szipi, nem érzem benne azt az erőt, hogy képes lenne a csapatot előrébb vinni.
  • Nuno88
    Játszott és nem jó véleményeket olvastam róla.
  • Yulcsa
    nso-n
    http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/video-az-inter-kaliforniai-a-milan-los-angeles-i-vendegjateka-247254.html?
  • szucsy89
    hol láttad?
  • Yulcsa
    Na, hát az összefoglalót láttam, eddig egész jó, Pippo nagyon jó formában van! Borriello játszott amúgy?
  • Nuno88
    Thiago Silva
  • szucsy89
    Rémálommá vált Beckham számára a Milan Los Angeles-i szereplése

Néhány nappal az UCLA elleni 2–2 után újabb döntetlent játszott az Egyesült Államokban túrázó Inter. Az olasz bajnokcsapat ezúttal a mexikói América ellen lépett pályára Kaliforniában, és az 1–1-re végződő rendes játékidőt követően tizenegyesekkel végül elbukott. A fekete-kékek városi riválisa, az AC Milan Los Angelesben szerepelt, és a Galaxy ellen 2–2-es döntetlent ért el. A találkozón a hazai szurkolók nem éppen kedves fogadtatásban részesítették David Beckhamet.

LOS ANGELES GALAXY–MILAN

David Beckham – ki más? – volt a középpontban a Los Angeles Galaxy–Milan mérkőzésen, bár az angol játékos valószínűleg lemondott volna erről. A Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa a tavaszt a Milanban töltötte, és a kölcsönszerződés része volt, hogy az olasz csapatnak játszania kell egy felkészülési mérkőzést a Galaxy otthonában. A találkozó jelentőségét mutatja egyébként, hogy még Tom Cruise is kilátogatott rá…

A színész talán meglepődve tapasztalta, hogy jó barátját, Beckhamet erőteljes ellenszenvvel fogadta a Galaxy-szurkolók egy csoportja. Folyamatosan fütyülték őt, és számos sértő transzparenst is kifeszítettek.

Beckhamet ez láthatóan dühítette, félidőben odasétált az őt legjobban szidalmazó csoport elé, és az egyik szurkolót egy kézmozdulattal magához hívta. Az illető le is ugrott hozzá, tettlegességre azonban nem került sor, mivel a biztonságiak leteperték.

Azért essen néhány szó a mérkőzésről is! A Milan Thiago Silva révén szerzett vezetést, majd Alan Gordon egalizált, a gólt pedig az egymással nemrég a sajtón keresztül verbális csatát folytató Beckham és Landon Donovan készítette elő.

Az olaszok Ronaldinho passza után Filippo Inzaghi találatával kerültek ismét előnybe, a végeredményt pedig Bryan Jordan állította be Beckham szöglete után.

Az angol középpályás – aki nemegyszer elmondta, hogy szeretne visszatérni Európába – 75 percet játszott, lecserélésekor megtapsolta a közönséget. Persze nem úgy, ahogy Manchesterben, Madridban vagy éppen Milánóban tette azt…

nso
  • szucsy89
    és itt elaludtál vagy mi?:D

2-2 lett a vége

16' [0 - 1] T. Silva
    30' [1 - 1] A. Gordon
    61' [1 - 2] F. Inzaghi
    65' [2 - 2] B. Jordan
  • Palinko
    :(
  • LasCar16
    Gordon 1-1

Oddo beadását kifejelték, Bechkham meghúzta a félpályáig majd egy ívelés Donovannek, aki visszatette Gordonnak kb 11 méterre a kaputól aki nem hibázott, Janku elől volt Nestáék, szinte csak nézni tudták, sakk-matt

Kalacot el kell felejteni, Oddo-t is
  • LasCar16
    tehát eddig a lényeg LA Galaxy - AC Milan 0-1 Thiago Silva
  • LasCar16
    egy szabadrúgás kombináció után vezetünk, Di Gennaro beadását Thiago Silva csúsztatta a kapuba, amúgy eddig feltűnően felgyorsult a csapat játéka sok a rövidpassz, valamint Dinnyó is elég aktív a balon, szinte mindent rájátszunk, Seedorf is fut :D
  • Palinko
    jaja

ilyen divatdrukker lettél?
    (viccel)

támogatom
    (most nem viccel)

végére egy kis értelmeset is, engem is a taktika érdekel, és hogyan játszanak bizonyos játékosok, főleg dinhora gondolok itt
  • LasCar16
    tuti felpörögne, Yulcsa szúrjá má neki egy bikinis képet!!
  • WuFraZselic
    khm
  • LasCar16
    engem Leonardo taktikája izgat a legjobban, ezért vagyok kíváncsi, az összefoglalóból meg nem derül ki :D

megnézem a merdát aztán egy óra alvás majd jöhet a miénk :P
  • Fabio Capello
    bezzeg ha ott lenne veled egy nagymellű bombázó, nem kéne küzdeni, kapásból felpörögnél, mi?
  • Yulcsa
    hát ha még tétmeccs lenne, de így nincs sok motivációm.
    remélem majd lesz összefoglaló
  • Palinko
    én még küzdök, de nem valszínű hogy kitartok :D
  • Yulcsa
    :P
    hát jó 4 órát még a későn fekvőknek, én azt hiszem most megyek alukálni :)