36663
-
#35372 A hétvégére hangolódva... jók ezek a videók minden aktuális forduló előtt megnézem őket, Pippot, Shevat, Kakát és a többieket nem lehet megunni...
-
#35371 A Milan még mindig érdeklődik a Zenit olasz válogatott balhátvédje, a 27 éves Domenico Criscito iránt. A canalemilan oldal emlékeztet: a Milan már többször is kísérletet tett a védő leigazolására. -
#35370 A gazzetta szinte biztosra veszi, hogy a következő szezontól Pippo lesz a Primavera csapatunk edzője! A jelenlegi mester, a Honvédból is ismert Dolcetti valószínű a klubnál marad: utánpótlás koordinátorként dolgozhat tovább.
-
#35369 neki vissza kell térnie spanyolba,egy stabil középcsapathoz,ahol ő lesz a kezdő támadó -
#35368 A Barcában már nem emlékszem hogy tolta, elvileg nem volt rossz... (bár ott még Abate is tudna néha-néha gólt lőni, úgy tömték labdával). Az olasz foci nagyon nem fekszik neki, semmi bajom szegény sráccal mert szerény meg minden, de a hátamon feláll a szőr mikor pályára lép... egy jó passza nincs sose, csak sétálgat a pályán, egy csele nem jön be, ráadásul elnyomják a védők. Katasztrófa a srác. És mindennek fejében 15 milliót kér érte a Barca, ezt akarjuk most levinni 10 körülre, de még az is irdatlan sok érte.
Jah, egy spanyol középcsapatba kéne mennie, aztán ott kijönne hogy tud-e fejlődni vagy ennyi van benne. -
#35367 bojan kb. egy osasuna szint nem? -
#35366 Berlusconi: "Bojan fontos játékosunk, jó meglátásai vannak és nagyon tehetséges. Elképzelhető, hogy jövőre is a Milanban marad".
Na ennek viszont nem örülök... -
#35365 Angelo Ogbonna és Francesco Lodi a nyári kiszemeltjei a Milannak - állítja a football-italia.net. A torinói 24 éves védőért 12 milliót, míg a Catania 28 éves középpályásáért 8 milliót adna a vezetőség. -
#35364 Inter have been fined €50.000 because their fans shouted racial slurs during the derby, and also for the laser pen attacks. -
#35363 meg lehet párszor leküldik a pálya széléről :D de azért ha emlékeztek mikor az olasz válogatott csapatkapitánya volt, nagyon lenyugodott, amint átadta a karszalagot megint magát adta :D szóval szerintem lenyugszik ha kell. -
Monoton #35362 Nekem is ez jutott eszembe, meg, hogy majd növekedni fog a sárga/piros lapok száma a meccseken :D -
#35361 nem a szavak embere lesz...ha valaki nem végzi megfelelően a dolgát edzésen,odamegy,azt lerúgja :D -
Monoton #35360 Gattuso lett a Sion edzője, miután menesztették Munozt.
-
#35359 annyira tudtam hogy elbasszuk... 1. félidő után 3-0-ra kellett volna vezetni és elverni ezt a gyenge intert, erre elbasszuk. -
#35358 ennyi!!XD -
#35357 faaaaaszba, fáradunk, Inter meg ki is egyenlített, csere kellene -
#35356 füstköd
XDXD -
Monoton #35355 Ez füst vagy köd? -
#35354 Balszélen ez a De Sciglio gyerek nagyon ficánkol,jól nyomja -
#35353 a tarajos nagy gólt lőtt,mostmár Balon a sor! -
#35352 kellene egy második gól.. -
#35351 Csak Balo lőhetett volna 3 gólt... Handanovic nagyon nagyokat véd, kb. ez tartja még életben az Intert... -
#35350 ja én is azt mondanám hogy összeért az igazolás. kis pénzű focit csinálunk és nagyon úgy tűnik megint megéri ilyenbe fogni. -
#35349 összébb érett a keret, pörögnek a fiatalok, csapatként funkcionálnak, de ennél még jobb is lesz, ha ilyen ütemben fejlődünk és továbbra is okosan igazolnak a kopaszék akkor 2-3 év múlva nagyon jók leszünk. -
#35348 http://wowgol.net/1.html -
#35347 dobjon már valaki egy normális streamet ami nem akad, thx. -
#35346 Ti, hogy lettetek ennyire jók? Csak az van meg, hogy bukdácsoltok, meg a 862. helyen álltok kb. Most meg nézem a derbyt meg a barca ellen is néztem. Nem semmi mekkora javulás. -
#35345 vezettek 1-0 ra
de milyen szépen belőtte el-sharavej
nem semmi -
#35344 20.45 Internazionale-Milan
tv: Sportklub hu
streamek: -
#35343 vajon mi lett volna Mariobol ha az Interből egyenesen hozzátok kerül(ami kb elképzelhetetlen lett volna akkoriban,de na...),és tényleg ott játszhat amelyik klubot szereti is. :O ígyis előtte még az élet,ha tényleg odateszi magát a Milannál -
#35342 Marco Materazzi: "Balotelli barátom mindig is Milan szurkoló volt, szóval nincs abban semmi meglepő, hogy most náluk játszik. A Milan volt az álma. Ne tudd meg, hányszor kellett a Rossoneri zoknijait darabokra vágnom. Az édesanyja vette neki, ő pedig azokat hozta magával az edzésekre, mindig vágtam egy lyukat bele. Úgy nevetett, mint egy őrült," -
#35341 Lol! :D -
#35340 1-1 vagy 2-2 -
Monoton #35339 1-3 v. 0-3 :D -
#35338 1-1 lesz -
#35337 Ma derby! A Barca elleni meccs előtt bejött, szóval most is megkérdezem: tippek? :)
-
Monoton #35336 Mario Balotelli: "Nem játszhattam a BL szabályai miatt, de azt nem tudom, hogy Messi miért nem játszott."
-
Hunor88 #35335 Ez nem ábránd, hanem remény. :) -
#35334 Te olyan vagy mint Morgó törp a Hófehérkéből,régen Ábránd volt a neve de a sok csalódás felemésztette,nehogy így járj! -
#35333 :DDDDDD