36663
-
#23605 Leo is h felkapta a vizet, azért Oguchit is beállt Dinnyóék mellé :DDD -
#23604 Na nyertünk 2:1-re, közben Patot akarják megverni a végén. Nagy a zűrzavar. -
#23603 Ronaldinho olló de kiszedte a kapus. -
#23602 Ronaldinho is gyenge, azonkívül hogy adott 2 nagyszerű paszt.
Jöjjön már Pippo... -
#23601 DINHO - FLAMINI - PATO!!! -
#23600 MEKKORAGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
PATOOOOOOOOOOOOOOOO!!! -
#23599 Jó lett volna ha az első gólt megadják, szép volt, bár valószínű Pato tényleg beleért, és így érvénytelen volt.
Borriello hajjajj... Pippot be!! -
#23598 Jankulovszki megoldotta nekik, bár a hátul való passzolgatás után mindig egy felívelés ment, ritka hogy kitudjuk hozni a labdát paszokkal, rövid paszokkal...
Borriello meg annyira jó hogy mindig nála van a labda és ezért csak az ő nevét hallom... -
#23597 remélem figyeltétek, egy gyenge középcsapat először támad le minket és egyenlítenek is, semmi speciális nincs a játékunkban, erőtlenek vagyunk, mi lesz itt majd a keményebb csapatok ellen.... -
#23596 Istenem ez a Jankulovszki de gyenge te jó ég... -
#23595 megkérek valakit hogy értékeljen ha vége a meccsnek nagyon rosszak a streamek így kínzás nézni... -
#23594 Dinnyó gólpassz Pato gólllll ezazzzzzzzzzzzzzzz -
#23593 meg valami gól lett nagyon örünek :D -
#23592 PATOOOOOOOOOOOGÓÓÓL!!!
Ronaldinho szép passz! -
#23591 Thiago Silva előreívelései kurva jóak:D
asszem alakul az új kedvenc:D -
#23590 jah csak les volt :S -
#23589 Egy Pato lesgól, tényleg az volt sajnos... -
#23588 mekkora gól -
#23587 pippo inkább az év 2. felében szokott tündökölni :) na de indén ne úgy legyen, legyen egész éves pipponk :D
-
#23586 Szép kényszerítős játék volt csak kár h Jankulovszki kihagyta. -
#23585 Ha beáll gólt fog rúgni... (mármint Pippo) -
#23584 majd jön csereként ha Leonardo rájön hogy ezen a meccsen se rúg gólt -
#23583 Miért Borriello? Hol van Pippo? -
#23582 SIENA: Curci; Rossettini, Ficagna, Brandao, Del Grosso; Jarolim, Vergassola, Codrea, Fini; Ghezzal, Maccarone.
MILAN: Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Borriello, Pato. -
#23581 A Milan mestere számos témában fejtette ki véleményét pénteken, a szezonnyitó előtt. Íme a legfontosabb mondatok Leonardótól.
Az első meccs a Siena ellen, és a szezon:
"Elérkezett az első forduló, és most mindenki nulla ponttal áll. Szombaton 100%-an kell koncentrálnunk, ahogy tettük azt a Berlusconi Kupán. Fontos hónapon vagyunk túl, ami a felkészülést illeti, úgy gondolom, hogy készen áll a csapat."
"A jó kezdés mindig alapvető, hogy megadjuk az alaphangot a menetelésünknek.Azt azért nem gondolom, hogy döntően befolyásolná a szezonunkat, ha vereséggel kezdenénk, de hiszem, hogy a csapat képes lesz győzelemre az első tétmeccsen. Szükségünk van egy jelre magunk, illetve a többi csapat felé, hogy megmutassuk kik vagyunk."
"Ki nyeri a Scudettót? Nem fogok kalkulálni, csak magunkra kell koncentrálni. Bonera, Dida, Abbiati és Di Gennaro hiányozni fog, de a a többiekre lehet számítani. A Milan mindig a győzelemre tör. Jönnek a meccsek egymás után, mi pedig idővel majd megértjük, hogy mire leszünk képesek."
A formáció és a sérültek:
"A kezdővel kapcsolatosan mindig vannak kétségeim, és ha az egész csapat egészséges lenne, akkor is lennének nyitott kérdések."
"Borriello vagy Inzaghi? Mindkettejük játékát láttam, és két különböző stílusú játékosról beszélünk. A karakterük fogja eldönteni, hogy melyikük lesz a kezdő, de szombatig nem árulom el. A Siena játékát is meg kell ismernünk, lehet, hogy egy 4-3-1-2-vel fognak próbálkozni, de a 4-3-3-ra is nagy esély van. Majd kiderül"
"Kaladze hosszú sérüléseken van túl, de már egészen felépült, és az elmúlt egy hétben jó munkát végzett. Oddo nem lett behívva a keretbe? Sokat beszélek vele, ahogy Kalaccal is tettem, és elmondtam, hogy vannak terveim vele, de ha talál egy jobb helyet a jelenlegi Milannál, akkor is hajlandó vagyok vele beszélni. A felkészülés egészében nagyon kemény munkát végzett, és ez több, mint fontos. A piac még nyitva van, meglátjuk mi lesz a jövője. De Silvestri? Az átigazolási piacban minden dolog hozzá van kötve egy másikhoz. Várnunk kell, és kiderül, hogy van-e esély a megszerzésére."
A hivatalos bemutatkozása a Milan kispadján:
"Hogy izgatott vagyok-e? Őszintén, a saját történeteimet háttérbe helyezem. Jelenleg abban a pozícióban vagyok, ahol mások érzelmeiről kell gondolkodnom, nem a sajátjaimról. A pályafutásom így is egy meglepetés számomra."
Silvio Berlusconi és Ronaldinho:
"A kapcsolatom Berlusconival remek. Amikor fizetés-csökkentésről, illetve hasonló dolgokról van szó, úgy beszél, mint egy klubigazgató, és nem úgy, mint a Milan elnöke. Olyan ötletei vannak, amiket tényleg át kell gondolni. A szavai nem ütik egymást, és egy jobban fenntartható labdarúgásról beszél."
"Berlusconi 'bele van zúgva' Ronaldinhóba, hiszen tudja, hogy neki van egy gyöngyszeme otthon, amit akkor használ, amikor a csúcson van. A kezdetektől fogva ismerem Ronaldinhót, ismerem a sztoriját, évekig játszottam a bátyjával, és nem utolsó sorban brazil vagyok. A mai edzésen nyújtott produkcióját élvezet volt nézni. CSak épp mindig így kéne teljesítenie. Mindent megteszek annak érdekében, hogy ő, és az egész csapat a legjobbját nyújtsa. Ronaldinho rengeteget fejlődik és visszatért, mert most érkezett el az ő pillanata, mind a Milanban, mind a válogatottban bizonyítania kell, hisz most, vagy soha..."
A brazilok és a taktika:
"Pato egy elképesztően nagy tehetség, akinek meg kell erősítenie a helyét a válogatottban. Thiago Silva hat hónapja velünk van, úgy, hogy komolyabban még nem játszott a csapatban. Úgy gondolom mindketten, illetve Ronaldinho is hamarosan vissza fognak térni a brazil válogatottba. Ők a mi játékosaink, és ez mindenképp pozitív. Ronaldinho ma is támadóként játszik. 4-3-1-2-t játszunk úgy, hogy Ronaldinho meghatározóan egy támadó, és nem középpályás. Abban a szisztémában játszunk, ahogy tettük azt eddig is. Véleményem szerint Pato gólkirály lehet. Hatalmas lehetőségek rejlenek benne, sokat nőtt, és kezd férfivá válni fizikai értelemben is. Hihetetlen gyors, váratlan megmozdulásai vannak, jól érkezik, de meg kell találnia a folytonosságot. Tavaly 15 gólt ért el, de még mindig van hova fejlődnie."
Forrás: acmilan.com -
#23580 keretet nézve abban reménykedhetünk h Kaladze és Oddo megy és a helyükre érkezik legalább valaki Dida számomra rejtély h mi van vele, a fizuja meg kurva nagy... nem lehet eladni ... -
#23579 remélem a vezetőség is látja h ezzel a kerettel nem sokat érünk el, két embernek még kellene jönni, de ha ma nem nyerünk megint lehetne magyarázkodni a sérülésekkel, nem tudom mire alapozták ezt a kopárék h kevesebb lesz a sérültünk, Dinnyo is Nesta is kisebb problémákkal küzd már most, bízom abban h még a last minute-ban robbantunk valami nagyot -
#23578 Várom már a ma esti meccset amit végre a TV-ben lehet nézni kényelmesen :)
Én már nem várok senkit sem, bár lehet De Silvestri befut még mint anno Nesta 2002 nyarán, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. -
#23577 látod erre nem gondoltam, hogy télen is eladhatják :S
Baleról sincs semmi hír... -
#23576 lehet télen akarják eladni, mert nem hiszem hogy hosszabbítana szerződést ilyen ajánlatok után... -
#23575 goal szerint a Lazio elnöke tagadja, hogy De Silvestri megegyezett volna a Fiorentinával. De! Azt is írja a cikk, hogy legvalószínűbb, hogy marad a Lazioban.
Én ezt nem értem... most nem jobb nekik, ha most még kb. 7-10 milláért eladják, minthogy jövőre ingyen igazolhatóvá válik? -
#23574 és az az 5 gól is olyan lenne hogy véletlenül fejberúgnák és bepattanna a kapuba :D -
#23573 többiek meg:
Zambortta nekem semleges ugyan olyan kb mint volt, Nesta -Thiago Silva kettől nagyon jó (Silvát külön kiemelném nekem nagyon tetszik a játéka) Janku is szokásos...
Dinhonak vannak jó megmozdulásai, amikor jó meccset fog ki akkor nincs vele gond, Pirlo is akar, küzd próbálkozik bár nem mindig jön össze, Abate meglepően jó egyik kellemes csalódás, nagyon agresszív, amolyan Gattuso stílus hajt küzd bár legtöbbször szabálytalanul:D juve ellen is az ő beadásából fejelt gólt Pato...Flamini jó, Gattuso maradt a régi szerencsére..
Pato játéka az utóbbi meccseken tetszik, cselez, lő hajt ő is..Boriello az no comment sztem ha minden meccsen játszana végig a szezonban akkor se menne 5gól fölé:\ -
#23572 Perucchiniről mit lehet tudni? és mi a franc van abbiatival? nehogy roma storari meg perucchini legyen a kapusaink ebben az évben. didát igazán kitehetnék 5 kapus egy csapatnál? -
#23571 Oddo-De Silvestri csere van kilátásban, de még semmi sem biztos..
Hunti egész jól nyomja, szépen veszi át a labdákat és szépen tartja meg, helyzete olyan nagy még tudtommal nem volt (talán 1kapáslövésére emlékszem ami kapu mellett suhant el..) -
#23570 ronaldinho, dida és seedorf mire fel kapnak ennyi fizut? -
#23569 Siena-Milan:
Perucchini, Roma, Storari, Antonini, Favalli, Jankulovski, Nesta, Onyewu, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Unavailable players: Dida, Abbiati, Bonera, Di Gennaro.
Players not called up: Kaladze, Oddo, Zigoni.
Suspended: Huntelaar.
acmilan.com -
#23568 egy kis összefoglalót vki firkantson már, átigazolások haladnak-é vmerre, Hunti h nyomta, és a többiek???
nem olvasok végig 250 hsz-t :D -
paly90 #23567 Háát ezt is elszúrjuk......
Én még mindig Cissokoht sirom vissza nagyon... -
#23566 http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnotizia=10963
Na erről ennyit, a cikk szerint csak pénzt kér De Silvestriért a Lazio... Teljesen érthető amúgy, mivel a Fio és a Juve is érdeklődik iránta, majd hülye lesz Oddora vagy Kaladzére elcserélni!