36663
  • szucsy89
    az jó
  • LasCar16
    25 éves* javítottam
  • LasCar16
    Oddo mehetne a Wast Hambe egy cserét követően, Faubert érkezne helyette aki kölcsönben tavasszal a Realban volt 20 éves, 1 meccsett játszott, ősszel volt egy súlyos sérülése, amit tudni illik róla h láncdohányos, valamint bealszik a kispadon...

....................................
  • Yulcsa
    köszi, egész jó lett :))
  • szucsy89
    ha a jobb fölső sarokba viszed az egeret, "lehajlik a lap széle" és ott tudod megváltoztatni...ha wlm2009ed van:D
  • Yulcsa
    azt hol állítod be? :D
  • szucsy89
    köszi! tök jól mutat az új msnen témaként:D
  • Nuno88
  • szucsy89
    a szövegdoboz képét amibe most írom a hsz-t linkelné külön valaki?:D
  • Nuno88
    Huntelaarban én is jobban fogok bízni, és már várom a szombati derbyt ahol remélem kezdő lesz.
  • paly90
    ja ezt nem tudtam, akkor bocsi Bori:), de azér Hunter jobb lesz sztem....
  • szucsy89
    nagyon jó volt, világklasszis védő lesz belőle pár év múlva, ebben biztos vagyok
  • Nuno88
    Nono azért Borriello fejelte le mindkét gól lőtt a labdát. Ezt Pippo nem csinálta volna mert ellökik vagy elsodorják, Borit nem tudták. Ezzel nem védem, csak megemlítettem.
  • DONGUBA
    jo lesz nagyon........bar ez a berlu nyilatkozat hogy nekunk van a vilagon a legjobb belso kettosunk az egy kicsit tulzas....egy vidic ferdinand odabaszos azert
  • paly90
    én se láttam meccset, de a kommentek alapján nem kevés bőr van a képén h ilyeneket mond.....

am grat a csapatnak:)
    Thiago Silva milyen volt??
  • DONGUBA
    ez a borriello egy loszar semmit sem csinalt meg jo hogy van egy hurkelarunk
  • Palinko
    nem láttam a tegnapi meccset de az itteni kommentárok alapján boriello hozta felkészülési meccseken megszokott formáját, ezért bátrabban kijelenthetem hogy ez a nyilatkozat megmosolyogtató:
    Borriello nyilatkozat

Serie A mérkőzésekSerie A mérkőzések“Ma este azt tettem, amit az edző kért tőlem, a csapat érdekét helyeztem előtérbe. A jó fizikai állapotomnak köszönhetően szerencsére jól sikerült számomra a mérkőzés. Lehetőségem volt kezdőként játszani, mivel Huntelaart eltiltották, és úgy érzem jól játszottam a csapattal együtt."

“Mindkét gólunkat jómagam, Pato és Ronaldinho hármasa készítette elő, vagyis jól dolgoztunk együtt. Ez egy olyan győzelem, mely önbizalmat ad nekünk és magabiztosabbá tesz a derbi előtt. Egy fontos hét következik, mely során nyugodtan edzhetünk és készülhetünk."

viszont leonardo korrekt:
    Meccs után: Leonardo

Serie A mérkőzésekSerie A mérkőzésekLeonardo szavai a tegnapi győzelmet követően:

“Láttam néhány nagyon biztató jelet a csapatomtól. Ma este remek felfogásban léptünk pályára."

“Mindenki fel volt tüzelve és egy gyenge felkészülési időszakot követően mindenki bizonyítani akart a közvéleménynek és önmagának is."

“Ronaldinho bármely támadó pozícióban képes játszani és képes gólokat rúgatni a csapattársaival. Ez az ő igazi jellemzője, és úgy tűnik visszanyeri a régi sebességét a pályán, ez egyértelműen pozitívum."

"Az a legfontosabb, ahogy a csapat egésze mozog és játszik, nem szeretek külön kiemelni senkit sem, de az biztos, hogy ennek a csapatnak az egyik pillére Alessandro Nesta. a mai meccsen mindenki jól teljesített."
  • Nuno88
    Nem lehetett látni pedig direkt megnéztem az ismétlést. Dinhoval a végén már cselezgettek, meg húzták az időt, de sztem az hogy mutogatott Pato hogy gyertek vegyétek el tőlem az sztem hülyeség.
  • szucsy89
    pontosan mit csinált?
  • Palinko
    nyilván többet fog futni, és többet játékban lenni ahogy javul a kondija, de irreális az elvárásod sztem, inkább a technikájára kell építenünk mint a sok futás játékára, arra kell venni egy fiatalt ha olyat akarunk, az majd nem tud ilyen passzokat adni, dinho meg nem fog 10 kmket rohangálni az is biztos. persze bízok én is benne, meg bármi lehet múltkor is olyan sprinteket vágott egyik felkészülési meccsünkön hogy meglepődtem, de én elsősorban a jó passzait várom el futással meg meglátjuk hogy alakul.
  • Nuno88

• Nuno88
    Az ellenfél középpályása, Simone Vergassola később megmagyarázta, miért alakult ki tömegjelenet a pályán.

„Pato bármit meg tud csinálni, amit csak akar, de ilyen dolgokkal nem tehet minket nevetségessé" – nyilatkozta a játékos.

„Nem mutatott semmi tiszteletet, és ezt szóvá is tettem csapattársainak.Kezeivel gesztikulált, integetett, hogy menjünk, vegyük el tőle a labdát. Ez nem profihoz méltó viselkedés" – méltatlankodott Vergassola.

nso.hu
  • Yulcsa
    jó lenne, ha kedden a Debrecen bejutna, és esetleg egy csoportba kerülnénk velük :D Milyen lenne már 2 Milan meccs 1 éven belül? :D
  • szucsy89
    akkor szokásos "nálunk az előny, húzzuk ki valahogy" taktika...fasza...ez a BLben nagyon nagy szopás lesz
  • Yulcsa
    nem túl jó... a gól után nagyon leállt a játék, húzták az időt a srácok
  • szucsy89
    nem rossz de még bőven van mit javítani, elsősorban kondícióban értem, többet kéne futnia :\ tényleg adott 2 nagy labdát amiből gól is lett, ezt várja tőle mindenki, Patotól meg azt hogy berúgja az ilyeneket:D Boriello remlélem hamar kikerül a kezdőből, mondjuk már egyből a következő fordulóban ha Huntelaar már játszhat...

2.félidőt egyébként nem láttam milyen volt a játék?
  • Yulcsa
    ha keményen edz, és megkapja a bizalmat, lehet olyan formában! emlékezz vissza, hogy a tavalyi szezon elején milyen jól játszott (csak egy példa, a derby...), és miután Carlo bácsi megvonta tőle a játéklehetőséget, nem csodálom, hogy elment bulizni! most minden bizalom benne van, és szerintem már kezdi meghálálni, én elégedett vagyok vele a tegnapi teljesítménye alapján
  • Nuno88
    Dinhotól nem kell már olyat várni mint rég??? Miért is??? Még nem 70 éves, még 30 sincs, igenis én elvárom hogy ismét olyan legyen mint régen, csak sajnos olyan már sosem lesz.
  • Palinko
    jah mint régen sheva is csinálta visszament védekezni is, tényleg hiányzik ez nekünk. de ha kifáradnának akkor meg gólt nem rúgnának :D
  • paj01
    "dinho nem csinal semmit". ez tetszik. ha egyaltalan gol kozelebe er a csapat az neki koszonheto... csak ket jo passz? ket gol passz! sztem ez akarhol eleg. Ennyi erovel pato sem csinal semmit, csak berugja azt amit talcan raknak ele. azt meg oreganyam is megcsinalja. Mindenkinek megvan a szerepkore... rodalgirnyo arra van, hogy kis jatekintelligenciat vigyen az egeszbe. nem azert h labdat szerezzen vagy osszerugassa magat sztem. Mondjuk azt alairom h lehetne tobbet futni.... tavaly mikor neztem az inter meccseket ott mindig minden egyes jatekos visszahuzodott vedekezni nem egyszer volt h ibra sajat tizenhatosuknal szerzett labdat. Milannal megfigyelheto h a tamado sor kb leszarja mivan a labdaval ha az ellenfel atvitte a felpalyan, a vedosor meg gyengus ahhoz h mindent felfogjon, ezert nyelnek be annyi golt. De sztem ez csapattaktikatol is fugg.
    Kezdesnek jo volt ez a meccs. Majd meglatjuk mit kezdenek taposabb ellenfelekkel.
  • Palinko
    acm fórumon sok hülye van... persze pár higgadt normális gondolkodású ember is akad, de megnézzük folyton valakit fikáznak valamiért egyesek. nagyképűnek tűnhetett nekik hogy próbált egyedül megoldani dolgokat, ami nem mindég sikerült. de nem csinálja ezt állandóan valamikor neki is kell próbálgatni a szárnyait és egy edzéstől mégis jobb egy felkészülési mérkőzés erre a célra...
  • Yulcsa
    goal.com szerinti játékosértékelések:
    AC MILAN

Storari: 6.0
    Zambrotta: 6.0
    Nesta: 6.5
    Thiago Silva: 7.0
    Jankulovski: 7.0
    Flamini: 7.0
    Pirlo: 6.5
    Gattuso: 5.0
    Ronaldinho: 8.0
    Pato: 8.0
    Borriello: 6.5
    SUBS: Ambrosini (60”) 6.0

Hát én Ronnienak 7-est, Jankunak 6.5-öt adtam volna. Patonak meg 10-est :D Gattuso is jobb volt 5-ösnél sztem...
  • Kaplartom
    Juhu! elsők vagyunk a tabellán.... xD xP
  • Yulcsa
    sokan azt írták az acm-forumon, hogy Pato nagyképű lett. Én nem értek ezzel egyet, és alátámasztja a mai, meccs utáni nyilatkozata, amiben megköszöni az egész csapatnak a támogatást, és a góljait a csapatnak ajánlja. Szerintem szimpatikus dolog!
  • Palinko
    dinhotol nem kell már olyat várni mint tudott rég, ha hasonlót fog produkálni én már boldog leszek. nem baj ha nem rúgdossa a gólokat csak legyenek jó passzai, pato meg zseniális, csak attól félek következő meccsekben "ráülnek" a védők aztán nem lesz lehetősége és akkor hunti mire lesz képes, mert hogy boriello hiába van a pályán az már bizonyos
  • LasCar16
    osztom Nuno véleményét Dinnyóval kapcsolatban, a passzokon és az ollózásokon kívül mást nem csinált, nem ezzel van a bajom csak ha már mindenki azt szajkózza h kezd újra formába lendülni akkor lássunk már tőle szép cseleket lendületes megindulásokat, nem csak pár passz és pontrúgás, na ettől van még messze, másik amire kíváncsi vagyok az Huntelaar Borriello szerepkörében... mert Pato csinálta magának a helyzeteket és így veszélyes is volt de Marco mint center eddig használhatatlan, kivette magát szinte a játékból hátra passzokon kívül mást nem láttunk, viszont egy szélső hátvéd még elférne, mert a védelmünk úgy lesz a legjobb ha a szélsők is hozzák azt amit a belső Nesta-Silva duó...
  • Yulcsa
    Én csodáltam, miért nem cserélt a végén Leo.

Lényeg a GYŐZELEM!!! :) Szép volt fiúk, azért a bajnoki rajtra csak összekapták magukat! Pato mesteri volt, és Ronnie sem volt gyenge! Csak így tovább!
  • Nuno88

• Nuno88

• Nuno88
    A meccs embere Pato és T. Silva nálam. Nesta is nagyszerű volt. Ronaldinhotól ez kevés, 2 normális passza volt meg egy ollózós mozdulat. Borriello lefejelgette a labdákat de senki nem volt körülötte...

Leo 1-et cserélt öszvisz, jöhetett volna Abate vagy Pippo, Borriello helyére.

3pont már van, a kezdet jobb mint tavaly.