A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

renike0421
Izgatottan várom!!!😄

Forza Milan!!!

Nuno88
Áhhh sztem nem fog játszani, nem sok esélyt látok erre, és ennyi kihagyás után én sem játszatnám egy ilyen meccsen, hacsak nem élet-halál kérdése 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

renike0421
Nekem tökéletes! De adhat többet is nem? 😄

Forza Milan!!!

szucsy89
fél gyõzelem lenne ha õ játszana...bár kérdés hogy ennyi kihagyás után hogy fog menni neki a játék...
LasCar16
A védõ készen áll a visszatérésre, és a hétvégén már játszana az Inter ellen.

Alessandro Nestanak nagyon komoly fájdalmai voltak, de most ezek mind eltüntek, és az Inter-Milan városi derbyn játszaná le a 2008-2009-es szezonbeli elsõ meccsét.

Tehát még nem mutatkozhatott be az olasz, és három hónappal ezelõtt Miamiba repült, hogy a sérülését ott ápoltassa, de januárban haza utazott, és keményen edzett, hogy minél hamarabb pályára léphessen.

Van fény az alagút végén a hátvéd számára, és a Sportmediaset.it szerint nagyon jó esélyei vannak arra, hogy a hétvégi Inter-Milan meccsen a "vendégek" kezdõcsapatát erõsítse.

Alessandro nagyon kéne már ebbe a védelembe, hiszen amióta sérült, azóta vannak védõproblémái a csapatnak, és Carlo Ancelottinak ez egy komoly erõsítést jelentene.

Rossz hír viszont, hogy Ricky Kaká egy bokasérülés miatt nem fog játszani a meccsen.

forrás: goal.com

#acm

szucsy89
és beckham adja mindkettõnek a gólpasszt😄 jó így?😛
LasCar16
derby elõtt reálisan nézve úgy állunk h:

nincs Kaká, talán villog majd Dinnyó, talán..
Seedorf szar formában van, elõl Patoban van potenciál
mivel lesz irlo és Beckham ezért bízok az õ labdáikban, Flamini jól szûrt csak kapkod egy kicsit ha higgadtabb akkor kezdõ lesz, Bonera nincs, Kaladze talán lesz, az õ formája pedig rejtély, Senderos meg nem egy életbiztosítás fõleg Maldinivel, gyorsaság kellene a belsõ védõ posztokra, Nestát nemtom h milyen állapotban van, de tuti nem siettetik a visszatérését, plusz nyernünk kell ez motiváció és egyben görcsösséget is okozhat, de az ilyen nagy meccseken jobbak vagyunk, na ezek alapján latolgassátok az esélyeket 😊

#acm

renike0421
Azért tavaly is volt pár...

Forza Milan!!!

renike0421
És a Beckhamet hol hagyod? 😄 Õ is tud ám gólt lõni, sõt még gól passzokat is adni! 😉

Forza Milan!!!

szucsy89
hát dinhonak jól ment az inter ellen, remélem most is betalál meg pato is eredményes lesz😊
Palinko
az biztos hogy pechesek vagyunk ezekkel a sérülésekkel idén :|
renike0421
Te még fönt vagy? 😄 Akkor is nagyon fog hiányozni abból a mérkõzésbõl! Neki ott lett volna a helye!

Forza Milan!!!

Palinko
legalább biztosan a pályán lesz dinho, pato is jól van, majdcsak lesz valami :S persze jó lenne ha tudna játszani de ez van.
renike0421
Az AC Milan brazil középpályása, Ricky Kaka két hetet lesz kénytelen kihagyni a Reggina elleni 1-1-es döntetlennel végzõdött találkozón összeszedett sérülése miatt.

Ez azt jelenti, hogy Kaka nem lesz ott a hétközi Olaszország elleni válogatott mérkõzésen, valamint a városi rangadót, és a Cagliari elleni összecsapást is csak az oldalvonal mellõl tekintheti meg.

Forrás: acmilan.com, channel4.com

Hát nagyon szomorú vagyok!!!<#szomoru1><#rinya>

Forza Milan!!!

limperatore
meg nem adtak meg pár 11-est 😄

fifa?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Catania védõje mekkora luftot rúgott istenem... de mákosok basszus

#acm

Yulcsa
A Juvénak sikerült, ami nekünk nem, a hosszabbításban lõtték a gyõztes gólt, így lecsúsztunk a 3. helyre.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
nyugi, így majd villoghat Ronnie!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kaplartom
<#rinya>

Kaplartom
Hivatalos: Kaká kihagyja a Derbyt!
Alemilan 2009.02.08. 13:54

Kaká ma átment egy vizsgálaton, és az eredmény szerint a bal lábában egy összetett sérülés található, az ügy nem komoly, tehát nem kell hónapokat kihagynia, de a kezelés 15 napot vesz igénybe,és az Inter meccsen nem játszhat, és valószínûleg a Werder Bremen elleni brémai meccsen sem lesz bevethetõ.forrás: tutomercatoweb.com

Palinko
súlyosabbnak hangzik mint gondoltam :S remélem a kiválló orvosi stábnak nem sikerül félrekezelnie
Yulcsa
akkor 2-vel több gól marad Patonak 😛

limperatore
Inter ellen nem fog játszani ;]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

renike0421
Az AC Milan hivatalos honlapján adta hírül, hogy Ricky Kaká bal lába sérült meg, de a mérkõzés utáni vizsgálatok nem mutatnak törést.

Forza Milan!!!

Palinko
bicegett én is úgy láttam és gondolom azért cserélték le, valszeg ez lesz, nem is jutott eszembe, remélem addigra felépül.
Kaplartom
mert kicsit megsérült a Reggina ellen, nem?

Palinko
mire mondja a cikk végén hogy kakával vagy nélküle?

“Furcsa mérkõzés volt, ahol az ellenfél felállása olyan játékra kényszerített minket, ami nem a legideálisabb számunkra, mert az ívelgetések nem ránk jellemzõek. Szenvedtünk a magas labdáknál. Egy ilyen csapat ellen, mely beáll védekezni, sok beadásra kerül sor, ehhez pedig jól fejelõ emberek kellenek. Ezen a téren õk jobbak voltak."

“Mindent megpróbáltunk. Kevés területünk volt játszani, ezért sokszor körbeadogattuk a Reggina védõfalát, de képtelenek voltunk egyenlíteni az elsõ félidõben. Sajnos olyan gólt kaptunk, amit könnyen elkerülhettünk volna. Onnantól kezdve pedig nagyon nehéz helyzetbe kerültünk."

“Seedorf érvénytelenített gólja? A kezezése nem tûnt szándékosnak. Azt hiszem ez mindenki számára egy feszült találkozó volt. Flamini jó teljesítményt nyújtott, agresszíven és jól játszott, a középpályán õ szerezte a legtöbb labdát. A belépõknél kell óvatosabbnak lennie."

“Ami a derbyt illeti, semmi sem változott. Ugyanúgy kell készülnünk rá, mintha most nyertünk volna. Most, hogy nagyobb lett a távolság, még fontosabb, hogy legyõzzük az Intert. Jobbak vagyunk, mint az õsszel. Kakával vagy nélküle, képesek vagyunk jó teljesítményre. Mindeképpen nyernünk kell."

DANIELE BONERA:

“Csalódott vagyok az elhullajtott két pont és a sárgám miatt. A sérülésem után szerettem volna ott lenni a pályán jövõ vasárnap, hiszen egy nagyon fontos mérkõzést játszunk. A lap amit kaptam, jogos volt, de sok más esetben a játékvezetõ másként ítélte meg a szabálytalanságokat."

“A találkozó rosszul alakult. Kilencven percen keresztül próbáltuk a magunk javára fordítani a mérkõzést. A Reggina nagyon jól játszotta azt, amit kellett. Kivárták a megfelelõ pillanatot és kihasználták az adódó lehetõséget. Fõleg Di Gennaro és Corradi jelentettek veszélyt. Mi ellenben lassan vezettük a támadásainkat, a kontráiknál pedig meleg helyzetek alakultak ki a kapunk elõtt."

LUCA ANTONINI:

“A szerencse sem állt mellénk ezen az estén. A Reggina talán háromszor találta el a kapunkat, mégis gólt szerzett. Tudom, hogy a játékvezetõnek ez volt a debütálása. Igazából csak Seedorf gólja miatt neheztelek rá egy kicsit."

“Most a hangulatunk nem a legjobb, de a következõ héten fel kell pörögnünk, mert vasárnap este az Inter lesz az ellenfél. Ne feledjük, közelednünk kell hozzájuk, mert hamarosan elkezdõdik a Bajnokok Ligája is, ami még nekünk kedvezhet."
limperatore
vegyél fel steamen friendsbe

pamermatyi a user nickem

limperatore
tudom, írtam neked, te meg végig
·$7·$1[/a=4]...stílus, tartalom, mélység, pulza és kokain - az ûrben asztrálok.. üzenete:
foto http://www.hi5-images.com/[email protected]
·$7·$1[/a=4]...stílus, tartalom, mélység, pulza és kokain - az ûrben asztrálok.. üzenete:

ezt küldted 😄

LasCar16
beszoptam egy msnes vírust, legyél fenn

#acm

limperatore
lejátszuk a derbyt 😉

Palinko
tényleg szánalmas, utolsó csapatot nem tudjuk legyõzni hazai pályán és tizibõl tudunk csak pontot menteni. szerintem nem paton, dinhon meg kakán bukott meg ez az egész taktika szar volt.
limperatore
gyere fifázni maki

szucsy89
ilyen szarokon basszuk el a bajnokságot:\
LasCar16
egyedül Bonera hibái miatt avgyok mérges, többiek hajtottak,akartak,küzdöttek, egy ilyen defenzív csapat ellen nehéz villogni, szerencséjük volt, merdát meg ütni kell a jövõ héten

#acm

szucsy89
basszus😞(
Nuno88
...és ennyi volt, de volt még további 88 perc amikor veszélytelenek voltak.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Pato azért akart, kiharcolt egy 11-est, Kaká belõtte, és ezzel pontot mentett

LasCar16
ááááá, tököm kivan az ilyen pontvesztésekkel, buzi Inter meg ezeket húzza be, herótom van az ilyen csapatoktól mint a Reggina

#acm

Nuno88
Nevetséges...

Pato,Kaká, Ronaldinho : leülni 1-es!!!

Palinko
pato csinált nekünk egy tizit, kaká gondolta berúgja hogy legyen esély a gyõzelemre 😄
Yulcsa
ollé Kaká 1-1

Palinko
épp hogy dícsérem most hozza le dinhot, de jött pippo megnyerni a meccset 😄 sztem fejelgetni akarnak, de a távoli lövéseket nem értem miért kell a kapusba rúgni :SS
Yulcsa
na Pippo, most ontsd a gólokat 😉

Palinko
már megörültem hogy tud see szabályos gólt rúgni, kaká jól játszik dinho is lassan de felpörgött patot nem találják nagyon labdával de mikor nála van biztató amit csinál.
LasCar16
ez nem igaz ma semmi nem jön össze

#acm

LasCar16
sokat szabálytalankodik, elkésik...eladja a labdát abból indulnak meg , majd õ adja oda ismét Di Gennaronak, pofozzák fel szünetben vagy cseréljék le Senderos ma vért ivott szerintem, brutál feje volt a padon 😄 sok labdát szórunk el, többet kellene lõni nem csak beadni meg tilitolizni

#acm

Yulcsa
hát ennél több kell, Bonera ejj...

LasCar16
én elverhetlek matyi

#acm

Nuno88
nem adott meg egy tizit a bíró :||||