A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplartom
Kaká díjat kapott, õ a legjobb európai brazil
Külföldi labdarúgás

A Sambafoot nevû szervezet átadta a Samba Gold elnevezésû díját, amelyet minden évben kioszt a legjobb Európában játszó brazil futballistának.

A díj odaítélésérõl egykori kiváló játékosok, edzõk, valamint szurkolók döntenek minden évben, ma a 2008-as év legjobbjának járó trófeát adták át. A díj alapítói a Milan edzõközpontjában adták át a trófeát Kakának, aki a szavazatok egynegyedét begyûjtve végzett a voksolás élén. A második helyen Robinho (Manchester City), a harmadikon Luis Fabiano (Sevilla) végzett.

- A legfrissebb elismerés, amit Kaká átvehetett, a Samba Gold nevû díj. A játékos Milanellóban kapta meg a trófeát, amellyel azt ismerték el, hogy õ a 2008-as év legjobb Európában szereplõ brazil játékosa. Ricky a brazil futball minden pozitívumát felvonultatja játékában, köszönhetõen többek között csapattársainak is - áll a Milan közleményében.

Palinko
szerintem a tegnapi meccs nem ca ment el ennyi és ilyen keretbõl ezt lehetett kihozni jelenleg fõleg ilyen bírókkal. én inkább a genoa és egyébb a táblázat alján kapaszkodó csapatok elleni eredmény ami inkább ca hibája. nyáron tényleg kéne idén is történnie valaminek :D de legalább most igazolgatunk, de sikerül mindég valami fiatal bizonytalant, vagy kivénhedt sztárt venni :D
szucsy89
ha uefát nem nyerjük, mindenképp menni kell, de a vezetõség annyira elfogult h egyszerûen nem akarják elengedni, pedig már elég begyepesedett taktikát nyom, frissíteni kéne...
Nuno88
Nem akarom de ha esetleg kikapnuk tõletek és a Romától majd X a Fio ellen, akkor sem rúgnák ki ez biztos :D
Kopasz is és Berlu is megmagyarázná a dolgot Ca-ról nem is beszélve :D
Tavaly szinte minden rangadót elvesztettünk (jó az Inter vertük :)), és még mindig itt van...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
hát, azért szerintem a vezetõség türelme sem végtelen. Szvsz egy rangadó ellenünk, vagy rossz eredmény egy Roma, Fior ellen szinte biztos kilépõ a Milantól

Nuno88
Nem fognak tõle megvállni most, mert mindenképp megvárják h mit alakít az UEFA-ban, én most kirúgnám, sõt már rég kirúgtam volna de látod, még mindig töretlen a bizalom feléje. Nevetséges.
Jó lenne Rijkaard is sztem õ tudna vmit alakítani, bár Ronaldinho-val nem igazán lenne jó viszonyban :)

Ezt a szezont vezesse le, aztán nyáron önként távozzon, mert ez így télleg nem mehet tovább...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
na de érted, nem a szezon végét kell megvárni ezzel, mert akkor bedob pár ígéretet, hogy milyen jó igazolások lesznek, és milyen szenzációs a csapategység, és kész. Szezon közben kell megválni tõle, most jópár nagy név kering a piacon, lenne választék

Nuno88
Nagyon remélem hogy nem kacsa amit sutogtak, hogy ha nem nyerünk semmit idén akkor chao CA, márpedig már csak az UEFA maradt...

Ha Pato lõ a bajnokságban még 5-6 gólt és 17-18 találattal zár akkor ez lesz az egyet len pozitívum számomra...

Fabio Capello
õszintén szólva, mennie kéne....

Nuno88
Megint ott tartunk mint tavaly meg tavaly elõtt, csak most februárban mondtak le a bajnoki címrõl nem novemberben -.-

Yulcsa
"Carlo Ancelotti a derbi után lemondott!" címnek valahogy jobban örültem volna... Egy ideig úgy láttam a dolgot, hogy nincs vele semmi gond, ki kell tartani mellette, és majd minden rendezõdik, de az utóbbi fél évben fordult a kocka, egyre inkább új edzõre vágynék...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
még most nézem, 24 meccsbõl mindössze 13szor tudtunk nyerni, ezzel nem lehet bajnokságot nyerni...kapott gól is elég sok szvsz..
szucsy89
DAVID BECKHAM MEGSÉRÜLT

Sérülés miatt le kellett cserélni a vasárnapi milánói derbin az AC Milan angol válogatott középpályását, David Beckhamet az Inter elleni találkozó 56. percében. Beckham egy apróbb rúgás miatt kért cserét, a sérülése minden bizonnyal nem súlyos, ám pihenésre lesz szüksége. „Még a hétközi válogatott mérkõzésen kaptam egy rúgást a jobb vádlimra, és nem múlt el teljesen. Most újra, ugyanott megrúgtak, apróság, óvatosságból kértem cserét” – mondta a meccs után David Beckham.

nso.hu
szucsy89
Carlo Ancelotti a derbi után lemondott a bajnoki cím megszerzésérõl

Az AC Milan vasárnap este 2–1-re elveszítette az Inter elleni városi derbit, ezzel 11 pontos hátrányba került a címvédõvel szemben a scudettóért folytatott harcban. A találkozót követõen Carlo Ancelotti a játékvezetõt okolta csapata vereségéért, és elismerte, hogy a bajnoki cím megszerzésére már nem sok esélye maradt csapatának.

Carlo Ancelotti, a Milan vezetõedzõje nem meglepõ módon Roberto Rosetti játékvezetõ ténykedésének értékelésével kezdte az Inter 2–1-es gyõzelmével befejezõdött városi derbit követõ nyilatkozatát.

„A játékvezetõ nem adott meg nekünk két büntetõt, pedig mindkétszer szabálytalanság történt a tizenhatoson belül, és akkor Adriano kézzel szerzett gólját még nem is említettem. Teljesen egyértelmû, hogy a brazil csatár nem fejjel, hanem kézzel szerezte a találkozó elsõ gólját” – fogalmazott a Milan mestere.

„Jól kezdtük a mérkõzést, megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést, de a játékvezetõi ítéletek teljesen megzavarták a csapatomat. Azt hiszem a játék képe alapján minimum az egyik pontra rászolgáltunk volna” – mondta Ancelotti.

A szakember hozzátette, ez a vereség azt jelenti, hogy csapatának le kell mondania a bajnoki cím megszerzésérõl: „11 pontos hátrány az Interrel szemben már túl nagy. Sajnos le kell miondanunk a scudettóról. A célunk mostantól az, hogy a bajnokságban az 1-3. csapat között végezzünk és persze szeretnénk megnyerni az UEFA-kupát.”

Az Inter csatára, Adriano a mérkõzés után egyébként José Mourinho fiának ajánlotta kézzel szerzett gólját, mert az ifjú Moruinhónak a brazil futballista az egyik kedvence. „Adriano találata különleges a pályafutásomban, mert még soha egyik játékosom sem ajánlotta gólját a fiamnak” – mondta a portugál mester, akit a jelek szerint egyáltalán nem zavar, hogy a csatár szabálytalanul talált a hálóba.

„A bajnokságot még nem nyertük meg, de innentõl már csak rajtunk múlik a siker” – mondta a meccs után Mourinho.

nso.hu
Nuno88
Kaphattunk volna több gólt is de X-re is jók lettünk vlna ha Pippo vagy Pato jobban kocentrál, mind1 ez van, nyert az Inter grat nekik.

Megkell nyerni az UEFÁT nincs mese!

FORZA MILAN!!!

LasCar16
szóri, csak télleg topikot tévesztettél.

#acm

limperatore
gyj

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
haggyad, sugárzik belõle az értelem :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Huszi84
amugy meg nem értem miért kell egyböl "idiota MS-sozni"?
mondtam vmi bántót a nagy csapatodra?
sztem nem,szal ne feszengj légyszi

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
direkt nem oda írtam

ReD DevilS 4 LifE

LasCar16
haver te ennyire be vagy lõve??? szerinted ez az Inter topik? látszik h egy idióta MU-s vagy........

#acm

limperatore
:D

Huszi84
csak nem,attol félek nekünk meg dob egyet! vagy rosszabb..gurít!!<#wow1>

ReD DevilS 4 LifE

limperatore
csak nehogy ellenetek majd lábbal rúgjon :DD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Huszi84
Haha,adrianonak volt pár ziccere a 2. félidõben is,de nem jött neki össze cs k az az egy csodás találat! Talán ha továbbra is kézzel probálkozott volna!
MKB Veszprém honnlapján vannak hírek,h lehet leigazolják.<#mf1>

ReD DevilS 4 LifE

szucsy89
2.félidõre beérek, erre mit kell hogy lássak 2-0?:S:SS

az elsõ gólt nem kellett volna megadni igaz, de tényleg gyengék voltunk a 2. félidõben...Kaká ennyire hiányzik azt kell hogy mondjam. legalábbis támadásban mindenképp, a védelem meg...inkább nem mondok rá semmit, Nestát meg Jankut nézem valamibe, a többiek rémgyengék...Maldini már lassú (ezt be is mutatta amikor Adriano szépen körbeautózta) Kaladzét inkább nem ecsetelném, kb. én jobb védõ vagyok, Zambrottával se vok megelégedve...2-1nél még meg lehetett volna fogni õket, volt is rá lehetõség, de nem jött össze, ez van, ilyen a foci...amikor az inter már 20000védõvel játszott akkor már tudtam h ennyi marad.90% h a bajnokság elúszott, itt csak vmi nagyon nagy csoda folytán lehetünk bajnokok..UEFA kupát meg ha meg is nyerjük, mindenki azt fogja mondani hogy ez csak uefa...sztem megérett már egy edzõváltás, és ha nem nyerünk bajnokságot valamit uefát se sztem lesz is...

de azért továbbra is FORZA MILAN (:
limperatore
jó csapatnak szerencséje van :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
mák nélkül 5 lenne, onnan meg még szoptok úgyis nehogy azt hidd h ez csak nõni fog, ezt bírom bennetek, sajna olyan szerencsétek van mindig h az hihetetlen

#acm

limperatore
mien mák?:D 11 pont elõny mák oké
:D

limperatore
lascar sztem már tekersz :D

LasCar16
dehogy vagytok, rendes játékkal kellene gyõzni nem mákkal állandóan, ha nem ilyen fos ma a védelmünk fejben akkor nyerhettünk is volna, jó meccs volt sok helyzettel, 11 pont elõnyötök van nincs mirõl beszélni

#acm

limperatore
jovan nem gáz jobbak vagyunk :D

- jovan nem gáz viszlát -

Yulcsa
hát akkor ennyi volt, irány az UEFA, a MU meg remélem legalább 3-0-ra oda-vissza veri az Intert!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
pippo megint nagyot fejelt, veszélyes ez az ember hiába öreg jól játszik.
renike0421
Ezt persze meglátják egybõl!:S

Forza Milan!!!

Palinko
mondtam hogy pippo rúg egy gólt meg is tette, csak nem adják meg, tényleg les volt :(
Palinko
kaladze le, senderos fel
Palinko
dinho nagyon veszélyes!
Palinko
maldini szarozott de jókor telepedett rá adrinora és azért jó hogy abbiati van a kapuba ez közel volt :D
Palinko
pato rúgott egy szépet dinho adott egy jó paszt janunak és az adta be patonak középre aki ügyesen beküldte ahová való. mindezekrõl elvonatkoztatva nem hiszem hogy egyenlíteni tudunk :(
SLICK
van 20 percetek, hajrá -.-

Yulcsa
na Pato szépít! 2-1

renike0421
Véégre!!!!!!2-1!!!

Forza Milan!!!

renike0421
Hjajj ez már tényleg nem igaz!!!<#falbav>

Forza Milan!!!

Palinko
na talán pippo rúg egyet
LasCar16
mit kell még csinálni h levegyék a pályáról???? komolyan dobják már fejbe egy petárdával h észheztérjen

#acm

LasCar16
KALADZE BAZMEG JÖJJÖN MÁR SENDEROS

#acm

Palinko
már megint mit engedtek. nagybetûvel NEVETSÉGES ilyen szarul védekezni csapatot ritkán látni.
Grove4
Húzzatok bele!!!Második félidõre hajrá!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Yulcsa
a védõkön ment el minden, Janku és Zambro mondjuk úgy-ahogy elmegy, de Maldini akármilyen nagy legenda is, lehet, hogy jobban tette volna, ha tavaly befejezi, mert akkor mindenképpen kellett volna igazolni egy minõségi középsõ védõt, mert valljuk be, Kaladze, esetleg Bonera majdnem egyenlõ a nullával... :S