36663
-
#23725 hajrá fiúk!!! FORZA MILAN!!! -
#23724 második félidőben tuti beáll -
#23723 mert elvileg későn jött meg a játékengedélye, majd miután változtatott Mourinho a kereten, azt nyilatkozta, hogy 15-20 percet ad neki max :) -
#23722 Miért ne játszana, nyilatkozta is hogy készen áll a derbyre.
Kemény meccs lesz... -
paly90 #23721 hmm.. nem ugy volt h most még nem játszik?? -
#23720 vááá, Sneijder kezd -
#23719 MILAN: Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Borriello, Pato.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Stankovic, Thiago Motta; Sneijder; Milito, Eto'o.
Sajnos nem Hunter kezd... -
paly90 #23718 Fél óra és kezdünk, Forza Milan!!!! Huu de várom már:D
-
#23717 Leonardo a Derby előtt
Pippoelodinho 2009.08.29. 18:42
A Milan brazil trénere nem titkolta, hogy szeretné, ha csapata 5 pontos előnyre tenne szert ma este az Inter ellen. Leonardo továbbá arról is beszélt, hogy az Inter képes rossz játékkal is győzni, és ezt is meg kéne tanulnia játékosainak.
"Ez a derby nagyon korán van, ám a koncentráltságunk mit sem változott." -kezde mondanivalóját Leonardo tegnap, a Derby Della Madonnina előesti sajtótájékoztatóján.
"A Milan játéka mindig is a tehetségen alapult, ám az Inter az elmúlt pár évben fizikai fölényben volt a Serie A-ban, és nem feltétlenül szép játékkal nyerték zsinórban a bajnokságokat."
"Ezért nyújt rendre jó teljesítményt a Rossoneri Európában, ahol a csapatok sokkal inkább nyitottabbak. Amit meg kell tanulnunk az, hogy hogyan győzzünk annak ellenére, hogy rosszul játszik a csapat."
Klaas-Jan Huntelaar, Marco Borriello és Filippo Inzaghi is jó eséllyel pályázik, hogy Alexandre Pato mellett helyet kapjon a kezdőben, ám Leonardo kikerülte a kérdést, és inkább aggályairól beszélt, amiket Mourinho taktikai húzásai okoznak.
"Ami a legjobban aggaszt, az az Inter taktikája, hiszen Mourinho nagyon gyakran meccs közben variálja a csapatát. Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésére, így az Inter felállását nehéz megjósolni."
"Ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben, hogy holnap 5 pontra ellóghatnánk az Inter elől, akkor hazudnék. Egyébként túl korai szakaszban van még a bajnokság, hogy igazi különbségeket lehessen kialakítani. A Serie A-ban pedig a következetes teljesítmény a kulcsa mindennek."
"A részünkről annyit mondanék, hogy a Milan egy elegáns mentalitású csapat, képesek vagyunk járatni a labdát a pálya egész hosszában, és a filozófiánknak mindig ennek kell lennie."
A csúcsderbi este 20:45-től kezdődik, a Sport2 pedig élőben fogja közvetíteni a találkozót. -
#23716 Mi van itt?:P nagy a csend! 1,5 óra mulva DERBY! FORZAA MILAAN! -
#23715 A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Milan a Marseille vendége lesz. A magyar csatornák közül aznap a TV2 közvetít mérkőzést. A nézők szavazatai alapján dől el, melyik meccsez adják majd, így itt az ideje, hogy támogasd a csapatot, illetve a szurkolókat azzal, hogy sms-t küldesz.
SZAVAZZATOK!
http://bl.tv2.hu/2009/08/28/voksoljon-most/
Küldje el szavazatát (TIBL 1 vagy TIBL 2) a 17632-es SMS számra!
TIBL 1 Chelsea – Porto
TIBL 2 Olympique Marseille – Milan
SMS díja: bruttó 95 Ft
Ügyfélszolgálat: (06-1) 265-77-51
Szavazás lezárása: 2009.08.31. éjfélkor! A szavazás végeredményét kedden írjuk ki!
Infó: www.bl.tv2.hu és TV2 Text 380. -
#23714 Hernanes? -
#23713 A.C. MILAN COMUNICATO UFFICIALE
28/08/2009
MILANO - L'A.C. Milan comunica di aver risolto consensualmente il rapporto di lavoro con i calciatori Mathias Cardacio e Tabarè Viudez. Nel ringraziarli per quanto hanno dimostrato nel corso della loro esperienza in rossonero, il Milan formula ai due giovani calciatori i migliori auguri per il loro futuro.
Cardacio,Viudez tipli, felszabadult egy non-Eus hely, ezekszerint érkezik még valaki??? -
#23712 de kurvajó ez a kép, kiemelve a címert és a karszalagot:o
nincs meg külön valahol? -
#23711 A Milan részéről a szervezeti igazgató, Umberto Gandini kommentálta a BL sorsolást.
"Egy év szünet után visszatértünk a legjobbak közé. A sors úgy hozta, hogy meg kell mérkőznünk az egyik esélyessel, a Real Madriddal. Olyan sztárok ellen lépünk pályára, mint Kaká, Cristiano Ronaldo és Benzema. Fontos, hogy a Zürich és a Marseille ellen jól szerepeljünk, mert a csoport első két helyezettje jut tovább. A Milan most is rendelkezik azokkal az adottságokkal, melyekkel gondot okozhat egy Real Madrid szintű csapatnak."
"A sors úgy akarta, hogy olyan csapattal kerüljünk össze, melynek a nyáron adtuk el a legértékesebb játékosunkat, Ricky Kakát. A Bajnokok Ligája többek közt ezért is különleges sorozat."
acmilan.com -
#23710 Kaká pár napja azt nyilatkozta, hogy ha lehetne, elkerülné a Milant a csoportkörben. Nos tegnap óta tudjuk, a két csapat megmérkőzik egymással, Kaká tehát régi csapat ellen játszik majd.
"Különleges lesz." - mondta a AS kérdésére válaszolva.
"Visszatérni Milánóba egy nagyon speciális dolog lesz számomra. Olyan klub ellen kell játszanom, amelyhez annyira kötődöm, ahol ahol annyi barátom játszik.
A 27 éves játékos a 270 alkalommal húzta magára a piros-fekete mezt, hat évet töltött a Milanban. A nyáron €68.5-ért igazolt a Real Madridhoz.
"Arra számítok, hogy pozitív fogadtatást kapok a szurkolóktól, mert nagyon jó a viszonyom velük."
"Nagyon tiszteljük a Milant, de a Zürichet és a Marseille-t is. Jól akarunk szerepelni, minden csapattársaim izgatott és koncentrál a feladatra. A döntő Madridban lesz, szeretnénk megnyerni."
goal.com -
#23709 Jah csak nem 5 év múlva van szükség emberekre hanem most :D -
#23708 na, nem kell nektek VdV :D -
#23707 Marco Veratti, a Pescara 1992-es születésű 16 éves játékosa a Milanban folytatja pályafutását. Első évében kölcsönben a Pescarában játszhat még, de 2010 nyarán már a Milannal készülhet a szezonra. Hivatalos összegről sehol sem lehet olvasni.
A játékos adatai:
Teljes név: Marco Veratti
Volt klubja: Pescara
Születési idő: 1992.11.05.
Magasság: 165 cm
Poszt: Középpályás
Forrás: transfermarkt.co.uk, transfermarketweb.com -
#23706 -
#23705 Jó lesz ez. Végre egy kemény csoport. Eddig 2003 kivétel majdnem mindig "könnyű" csoportunk volt. Most nem mi vagyunk a legfőbb esélyesek, meg kell mutatni. Én bízom a fiúkban hogy nem bőgnek le. -
#23704 valószínű, hogy a Nov. 3-i meccset adja majd a TV2 -
#23703 A Milan BL mérkőzései a C csoportban:
Szeptember 15 Kedd: Marseille-Milan
Szeptember 30 Szerda: Milan-Zürich
Október 21 Szerda: Real Madrid-Milan
November 3 Kedd: Milan-Real Madrid
November 25 Szerda: Milan-Marseille
December 8 Kedd: Zürich-Milan
acmilan.com
-
#23702 Szerencsénk bármikor lehet, de azért pont a Realt, akit jelenleg mindenki a legfőbb esélyesnek tart... még a Wolfsburg szép lett volna 4.nek... -
paly90 #23701 huu tényleg, bocsi...:) de azér Hunter a fél év amit ott volt sztem annyira köti öt a Realhoz:D Kaká helyzete más... -
#23700 Kaká játékát ismerjük, hisztiánót meg lerúgja Gattuso...sima ügy ez -
#23699 és huntival mivan? szegény hunti lelkiállapota senkit nem érdekel?
(:D) -
paly90 #23698 Sztem az egyi klegnehezebbe kerültünk,mert azért az A se rossz meg az F se sztem...
Azér Kakának elég fura lesz.... -
#23697 2.hely mindenképpen meglesz szerintem, remélem elverjük a Realt itthon, idegenben meg ikszelünk. Fő az optimizmus:) -
#23696 ezazzz Real:D legjobb haverom hatalmas Real fan, mindig szopatjuk egymást:D
és most lehet én fogok szopni nagyot mert úgy elpicsáz minket a Real hogy ihaj :(
-
#23695 én már nem emlékszek, hát azért nem mondom cserélnék helyet a manuval, chealsevel és az arsenallal is, vagy a g csoportba sem lett volna rossz bejutni a sevilla helyett, de hát ez van :D sztem is a legnehezebb csoportot sikerült kifognunk, de menni fog. -
#23694 szerintem ez a legnehezebb csoport :S Marseille se lesz olyan túl könnyű! Zürich ellen meg játszottunk tavaly UEFA kupába, nem? vagy rosszul emlékszem? -
#23693 dvsc is liverpool, lyon... mi csoportunk még viselhető sztem. 2. ak simán lehetünk. -
#23692 -
paly90 #23691 Real, Marseille, Zurich, Milan........nehéz, de tovabb kell menni.... -
#23690 Marseille-t is, az is kemény :S elég pechesek vagyunk :S -
#23689 megkaptuk a Realt :SSS -
paly90 #23688 Egy csoportba vagyunk a Reallal..:D
Huu szegény Kaka.... -
#23687 http://video.uefa.com/video/Competitions/UCL/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html -
#23686 jaja tud valamit, de én dihoban is bízok, ez a nyilatkozata is biztató, és úgy látszik jót tesz neki hogy tudja rá van építve a csapat, és szerepelnie kell sokat, szerintem ancelotti túl sokat padoztatta, és nem tudott igazán belendülni inkább el ment helyette bulizni :D
Ronaldinho a szombati Derbi előtt nyilatkozott az esélyekről és saját helyzetéről:
"Ez előző szezonhoz képest, most sokkal boldogabb ember vagyok." - nyilatkozta az Il Corriere della Sera-nak.
"Végigjátszom a mérkőzéseket, érzem mindenki bizalmát. Ez a milanos pályafutásom legszebb időszaka. Azért jöttem ide, hogy nyerjek. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy végre tényleg címeket gyűjtsünk."
A Milan öt ponttal leszakíthatja a városi rivális Intert, ha szombaton legyőzi.
"Elérhetjük a bajnoki címet, hiszen tele vagyunk tapasztalt, rutinos játékosokkal, akik képesek bajnokságot nyerni."
A korábbi Barcelona játékos cáfolta azokat a pletykákat, hogy Silvio Berlsuconi az asztalra parancsolta volna, hogy úgy tegyen fogadalmat a csapattársai előtt.
"Ez nem igaz, sosem történt ilyen. Ez csak egy újabb kitaláció, hogy a hírnevemet rombolják. Másokkal ellentétben én sosem beszélek arról, ami az öltözőben történik vagy elhangzik. A karrierem során sohasem beszéltem külső emberekkel a csapat belső ügyeiről. Elhatároztam, hogy többet nem idegesítem magam a pletykákon és a pályán fogom bebizonyítani mennyit érek."