A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
link
Szerintem Eto'o-val jól járnánk, mert erõszakos és gyors támadó, Pato mellé tökéletesen illene (igaz, én személy szerint ki nem állhatom, de ha jó sok gólt lõ, ezt épp el is felejthetem egy idõre... 😊) A középpályán õszintén szólva Pirlot már kiégettnek látom, 1-2 jó meccse van, de amúgy valahogy nem tudom... Kövezzetek meg, de én eladnám (mint ahogy FM-be meg is tettem xD) Becks nagyon remélem, hogy marad, Ronnie szintén jól beilleszkedett, a bal szélen is bevethetõ, és ez nagy elõny. Kaká támadó középpályásnak tökéletes, cseréje lehet Gurko, ha visszajön, ha nem, akkor Ronnie. Egy védekezõ kpályás sem ártana, mondjuk Veloso ha jól tudom ott játszik. A védelmet meg jól fel kell frissíteni, Agger, Nesta (?), T. Silva minõségi védõk, Janku és Zambro ahogy már írtam szintén megfelelõk, Bonera, Favalli pedig mehet amerre lát.... Persze szvsz. + még jöhet 1-2 ember, fiatal, illetve minõségi egyaránt, mert ha valamelyikük kidõl, megint gondban lehetünk...
Kapuba Abbiati egyelõre úgy tûnik megállja a helyét 1-2 kivételtõl eltekintve, Dida - ha neki ez így megfelel, szintén maradhat, Kalacról meg inkább nem nyilatkoznék, visszavonulhatna...
guffi vissza akar jönni nincs franciában jövõje... de gufit, kakát, meg dinhot is be lehet építeni a csapatba, na most gufit nem láttam játszani ha tud hátul segíteni akkor ez a 3 as jó lenne ha nem akkor gufi helyett seet inkább, azt majd néha gufit berakják. rickynek tényleg irányítani szaladni kéne, de szerintem nagyából azt is csinálja, az úgy érdekes, hogy kaká és dinho is irányíthat úgy elég kiszámíthatatlan a játék sztem. kell csatárba is valaki de nem tudom mennyire lenne megoldás adebayor vagy eto... mindenesetre kell aki tud fejelni.
de azért nem megoldás hogy megint fél világot megvesszük. gondolj bele pato, eto, kaká, dinho nem padozhat, hátul négyen akkor van még 2 hely, hát pirlo meg becks egyértelmû. de akkor ambro, meg gatta hol lesz? flamini gufi?
Abbiati
Zambrotta-Mertesacker(Nesta)-Thiago Silva(Agger)-Clichy
Gattuso-Flamini
Dinnyó(Pato)-Kaká-Guffi
Adebayor(Eto'o)
--------------------------------------------------
Abbiati
Zambrotta-Nesta-Agger-Jankulovski
Xavi(Fabregas,Pirlo)-Gattuso(Veloso,Flamini)
Kaká-Guffi(Dinnyo)
Pato-Eto'o(Adebayor)
------------------------------------------
Abbiati
Zambrotta-Thiago Silva(Mertesacker)-Agger(Nesta)-Clichy
Beckham(Gattuso)-Essien(Fabregas,Pirlo)-Flamini(Guffi,Veloso)
Kaká(Dinnyo)Pato(Eto'o,Adebayor)
#acm
Íme egy kis jövõkép az én elképzelésem szerint:
Maldini,Favalli nyugdíj, Senderos mehet vissza Londonba, Kaladze pad, Nestaban reménykedek de szvsz õ sem lesz már az igazi, tehát jelen pillanatban van egy Thiago Silvank, és egy Bonerank középre széleken Janku, és Zambrotta... alternatívaként meg Felipe és Antonini..Mareket pedig seggbe rúgnám és a helyezkedést gyakoroltatnám vele, ha minden áron Pirloval akarunk visszavontan irányítgatni, akkor mellé be kellene építeni Flaminit a csapatba ez CA hibája (valamint az h Dinnyó és Kaká nem tud egymás mellett játszani, az a baj h Carlo ragaszkodik Seehez,Ambrohoz na meg a fenyõhöz:SSS) aki jövõre mehetne még az Emerson és Sheva is, valamint ha jön a kapus Felipe akkor Dida is, Puma és Dida asszem keresnek együtt vagy 6,5 millió EURÓT!!!!..ez a csapat terén a szelektálás, na most az orvosi stábot küldeném a picsába Carloval együtt, sokáig védtem de kezdem belátni h ha gyökeres változtatásra van szükség akkor neki kell elõször mennie, azt hittem róla h képes megújulni új játékosokkal de ez nem igaz, Guffit is be kellene építeni a csapatba majd jövõre, legalábbis ha szegény srác vissza szeretne még térni... új taktika kell új sebesség, de meg kellene tartani a fineszességet, Rickyt visszatolni az eredeti posztjára irányítani, de a szélen is kipróbálnám.. ha már mostanában az 1v1 nem megy neki legalább fussa le a védõt és adjon be, de akár indulhatna középre is a szélrõl csakúgy mint Dinnyó, Pato mellé vagy Borriello vagy Adebayor esetleg Eto'o..olyan palik kellenek akik belövik a ziccereiket, na meg persze Bekem labdáit is bebasszák, Pirlonak az a baj h ez a mostani sebesség teljesen megfelel, egy más rendszerben kíváncsi vagyok h h játszana,amolyan Fabregas szerepkörben, (bár adtuk volna el a Barcának 😄)
szûrõ posztunk: Rino,Flamini,és egy afrikai futó állat Yaya Touré, vagy Essien vagy egy kicsit univerzálisabb játékos Xavi esetleg Fabregas vagy Veloso
visszakanyarodva a védelemhez: én Gallast szívem szerint elhoztam volna, Agger mellé jöhetne Mertesacker, kíváncsi leszek h ma Pippo h fog bírni vele 😄DD, erõs tipikus árja német csvó aki a levegõ ura, mellé egy Technikásabb Silva vagy Agger és akkor Ibra játszhatja az eszét, Mattioni rejtély,Antonini csak pad, Lahmot elhoznám a bajoroktól mivel balon-jobbon egyaránt bevethetõ.. és a személyes kedvencem Clichy azágyusoktól pofás kis csapat lenne + legyen még egy csatárunk Ajaxból Suarez 😊
tehát akkor a keretünk kb a következõ lenne:
Abbiati(32),Felipe(20),( + egy 3. számu kapus)
Zambrotta(32),Mattioni(20),Thiago Silva(24),Bonera(27),Agger(24),Mertesacker(25)Nesta(33)
Kaladze(32)Clichy(23)Antonini(26)Jankulovski(32)
Gattuso(32)Flamini(25)Pirlo(31)
Kaká(27)Dinnyo(28)Pato(20)Adebayor(24) vagy Eto'o(27) Borriello(27)Suarez(22)
edzõt még nem tudok mondani, de támadóbb jellegû gyorsabb de elegáns játékot szeretnék látni szeptembertõl a csapattól 😊
#acm
"Az Inter tudja, hogy kell szabálytalanul meccset nyerni, hisz a kéz is az volt, és ez nagyban befolyásolta a meccset.De nem csak a kéz miatt vagyok dühös, mert a védelem borzasztóan helyezkedett, így nem csoda, hogy védõt igazolunk"-fejezte be.
forrás: transfermarketweb.com
#acm
Bonera, Favalli és Kaladze mintha pályán sem lenne, Maldini pedig nem tud már annyit játszani, mint régen...
Zambro és Janku rendben van szerintem.
Alemilan 2009.02.18. 15:05
Jelentések szerint újabb csatát nyert a Milan átigazolási téren az Interrel és a Juventussal szemben, hisz a dán védõ átment egy orvosi vizsgálaton.
A torinói Tuttosport szerint a Milan nagyon közel került Aggerhez, hisz a dán már túl van az orvosi vizsgálatokon, és már csak az aláírás hiányzik.
A Liverpoollal 2010-ig szól a szerzõdése, de a környezete olyan rossz kisugárzást keltett, hogy mindenképpen távozni akart.
A másik két nagy fõ kérõje az Inter és a Juventus volt, de a Tuttosport holtig állította, hogy ezt a csatát - is - a Milan nyerte, hisz vasárnap, vagy hétfõn keresztülment az orvosin.
Így már a Milannak is van védõje bõven, hisz ugye itt van a csapatban még Thiago Silva, aki a múlt hónapban írt alá.
forrás: goal.com
A Milan brazil klasszisa, Kaká elmondta, eleinte marketingfogás volt csapata részérõl David Beckham kölcsönvétele a Los Angeles Galaxytól, ám idõközben az együttes alapemberévé vált az angol futballista.
„Eleinte a Milan marketingfogása volt David Beckham megszerzése, ám az az igazság, hogy az angol játékos a csapat alapembere lett – mondta Kaká. – Bízom benne, hogy a klub meg tud állapodni a Galaxy együttesével, mert Beckham még nagyon sokat segíthet nekünk a jövõben.”
Forza Milan!!!
A Gazzetta dello Sport olasz napilap információi szerint Samuel Eto’o, a Barcelona támadójának ügynöke Olaszországba utazott, és a Milan vezetõivel tárgyal. Korábban a kameruni csatár úgy nyilatkozott, hogy a spanyol klub csak a munkahelye, és már döntött jövõjérõl, ám azt nem árulta el, hogy melyik együttesben folytatja.
Úgy tûnik, a Barcelona elveszítheti legeredményesebb támadóját, Samuel Eto’ót. Legalábbis a Gazzetta dello Sport olasz napilap értesülései szerint a kameruni csatár ügynöke a Milan vezetõivel tárgyal a játékos szerzõdtetésérõl.
Már napok óta sejteni lehet, hogy valami nem stimmel a katalán klub és Eto’o kapcsolatában, mivel a támadó úgy nyilatkozott, hogy neki csak munkát jelent a Barcelonában futballozni.
Ráadásul az eddigi 22 bajnoki mérkõzésen 23 gólt szerzõ csatár rendkívül titokzatosan azt is hozzátette: „már döntöttem a jövõmrõl, ám egyelõre nem árulok el semmilyen részletet”.
Eto’o 2010-ben lejáró szerzõdését már megpróbálta meghosszabbítani a Barcelona, ám a kameruni játékos nem fogadta el a katalán klub ajánlatát, mivel a csapat nem kínált akkora összeget a csatárnak, mint amennyit Lionel Messi kap.
A Gazzetta értesülései szerint Eto’o ügynöke, Josep María Mesalles – aki elárulta, hogy ügyfele távozni akar a Barcától – és a Milan megpróbálta titokban tartani, hogy tárgyalnak, hiszen az UEFA szabályai szerint ezt nem tehetnék meg, mert a támadó szerzõdése csak a következõ idény végén jár le.
Hmmm......
Mind David Beckham, mind Alexandre Pato kisebb sérüléssel küszködik, így könnyen lehet, hogy Carlo Ancelottinak két alapembere nélkül kell pályára küldeni a brémai UEFA-kupa-mérkõzésen az AC Milant.
Nem tudjuk, zöld utat kapnak-e az orvosoktól, a játékuk jelen pillanatban kétséges” – nyilatkozta Ancelotti.
Beckham még az Internazionale elleni milánói derbin szenvedett kisebb sérülést, Pato pedig a piros-feketék keddi edzésén dõlt ki.
ajjaj... 3 kedvencembõl 2 nem játszat, de jó...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Az AC Milan brazil középpályása, Kaká egy nyilatkozatban elmondta, hogy azért maradt Milánóban és nem fogadta el a Manchester City csillagászati ajánlatát, mert továbbra is címeket akar nyerni.
„Úgy gondoltam, itt remek esélyem van rá, hogy további sikereket érjek el. Természetesen a szurkolók is legalább ekkora hatást gyakoroltak rám, hiszen kimondhatatlanul fontosak nekem.”
„A döntésembe belejátszott az is, hogy nagyon tisztelem a Milant, amiért nem akarja eladni a bajnokait, ám ebben a gazdasági helyzetben a Manchester City ajánlata értelemszerûen elgondolkodtató volt.”
Forza Milan!!!
Az AC Milan védõje, Alessandro Nesta ma reggel sikeres hátmûtéten esett át. A beavatkozás után a játékosnak legalább két hetet kell pihennie, mielõtt elkezdheti a rehabilitációt. Nesta körülbelül két hónap múlva térhet vissza.
Forrás: transfermarketweb.com || acmilan.hu
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Elutazott és szerencsésen megérkezett Brémába a szerda esti UEFA-mérkõzésre a Milan csapata. Az acmilan.com beszámolója szerint a keretben Abbiati, Dida, Perucchini (50), Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Pato és Ronaldinho van jelen.
Carlo Ancelotti még a milánói repülõtéren adott egy rövid nyilatkozatot a mérkõzés elõzeteseként. A mester azzal kezdte, hogy a Bréma jó csapat, különösen odahaza veszélyes. "Ez nem egy könnyû forduló" - mondta Carlo Ancelotti.
Ezt követõen beszélt a holnapi kezdõcsapatról is. Mint mondta Dida véd majd, míg a védelemben teljes rátáció várható. "Maldini nem képes egy héten 3 meccset végigjátszani, elõl pedig Inzaghi kezd, miután õ az egyetlen egészséges csatárunk".
A vezetõedzõ kitért Nestára is, mint mondta nagyon reméli, hogy végre sikerül megoldani azokat a gondokat, amelyek miatt "a védõnek az egész szezont ki kell hagynia".
acmilan.hu
2009-02-17
A La Gazzetta dello Sport címû olasz napilap információi szerint nem tiltják el két mérkõzésre az Internazionale csatárát, Adrianót, aki a vasárnapi, AC Milan elleni bajnoki derbin kézzel szerezte meg csapata elsõ gólját.
Hétfõn még arról szóltak a híradások, hogy a brazil klasszist valószínûleg eltitják cselekedete miatt, de a legolvasottabb olasz sportlap szerint Adriano megússza. Giampaolo Tosel sportbíró szerint a támadó esete kísértetiesen hasonlít Fernando Couto tavalyi esetéhez.
A Parma portugál védõje az egyik Inter elleni bajnokin - 2-1-es Parma vezetésnél - saját tizenhatosán belül próbált szögletre fejelni egy labdát, ám a játékszer a fejérõl véletlenül a kezére pattant. A játékvezetõ akkor kiállította Coutót és tizenegyest adott a kék-feketéknek, de a meccs után a sípmestereket kijelölõ Pierluigi Collina azt mondta: nem lett volna szabad büntetõt adni.
Az egykori kiváló bíró szerint, ha a labda egy másik testrészrõl pattan a kézre, az nem minõsül szándékos kezezésnek. A La Gazzetta dello Sport éppen emiatt gondolja azt, hogy Adriano így elkerülheti a büntetést.
Forrás: FH
Na szép...
Forza Milan!!!
A SkySport24 értesülései szerint megállapodás született David Beckham ügyvédei és csapata, a Los Angeles Galaxy között, így az angol válogatott futballista maradhat az AC Milanban, amely eredetileg március 9-ig szerezte meg õt kölcsönbe. A hírt azóta több olasz portál és lap is átvette, de a klub hivatalosan még nem erõsítette meg.
Az angol középpályás már többször jelezte, hogy szívesebben maradna az olasz klubnál, de az amerikai együttes ragaszkodott ahhoz, hogy a megbeszélt idõpontban, március elején visszatérjen.
A Galaxy álláspontját erõsíti az is, hogy az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vezetõi által adott korábbi határidõig nem sikerült megállapodniuk a feleknek.
A 33 esztendõs Beckham 2007 nyarán csatlakozott a Galaxyhoz, s öt évre szóló szerzõdést írt alá. A sportmediaset.it ugyanakkor tényként kezeli a szerzõdés felbontását. A portál megjegyzi, hogy ezért Beckhamnek komoly anyagi áldozatot kellett hoznia.
Az ügyben a következõ lépés az lehet, hogy a Milan hivatalosan bejelenti: megállapodott a szabaddá vált játékossal egy konkrét szerzõdésben (ez vélhetõen 2010 nyara lehet).
acmilan.hu
Így biztos hogy 1 csatáros játék lesz, hacsak nem a Pato-Pippo duó lesz elõl...
Mind1 nyerni kell, FORZA MILAN!!!
Forrás: transfermarketweb.com
Forza Milan!!!
A Sky Sports értesülései szerint az AC Milan küldöttséget küld a Los Angeles Galaxyhoz, hogy mégis rábírják az amerikai klubot, hogy adja el David Beckhamet.
Bár az amerikai liga péntekig szabott határidõt az ügy elrendezésére, most mégis úgy tûnik, hogy lesz folytatás, s továbbra sem tisztázott Beckham jövõje.
A Sky Sports szerint a hétvégén az AC Milan képviselõi Los Angelesbe utaznak, hogy tárgyaljanak Beckham megvételérõl.
Mint ismert: az angol középpályás kölcsönben szerepel a milánóiaknál, s március 9-én vissza kell térnie a Galaxyhoz.
Forza Milan!!!
Bex vs. Muntari "nézeteltérés"
KAPUSOK: Abbiati, Dida, Perucchini (50)
VÉDÕK: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo
TÁMADÓK: Seedorf, Inzaghi, Pato, Shevchenko, Ronaldinho
Forrás: acmilan.com
A Los Angeles Galaxy angol középpályás még három hétig szerepelhet kölcsönben a Milanban, õ azonban nem akarja otthagyni az olasz együttest.
David Beckham nem elõször jelentette ki, hogy nem akar visszamenni a Galaxyhez, a vasárnapi milánói derbi után újra leszögezte: ha egy mód van rá, maradna az olasz városban. Az amerikai klub azonban ragaszkodik a visszahívásához, és miután a Milan a múlt hét pénteki határidõig nem ajánlott elfogadható összeget a futballistáért, a jelenlegi állás szerint március elején el kell hagynia Olaszországot.
- Már elmondtam, hogy szeretnék itt maradni, és nehezemre esne a visszatérés. Majd meglátjuk, mi történik, nem rajtam múlik, a következõ hetekben újabb tárgyalások következnek. Remélem, minden úgy történik, ahogy én szeretném - mondta a vasárnap esti milánói derbi után Beckham.
samsungsport.hu
Nem ezt érdemelné, remélem nem fejezi be, felépül és a következõ szezonra újra a régi önmagát tudja hozni.