36663
-
#23805 elég egyértelmű hogy messi :D -
#23804 na az lenne a kemény, ha pont Kadhafinak adná el a klubot... -
#23803 Milan: a klub közleményben cáfolta az eladásról szóló híreket
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan közleményben tagadta, hogy Silvio Berlusconi eladná Kadafi (Moammer el-Kadhafi) líbiai államfőnek vagy bármely más külföldi befektetőnek a milánói klubot.
„Ismételten hangsúlyozzuk, teljesen kizárható, hogy eladjuk a Milan-részvényeket" – olvasható a közleményben.
„A részvényeladásokkal kapcsolatos minden felvetés valótlan" – tette hozzá Adriano Galliani, a klub alelnöke. -
#23802 Milan: Berlusconi lapértesülések szerint eladhatja a klubot
A La Repubblica értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi eladhatja a milánói klubot.
Részletek hamarosan. -
#23801 Abbiati újra edzésben... -
#23800 Szerintem Ronaldo jobban véd, mert magasabb. :D -
#23799 C.Ronaldo v L.Messi -
nagy hős #23798 akkor ki a világ legjobbja? :) -
#23797 azért kaká messze nem a világ legjobbja, nagyon nem volt mostanában csúcsformában -
#23796 nyáron is volt ilyen hír dögivel amiből egy sem valósult meg szóval ez sem valószínű hogy igaz -
#23795 Szeptember 3.
72 órája lett vége az átig. szezonnak de már a téli kacsák röpködnek... -
#23794 ;)
Milan: télen elcserélhetik Jankulovskit a fiatal Gareth Bale-re
Az angol London Times értesülései szerint a Milan a téli átigazolási időszakban elcserélheti Marek Jankulovskit Gareth Bale-re a Tottenhammel.
A lap úgy tudja, hogy az olasz csapat a cseh védő mellé még 5 millió eurót kínál a 20 éves walesi válogatott játékosért.
nso -
#23793 -
#23792 1650 x 1050 ;) -
#23791 egyetértek, de a tisztesség jegyében legyen Bordeaux és nem bordó :) -
#23790 ez tetszett, 95%-ban egyetértek! -
#23789 egyetértek a szösszenettel, még ha nem is milan fanként látom a helyzetet. szerintem a milan abba bízott hogy olcsó alternatívákkal pótólja a távozókat, és mivel ez nem sikerült, azt hitték, a szezon végére lemennek az árak stb. példának okáért VdV-t gyakorlatilag fillérekért hozzávágták volna bármelyik klubhoz, végül maradt, pedig szerintem nem egy padra való játékos... itt a vezetők valamit titkolnak, mert gyakorlatilag a Kakáért adott pénzhez hozzá sem nyúltak...
ja és szerintem igaz, hogy a juve végre erősödött, de az Inter mégjobban =D -
QQriiiQ #23788 És egy kis értékelés az átigazolási szezonról, amit átaludtunk szépen. Ez a nyár szerintem elkeserítő volt. Mondhatják hogy válság van, meg megszorítások, de ez így akkor is karcsú. A Milan a világ egyik leggazdagabb emberének a kezében van, és a világ legsikeresebb klubja. Nem értem hogy miközben minden riválisunk erősödött (az Inter kicsit, a Juve nagyon, de még a Genoa - Fiorentina és a többi kicsi is előrre ment), mi miért mentünk hátra??? Furcsa ez a nadrágszíj húzogatás mikor pl ujra BL-ben a csapat.
A VÉDELEM: Be volt tervezve, hogy a védelmet felfrissitik, jön egy kezdő szintű balhátvéd (Drenthe) - Jankut meg végre eladjuk, mert évek óta a csapat leggyengébb mezőnyjátékosa! Be volt tervezve hogy Oddo is távozik, helyére pedig jön egy fiatal Zambrotta mögé padozni (De Silvestri) aki majd pár éven belűl átveheti a helyét.... Ehelyett SEMMI!!! Hoztunk ingyen egy Onyewut Senderos helyett oszt ennyi. Egyik favágó váltja a másikat, mind a kettő ugy fordul mint eg IFA. Favalli nem tudom minek maradt, nyugodtan jöhetett volna helyére Darmian is, de legalább Kalac-tól megszabadultunk, és jött helyette másik 70éves 4.kapus hurrá... Maldini pótlására Silva már tavaly is itt volt, kár őt uj igazolásnak beállítani. Szóval az elsődleges feladat, a védelem rendbetételéből SEMMI nem lett, ugyanugy öreg az egész sor. Kapusunk továbbra sincs, Abbiati haldoklik, Dida a csillagászati fizetésével továbbra is padozik, minőségi sztárcsapatban elvárható kapus (buffon - cassillas - cech - valdes...), jelenleg jól teljesítő de nem sztár (Stekelenburg - Mandanda), vagy a jövőre nézve igéretes tehetség (Felipe - Fiorillo) pedig továbbra sem érkezett.
A KÖZÉPPÁLYA: Tavaly úgy tűnt nincs semmi baj, erre eladják a csapat mozgatórugóját Kakát, aki nem csak a keret de talán a világ legjobbja! Mindez megbocsájtható lett volna, de az hogy eladják Gourcuffot is, aki talán tudta volna helyettesíteni a jövőben megbocsájthatatlan! Nem hiszem el hogy Berlusconinak és a Milannak nincs akkora tekintélye, hogy egy bordót meggyőzzön, nem kell ő nekik. Láthattuk milyen klasszis játékost neveltünk belőle, gyakorlatilag egymaga a vállán cipelte a csapatát egész szezonban formaingadozás és sérülés nélkül, és bajnokot csinált egy addig esélytelen csapatból úgy, hogy a riválisai közűl se az eddig legyőzhetetlen Lyon, se a PSG nem gyengült. Óriási hiba volt elengedni! Jól szétbaxták azt a csapatrészt is, elküldték Cardaciot és Viudezt akit tavaly ugy sztároltak, Emersont se nagyon marasztalták, és jött helyettük egy ingyen Abate meg egy jóárúsított Di Gennaro aki persze egyből le is sérült hónapokra. Visszament Beckham... aki lehet télen ujra jön, kérdés hogy 3hónapra, fél évre, vagy pályafutása végéig, de marketing szempontokat leszámítva nem oszt nem szoroz. A csapat legjobbját vesztettük el innen, minőségi pótlás persze itt sem történt, vérfrissítésről meg pláne nem érdemes beszélni, ugyan az a kezdő mint tavaly...
A CSATÁRSOR: Sevával tényleg nem voltunk kisegítve, csak a neve volt nagy, mást már nem tudott mint a padon ülni, így érte annyira nem kár. Amit nem értek, hogy nyugodtan vissza lehetett volna hozni Paloschit a gyengébb csapatok elleni meccsekre, tavaly igazi B-be de eleget bizonyított, és Inzaghitól lehet még tanult is volna valamit, de nem kellett mert minek?!?!? Az egyetlen pozitívum hogy ide legalább jött Huntelaar, és ennyi! Ilyen nyár után, kár csodát várni!
Végezetül az anyagi oldal, amit mindenki indokként hoz!
Távozott: Kalac (0) - Fiori (0), Maldini (0) - Senderos (0) - Mattioni (0) - Emerson (0) - Cardacio (0), Viudez (0) - Sheva (0) KAKÁ (65M) - GOURCUFF (15M)
Érkezett: Roma (0), Onyewu (0), Abate (0) - Di Gennaro (2M), HUNTELAAR (15M)
Jól látható, hogy a Guffiért kapott pénzből hoztuk Huntert, és egyébként szinte egy fillért nem kölltöttünk. Kérdem én hol a Kakáért kapott 65Millió? Tényleg a klub adósságaira ment el a pénz, és ha igen, a Chelsea-t, a MU-et, a Barcát miért nem zavarja hogy lassan 1 milliárd minuszba vannak? A Real felvehetett 300millió hitelt, vagy az olasz kiscsapatok miből költekeztek, mikor évről évre kérdéses hogy miből indulnak jövőre? Nálunk nem fért volna bele pár frissítés? Csak a példa kedvéért:
Dida (3) + Storari (2) + Kalac (0) <=> Stekelenburg (15M) szóval 10 millót ráfizetve (ez kb dida 2 éves kieső bére) lett volna egy normális kezdő kapusunk, tartalékba a padon egy tapasztalt Abbiatink, meg lehetett volna ingyen hozni egy fiatalt 3.nak... nem, nem volt rá 10 milla
Janku (3M) + Oddo (3M) + Favalli (0) <=> De Silvestri (6M) szóval gyakorlatilag ingyen!!! Egyedül egy szélsőt kellett volna hozni bal oldalra 10Millióért a kezdőbe! Cissokho - Drenthe - Bale... egyik se ért meg 10 millát!
Seedorf (5M) + a kieső fizetése <=> Hernanes (15) vagy Carlos Eduardo (15)? Persze +10Millió ráfordítást ők sem értek meg, lehet 2-3 éven belűl 3* ennyit fognak érni de nem baj, spórolunk....
Luis Fabiano 20M?? Jó nem fiatal, de aki kirobbanthatatlan a brazil válogatott kezdőjéből, és szinte egyedül huzza a csapatát egészen a BL első kalapig kiszorítva onnan a Realt, az lehet megér ennyit, és lehet nem lett volna nehéz beilleszkednie Dinho és Pato mellé.
Csak pár példa volt. Ha mind megvalósult volna, még mindig csak 50Milliót költöttek volna a Kakáért kapott 65ből (nem beszélve a túlfizetett sztárjaink kieső fizetéséről), és talán nem kaptunk volna 4et egy fél gőzön játszó Intertől a derbyn.
UI: Elnézést ha kicsit hosszúra sikerült, igyekeztem a lényegre törekedni, és nem beszélni elhamarkodottan pl az Ancelotti - Leonardo cseréről, ami majd idővel kiderül milyen jó húzás is volt. FORZA MILAN -
QQriiiQ #23787 Sziasztok! Elkészült az AC Milan idei keretének SouthPark változata. Sajnos a nyáron több karakteres arc is távozott (gondolok Ancelottira - Maldinire - Kakára - Sevára...), de azért az idei sem lett olyan rossz... Jó szórakozást! ;)
AC Milan 2009:
AC MILAN 2009
AC Milan 2010:
AC Milan 2010 -
#23786 hmm jó az alsó kép megérné egy desktop háttérképnek :)
a felső is tetszik, csak 16:10 es widom van :| -
#23785 egyet érzünk most kivételesen :D
de igyekszem nem véleményt alkotni legalább télig, megnézzük hogy muzsikálunk. -
#23784 Paolo és a múlt héten kapott díja
Ha ezt a képet valaki megtalálja 1440*900-as felbontásban, vagy bármilyen felbontásban, kérem linkelje, THX! -
#23783 BL: a Milan kerete
KAPUSOK: Dida, Abbiati, Storari, Roma
VÉDŐK: Kaladze, Onyewu, Nesta, Zambrotta, Jankulovski, Thiago Silva, Oddo, Antonini
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo, Ambrosini
TÁMADÓK: Pato, Inzaghi, Huntelaar, Borriello, Di Gennaro, Ronaldinho
Forrás: acmilan.hu
ebből 12 ember 2007-es csapatban is benne volt, sőt a nagyja még a 2003-ban is... -
#23782 Még mindig nagyon csalódott vagyok az egész nyár illet a derby miatt is... nehezen emésztem meg... -
#23781 meg ahogy elnézem sajna még egy ideig ez fog menni :( -
#23780 Hiszek benne, hiszek benne, hiszek benne ez megy június óta...
Vagyis inkább tavaly nyár óta... -
#23779 A derbin elszenvedett súlyos és kínos vereség ellenére Silvio Berlusconi nyugalomra inti a szurkolókat és türelmet kér a csapatnak.
“Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztunk, amikor Leonardót neveztük ki edzőnek." - mondta a tulajdonos”
“Még csak most kezdte ezt a szakmát, adnunk kell neki egy kis időt, hogy dolgozhasson."
Berlusconi ismét dicsérte Ronaldinhót, akit a szurkolók a rangadón kifütyültek.
“Dinho egy győztes! Hiszek benne, hogy képes lesz győzelemre vezetni a Milant."
-
#23778 jaja, nem hittem volna hogy tényleg nem hozunk senkit bal szélre még az utolsó pillanatig reménykedtem...
és grossohoz visszatérve szerintem hamar fog menni neki mert a válogatottban is együtt voltak, vannak :)
Nuno88
jah valszeg hogy valóban nem jön össze semmi, de én megkockáztatok egy 3-4 helyet bajnokságba egy mákos bl csoportból való kijutást :) ennyinek idén örülnék már, de megvan a sansz, hogy lesz jobb is, igaz arra is hogy még ennyi sem lesz idén :D -
#23777 Ebben az évben semmit de semmit sem fogunk elérni. Nem mintha 2007 óta elértünk volna valamit... -
#23776 jó vétel volt, remélem hamar be tud majd illeszkedni, de az tuti hogy jobb a posztján mint akik voltak.
Nálatok pedig asszem lassan érik egy csúnya-csúnya ultra-hőbörgés, már legalább a harmadik átig. szezonotok amit elkúr a tisztelt vezetőség... -
#23775 azért gratula nektek, hogy utolsó nap hoztátok grossot 3 ért sztem megérte, ti tudtok az utolsó pillanatban is vásárolni nekünk egy egész nyár kevés volt hogy vegyünk bal szélre valakit... -
#23774 sőt, kölcsönadtatok még egy potenciálisan bevethető játékost, Digao a Leccénél van egy évre -
#23773 senkit nem vettünk... lesz még itt sírás rívás... -
Davidke007 #23772 hogy őszinte legyek nem hibáztatnám Leonardót... Gattuso hogy kért cserét? egyik pillanatról a másikra levette a karszalagot és lejön... Leo nem tudott mit kezdeni... vissza kellett menni, és dolgozni kell... nem tehetett róla, már láttam a becsúszásnál, amikor Gattuso alá becsúsztak, hogy nem lesz az jó... már akkor Gattusonak szólni kellett volna, h legalább melegítsen valaki... az 1. gól gyönyörű volt, én nem nevezném hibának... janku levolt maradva, de fel lehetett volna állni... 2. gól, az picit pirlo hibája... elkapkodta a szabadrúgást... nem fontolta meg... Gattusoba már nem volt lendület... meglett a tizi... szeva... 3. gól meg már az összezavarodottság... kiállításról meg annyit... Gattuso kurva makacs volt, és le kellett volna állnia a vonal szélére... ennyit erről... hihetetlen... 1 pici meggondolatlanságból buktuk el csúnyán a derbyt.... -
#23771 AC Milan - Internazionale 0-4 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/411901 -
#23770 AC Milan: Gattuso valószínűleg két hétig nem játszhat
Az Internazionale elleni városi rangadón (0-4) megsérült Gennaro Gattuso valószínűleg két hétig lesz harcképtelen.
Az AC Milan labdarúgójának a bokája sérült meg kiállítása előtt, az első vizsgálatok szerint nincs törése vagy szalagsérülése, de a középpályásnak pihentetnie kell a lábát. Gattuso valószínűleg csak az Olympique Marseille elleni BL-meccsre térhet vissza.
-
paly90 #23769 Meg van 2 napunk igazolni, egy szélsőhátvéd mindenképp kéne...............
25 percig egész jók voltunk, a 11-es és a kállítás után már eldőlt a meccs sajnos -
#23768 nem tudom miért kell a sok ha-t felhozni inkább kért volna bocsánatot hogy így elrontották a taktikát... -
#23767 Leonardo nyilatkozata szerint egy láncreakció áldozatai lettünk. Nyilatkozata tele van "ha" szavakkal...
- ha Gattuso nem sérült soha nem lesz 11es...
- ha Gattuso nem sérül meg és kér cserét hirtelen, és Seedorf időben elkészül, akkor soha nincs kiállítás...
a másik nyilatkozat részlet: "Problémáink vannak a baloldali futó poszton. Megpróbáltuk megerősíteni a csapatot szélső védőkkel, de még nem tudtuk ezt megvalósítani, így nem marad(t) más, minthogy megpróbáljuk csapatmunkával pótolni a hiányosságokat"
Cissokho... na ő tuti bírt volna Maiconnal...
-
#23766 nem csak neki elég sokan elhúztak, volt aki meg előbb a 70 perctől meg elég komoly üres helyeket lehetett látni.