36663
-
#23926 tud azért nyilatkozni :D
Leonardo sajtótájékoztatója a mérkőzés előtt, melyen először Ronaldinhóról beszélt, aki állítólagos betegsége miatt nem került a nevezett keretbe:
“Nem kell minden egyes mérkőzés előtt és után külön róla beszélni. Ugyanúgy szükség van rá, mint a csapat többi játékosára. Teljesen normális, hogy rotálom a keretet, amikor heti három meccset kell játszanunk. Őszintén megmondom, nem tudom, mi van vele pontosan. A csapatfotózás után egyből hazament, kihagyva az edzést. Őszinte a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, nyilván elmondja majd, mi történt. Tisztában vagyok vele, hogy a magánélete nagy nyilvánosságot kap. A média szeret vele foglalkozni, főleg ha szórakozni megy. Ha lehet, mi tekintsünk rá, mint játékosra. A pályán néha szenved és nem talál helyet ahhoz, hogy játszon, s mivel ő egy aranylabdás, rögtön kritikát kap."”
Clarence Seedorf játszhat a brazil posztján vasárnap délután a Bologna ellen. A holland számára nem idegen ez a szerepkör.
“Az előttünk álló út nagyon hosszú. Ha mindenkire számíthatok, ez a csapat képes lesz nagyot alkotni a Serie A-ban. Nagyon fontos meccs lesz a hétvégi, mert egy győzelem után vagyunk és bizonyítanunk kell, hogy nem egyszeri fellángolás volt az eredmény. A Bologna sok variációt kipróbált az előző fordulók során. Tavaly már borsot törtek az orrunk alá a 2-1-es győzelmükkel, ezért nagyon oda kell figyelnünk."
Leonardo sokszor beszélt a nyár folyamán arról, hogy új szélső védőkre lenne szüksége, ám a klub nem igazolt senkit. Újra felmerült a lehetősége, hogy Ignazio Abatát próbálja ki ezen a poszton.
“Megpróbáljuk kihozni a legtöbbet a jelenlegi keretből. Abban hiszek, hogy rotálni kell a szélsőinket Oddót, Jankulovskit és Abatét.”
A legnagyobb név az érkezők között a holland Klaas-Jan Huntelaar volt, akiért 15 millió eurót fizetett a klub.
“Az első fordulóban eltiltását töltötte, aztán egyből ment a válogatottba. Eddig szinte nem is volt itt a csapatnál. Egy játékosnak be kell épülnie a klub rendszerébe, ő pedig csak egy hetet edzett rendesen velünk. Ezenkívül olaszul is meg kell tanulnia." -
#23925 na fogadtam a milanra meg a manchesterre...a cityrenecces, de bejöhet -
#23924 gondolkozom hogy fogadjak e megint a csapatra, bár most jóval kevesebb a szorzó:D még rakni kéne mellé pár meccset.. -
#23923 Én sem bánom hogy nem játszik, remélem Pirlo lesz az irányító és úgy játszik majd mint a válogatottban.
Én szerencsére még látom a meccset de amint vége megyek is a buszhoz és irány Eger =) -
#23922 nem is baj hogy kimarad...remélem ha felépül csak csereként áll majd be és lesz némi motivációja
a meccset meg nem látom mert vonatozni fogok épp:\
majd nagyvonalakban írjátok már hogy mi volt meg hogy játszott a csapat:) -
#23921 Kapusok: Dida, Storari
Védők: Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Onyewu, Zambrotta
Középpályások: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Huntelaar, Inzaghi, Pato.
Nem nevezett: Jankulovski, Thiago Silva.
Sérültek: Abbiati, Bonera, Borriello, Di Gennaro, Ronaldinho.
Forrás: acmilan.com -
#23920 nem hiszem hogy sérült...én is őt játszatnám -
#23919 reméljük nem 2 öngóllal tér vissza :D -
#23918 omg :D -
paly90 #23917 Kössz, mondjuk én megporobálnám Onyewut...vagy sérült? -
#23916 Kaladze... -
paly90 #23915 És Ki fog játszani Silva helyett??Onyewu?? -
#23914 Thiago Silva holnap pihen, valamint Janku sincs nevezve -
#23913 Hát, nem valószínű hogy pályára lép...
Milan: Ronaldinho betegség miatt valószínűleg nem játszik a Bologna ellen
A Serie A-ban szereplő AC Milan brazil aranylabdás játékosa, Ronaldinho olasz értesülések szerint megfázott és felment a láza is, ezért valószínűleg nem játszik a Bologna elleni mérkőzésen.
Clarence Seedorf várhatóan csak a kispadon kezd majd, így Pirlo veheti át a brazil játékos szerepkörét.
A milánói klub vezetőedzője, Leonardo az Alessandro Nesta, Thiago Silva védőpáros valamelyik tagját szintén pihenteti majd. -
#23912 Ne felejtsük hogy a 3 említett játékos mindegyike aranylabdát nyert, sajnos Pipponak ez nem adatott meg. -
mrroma #23911 baromsag, harman egyutt nem jatszotak anyit mint pippo, de azert le a kalapal jo sokszor kihuzta a csapatot a szarbol, de mint minden ez se tart orokke, gratula! -
#23910 nem tudom h mit kételkedtetek anno Dzekoban, hihetetlen a pali 23 éves Ibra2 csak nincs akkora pofája!, jövőre meg kell venni!!! -
#23909 kösz az infot, erről nem tudtam!
Ronnie meg hát... én eleinte nagyon bíztam benne, hogy összeszedi magát, de most valahogy lelombozott, nem nyújtja azt, amit elvárnak tőle. Pedig már egy éve itt van, be is illeszkedett, szóval nem értem. -
#23908 Olaszországi hírek szerint, Ronaldinho legnagyobb csodálója, vagyis a Milan tulajdonosa Silvio Berlusconi is elvesztette türelmét. A brazil sztár ugyanis ígéreteivel ellentétben pocsékul teljesített az előszezonban, de a bajnokságban nyújtott játéka sem volt kielégítő, sőt, Leonardo hétközben csak a kispadon számított rá a Marseille elleni BL-mérkőzésen.
Az Il Corriere Della Sera információi szerint Silvio Berlusconinál is betelt a pohár. Ronaldinho lagymatag, formán kívüli játéka miatt kezdi elveszíteni a klub szurkolói, és vezetői bizalmát.
Egyes hírek szerint, ha 'Dinho tovább folytatja a gyenge szereplését, Berlusconi a szezon végén akár meg is válhat a brazil aranylabdástól, aki a nyár folyamán többször is megígérte, hogy átveszi a karmesteri pálcát Kakától, és győzelemre vezeti a Milant, hogy a 2010-es világbajnokságon is szerephez jusson.
Mindazonáltal a Rossoneri három meccs alatt 4 pontot szerzett a bajnokságban, így például a rivális Juventustól rögtön 5 pontos lemaradásra vannak a piros-feketék. A brazil válogatott szövetségi kapitánya pedig eddig sem hívta be keretébe Ronaldinhót, ha viszont így folytatja, még kevesebb az esélye a válogatott behívóra.
Ronaldinhóval kapcsolatban azonban megoszlanak a vélemények, erre példa a Sky Sport Italia híre, miszerint Ronaldinhónak jót tett a Marseille elleni mérkőzés, és biztosan szerepet fog kapni Leonardótól a vasárnapi, Bologna elleni hazai mérkőzésen, hogy bizonyíthasson.
Ha nekünk, szurkolóknak választani lehetne, akkor legyen inkább az utóbbi, hiszen egy jó formában játszó Ronaldinho hatalmas kincs.
Forrás: goal.com -
#23907 Pippo kurvanagy formában van még mindig öregkorában, mindig is bírtam... :) Grat a győzelemhez
Mellesleg egyrészt azért nem látható bizonyos országokban, mert teljesen betiltották a működésüket (többek közt Mo-n is!), illetve az UEFA is úgy rendelkezett, hogy a bwin logója (és asszem semmilyen más fogadócégé) nem jelenhet meg a mezeken hivatalos BL meccseken. -
-
#23905 Az AC Milan védője, Thiago Silva a tegnapi Marseille elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről beszélt a Milan Channel-nek.
”Úgy gondolom, hogy az idei szezonban a Velodrome-ban játszottunk a legjobban. Nagyon boldog vagyok, és nemcsak a győzelem miatt, hanem mert az egész csapat remekül játszott. Nagyon fontos volt, hogy jól kezdjük a kupasorozatot.”
”Storari megmutatta, hogy nem érdemtelenül áll a Milan kapujában. Egy jó formában lévő hálóőr biztonságot ad a csapatnak.”
#23904 Mivel Leonardónak elment a hangja a tegnapi mérkőzés alatt, ezért a szokásos sajtótájékoztatóm ezúttal Mauro Tassotti értékelte a találkozót:
“A csapat jól játszott az első félidőben. A Marseille egy remek együttes és nem könnyű ellenük idegenben, főleg egy ilyen fanatikus közönség előtt. Megszereztük a vezetést és lőhettünk volna több gólt is, ennek ellenére a szünet után rögtön egyenlítettek egy rögzített szituáció után. Nagyon agresszívan futballoztak, sok problémát okoztak nekünk, de képesek voltunk kitartani a legnehezebb pillanatokban is. Aztán persze jött Inzaghi és segített."
Az újságírók természetesen tudni szerették volna, mi a helyzet Ronaldinhóval, akik kimaradt a tegnapi kezdőből, és csereként sem kapott lehetőséget.
“Logikus magyarázatunk van a dologra. Tudtuk, hogy a mai meccsen nagy nyomás alatt leszünk, ezért taktikai szempontból ma jobbnak láttuk ha Seedorf játszik azon a poszton. Clarence pedig kiváló teljesítménnyel igazolta a döntésünket. De most ne beszéljünk Ronaldinhóról, főleg egy olyan meccs után, ahol nem is játszott."
“Most már sorozatban kéne jó eredményeket elérnünk, és sikerekre építeni egy kiegyensúlyozott csapatot. Egy mérkőzés megnyerése nem elég, hogy önbizalmat szerezzünk, hiszen egy újabb vereség semmissé tehet egy korábbi sikert."
channel4.com -
#23903 A Milan elnöke, a csapat elnyűhetetlen gólvágó veteránját Pippo Inzaghit éltette, akinek a duplája győzelemhez segítette a piros-feketéket...
'SuperPippo' tegnap esti Velodromebeli duplájával - mellyel a Rossoneri meg is nyerte a mérkőzést - sikerült levenni ( legalábbis csökkenteni) a nyomást a csapatról, hiszen az elmúlt napokban nem is lehetett másról olvasni az olasz sajtóban, mint a Milan gyenge szezonrajtráról, Leonardo esetleges menesztéséről és Ronaldinho hanyatlasáról. Ennek megfelelően Galliani büszkeségtől duzzadó mellel és felig érő szájjal nyilatkozott a La Repubblica újságíróinak a csapat tegnapi sikéréről, kiemelve a siker főletéteményesének Pippo Inzaghinak egyéni teljesítményét.
"Pippo egészen elképesztő. A góljai egészen hihetetlenek, különösen a második, nincs is mit többet mondani."
A Rossoneri vezetője szerint a Bajnokok Ligája 'himnuszától' felaljzott állapotba kerülnek a játékosok.
"Amint felcsendül a BL himnusza, a játékosok ihletett állapotba kerülnek. Azt hiszem szakemberre lenne szükségünk, hogy mindezt megmagyarázzuk." - szellemeskedett Galliani.
"Elégedettek vagyunk, hogy győzelmet arattunk a Marseille felett."
Mint ismeretes, tegnap az AC Milan legyőzte az Olympique Marseille-t. Ez a meccs valószínűleg nem csak azért marad emlékezetes, mert itt mutatkozott be Leonardo, mint edző a BL-ben, hanem azért is, mert Inzaghi a tegnapi duplájával beérte Gerd Müllert a Bajnokok Ligája örök góllövőlistáján.
Mint ismeretes, tegnap az AC Milan legyőzte az Olympique Marseille-t Franciaországban. Ez a meccs valószínűleg nem csak azért marad emlékezetes, mert itt mutatkozott be Leonardo, mint edző a BL-ben, hanem azért is, mert Inzaghi a tegnapi duplájával beérte az Ex-Bayern München játékost, Gerd Müllert, a Bajnokok Ligája örök góllövőlistáján.
SuperPippo is elégedetten nyilatkozott: „Az eredményességem titka, hogy én szórakozásból játszom. Én még mindig élvezem a játékot és a góllövést. Büszke vagyok arra, hogy már 70 gólt szereztem a Bajnokok Ligájában. Arra is rendkívül büszke vagyok, hogy az Európai kupákban én rúgtam a legtöbb gólt az AC Milan színeiben és hogy többször voltam eredményes, mint Andriy Shevcsenko, George Weah vagy mint Marco van Basten.“
-
#23901 Így van a mostani Dinho nem kell, 100x mondták már h újra a régi lesz... bla bla bla... -
#23900 a jelenlegi ronaldinho biztosan nem -
paly90 #23899 Nagy grat a fiuknak, az eddigo meccsekhez képest sokkal jobbak voltunk!!!
Inzaghi teljesitményére tényleg nem lehet szavakat találni, Seedorf is jo volt sztem....
Azon godolkodom, amit a riporter mondott, h hiányzik e Ronaldiho ebbol a Milanbol.....hát nem tom... -
#23898 Azért ez még így is 100x jobb volt, mint a Livorno ellen. És nem csak a győzelem miatt. :D
Mintha némi motivációt éreztem volna a játékban. :)
Grat a fiúknak. -
#23897 Nagyon fontos 3 pont!!! SZÉP VOLT PIPPO!!!
...de sajnos akadtak negatívumok is, de most inkább örüljünk!!! Pippo & Nesta for president! =) -
#23896 hát nem tudom, pato tényleg nem olyan befejező mint pippo és nincs is sok olyan játékos mint pippo, én nem találok rá szavakat komolyan. ennyi idősen még így eldönteni egy meccset és 2 komolyabb helyzetből 2 gólt. még ha az első les gyanús is volt, bár annyira nem figyeltem mert az újjongás nem engedte meg :D
huntelar a livorno ellen játszott? mert úgy emlékszem, csak azt nem néztem, nem mutatott semmit? nem tudom milyen stílusú játékos, de pato tényleg nem az az igazi befejező, patonak valakivel össze kéne dolgoznia, ma egyedül volt és nem is nagyon ment neki. -
vasznpszvotsz #23895 (szerencsére) az elejére meg a végére legalább is elég rendesen ráhibáztál -
paj01 #23894 mr gol hozta a meccset..de mi lesz ha egyszer visszavonul?pato meg nagyon nem erti ezt a szakmat.
Seedorf jol jatszott. De azert a marseillbe is mutattak a sracok egy-ket olyan trukkot h csak ugy forogtak a vedok:)
jo meccs volt! -
#23893 ja, de az ugye Svájc, és úgy rémlik tavaly nekünk sem volt ellenük logo -
#23892 passz, de néztem fél szemmel a real meccset is és nekik is hiányzott a bwin logo szal végképp nemtom:D -
#23891 miért nem volt bwin logo a mezünkön? Franciaországban is van ezzel kapcsolatos tiltás? -
#23890 jaja szép volt tőlük.
Inzaghi meg egy hatalmas ember, amikor kell akkor lő gólt, tényleg ahogy a kommentátor is mondta, nem tudom hanyadjára nyeri meg a meccset a Milannak, de abban biztos vagyok hogy nem utoljára -
#23889 szép volt Pippo! Jó döntés volt őt kezdetni! -
#23888 grat :) én nem hittem volna hogy ma nyerünk, de pippo no comment, ezt szavakban nem lehet kifejezni.
"érdekes" csak 150 en látogattak ki, szép gesztus volt pippótol és pirlotol is hogy odaadták a mezüket. lehet még többen is. -
#23887 éreztem én hogy fogadni kell:)