36663
-
#23966 fuck, Thiago Silva lesérült :( -
#23965 A hétvégi mérkőzés egyik legjobbja Milan saját nevelésű játékosa, Ignazio Abate volt. A 22 éves tehetség először kapott lehetőséget kezdőként, ráadásul egy számára új poszton, ennek ellenére kiválóan teljesített. Játékát a sajtó, a vezetőedző és a vezetőség is méltatta.
“Boldog vagyok, mert érzem az edző bizalmát." -nyilatkozta a Milan Channel-nek.
“Nem könnyű egy olyan nagy klubban játszani, mint a Milan, ezért köszönetet mondok Leonardónak, hogy lehetőséget adott nekem. A hét folyamán keményen edzettem, hogy nehéz döntés elé állítsam őt a kezdőcsapat kijelölésénél. Azért vagyok itt, hogy a tudásom legjavát nyújtsam és segítsem a csapattársaim. A változtatás a posztomon már most eredményt hozott a számomra, hiszen lehetőségem van játszani a csapatban. Meg kell köszönnöm Nestának is a segítséget, mert egész héten mellettem állt, bátorított és tanácsokat adott a védőmunkához." -
#23964 jó lett, szavaztam én is :) -
#23963 Mérkőzés utáni értékelések:
GALLIANI
“Storari bravúrral védett Mingazzini lövésénél, és akár nagy bajba is kerülhettünk volna, ha Portanove fejese bemegy. Ezt az esetet nem láttam, mert már elhagytam a páholyt, de Gattuso azt mondta nekem az öltözőben, hogy biztosan összeesek, ha élőben látom a helyzetet. Jobb, hogy nem így történt. Szerintem ma nagyon jó labdabirtoklási százalékot produkáltunk, néha előfordul, hogy keveset lősz kapura. Kiemelném Abate teljesítményét. Sokat beszélünk az utánpótlás képzésről. Ma a Cagliariban pályára lépett Astori, Marzoratti és Matri is. Nálunk ugyebár Abate játszott, aki remekül helyt állt a szélső védő pozíciójában. Dícséret illeti Kaladzét is. Sokat beszélgettem vele az utóbbi időben. Pénteken bejött a klub székházába és elmondta nekem, hogy jól érzi magát és kész a játékra. Túl van a sérülésen és a válogatottbeli öngólok is már csak rossz emlékek. Most pedig elárulok egy titkot: a mai mérkőzés előtt lementem az öltözőbe és lejátszottam a csapatnak a Bajnokok Ligája himnuszát, és ugyanezt tettem az első félidő után is. Lehet, hogy bolondnak tartanak, de újra megteszem majd a Bari ellen is. Visszatérve a játékhoz, a csapat sorozatban alakította ki a lehetőségeket. Ha Gattuso belövi a helyzetét, valószínűleg könnyebb meccs lett volna. Pato és Huntelaar? Nem volt könnyű dolguk, a Bologna jól lezárta a területeket. Pato majd belelendül, Huntelaar pedig nem igazán kapott használható labdát. A srácok követik Leonardo utasításait, és ez nyugodttá tesz. A gólunk jelzés értékű. Seedorf labdát szerez, a támadás elindul, Clarence lendületesen előrefut az üres területbe, majd visszakapja a labdát és gólt szerez. Leonardo ezt várja: szervezettség és sok labda nélküli mozgás. Most megyünk Udinébe. Az első három hely valamelyike a célunk."
LEONARDO
“Nem tudom, hogy túl sokat kiabálok-e vagy pedig túl gyenge a hangom, de én ilyen vagyok. A viccet félretéve, ma nagyon elégedett voltam a hozzáállással és a lelkesedéssel. Azt kértem, hogy legyünk szervezettek és ez sikerült is. Nagyon sokat birtokoltuk a labdát egy fegyelmezett ellenféllel szemben. Ha csapatként tudunk működni, jól fogunk teljesíteni. A kispadon három szélős védőnk volt. Abate jól játszott a jobboldalon, sokat gyakoroltuk vele és több munkával még jobb lesz majd. A BL himnusz az öltözőben? Galliani szerepe fontos, de mentális tényezők is befolyásolják a teljesítményünket. A Bajnokok Ligája feltüzel minket, de az ellenfelek is más hangulatban lépnek pályára. A nemzetközi porondon mindenki támadni akar, ezért több hely marad a játékra. A bajnokságban nehezebb dolgunk van, mert egyes csapatok lezárják a területeket és elsősorban a védekezésre koncentrálnak. Pato? Egy remekül záró védelemmel nézett szemben, nem igazán talált utat a kapu felé. Még meg kell tanulnia bizonyos mozgásokat és ezt kell kombinálnia az ösztöneivel."
-
#23962 jó lett, szavaztam is:)
bár a videósok jobban bejönnek -
#23961 Kaká
unalmamban összedobtam egy kicsi összeállítást Rickyről, csekkoljátok -
#23960 + Abate játéka jobbhátvédként -
#23959 hmm ahogy nézem a meccsen a pozitívum csak a 3pont lehetett -
#23958 Hunter nagyon nem találja egyelőre a helyét a csapatban, csak szenved... -
#23957 ismétlem magam, hogy nem láttam a meccset, de eddig úgy figyeltem meg, hogy patonak kell egy nagyon jó passz hogy veszélyes legyen. nem hiszem hogy az elszállás van a háttérben. mikor az elszállást emlegették valóban egyedül próbált megoldani mindent, de akkor úgy tűnt hogy nincs kivel játszania. ahogy dinho kicsit belejött mindjárt rúgott pato gólt. megkapja a 16 osnál pato onnantól egészen jól nyomja. csak hát a helyzetbe hozásról is könnyebb beszélni mint megcsinálni. -
paly90 #23956 Nem Huni, hanem Hunti bocsi:) -
paly90 #23955 Huni eddig nálunk egyenlő a 0-val...ezen a meccsen is amit csinált..vagy inkább nem csinált...
Abate játéka viszont nekem is nagyon tetszett, Pato meg összeszedhetné magát, sztem picit elvan szállva magától... -
#23954 pippo már nem hozhatja a minden meccses szintjét, elég szánalmas hogy rá szorulunk, de örülök hogy helytálly, 2 helyzet az jó :) nem láttam a meccset, hunti tényleg olyan volt? háát amit olvastam eddig, nagyon gyenge, nem tudom hogy gondolják.. -
#23953 az utolsó mondatod egyezik az én véleményemmel -
#23952 A meccs embere lehetne Seedorf a gólja miatt, de Abate is nagyon jó volt sztem, hasznosan focizott, küzdött, hajtott, szerelt... Pato és Hunti gyenge volt, Pippo meg mennybe mehetett volna ha a 2 helyzetéből egyet beüt... Pirlo 3x rúgott kapura mind3-t blokkolták, pedig ő jó lő távolról...
Lényeg a 3 pont! -
#23951 Uhhh Storari mit védett...
Guba: Huntelaar gyenge volt nagyon... lesz ettől jobb meccse is... -
#23950 hunti hogy jatszott? -
#23949 Inzaghi mit csinált??? ÁÁÁ!!! Lehetett volna 2:0... -
#23948 SEEDORF!!! GÓÓÓL!!!
1:0 -
#23947 Seeee 1-0!!! -
#23946 Pippo bazzeg... először védett Viviano -
#23945 baszki nehogymár egy országos hazain menjen el az egyik mixem =/ még mi is fordítottunk a cagliari ellen :) -
#23944 Pato kapufa... -
#23943 Kezd szánalmas lenni hogy nem tudunk gólt rúgni, sőt olyan hatalmas helyzetek sincsenek. Huntelaar eddig 0, jön Pippo, az Öreg betalál... az ívelgetős játék miatt meg már a falat kaparom... -
#23942 Robinho-Ronaldinho csere? :o -
#23941 Azért egy fiatal, robbanékony irányító elférne ebben a csapatban, pl. egy Sneijder ide is jöhetett volna nyugodt szívvel, vagy esetleg egy Van der Vaart. -
#23940 Abate eddig nagyon tetszik, csak a gól hiányzik, meg Pato kicsit megmutathatná magát... megnyerjük! -
#23939 eddig jól nyomjuk Abate játéka tetszik, See és Pirlo is jól osztogat, sokat ívelgetünk előre a csatárokra, szerintem behúzzuk a 2. félidőben, Bolognának szinte semmi momentuma nincs -
paly90 #23938 Huu Gattuso mit hagyott ki....:S -
#23937 Gattuso mit hagyott ki -.- -
#23936 TVUPlayer p2p tv néző program amit le lehet tölteni a tvunetworks.com oldalról vagy az én oldalamról. -
#23935 Na kezdődik!!! -
#23934 soccer - TVUPlayer 21500
ez miez? -
#23933 bet365.com
betfair.com
soccer - TVUPlayer 21500
-
#23932 Na erre kíváncsi leszek =)
Rem Huntelaar már mutat valamit és Abate is bevállik azon a poszton...
Nyerni kell nincs mese!!! -
#23931 maj adok
-
#23930 stream? -
#23929 huhh ez a védelem nem egy életbiztosítás -
#23928 Kaladze Nesta mellett, míg Favalli a bal futóban :DDD -
#23927 MILAN: Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Huntelaar
BOLOGNA: Viviano; Raggi, Portanova, Britos, Lanna; Zenoni, Mingazzini, Guana, Valiani; Di Vaio, Zalayeta