A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah õ nem sír, de amikor elõrelépett Kaká mellé és úgy volt hogy jön Dinho így vissza kell majd neki lépni Ambrosini mellé akkor rinyált... Legfontosabb játékosunk VOLT ember csak VOLT!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A mai Gazzetta dello Sportban Carlo Ancelotti, a Milan jelenlegi edzõje nyilatkozott játékosairól.
„Beckham? Minden úgy indult, hogy két hónapig edzeni fog nálunk. Nem gondoltam rá, hogy játszatni fogom. Aztán láttam,hogy edz…A pályán mindenkinél elõrébb lát. Nagyon intelligens és rengeteget dolgozik.”
Ronaldinhoról azonban már nincs ilyen jó véleménye a Misternek: „Az olyan játékosok, mint õ, azt hiszik, a tehetség jelenti a különbséget. Ez nem igaz. A mai fociban, ha nincs erõnlét és nem dolgozol eleget az edzéseken, akkor nehéz tündökölni a meccseken.
Példát vehetne Maldinitõl, aki már 20 éve profi, de sosem panaszkodott az edzésekre. Vagy Seedorftól, aki az egyik legfontosabb játékosunk, egy igazi klasszis, aki sosem fanyalog azon, hol szeretne játszani."
"Mi nem vagyunk galaktikus Real Madrid. Hiszem például, hogy Shevchenko újra a régi lesz."
Gourcuff? "Az õ visszatérése nehézkes lenne. A Milanban hamar meg kell mutatni a tehetséget, nincs idõ a fiatalokra. Megértem, hogy csalódott, de amikor lehetõséget kapott, elsõsorban saját és nem a csapat érdekeit tartotta szem elõtt. Neki elsõsorban mentális problémái voltak. Azt mondják õ az új Zidane? Szívbõl kívánom neki, hogy olyan naggyá váljon."
Ancelotti a nyilatkozata befejezõ részében elismerte, hogy Flamini az õ kérésére érkezett. "Senkinek nincs biztos helye a csapatban. Aki nem játszik, annak többet kell mutatnia edzésen, vagy megy a kispadra, mert a többi játékos jobban teljesít. Igaz, õ keveset játszott, de hosszú még a szezon.”
(Fata)
acmilan.hu
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
1. nem küldték el tavaly Carlot
2. spóroltak az igazolásokkal, nem volt folyamatos csapatépítés
remélem visszatalálunk a helyes útra mert, ez a Milan télleg kezd hasonlítani a galaktikus Madridra ami nekem nem nagyon tetszik...
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Nevetséges! <#boxer>#boxer>
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Forza Milan!!!
Én úgy vagyok vele, hogy jelenlegi keretünkbe nem hiányzik, nem szeretném ha hozzánk igazolna.
REAL MADRID
Adriano Galliani, a Milan elnöke elárulta, úgy véli, hogy a Real Madrid korábbi elnöke, Florentino Pérez visszatérésével járna a legjobban a „királyi gárda” a nyári választásokon. Az olasz vezetõ úgy véli, akár Kaká eladásáról is tárgyalna spanyol barátjával.
Talán kevesen tudják, de Adriano Galliani, a Milan elnöke jó barátságot ápol Florentino Pérezzel, a Real Madrid korábbi vezetõjével. Az olasz üzletember most nyíltan beszélt spanyol kollégájáról, akit szívesen látna újra a „királyi gárda” elnöki posztján.
„Nem szeretnék beleszólni a Real Madrid ügyeibe, de úgy vélem, hogy a spanyol klub azzal járna a legjobban, ha Florentino Pérezt választaná meg elnökének a nyáron” – mondta Galliani a spanyol Marcának adott interjújában.
A Gallianit faggató újságírók azt is megkérdezték az olasz vezetõtõl, lát-e esélyt rá, hogy Kaká eladásáról tárgyaljon Pérezzel. A Milan elnöke sejtelmesen fogalmazott.
„Nem szeretnék Kakáról beszélni, de annyit mondhatok, hogy egy olyan baráttal, mint Florentino, bármirõl tárgyalhatunk – mondta a vezetõ. – Florentino Pérez kiváló üzletember, akivel nagyon jó a kapcsolatom, és ezt kevés labdarúgó-vezetõrõl mondhatom el. Találkoztunk tavaly is, annak ellenére, hogy jelenleg nem elnökként dolgozik.”
A Real Madrid korábban már próbálkozott Kaká megszerzésével, ám Ramón Calderón elnöklése idején a Milan elzárkózott a brazil zseni eladásától. Kérdés, hogy Florentino Pérez kapcsolata Gallianival segíthet-e Kaká megszerzésében a spanyol üzletember esetleges elnökké választásakor.
Mindenesetre a spanyol lapok szerint Pérez egy sztár átigazolásának ígéretével próbálhatja meggyõzni a klub egyesületi tagjait, hogy rá szavazzanak, és könnyen lehet, hogy ez a játékos Kaká lesz.
Annyi viszont biztos, hogy Péreznek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban érdeklõdik a brazil futballista iránt, hiszen a Milan télen a Manchester City 100 millió eurós ajánlatát utasította vissza érte, bár egyes értesülések szerint a játékos kérte csapatát, hogy ne adják el.
Forza Milan!!!
Maradjon nyárig utána go back to LA...
REAL MADRID
forrás: tuttomercatoweb.com
#acm
Carlo Ancelotti a Milan mestere nyilatkozott az esetleges visszatérésérõl.
"Nem lesz könnyû dolga, ha a Milan alapembere szeretne lenni.Ugyanakkor nem lehetetlen küldetés.Én valószínûbbnek tartom azt, hogy a Bordeaux kivásárolja õt.Sajnálom, mert nagy tehetség, de ez ügyben többet nem tudtunk csinálni."
Az edzõ nem kímélte a szavakkal akkor sem, amikor jellemeznie kellett a csapatbeli munkáját.
"Amikor edzésen, vagy akár meccsen megfigyeltem, akkor egy valamit tapasztaltam: meggondolatlanságot.Nagy értéke lehetne a csapatnak, de a feje, az esze, talán csak a kárára válhat, mintsem a hasznára."
nem baj carlo remélem nyáron elmész és akkor nem kell megtalálnod Guffi helyét ...
#acm
forrás: milannews.it
#acm
#acm
Pato, Kaká (ha egészséges), Zambrotta, Abbiati... õk azok akikkel elégedett vagyok.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Adriano Galliani megígérte, kézbe veszi az irányítást a Milan edzõközpontjában, és saját maga felügyeli a szakmai munkát a piros-feketéknél.
A Milan alelnöke nehezen emészti meg csapata gyenge szereplését, és érezhetõen Carlo Ancelotti vezetõedzõben sem bízik már meg vakon. Ezt bizonyítja az a vasárnapi ígérete, miszerint a jövõben nem az irodából, hanem a milanellói edzõközpontból irányítja a klubot és egyben saját szemével felügyeli a szakmai munkát, vagyis szinte az angol-típusú menedzseri munkakört jelölte ki magának.
- Minden egyes játékosnál látni akarom, hogyan teljesít az edzéseken, milyen intenzitással, odaadással tréningezik. Figyelni fogom, hogyan foglalkoznak a sérültekkel, milyen munkát végeznek az erõnléti edzõk, és más szakmai dolgokat is szemmel tartok. Mostantól május végéig nem az irodámból fogom irányítani ezt a klubot, hanem Milanellóból. Minden lehetséges pillanatban jelen leszek az edzéseken, garantálhatom, hogy gyakran fognak látni a csapat körül - fenyegetõzött Galliani.
Carlo Ancelotti vezetõedzõ ugyanakkor megnyugtatott mindenkit: csapata jó kezekben van, és korántsem olyan rossz a helyzet, mint azt sokan gondolnák.
- Nincs ok az aggodalomra, ez egy szomorú pillanat, de hamar túlteszi magát a csapat a csalódásokon. Biztos vagyok benne, hogy két hét múlva, mikor a sérültjeink felépülnek és mindenki megfelelõ erõnlétben lesz, teljesen más Milant látnak majd a pályán. Abban is biztos vagyok, hogy hasonlóan az elõzõ szezonhoz idén is nagyszerûen zárjuk az idényt, és kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába. Nem érzem magam hibásnak, és a klub vezetõi sem sugalmazzák ezt, csupán felelõsnek érzem magam azért, hogy kilábaljunk a nehéz idõszakból. Nem érdekel, hogy a média edzõváltást emleget, engem csak a Milan érdekel, semmi más nem fontos - nyilatkozta Ancelotti.
samsungsport.hu
CA ehhez képest, nézzük meg õ miket cserélt 2:0-nál...
ez a kép mindent elárul...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#acm
"A Milan nem eladó.Senki nem támogatja a klub eladását.Csoki-gyártók ide, arabok oda, a Milan jövõre is Berlusconié marad"-mondta Galliani azzal a pletykával kapcsolatban, hogy eladnák a klubbot.
"Olvastam az újságban azt, hogy a Werder elleni meccs után én ordibáltam volna a fiúkkal az öltözõben és csúnya szavakat használtam volna.Ezek a híresztelések nem felelnek meg a valóságnak.Valóban a meccs után lementem hozzájuk, de nem használtam trágár szavakat.Csupán megmondtam nekik, hogy Mi a Milan vagyunk, és ezzel a csapattal nem, hogy a BL-be jutás, a bajnoki cím is reális célkitûzés lehetne.Sok nagy csapat fogadná el a mi keretünket.Egy gyengébb kezdõvel is illett volna hoznunk a meccset"-fejezte be.
forrás: sportmediaset.it
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
és a szurkolóknak valamint Gallianinak is elfogyhat a türelme, tegyük fel h 4 hétig nem nyerünk meccset , vajon akkor is ilyen vidáman fog nyilatkozni, dolog h szakadunk az Inter-Juve párostól de kb a 6. helyig is hátra kell tekintenünk, vagy majd megint az lesz mint 2008 tavaszán? jók voltunk de, nem volt szerencsénk..addig kellene pedálozni amíg magunk alakítjuk a sorsunkat
védelmünkrõl pedig megint egy jó kép:
pontrúgás,helyezkedés,gól

#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ja hozzá tette, hogy most boldog és ráadásul elégedett is.
Mért nem csinálnak már valamit, vagy zavarják el? Semmi lehetõsége nem marad így a csapatnak, és még vissza is csúsznak. Meddig lesz még kifogás, hogy sok a sérült?
Forza Milan!!!
Az UEFA-kupa-búcsút követõen a bajnokságban is újabb kudarc érte a Milant, de Carlo Ancelotti, a gárda szakvezetõje szerint nincs miért aggódni a Sampdoria elleni 2–1-es vereség után.
„Kétségtelenül nehéz helyzetbe kerültünk, ám biztos vagyok benne, hogy hamarosan jóra fordulnak a dolgok – mondta a genovai találkozó után Ancelotti. – Összességében nem hiszem, hogy rosszak voltunk. Nem játszottunk a legjobban, de a meccs teljesen kiegyenlített volt, legalább annyi helyzetünk adódott, mint a Sampnak. A második gólnál Bonera nagyot hibázott, egyébként viszont jól futballozott.”
Ancelotti kollégája, Walter Mazzarri teljesen érthetõen elégedett volt csapata teljesítményével, bár amondó volt: a Samp magának nehezítette meg a végén.
„Természetesen boldog és elégedett vagyok a játékunkkal és az eredménnyel is. Az egyetlen probléma, hogy 2–0 után nem voltunk keményebbek és nem kontrolláltuk jobban a találkozót. Ha ezt megtettük volna, akkor nem lettek volna az izgalmak a végén. Magunknak köszönhetjük, hogy szenvedtünk a hajrában” – nyilatkozta a Sampdoria mestere.
Az újabb fiaskót követõen Ancelotti alatt jobban inog a kispad, mint valaha, ám õ nem aggódik különösebben. Persze milánói ténykedése alatt megúszott már néhány hasonló szituációt...
„Mint már említettem, rossz passzban vagyunk, de túljutunk ezen. Amint visszatérnek sérült játékosaink és normálisan tudunk edzeni, újra magunkra találunk. Úgy gondolom, ez néhány hétbe telik, utána azonban egy teljesen más Milant lehet majd látni. Nem vagyok bûnbak; nyilvánvalóan én is érintett vagyok, de a felelõsség közös” – fogalmazott Ancelotti, aki szerint céljukat, a harmadik helyet továbbra is el tudják érni.
----------------------------------------------------------------------
Persze, jól játszunk, vezetjük a bajnokságot, bejutottunk az UEFA legjobb 4 csapata közé...
edzõváltás lesz tuti